Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-15, 22:43   #4291
Annucha
Raczkowanie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
a, rozumiem. może przetestuj najpierw w sklepie?
Nie wiem czy jest sens, bo nie lubie lekkich zapachow
Annucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 22:43   #4292
2016070150903
Konto usunięte

jak to przez godzinę? używając wyszukiwarki, czy ręcznie? wystarczy w wyszukiwarkę u góry wątku wpisać hasło ''sms'' i wyskakują wyniki. kliknij na pierwszy z brzegu post i masz tam treść smsa, którego możesz wysłać sama do siebie.
https://wizaz.pl/search/index.php?topic_id=630813 &tab=2&category=Root%2FFo rum&from_iso=1&query=sms
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 22:51   #4293
Lynn
Zakorzenienie

Dziewczyny o jakim ryżowym żelu pod prysznic mówicie??
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 23:06   #4294
2016070150903
Konto usunięte

z serii Jardins du Monde. w Pl jest już w ofercie wysyłkowej (tej nowej, wrześniowej, spersonalizowanej). pachnie ryżem preparowanym, przyjemnie- tak pisały dziewczyny.
http://beauty-police.blogspot.com/20...es-rocher.html
Stary 2012-09-15, 23:21   #4295
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
z serii Jardins du Monde. w Pl jest już w ofercie wysyłkowej (tej nowej, wrześniowej, spersonalizowanej). pachnie ryżem preparowanym, przyjemnie- tak pisały dziewczyny.
O dzięki Nie zauważyłam go w ofercie spersonalizowanej, a już ją wyrzuciłam. Mam nadzieję, że w kolejnej ofercie też będzie
Stary 2012-09-16, 08:16   #4296
Kylpie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
O dzięki Nie zauważyłam go w ofercie spersonalizowanej, a już ją wyrzuciłam. Mam nadzieję, że w kolejnej ofercie też będzie
Napewno był w ofercie z zegarkiem i prezentem o wartości 115 zł, którą dostała moja mama. Ale to była oferta dla "świeżynek"...
Kylpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 09:10   #4297
201703061208
Konto usunięte

Ostatnio po egzaminie wybrałyśmy się z koleżanką zobaczyć co nowego w YR-nie było nas przeszło dwa miesiące a tak się szczęśliwie składa, że w okolicy mojej uczelni są aż dwa szczecińskie YR
w każdym sporo podwójnych wyprzedażowych cieni za 18 zł-były kolory cynamon/słonecznik, dalia/oberżyna, bławatek/hiacynt, te z pistacją, malwą i jeszcze sporo innych (pani nie mogła się domyślić nazw, bo są po francusku ale dla nas jako studentek romanistyki to żaden problem w końcu).
Całkiem fajne, ale niestety nie dla mnie-mimo iż mam 23 lata jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić fajnego makijażu cieniami, więc tylko grafitowa kredka.
Zachwyciła mnie nowa So Elixir-nie tyle opakowaniem co zapachem, bazę ma klasycznej ale wcześniej panuje tuberoza, wetiwer i kadzidła i tak naprawdę to one tworzą zapach. Jest bardzo mocna, więc nie dałabym rady psikać się nią bezpośrednio migrena murowana-zastosuję sposób na klasyka-z godzinę przed wyjściem na ubrania i niech trochę zapach złagodnieje, dopiero wtedy je nakładam
nie wiem jeszcze czy kupię duży flakon, ale jakąś mniejszą pojemność na pewno bo już wiem, że bardzo do mnie pasują
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 09:34   #4298
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kylpie Pokaż wiadomość
Napewno był w ofercie z zegarkiem i prezentem o wartości 115 zł, którą dostała moja mama. Ale to była oferta dla "świeżynek"...
Tej niestety nie dostałam

Czy któraś z was miała cienie w grubej kredce (za 26 zł)?
Stary 2012-09-16, 10:19   #4299
fragari
Raczkowanie

Cytat:

Czy któraś z was miała cienie w grubej kredce (za 26 zł)?
Ja mam tą w kolorze brudnego różu. Czaję się jeszcze na granatową
Kredka bardzo przyjemna, kolor piękny. Spokojnie robi za cały makijaż. Ma lekko metaliczne wykończenie. Trwałości nic nie mogę zarzucić. Dobrze sprawdza się też jako baza pod cienie. Fajnie podbija delikatne róże Generalnie polecam
fragari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 10:26   #4300
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny o jakim ryżowym żelu pod prysznic mówicie??
Cytat:
właśnie pytałam Was o zapach tego żelu bo dostałam ofertę w której jest nowością a skoro TŻ chce Hoggara to dla siebie wezmę ten żel-skoro ma przyjemny zapach, zestaw 3 mini perfum(se purple, tendre jasmin i vanille noire) i zastanawiam się nad błyszczykiem w tubce tylko nie wiem który wziąć wanilię, malinę czy morele wszystkie zapachy kuszące.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 10:57   #4301
Mewka87
Raczkowanie

Proszę o pomoc Nie jestem doświadczona w kwestii promocji obowiązujących w YR, a widzę, że w Szaleństwie Zakupów z Elle i In style jest kupon, na którym jest napisane: "Rabat 40 procent. Zniżka przy zakupie co najmniej dwóch produktów (nie dotyczy oznaczonych Zielonym punktem), w tym również na makijaż profesjonalny..." i na kuponie jest flakon perfum So elixir. I teraz moje pytanie: mogę kupić np. dwa kremy do twarzy i naliczą mi 40 procent taniej? Czy chodzi o to, że jak kupię co najmniej dwa produkty to mogę o te 40 procent taniej kupić te perfumy? Zmyliło mnie to zdjęcie na kuponie Jak sądzicie?
Mewka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 11:21   #4302
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fragari Pokaż wiadomość
Ja mam tą w kolorze brudnego różu. Czaję się jeszcze na granatową
Kredka bardzo przyjemna, kolor piękny. Spokojnie robi za cały makijaż. Ma lekko metaliczne wykończenie. Trwałości nic nie mogę zarzucić. Dobrze sprawdza się też jako baza pod cienie. Fajnie podbija delikatne róże Generalnie polecam
Dzięki Chyba się skuszę przy kolejnych zakupach
Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
właśnie pytałam Was o zapach tego żelu bo dostałam ofertę w której jest nowością a skoro TŻ chce Hoggara to dla siebie wezmę ten żel-skoro ma przyjemny zapach, zestaw 3 mini perfum(se purple, tendre jasmin i vanille noire) i zastanawiam się nad błyszczykiem w tubce tylko nie wiem który wziąć wanilię, malinę czy morele wszystkie zapachy kuszące.
Wąchałam wszystkie i wybrałam malinę- fajna jest Choć i tak z błyszczyków polecam sexy Pulp
Cytat:
Napisane przez Mewka87 Pokaż wiadomość
Proszę o pomoc Nie jestem doświadczona w kwestii promocji obowiązujących w YR, a widzę, że w Szaleństwie Zakupów z Elle i In style jest kupon, na którym jest napisane: "Rabat 40 procent. Zniżka przy zakupie co najmniej dwóch produktów (nie dotyczy oznaczonych Zielonym punktem), w tym również na makijaż profesjonalny..." i na kuponie jest flakon perfum So elixir. I teraz moje pytanie: mogę kupić np. dwa kremy do twarzy i naliczą mi 40 procent taniej? Czy chodzi o to, że jak kupię co najmniej dwa produkty to mogę o te 40 procent taniej kupić te perfumy? Zmyliło mnie to zdjęcie na kuponie Jak sądzicie?
Ja rozumiem to tak, że bierzesz 2 kosmetyki i płacisz 40% mniej za nie. Nie rozumiem za to jednego: zniżka obejmuje makijaż profesjonalny, ale nie obowiązuje na produkty oznaczone zielonym punktem- przecież to się wyklucza
Stary 2012-09-16, 11:26   #4303
martyna3275
Zakorzenienie

z tym makijazem profesjonalnym to chodzi o to ze jakis "profesjonalista" Cie umaluje w salonie (tak mi sie wydaje)
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 11:59   #4304
2016070150903
Konto usunięte

kupujesz minimum 2 produkty i na każdy z nich otrzymujesz rabat 40%. z tego, co piszą w gazecie, to na całe zakupy otrzymasz rabat 40%, warunkiem jest zakup minimum 2 produktów.

zniżka nie obejmuje zielonych punktów Z WYJĄTKIEM makijażu Couleurs Nature.

czyli makijaż możemy kupić, nie możemy natomiast kupić ze zniżką innych produktów oznaczonych zielonymi kropkami (Jardins du Monde kulki i żele, seria Plaisirs Nature, seria do włosów i co tam jeszcze jest z zielonym punktem).

perfumy możesz kupić ze zniżką, bo nie mają zielonego punktu. musisz tylko dobrać coś do perfum, minimum 1 rzecz.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

jest jeszcze problem z rozróżnieniem serii kosmetyków do makijażu. bo kiedyś były serie Coleurs Nature i Luminelle. Luminelle to były np. te kosmetyki:
http://www.yves-rocher.com.pl/kredka_do_oczu
http://www.yves-rocher.com.pl/cien_do_powiek_w_kredce
http://www.yves-rocher.com.pl/balsam_do_ust

ale kiedy wykorzystywałam w wakacje kupon z gazety Uroda, gdzie było napisane, że zniżka obejmuje makijaż z serii CN, to konsultantki naliczały zniżkę na te produkty, które mnie wydawały się być z serii Luminelle. mam wrażenie, że teraz nie ma tego podziału, tylko wszystkie kosmetyki kolorowe są nazwane makijażem profesjonalnym () CN.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

a makijażystów w salonach YR raczej nie powinnyśmy się spodziewać.
Stary 2012-09-16, 12:32   #4305
sunny_eyes
Zakorzenienie

Nigdy wcześniej nie korzystałam z oferty tej firmy a jakoś tak mnie zaczęło kusić, gdy dziś trafiłam w gazecie na tą ofertę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1347707719,
Z tym, że u mnie jest jeśli zamówię za 39zł to gratis zestaw 3 toreb.
Czyli zamawiam za 39 zł i dostaję do tych kosmetyków gratis wodę oraz zestaw toreb? Gdzie tkwi haczyk? Czy będę zobowiązana do regularnych zakupów lub coś w ten deseń?

Edytowane przez sunny_eyes
Czas edycji: 2012-09-16 o 12:36
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 12:36   #4306
2016070150903
Konto usunięte

haczyk tkwi w tym, że jeśli polubisz kosmetyki YR, to nie będziesz mogła przestać zamawiać kolejnych i dołączysz do naszego wątku uzależnionych.
Stary 2012-09-16, 13:17   #4307
Lilly22
Zadomowienie

Z niecierpliwością czekam na paczkę, w której zamówiłam: granatową kredkę do oczu, krem nawilżający z arniką oraz szampon zwiększający objętość włosów.....i do tego gratis za zamówienie w ciagu 10 dni moja ukochana różowa mascara oraz podkład ( za zamówienie powyżej 29zł). Tak więc zapłace 41zł z przesyłką i mam tyyyyle korzyści
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 16:01   #4308
finansistka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Z niecierpliwością czekam na paczkę, w której zamówiłam: granatową kredkę do oczu, krem nawilżający z arniką oraz szampon zwiększający objętość włosów.....i do tego gratis za zamówienie w ciagu 10 dni moja ukochana różowa mascara oraz podkład ( za zamówienie powyżej 29zł). Tak więc zapłace 41zł z przesyłką i mam tyyyyle korzyści
w jakiej ofercie jest podklad? :O
i o co chodzi z tym zamowieniem w 10dni?

finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 16:48   #4309
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Ja sie czasem zastanawiam jak im sie to oplaca. Daja tyle gratisow. Moja mam teraz zlozyla zamowienie za 16.50 Euro i dostala gratis krem przeciwzmarszczokowy o wartosci 32 Euro. Gdzie tutaj sens??
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 16:58   #4310
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Z której oferty korzystałaś?

Kurczę, mam taki niedosyt, bo dawno (miesiąc pewnie około ) nie kupowałam nic z YR i teoretycznie nic nie potrzebuję, moje zapasy kosmetyczne wychodzą z szuflad i szaf, więc nawet nie powinnam nic kupować, ale mam ochotę coś kupić w YR!!!! Tylko właśnie teraz myślę, co, z jakiej oferty, czy z e-sklepu czy stacjonarnie... hmm

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 17:07   #4311
zywieczdroj
Zakorzenienie

Ja też nie mogę się powstrzymać. Robię dwa zamówienia - jedno dla siebie, jedno dla mamy. Jedno z Dobrych Rad z darmową SE edt i chyba wezmę miniaturki perfum. Dla mamy z katalogu wiosna-lato 2012 i zamawiamy Hoggara, tonik z trzema herbatami i za darmo za zaproszenie przyjaciółki (jej adres musi być inny tak?) serum Riche. Szkoda tylko, że żadna z ofert nie wchodzi przez internet...
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 19:48   #4312
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
czasem w ofercie wysyłkowej piszą o prezencie za zamówienie w ciągu 10 dni. jest to oczywiście pic na wodę, bo prezent dostanie każdy bez względu na datę zamówienia.
Stary 2012-09-16, 20:19   #4313
dori7
Zadomowienie

Dziewczyny, a ja mam pytanie - czy jeśli wykorzystałam ulotkę do sklepu stacjonarnego, a potem przysłali mi taki sam mailing (-40%, -50%, lusterko i Sexy Pulp), to czy mogę znowu skorzystać z tej samej promocji?
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 20:23   #4314
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
w jakiej ofercie jest podklad? :O

Podkład wybrałam sama, bo można było sobie wybrać coś z katalogu. Dostałam pocztą ofertę.
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 20:49   #4315
blackberry8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam pytanie - czy jeśli wykorzystałam ulotkę do sklepu stacjonarnego, a potem przysłali mi taki sam mailing (-40%, -50%, lusterko i Sexy Pulp), to czy mogę znowu skorzystać z tej samej promocji?
Temat był już poruszany
Nie, bo oni mają w systemie nabite, że już korzystałaś.

Jutro będę robić pierwsze zamówienie wysyłkowe (z darmowym hoggarem)
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 07:56   #4316
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Temat był już poruszany
Nie, bo oni mają w systemie nabite, że już korzystałaś.

Jutro będę robić pierwsze zamówienie wysyłkowe (z darmowym hoggarem)
Ja też "puściłam" swoje z darmowym Hoggarem. Do tego Hoggar za 59,90 (czyli drugi, nr znaczka71) i płyn do demakijażu. Przesyłka gratis, tusz do rzęs i kuferek kosmetyczka. Na świąteczne prezenty dla najbliższych!
Stary 2012-09-17, 07:59   #4317
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marleen Pokaż wiadomość
Ja też "puściłam" swoje z darmowym Hoggarem. Do tego Hoggar za 59,90 (czyli drugi, nr znaczka71) i płyn do demakijażu. Przesyłka gratis, tusz do rzęs i kuferek kosmetyczka. Na świąteczne prezenty dla najbliższych!
Z jakiej oferty korzystałaś? Tej spersonalizowanej?
Stary 2012-09-17, 08:02   #4318
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Z jakiej oferty korzystałaś? Tej spersonalizowanej?
Nie, to oferta z pierwszej strony wątku, PYB3FR05
Stary 2012-09-17, 08:48   #4319
anna maria 72
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, czy na męża mogę założyć nowe konto wysyłkowe ja już mam a adres mamy oczywiście ten sam,czy to przejdzie?Na urodziny w dodatkowych prezentach dostałam komplet miseczek,plastry z woskiem i magnetyczny naszyjnik(czarny),urodzin y miałam w sierpniu
anna maria 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:44   #4320
2016070150903
Konto usunięte

wymyśliłam, czego brakuje mi w YR.

*cukrowy peeling do ciała
*cukrowy peeling do dłoni
*cukrowy peeling do ust
*paletka do brwi (z woskiem i bez do wyboru )
*odżywka do rzęs/brwi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości