Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. XV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-15, 21:53   #3691
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. XV

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Sama mam pytanie (ktoś mi je zadał, nie wiem i zwracam się o pomoc): jakie to zwierze, które w sytuacji zagrożenia udaje martwe?
Opos

z męża się śmieję, że jak go porządnie ochrzaniam to robi oposa (nie odzywa się i patrzy w jeden puknt )
taka_sobie_jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 21:54   #3692
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
lepsza szczotka bambusowa, z naturalnego włosia czy drewniana?
ja mam bambusową i jest ok , ale nie porównam z innymi, bo nie miałam.

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 22:02   #3693
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez TheKey Pokaż wiadomość

Masz rację, japonki zostawię. .
weź je, przydadzą się pod prysznic

natomiast, po co skaner?
ja bym notatki z poprzednich lat, o których pisałaś zeskanowała w domu i formie elektronicznej miała w kompie. papier waży, szkoda to wozić.

Edytowane przez juli_jka
Czas edycji: 2012-09-15 o 22:04
juli_jka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 22:14   #3694
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja bym tydzień nie przechowała, dodaj maski i nałóż na włosy. Spłucz po godzinie.
Za późno, podrażniła mi twarz i w złości wypitoliłam ją do kosza...

Cytat:
12, nie policzyłam tej z ręcznikami A jeszcze będzie jedna, bo zapomniałam o czapce, szaliku, rękawiczkach, apaszce. No i do tego laptop.
Jedna reklamówka jest z jedzeniem, wzięłam miesięczny zapas ryżu , płatki owsiane, kotlety sojowe, jakieś przyprawy i takie tam rzeczy. W sumie nie zajmuje to dużo miejsca, a jak tam na miejscu kupię to i tak tam miejsce będzie zajmować. Raczej chodzi mi o takie rzeczy, które można odrzucić i nie potrzebować tam na miejscu.

Spakowane na razie mam:
- kosmetyki
- ciuchy
- biżuteria, duperelki do włosów
- 2 pary butów "eleganckich", 1 para sportowych (+ 1 na sobie), 1 para japonek, buty zimowe (te cholery najwięcej miejsca zajmują )
- kurtka zimowa, kurtka lżejsza, płaszczyk wiosenny, bluza polarowa
- 2 żakiety
- skaner
- kieszeń na CD (bo pan w serwisie powiedział że w laptopach się nie naprawia kieszeni na cd jak się zepsuje, tylko trzeba kupić zewnętrzną kieszeń, i teraz mam taką cegłę do wożenia )
- torebki: 1 zwykła, 1 elegancka, 2 na uczelnię mieszczące format A4
- materiały z poprzednich lat studiów (nad nimi się najbardziej zastanawiałam, chętnie bym sobie je odpuściła bo jak znam życie ani razu do nich nie zajrzę, ale wiem że jak nie wezmę to wciąż będzie mi się przypominać: o, to już gdzieś było, już to miałam opracowane, a teraz muszę robić od nowa, więc chyba jednak wezmę)
- tabletki przeciwbólowe itp.
- pościel
- kołdra, poduszka, jasiek
- piżama (ze szlafroka już zrezygnowałam, jak jest ciepło to nie trzeba, a jak jest zimno to staram się jak najszybciej wskoczyć w ciuchy, wiec się obejdę bez szlafroka bez problemu)
- bielizna, skarpety (o, to 13 reklamówek, jeszcze skarpet nie spakowałam )
- miś pluszowy ( )
Tak patrzę i patrzę i chyba tylko miś pluszowy nie jest absolutnie niezbędny
"Raczej chodzi mi o takie rzeczy, które można odrzucić i nie potrzebować tam na miejscu." - aaa, rozumiem, lista jest długa, ale rzeczy, które można całkiem odrzucić jest... b.mało?

Skaner - matko, szkoda na to cholerstwo miejsca!

Japonki - pod prysznic ok, ale jeśli nie, to nie brałabym ich, bo 30* w październiku się nie spodziewam

Miś - nie brałabym, zajmuje miejsce i jest zbędny, ale chyba jesteś do niego przywiązana i ni dy ry dy inaczej

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 23:01   #3695
Elmok
Raczkowanie

Dziewczyny znowu musze prosić o pomoc

kupiłam, a właściwie dostałam torebkę z jakiegos 'wyrobu skóropodobnego". Problem w tym, że ona potwornie śmierdzi. Mam ją już tydzień i większą część tego tygodnia spędziła na balkonie wietrząc się- troche to pomogło, ale zapach nadal jest mocno wyczuwalny. W akcie desperacji napsikalam jej do środka jakimś odświażaczem powietrza- też troche pomogło, ale teraz czuć także ten odświeżacz i kombinacja zrobiła się średnio znośna.

Czytałam gdzieś tutaj na wizażu, że podobno przy produkcji tych śmierdzących wyrobów zostały użyte jakies dziwne substancje- więc dodatkowo wręcz troche boje się jej używac. Ale jak wspominałam jest to prezent, więc nie moge jej odesłać, wyrzucic też za bardzo nie. Ogólnie torba jest piękna, tylko ten zapach...

Co radzicie? Macie jakiś sposób jak to wywietrzyć/ usunąc ten zapach? Czy lepiej torbe cichaczem wywalić/ ukryć i nie używać?

Edytowane przez Elmok
Czas edycji: 2012-09-15 o 23:02 Powód: litrówka
Elmok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 23:12   #3696
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
a wiesz gdzie mamy taki we wrocławiu?
chociaż nie wiem czy chcę robić aż takie zamieszanie
Jest taka szkoła z internatem na Kamiennogórskiej, to jest na Złotnikach bodajże. Jeśli nie znajdziesz w bibliotekach, to można zapytać, cel jest szlachetny w końcu
Stary 2012-09-15, 23:28   #3697
TheKey
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm japonki, opaski, trochę gumek i wsuwek... mam nadzieję że choć kawałek reklamówki masz teraz wolny
I jeszcze przejrzałam teczki z notatkami i znalazłam jedną z francuskiego, a te już mi się nie przydadzą, więc wyciągnęłam. Ale znowuż przypomniało mi się, że jeszcze talerze, sztućce, kubek i garnek (?). Masakra jakaś...

Cytat:
PS bardzo fajny podpis!! W pełni się zgadzam co do pierwszego i mam tak samo z drugim

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
weź je, przydadzą się pod prysznic

natomiast, po co skaner?
ja bym notatki z poprzednich lat, o których pisałaś zeskanowała w domu i formie elektronicznej miała w kompie. papier waży, szkoda to wozić.
Te japonki raczej się pod prysznic nie nadają. Aj, czyli muszę jeszcze klapki wziąć Chociaż zaraz, sprey antygrzybiczny chyba mniej miejsca zajmuje.
Kurcze, tych notatek jest dużo. Dużo przez duże D Tak z 30cm (formatu A4). Kilka tygodni by mi zajęło zeskanowanie tego wszystkiego. No a skaner się tam przyda, jak będę pożyczać od kogoś notatki gdy zachoruję itp.

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Miś - nie brałabym, zajmuje miejsce i jest zbędny, ale chyba jesteś do niego przywiązana i ni dy ry dy inaczej
Miśka chyba nie biorę. Tylko wtedy już będę taka samiuteńka tam, nawet bez misia
Nie no, przeżyję, może nie będzie tak źle.
Oby tylko internet był

There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
TheKey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 23:35   #3698
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Te japonki raczej się pod prysznic nie nadają. Aj, czyli muszę jeszcze klapki wziąć Chociaż zaraz, sprey antygrzybiczny chyba mniej miejsca zajmuje.
Kurcze, tych notatek jest dużo. Dużo przez duże D Tak z 30cm (formatu A4). Kilka tygodni by mi zajęło zeskanowanie tego wszystkiego. No a skaner się tam przyda, jak będę pożyczać od kogoś notatki gdy zachoruję itp.
To ich nie bierz

Co do skanera - jeśli masz naprawdę mały pokój to bym go nie brała, wolałabym te parę gr wydać na ksero albo poprosić kogoś o zeskanowanie aaalbo przepisać ręcznie, jak już tak baaaardzo zachorujesz i nuda będzie pukać do okien
Pisałaś, że to kolejny rok studiów - wcześniej radziłaś sobie bez tego skanera? Jeśli tak, to tym bardziej potwierdza moje wywody, że nie warto tego targać

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2012-09-15 o 23:36
Stary 2012-09-16, 00:03   #3699
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Czy 7 gb transferu danych to dużo? Chcę zmienić dostawcę internetu i zainteresowała mnie ta oferta w play. Dotychczas miałam nielimitowany internet i nie wiem na ile to powinno mi starczyć. Dodam, że internet byłby dla dwóch komputerów. Na jednym raczej tylko fora, portale społecznościowe, okazyjnie YT, na drugim komputerze często YT, seriale, fora i portale społecznościowe. Nie mam pojęcia czy to by wystarczyło
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 00:26   #3700
juli_jka
now or never

Cytat:
nie, nie, nie.
absolutnie weź jakies klapki pod prysznic.
mówi Ci to osoba doświadczona życie w już na serio dziwnych miejscach ...
weź jakies klapki, a nóż, będziesz chciała iść na basen czy jakoś tak :P
Stary 2012-09-16, 02:31   #3701
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Robię gulasz i jednak wyszedł mi za tłusty
Porządnie oziębić np. w lodówce {wstawić po ostygnięciu}. Tłuszcz zetnie się na powierzchni i można go łyżką / widelcem zebrać.
Próbowałam udziwnionych metod : kostka lodu, papier kuchenny { to już od Magdy Gessler }. Albo nie działają, albo ja nie umiem korzystać z tych metod.

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Mogłabyś mi napisać jakie to kremy?
Obecnie : Dermika z serii Meritum, półtłusty.

Cytat:
Chodzi o to, że często robię zupę krem i muszę szukać liścia laurowego czy ziela angielskiego w zupie i dopiero potem miksować.
Do gotowania przypraw i do włoszczyzny, które chcę usunąć z zupy, używam zwykłej gazy z apteki. W kawałek gazy potrzebnej wielkości wkładam te "śmieci", zawiązuję w supełek lub związuję nitką, do garnka, gotuję i wyciągam. Pamiętać należy aby przed użyciem gazę wypłukać, bo ma "lekko specyficzny" zapach.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 09:13   #3702
heksita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Czy 7 gb transferu danych to dużo? Chcę zmienić dostawcę internetu i zainteresowała mnie ta oferta w play. Dotychczas miałam nielimitowany internet i nie wiem na ile to powinno mi starczyć. Dodam, że internet byłby dla dwóch komputerów. Na jednym raczej tylko fora, portale społecznościowe, okazyjnie YT, na drugim komputerze często YT, seriale, fora i portale społecznościowe. Nie mam pojęcia czy to by wystarczyło
Na seriale i YT? Na dwa komputery? To bardzo mało. Jeden odcinek serialu ma min. 200 MB (zależy jakiej długości serial i w jakiej jakości ściągasz, są odcinki po 350 MB).

Poszukaj jakichś programów monitorujących przepływ w sieci i sprawdź, ile ciągniecie przez miesiąc.
heksita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 09:39   #3703
coldold
Zakorzenienie

Dziękuję Wam bardzo za rady dotyczące zupy
Teraz kolejne pytanie.
Chcę kupić kawę z ziarnach po raz pierwszy. Ile ziaren zmielić na jeden kubek kawy? Jeśli to pomoże to do ekspresu dodaję na swój kubek jedną typową miarkę mielonej kawy, ile ziaren się w takiej mieści?
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 11:20   #3704
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za rady dotyczące zupy
Teraz kolejne pytanie.
Chcę kupić kawę z ziarnach po raz pierwszy. Ile ziaren zmielić na jeden kubek kawy? Jeśli to pomoże to do ekspresu dodaję na swój kubek jedną typową miarkę mielonej kawy, ile ziaren się w takiej mieści?
Nie wolałabyś zmielić większą ilość i trzymać jej w metalowej puszce w lodówce?
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 11:22   #3705
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
12, nie policzyłam tej z ręcznikami A jeszcze będzie jedna, bo zapomniałam o czapce, szaliku, rękawiczkach, apaszce. No i do tego laptop.

Jedna reklamówka jest z jedzeniem, wzięłam miesięczny zapas ryżu , płatki owsiane, kotlety sojowe, jakieś przyprawy i takie tam rzeczy. W sumie nie zajmuje to dużo miejsca, a jak tam na miejscu kupię to i tak tam miejsce będzie zajmować. Raczej chodzi mi o takie rzeczy, które można odrzucić i nie potrzebować tam na miejscu.

Spakowane na razie mam:
- kosmetyki
- ciuchy
- biżuteria, duperelki do włosów
- 2 pary butów "eleganckich", 1 para sportowych (+ 1 na sobie), 1 para japonek, buty zimowe (te cholery najwięcej miejsca zajmują )
- kurtka zimowa, kurtka lżejsza, płaszczyk wiosenny, bluza polarowa
- 2 żakiety
- skaner
- kieszeń na CD
(bo pan w serwisie powiedział że w laptopach się nie naprawia kieszeni na cd jak się zepsuje, tylko trzeba kupić zewnętrzną kieszeń, i teraz mam taką cegłę do wożenia )
- torebki: 1 zwykła, 1 elegancka, 2 na uczelnię mieszczące format A4
- materiały z poprzednich lat studiów (nad nimi się najbardziej zastanawiałam, chętnie bym sobie je odpuściła bo jak znam życie ani razu do nich nie zajrzę, ale wiem że jak nie wezmę to wciąż będzie mi się przypominać: o, to już gdzieś było, już to miałam opracowane, a teraz muszę robić od nowa, więc chyba jednak wezmę)
- tabletki przeciwbólowe itp.
- pościel
- kołdra, poduszka, jasiek
- piżama (ze szlafroka już zrezygnowałam, jak jest ciepło to nie trzeba, a jak jest zimno to staram się jak najszybciej wskoczyć w ciuchy, wiec się obejdę bez szlafroka bez problemu)
- bielizna, skarpety (o, to 13 reklamówek, jeszcze skarpet nie spakowałam )
- miś pluszowy ( )

Tak patrzę i patrzę i chyba tylko miś pluszowy nie jest absolutnie niezbędny

O tak, te pudła to by było świetne rozwiązanie, muszę się tam na miejscu za jakimiś rozejrzeć. Choć i tak będzie strasznie ciasno, pokój jest 1-osobowy i nie jest jakiś wielki, nie ma balkonu żeby część rzeczy wystawić
Teoretycznie na koniec świata nie wyjeżdżam, bo to tylko 2h drogi, ale tam i spowrotem to już 4 i pewnie nie będzie mi się chciało wracać po jedną rzecz.
z pogrubionych duperelki do włosów ograniczyłabym do minimum. Z czasem i tak się zgubią i trzeba będzie kupić na miejscu

1 para butów eleganckich, po co druga?

Po co 2 żakiety? Chyba, że są róznego koloru.

skaner bym sobie odpuściła, w razie czego możesz przecież poprosić znajomych.
Po co Ci CD? Masz tam jakies ważne rzeczy czy tylko filmy itp.?
co do pościeli upewnij się, czy aby na miejscu nie dostaniesz. W akademiku zawsze dostaje się swoją, nie wiem jak w mieszkaniach prywatnych

aaa... i nie brałabym materiałów z poprzednich lat. Dochodzę do wniosku, że i tak bym tam nie zaglądnęła
Ja też mam problem ze spakowaniem się, biorę wszystkie ciuchy, nawet tych w których nigdy nie chodziłam. Później pluję sobie w brodę, że tyle napakowałam a i tak nie założę tych ciuchów, nawet gdyby mnie zmuszali. A zajmują tylko miejsce....

Pudełka to dobry pomysł, można je położyć na półce, do łóżka, albo do szafy

200 km to nie dużo, więc w razie czego możesz się zabrać na 2 razy
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 11:46   #3706
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Po co przyrodzie jeż ?
Zastanawiam się co taki jeżyk robi

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 11:49   #3707
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Oj nie, zdecydowanie za mało.
Ja mam 9gb i ledwo mi w tym miesiącu starczyło, a oglądałam jedynie filmiki urodowe na yt, chyba żadnego filmu czy serialu ;-)
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 12:06   #3708
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Nie wolałabyś zmielić większą ilość i trzymać jej w metalowej puszce w lodówce?
Podobno świeżo mielona jest najlepsza.

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Po co przyrodzie jeż ?
Zastanawiam się co taki jeżyk robi
Zjada pasożyty i inne szkodniki. No i jest śliczny.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 12:43   #3709
Isanka
Zakorzenienie

na allegro jest peeełno legginsów, oczywiście wszystkie o długości od kroku w dół 60-70cm.
nie widziała któraś z was jakichkolwiek z długością od kroku 80-90 cm?
szukam szukam i znaleźć nie mogę
Isanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 12:45   #3710
platekrozy
Zakorzenienie

Jak usunąć gumę ze skóry? Na kanapie został kawałek gumyPomocy

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 13:03   #3711
prokrastynacja
Zadomowienie

Podobno kostkę lodu się przykłada a później to już łatwo zeskrobać ale nie próbowałam
prokrastynacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 13:03   #3712
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Przyłóż lód i poczekaj - guma zrobi się twarda i będziesz mogła ją wykruszyć.
Stary 2012-09-16, 13:13   #3713
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Gumy do żucia? Jeśli jest dość świeża to miękką szmatką zanurzoną w oliwce do ciała/ew oleju do smażenia lub innym tłuszczu.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 13:14   #3714
Gofrzyca
Zakorzenienie

Czy te buty Sneakersy bardzo obciachowe są??
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 13:25   #3715
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Czy te buty Sneakersy bardzo obciachowe są??
według mnie nie są obciachowe jeśli nosi je 15 latka, jeśli jakaś studentka to trochę dziwnie to wygląda ;d
Stary 2012-09-16, 13:33   #3716
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka_sobie_jedna Pokaż wiadomość
a nazywa sie jakoś specjalnie?

matematykę miałam dawno temu ale z tego co pamiętam zawsze nazywaliśmy "ukośnik", "ukośnik lewy", "ukośnik wsteczny", "backslash".
A jak sie czytało zbiory to np jak było A\B to było "różnica między zbiorami A i B"
A no możliwe że to się nie nazywa W każdym razie dziekuje

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
według mnie nie są obciachowe jeśli nosi je 15 latka, jeśli jakaś studentka to trochę dziwnie to wygląda ;d
zgadzam się
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 13:40   #3717
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
stop!!! nie te buty
allegro mi zasugerowało nazwę
pytam o te: http://buty4you.com//allbuty/photos/...8541_39856.JPG
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 13:44   #3718
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
stop!!! nie te buty
Wg mnie tak Dla mnie wyglądają strasznie.
Stary 2012-09-16, 13:46   #3719
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
stop!!! nie te buty
Ja bym je nosiła i na pewno nie nazwała tego obciachem

Stary 2012-09-16, 13:52   #3720
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
stop!!! nie te buty
Moim zdaniem są okropne... Na pewno bym ich nie założyła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości