|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
|
|
|
|
#4292 |
|
Konto usunięte
|
jak to przez godzinę? używając wyszukiwarki, czy ręcznie? wystarczy w wyszukiwarkę u góry wątku wpisać hasło ''sms'' i wyskakują wyniki. kliknij na pierwszy z brzegu post i masz tam treść smsa, którego możesz wysłać sama do siebie.
https://wizaz.pl/search/index.php?topic_id=630813 &tab=2&category=Root%2FFo rum&from_iso=1&query=sms |
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o jakim ryżowym żelu pod prysznic mówicie??
|
|
|
|
#4294 |
|
Konto usunięte
|
z serii Jardins du Monde. w Pl jest już w ofercie wysyłkowej (tej nowej, wrześniowej, spersonalizowanej). pachnie ryżem preparowanym, przyjemnie- tak pisały dziewczyny.
![]() http://beauty-police.blogspot.com/20...es-rocher.html |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zauważyłam go w ofercie spersonalizowanej, a już ją wyrzuciłam. Mam nadzieję, że w kolejnej ofercie też będzie
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio po egzaminie wybrałyśmy się z koleżanką zobaczyć co nowego w YR-nie było nas przeszło dwa miesiące a tak się szczęśliwie składa, że w okolicy mojej uczelni są aż dwa szczecińskie YR
![]() w każdym sporo podwójnych wyprzedażowych cieni za 18 zł-były kolory cynamon/słonecznik, dalia/oberżyna, bławatek/hiacynt, te z pistacją, malwą i jeszcze sporo innych (pani nie mogła się domyślić nazw, bo są po francusku ale dla nas jako studentek romanistyki to żaden problem w końcu ).Całkiem fajne, ale niestety nie dla mnie-mimo iż mam 23 lata jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić fajnego makijażu cieniami, więc tylko grafitowa kredka. Zachwyciła mnie nowa So Elixir-nie tyle opakowaniem co zapachem, bazę ma klasycznej ale wcześniej panuje tuberoza, wetiwer i kadzidła i tak naprawdę to one tworzą zapach. ![]() nie wiem jeszcze czy kupię duży flakon, ale jakąś mniejszą pojemność na pewno bo już wiem, że bardzo do mnie pasują
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tą w kolorze brudnego różu. Czaję się jeszcze na granatową
![]() Kredka bardzo przyjemna, kolor piękny. Spokojnie robi za cały makijaż. Ma lekko metaliczne wykończenie. Trwałości nic nie mogę zarzucić. Dobrze sprawdza się też jako baza pod cienie. Fajnie podbija delikatne róże Generalnie polecam
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o pomoc
Nie jestem doświadczona w kwestii promocji obowiązujących w YR, a widzę, że w Szaleństwie Zakupów z Elle i In style jest kupon, na którym jest napisane: "Rabat 40 procent. Zniżka przy zakupie co najmniej dwóch produktów (nie dotyczy oznaczonych Zielonym punktem), w tym również na makijaż profesjonalny..." i na kuponie jest flakon perfum So elixir. I teraz moje pytanie: mogę kupić np. dwa kremy do twarzy i naliczą mi 40 procent taniej? Czy chodzi o to, że jak kupię co najmniej dwa produkty to mogę o te 40 procent taniej kupić te perfumy? Zmyliło mnie to zdjęcie na kuponie Jak sądzicie?
|
|
|
|
#4302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się skuszę przy kolejnych zakupachCytat:
Choć i tak z błyszczyków polecam sexy PulpCytat:
|
|||
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
z tym makijazem profesjonalnym to chodzi o to ze jakis "profesjonalista" Cie umaluje w salonie (tak mi sie wydaje)
|
|
|
|
#4304 |
|
Konto usunięte
|
kupujesz minimum 2 produkty i na każdy z nich otrzymujesz rabat 40%. z tego, co piszą w gazecie, to na całe zakupy otrzymasz rabat 40%, warunkiem jest zakup minimum 2 produktów.
zniżka nie obejmuje zielonych punktów Z WYJĄTKIEM makijażu Couleurs Nature. czyli makijaż możemy kupić, nie możemy natomiast kupić ze zniżką innych produktów oznaczonych zielonymi kropkami (Jardins du Monde kulki i żele, seria Plaisirs Nature, seria do włosów i co tam jeszcze jest z zielonym punktem). perfumy możesz kupić ze zniżką, bo nie mają zielonego punktu. musisz tylko dobrać coś do perfum, minimum 1 rzecz. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- jest jeszcze problem z rozróżnieniem serii kosmetyków do makijażu. bo kiedyś były serie Coleurs Nature i Luminelle. Luminelle to były np. te kosmetyki: http://www.yves-rocher.com.pl/kredka_do_oczu http://www.yves-rocher.com.pl/cien_do_powiek_w_kredce http://www.yves-rocher.com.pl/balsam_do_ust ale kiedy wykorzystywałam w wakacje kupon z gazety Uroda, gdzie było napisane, że zniżka obejmuje makijaż z serii CN, to konsultantki naliczały zniżkę na te produkty, które mnie wydawały się być z serii Luminelle. mam wrażenie, że teraz nie ma tego podziału, tylko wszystkie kosmetyki kolorowe są nazwane makijażem profesjonalnym ( ) CN.---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- a makijażystów w salonach YR raczej nie powinnyśmy się spodziewać.
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy wcześniej nie korzystałam z oferty tej firmy a jakoś tak mnie zaczęło kusić, gdy dziś trafiłam w gazecie na tą ofertę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1347707719,
Z tym, że u mnie jest jeśli zamówię za 39zł to gratis zestaw 3 toreb. Czyli zamawiam za 39 zł i dostaję do tych kosmetyków gratis wodę oraz zestaw toreb? Gdzie tkwi haczyk? Czy będę zobowiązana do regularnych zakupów lub coś w ten deseń? Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2012-09-16 o 12:36 |
|
|
|
#4306 |
|
Konto usunięte
|
haczyk tkwi w tym, że jeśli polubisz kosmetyki YR, to nie będziesz mogła przestać zamawiać kolejnych i dołączysz do naszego wątku uzależnionych.
|
|
|
|
#4307 |
|
Zadomowienie
|
Z niecierpliwością czekam na paczkę, w której zamówiłam: granatową kredkę do oczu, krem nawilżający z arniką oraz szampon zwiększający objętość włosów.....i do tego gratis za zamówienie w ciagu 10 dni moja ukochana różowa mascara oraz podkład ( za zamówienie powyżej 29zł). Tak więc zapłace 41zł z przesyłką i mam tyyyyle korzyści
|
#4308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i o co chodzi z tym zamowieniem w 10dni? ![]() |
|
|
|
|
#4309 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie czasem zastanawiam jak im sie to oplaca. Daja tyle gratisow. Moja mam teraz zlozyla zamowienie za 16.50 Euro i dostala gratis krem przeciwzmarszczokowy o wartosci 32 Euro. Gdzie tutaj sens??
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, mam taki niedosyt, bo dawno (miesiąc pewnie około ) nie kupowałam nic z YR i teoretycznie nic nie potrzebuję, moje zapasy kosmetyczne wychodzą z szuflad i szaf, więc nawet nie powinnam nic kupować, ale mam ochotę coś kupić w YR!!!!
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę się powstrzymać. Robię dwa zamówienia - jedno dla siebie, jedno dla mamy. Jedno z Dobrych Rad z darmową SE edt i chyba wezmę miniaturki perfum. Dla mamy z katalogu wiosna-lato 2012 i zamawiamy Hoggara, tonik z trzema herbatami i za darmo za zaproszenie przyjaciółki (jej adres musi być inny tak?) serum Riche. Szkoda tylko, że żadna z ofert nie wchodzi przez internet...
|
|
|
|
#4312 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ja mam pytanie - czy jeśli wykorzystałam ulotkę do sklepu stacjonarnego, a potem przysłali mi taki sam mailing (-40%, -50%, lusterko i Sexy Pulp), to czy mogę znowu skorzystać z tej samej promocji?
|
|
|
|
#4314 |
|
Zadomowienie
|
Podkład wybrałam sama, bo można było sobie wybrać coś z katalogu. Dostałam pocztą ofertę.
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, bo oni mają w systemie nabite, że już korzystałaś. Jutro będę robić pierwsze zamówienie wysyłkowe (z darmowym hoggarem) |
|
|
|
|
#4316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
Nie, to oferta z pierwszej strony wątku, PYB3FR05
|
#4319 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, czy na męża mogę założyć nowe konto wysyłkowe ja już mam a adres mamy oczywiście ten sam,czy to przejdzie?Na urodziny w dodatkowych prezentach dostałam komplet miseczek,plastry z woskiem i magnetyczny naszyjnik(czarny),urodzin y miałam w sierpniu
|
|
|
|
#4320 |
|
Konto usunięte
|
wymyśliłam, czego brakuje mi w YR.
![]() *cukrowy peeling do ciała *cukrowy peeling do dłoni *cukrowy peeling do ust *paletka do brwi (z woskiem i bez do wyboru )*odżywka do rzęs/brwi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

).

Jak sądzicie?

Choć i tak z błyszczyków polecam sexy Pulp

)