|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
my byłyśmy na dworku już w dzień wypisu ze szpitala, tzn na zakupach w TESCO :P a na spacerku takim prawdziwym następnego dnia
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
Cześć mamuśki,
gratulacje dla Baobabka i Tamlin ![]() trzymam również kciuki za przeterminowane mamuśki. wydaje mi się, że po tym zastoju teraz będzie szło błyskawicznie ja ledwo żyje. mam mega katar, boli mnie głowa i czuję że mi gorączka nachodzi. co mogę wziąć bo zaraz zwariuje. Katee czym Ty się leczysz? my dziś zaczynamy 36 tydzień. A wczoraj na wkładce zauważyłam takiego gluta przezroczysto-białego. mam nadzieje ze to nie czop ja jeszcze rodzić nie chce
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin !!!! Gratuluję!!!! kochana życzę Mateuszkowi zdrówka a Tobie i Kropkowi zadowolenia z synusia i samych uśmiechniętych dni !
Zielona no jaja .. ja wyszłam z Dusia w 6 dobie na 15 minutek a później codziennie zwiększaliśmy czas która teraz rodzic??????????????????? ??
|
#1504 | |||
|
Zadomowienie
|
ale śliczna
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bo Alicje to takie idealne się rodzą ![]() ![]() Tamlin gratulacje!! |
|||
|
|
|
#1505 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Bez przesady! Cytat:
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|||
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam wieści od Justyna12345 z 9:20. Przepraszam, że dopiero teraz, ale spałam po kolejnej ciężkiej nocy.
Justyna12345 Jestem w Bielsku, zostawiają mnie, rozwarcie się robi, więc coś ruszyło trzymajcie kciuki, skurcze mam co 3min juz, a rozwarcie na 2 na razieNapisałam jak tam teraz sytuacja, ale nie mam jeszcze odpowiedzi, więc trzymamy kciuki !!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Tamlin serdecznie gratuluję cudnego Mateuszka!!! Na tym zdjęciu taka kruszynka, a taki duży chłopak z niego. Sojka piękna ta Wasza Zośka.
ANTOŚ 28.10.2012 Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2012-09-16 o 12:54 |
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
to teraz wszystkim mam wmówić że rodzisz? u Moni tuszyło to hehe!![]() Cytat:
Justyna ![]() będą kolejne dzieciaczki !! jupi!!!!!!!!
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje dziewczyny.
My z TŻ robimy ostatnie zakupy do pokoiku dla jasia. Ja już rozumiem, jak ludzie mówią, że mozna się rozwieść przez remonty. Ale się wściekliśmy na siebie, ale już nam przeszło. Zielona, ale jak zabronił. Przecież to dobra okazja do wspólnego spaceru i odwiedzenia teściowej.
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
gratulacje dla Tamlin i Baobabka i trzymam kciuki za Wercię i Justynę
|
#1512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje kochaniutka Cytat:
No właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to czekamy na następnego dzidziulka ![]() A ja Chyba zaczynam sie przyzwyczajać do niespania w nocy i kontaktowania w dzień bo spać mi sie nie chce ;-) |
||||
|
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
aaaa Weronika trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
Weronika, Justyna trzymam kciuki!!!
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow! Wera dacie radę!!!! ![]() jerunie ale się u nas dzieje bosko .. rozpakowywać się mamuśki !
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Popierwsze kciukasy zacisniete za Weronike i Justyne ![]() No coś się faktycznie ruszyło. Ja na pierwszym spacerze z jasiem byłam w dniu wyjścia ze szpitala czyli w 7 dobie życia. a z Zuzką zimą w 10 dobie Ja wogóle nie mam czasu dzisiaj na pisanie Tzet niestety wraca kolo 22 więc znowu czeka mnie kladzenie dwojki a wczoraj to byla istna katastrofa Zuzia nie w sosie poszla spac dopoieor o 22
|
|
|
|
#1517 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() Cytat:
ale ekspres ![]() Cytat:
również gratuluję Cytat:
silne, cholernie bolesne ale nieregularne i po ciepłym prysznicu przechodzą dziady jedne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale spokojnie kochana, bez niego jeszcze można trochę pochodzić ![]() Cytat:
kciuki zaciśnięte Cytat:
![]() trzymam kciuki Cytat:
a u mnie cisza ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- piękna Cytat:
![]() bez komentarza... |
|||||||||
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka ładna i oczka jakie ma śliczne, takie ciemne
Cytat:
![]() I gratulacje dla Baobabka, Izunia duża jak na prawie 3 tygodnie przed czasem .![]() za Weronikę i Justnę, ale mamy dzieciaczkowy weekend .
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
.GRcorrect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRSpellingCor rect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRspelling { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRline { POSITION: absolute; BOTTOM: 0px; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; HEIGHT: 3px; RIGHT: 0px; LEFT: 0px}.GRnoMark { BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%}.GRwrapper { BORDER-BOTTOM: transparent 0px solid; POSITION: absolute; BORDER-LEFT: transparent 0px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; OVERFLOW: hidden; BORDER-TOP: transparent 0px solid; BORDER-RIGHT: transparent 0px solid; PADDING-TOP: 0px}.GRcontour { POSITION: absolute; MARGIN: 0px}.GRrichText { BORDER-BOTTOM-COLOR: transparent; PADDING-BOTTOM: 3px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-TOP-COLOR: transparent; MARGIN: 0px; DISPLAY: block; WHITE-SPACE: pre-wrap; BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-COLOR: transparent; OVERFLOW: hidden; BORDER-LEFT-COLOR: transparent; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; -webkit-text-fill-color: transparent}.GRinputWrapp er .GRrichText { POSITION: absolute; TOP: 50%}.GRtextareaWrapper .GRrichText { }#GRmenuList { BOX-SIZING: content-box; POSITION: relative; BORDER-LEFT: #8ed231 2px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 8px; WIDTH: 108px; PADDING-RIGHT: 8px; BACKGROUND: #fff; FLOAT: left; BORDER-RIGHT: #8ed231 2px solid; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; MARGIN: -1px 0px 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; FLOAT: left; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL LI { FONT: 12px/18px tahoma; WHITE-SPACE: nowrap; FLOAT: left; COLOR: #484848; CLEAR: left; CURSOR: pointer}#GRmenuList UL LI:first-child { FONT-WEIGHT: bold}#GRmenuList UL LI:hover { COLOR: #000}#GRtop { BORDER-TOP: #8ed231 2px solid; TOP: -7px}#GRbottom { BORDER-BOTTOM: #8ed231 2px solid; BOTTOM: -6px}.GRcorner_cnt { POSITION: absolute; WIDTH: 112px; BACKGROUND: #fff; HEIGHT: 7px; LEFT: 6px}#GRcontact { Z-INDEX: 1; POSITION: relative; TEXT-ALIGN: center; WIDTH: 100%; BOTTOM: -4px; DISPLAY: inline-block; FONT: 11px/18px tahoma; BACKGROUND: url(undefinedbottom-line-mid.png) left top; FLOAT: left; HEIGHT: 19px; COLOR: #fff; TEXT-DECORATION: none}#GRcontact:hover { BACKGROUND-POSITION: left bottom}#GRcontact STRONG { COLOR: #fff; FONT-SIZE: 12px}.GRcorner { POSITION: absolute; DISPLAY: block; BACKGROUND: url(undefinedcorners-2.png)}.GRmenu_tl { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: 0px 0px; HEIGHT: 7px; TOP: -2px; LEFT: -8px}.GRmenu_tr { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: -10px 0px; HEIGHT: 7px; RIGHT: -8px; TOP: -2px}.GRmenu_bl { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: 0px -7px; HEIGHT: 21px; LEFT: -8px}.GRmenu_br { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: -8px -7px; HEIGHT: 21px; RIGHT: -8px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) 0px 0px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) -8px 0px}#GRmenuList #GRseparator { MARGIN: 3px 0px; WIDTH: 100%; BACKGROUND: #e5e5e5; HEIGHT: 1px; CURSOR: default}#GRmenuList #GRignore { TEXT-INDENT: -999px; WIDTH: 31px; BACKGROUND: url(undefinedmenu-ignore.gif) 0px 0px; HEIGHT: 15px; OVERFLOW: hidden}#GRmenuList #GRignore:hover { BACKGROUND-POSITION: 0px -15px}#GRmenuMask { Z-INDEX: 2147483647; POSITION: fixed; WIDTH: 100%; BACKGROUND: url(undefinedmenu-bg.gif); HEIGHT: 100%; TOP: 0px; LEFT: 0px}
laski jakos dziwnie się czuje niby skurczy jako takich nie mam ale brzuchmi srwardnieje i wiecej sluzu zauwazylam
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gda jeszcze troszku i pojedziecie i Wy .... ale fajnie że kolejne dzieci będą super ... u nas wczoraj też była masakra z zasypianiem, duśka jakaś marudna strasznie Asia czy Jasiu zwraca już uwagę na zabawki i oczkami je śledzi ?
|
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a śluzu też mam sporo, majtek nie nadążam czasem zmieniać ![]() a mnie dopadła jakaś huśtawka emocjonalna... wczoraj pół dnia wyłam, że ja nie chcę rodzić, że nie dam rady, boję się i wszystko mnie przerasta za to dziś jestem pełna optymizmu i doczekać się nie mogę rozpoczęcia akcji
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jak bym chciała to bym poszła i się na nikogo nie oglądała, mnie na szczęście takie problemy nie czekają, bo u mnie w rodzinie sami zwolennicy jak najwcześniejszych i najdłuższych spacerów, a TŻ był zdziwiony, że dziecka na drugi dzień po powrocie ze szpitala raczej nie powinno się zabierać na spacer .
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
Pisałam w drugiej chyba i trzeciej cześci a później jakoś tak zdezerterowałam. Teraz zajżałam i dopiero do mnie dotarło że poród tuż, tuż... O matko aż mi brzuch stwardniał ![]() Gratuluje wszystkim mamusiom. My mamy termin na 15.10 ale szyjka juz bardzo króciutka i staram sie leżeć i odpoczywać żeby mała jak najdłużej w brzuchu wytrzymała. Mam nadzieje że mogę popisać z Wami od czasu do czasu. |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA MAMY KOLEJNEGO MALUSZKA!!!
Justyna12345: Szymonek przyszedł na świat przez cc o 10:50. 3400g i 57cm. Próbowałam sn, ale w trakcie skurczów tętno maluszka słabło i mnie wzięli od razu na cc. Buziaki dla wszystkich na forum ![]() GRATULUJEMY!!!
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
.GRcorrect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRSpellingCor rect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRspelling { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRline { POSITION: absolute; BOTTOM: 0px; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; HEIGHT: 3px; RIGHT: 0px; LEFT: 0px}.GRnoMark { BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%}.GRwrapper { BORDER-BOTTOM: transparent 0px solid; POSITION: absolute; BORDER-LEFT: transparent 0px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; OVERFLOW: hidden; BORDER-TOP: transparent 0px solid; BORDER-RIGHT: transparent 0px solid; PADDING-TOP: 0px}.GRcontour { POSITION: absolute; MARGIN: 0px}.GRrichText { BORDER-BOTTOM-COLOR: transparent; PADDING-BOTTOM: 3px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-TOP-COLOR: transparent; MARGIN: 0px; DISPLAY: block; WHITE-SPACE: pre-wrap; BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-COLOR: transparent; OVERFLOW: hidden; BORDER-LEFT-COLOR: transparent; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; -webkit-text-fill-color: transparent}.GRinputWrapp er .GRrichText { POSITION: absolute; TOP: 50%}.GRtextareaWrapper .GRrichText { }#GRmenuList { BOX-SIZING: content-box; POSITION: relative; BORDER-LEFT: #8ed231 2px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 8px; WIDTH: 108px; PADDING-RIGHT: 8px; BACKGROUND: #fff; FLOAT: left; BORDER-RIGHT: #8ed231 2px solid; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; MARGIN: -1px 0px 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; FLOAT: left; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL LI { FONT: 12px/18px tahoma; WHITE-SPACE: nowrap; FLOAT: left; COLOR: #484848; CLEAR: left; CURSOR: pointer}#GRmenuList UL LI:first-child { FONT-WEIGHT: bold}#GRmenuList UL LI:hover { COLOR: #000}#GRtop { BORDER-TOP: #8ed231 2px solid; TOP: -7px}#GRbottom { BORDER-BOTTOM: #8ed231 2px solid; BOTTOM: -6px}.GRcorner_cnt { POSITION: absolute; WIDTH: 112px; BACKGROUND: #fff; HEIGHT: 7px; LEFT: 6px}#GRcontact { Z-INDEX: 1; POSITION: relative; TEXT-ALIGN: center; WIDTH: 100%; BOTTOM: -4px; DISPLAY: inline-block; FONT: 11px/18px tahoma; BACKGROUND: url(undefinedbottom-line-mid.png) left top; FLOAT: left; HEIGHT: 19px; COLOR: #fff; TEXT-DECORATION: none}#GRcontact:hover { BACKGROUND-POSITION: left bottom}#GRcontact STRONG { COLOR: #fff; FONT-SIZE: 12px}.GRcorner { POSITION: absolute; DISPLAY: block; BACKGROUND: url(undefinedcorners-2.png)}.GRmenu_tl { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: 0px 0px; HEIGHT: 7px; TOP: -2px; LEFT: -8px}.GRmenu_tr { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: -10px 0px; HEIGHT: 7px; RIGHT: -8px; TOP: -2px}.GRmenu_bl { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: 0px -7px; HEIGHT: 21px; LEFT: -8px}.GRmenu_br { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: -8px -7px; HEIGHT: 21px; RIGHT: -8px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) 0px 0px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) -8px 0px}#GRmenuList #GRseparator { MARGIN: 3px 0px; WIDTH: 100%; BACKGROUND: #e5e5e5; HEIGHT: 1px; CURSOR: default}#GRmenuList #GRignore { TEXT-INDENT: -999px; WIDTH: 31px; BACKGROUND: url(undefinedmenu-ignore.gif) 0px 0px; HEIGHT: 15px; OVERFLOW: hidden}#GRmenuList #GRignore:hover { BACKGROUND-POSITION: 0px -15px}#GRmenuMask { Z-INDEX: 2147483647; POSITION: fixed; WIDTH: 100%; BACKGROUND: url(undefinedmenu-bg.gif); HEIGHT: 100%; TOP: 0px; LEFT: 0px}
Cytat:
z kim moge wymienic sie nr najlepiej z plusa??
|
|
#1527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie, że możesz z nami pisać Cytat:
kolejny maluszek zazdrość mnie chyba dziś zeżre ![]() ja mam w Orange, ale jak nikt inny się nie odezwie to możemy się wymienić
|
||
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justys gratuluję!!!! Szymonku witaj na świecie ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- aga_ton doczkeasz się zobaczysz ... ale dzisiaj to leci nam fajnie i szybko
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
No to witamy SzymonkA
Konczita tak Jasiu juz wodzi oczkami za zabAwka a Duska? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

ja jeszcze rodzić nie chce