Wszystko o Avonie - Część II - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-09, 09:45   #3751
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Niedobra lemoorka :P Ale tak, to prawda, łatwiej smsem napisać że się czegośtam jednak nie bierze Ja mam tak z korepetycjami które to rodzice odwołują smsami, wtedy rzecz jasna, mam chmurę gradowo-burzową nad głową :P
Stary 2007-02-09, 09:47   #3752
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
supermam minikatalog i jedyne co mnie z niego zainteresowało to naszyjnik ze złotymi kamyczkami...szkoda tylko,że ta biżuteria-ogółem-avonowa jest taka droga..niektóre komplety nie powinny tyle kosztować,gdyby były tansze na pewno więcej klientek byśmy miały
mnie też się te złote kamyczki podobają mam nadzieje, że mama je zamówi bo mnie nie stać no chyba że będę mieć zadowalające zamówienie, żeby je jednak wziąć na razie mam 360 zł więc jest nieźle a zamówienie składam w walentynki
Stary 2007-02-09, 09:54   #3753
taka jedna
Zakorzenienie

A ja wczoraj złożyłam zamówienie i mam nadzieję, że dzisiaj będzie podgląd faktury
A mi przyjdzie zamówienie na I termin K03 w walentynki Chociaż przychodzi przeważnie dzień wcześniej to myślę, że przyjdzie 13.02
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 10:01   #3754
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dostałam wczoraj paczki tradycyjnie na szarym końcu - 22.20
a teraz własnie drukuję minikatalog ze strefy, bo klientki są zainteresowane, a że dali tylko po jednym to trzeba sobie jakoś radzić
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 10:16   #3755
MagJa
Zakorzenienie

A ten minikatalog to już ważny Sorki, że pytam, ale jam niezorientowana klientka
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 10:20   #3756
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

z minikatalogu juz można sobie wybierac produkty, ale dostawa z niego będzie wraz z zamówieniem na 2 termin z K03 (od dnia 15.02) w moim przypadku (dzień wysyłkowy D) zbieramz niego zamówionka do 20.02, dostawa 22.02

dokładnie na minikatalogu jest napisane: oferta obowiązuje dla zamówień zrealizowanych w 2 terminie kampanii K03 od dnia 15.02.2007 r. (dla okręgów prognzujacych od 18.01.2007)
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 10:25   #3757
isole
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ten minikatalog to już ważny Sorki, że pytam, ale jam niezorientowana klientka
a ja składam zamówienie 15go-16go i wtedy już można zamawiać z minikatalogu
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 10:26   #3758
isole
Raczkowanie

dziewczyny zamawiam dla mamy wodę InBloom ale torebki nie chcemy pozbędę się jej za 20 zł najlepiej w Krakowie
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 10:57   #3759
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Wstyd sie przyznać, ale jestem taka jak twoje koleżanki A teraz Ci powiem dlaczego- głupio komus odmówić twarzą w twarz.
Ja ostatnio zamówiłam tylko lakier do paznokci glass reflekcions w kolorze berry... bo albo mnie na reszte nie stać, albo znalazłam coś lepszego...
Nic na siłę. Ale jedna koleżanka powiedziała,że teraz to będzie zamawiać kosmetyków u mnie dużo, bo kończą się jej, a szczególnie interesują ją anew bo dałam jej kilka próbek i powiedziała,że bardzo dobre są dla niej,już dwa katalogi nic nie bierze.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 11:06   #3760
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
z minikatalogu juz można sobie wybierac produkty, ale dostawa z niego będzie wraz z zamówieniem na 2 termin z K03 (od dnia 15.02) w moim przypadku (dzień wysyłkowy D) zbieramz niego zamówionka do 20.02, dostawa 22.02

dokładnie na minikatalogu jest napisane: oferta obowiązuje dla zamówień zrealizowanych w 2 terminie kampanii K03 od dnia 15.02.2007 r. (dla okręgów prognzujacych od 18.01.2007)
Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
a ja składam zamówienie 15go-16go i wtedy już można zamawiać z minikatalogu
Dzięki za wyjaśnienia W takim razie muszę go dokładnie przejrzeć i przemyśleć co chcę i czy tak naprawdę chcę
Stary 2007-02-09, 11:28   #3761
Ptaszysko
Zadomowienie

A ja mam pytanie na temat pudru prasowanego - czy on ma dolaczana jakas gabeczke,puszek, cokolwiek czym mozna nalozyc go na twarz Pytam bo ta sezonowa wersja z wytlaczana roza ma inne opakowanie niz wersja standardowa i mam nadzieje,ze o aplikatorze nie zapomnieli

Aha....czy szminki perfect wear z demo przychodza ? Bo wydaje mi sie,ze ktos tu mowil,ze sa w brakach ......
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 11:36   #3762
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie
Dzisiaj ostateczny termin zamówienia z katalogu 3. Normalnie załamka, mam zamowienie na 160zł. Nie wiem co się dzieje.
Zauważyłam,że jak idę do koleżanek i oglądamy razem katalog to zawsze któraś coś wybierze, a jak piszę esy czy coś może potrzebują to albo nie odpisują, albo piszą,że z tego katalogu nic nie chcą

Ze mną często jest podobnie, oglądam skan przyszłego katalogu i spisuje co mi się podoba. Zawsze wychodzi długa litania i podczas rozmów z moją konsultantką wymieniam te produkty, które mi się spodobały. Z czasem odzywa się cichutko głos zdrowego rozsądku, że trzeci balsamik to nie jest koniecznie najpilniejszy i najmądrzejszy zakup i że są jeszcze inne firmy kosmetyczne prócz avonu (lubię ori, loreal i oceanic). W ten sposób moja list drastycznie się kurczy, a czasem wręcz znika.
Druga kwestia, że zawsze daję znać gdy zbliżaj się termin zamówienia czy coś biorę.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 11:41   #3763
booM
Rozeznanie

Kosmetyki Avonu tandeta - wody toaletowy przestają pachnieć już po kilku godzinach - te wszystkie kremy na zmarszczki itp tak samo przereklamowane, płyny do kąpieli przesaszają eh szkoda słów - jedynie pozytyw mogę udzielić dla kremu do rąk z silikonem

Czy ta firma jeszcze istnieje ? [pyt. retoryczne]

Stary 2007-02-09, 11:58   #3764
fagnes
Raczkowanie

Hej. Jak miło ze piatek i weekend.
Mam prosbe jeszcze raz o zdjcie torebek tej srebrnej i bialej.
Jak ktoras z was ma bardzo prosze o wklejenie.
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 12:04   #3765
fagnes
Raczkowanie

Jakby byl ktos zainteresowany to wklejam zdjcia bizuteri. Pozdrowionka,pa
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 12:24   #3766
aniatko
Raczkowanie

a powiedzcie:czy do katalogu04 jest jakaś oferta netto?????jest coś ciekawego?????
paczuszka będzie u mnie dopiero we wtorek,a swoją droga to fajnie wiedzieć,że nie tylko ja jestem takim maniakiem i zamawiam tysiące zbędnych pierdół z avonu........w grupie zaszwe raźniejhehe
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 12:41   #3767
Fenris
Czekam na Ragnarok

Jest netto do katalogu 4. Dla każdego co innego jest ciekawe Dla mnie: diamentowa szminka (9,90zł), ale odcień mocno czerwony Super Red, więc odpada; kuferek Alternative (taki śliczny brązowy, 19,90zł), ale za drogi, więc odpada; zestaw upominkowy Arabian Glow (perełki brązujące, uniwersalna kredka do makijażu, pędzel do pudru, kosmetyczka 39,90zł). To jest może i ciekawe, ale nic nie biorę. Wezmę chyba jedynie żel do ciała ProSport, ten limitowany zielony, bo ślicznie pachniał. 6,90zł Z netto. Z minikatalogu biorę żel do ciała tropikalny i maseczkę z shea (Planet Spa), a z katalogu kuszą mnie szminki Lśniące Piaski i cienie do oczu Lśniące Piaski (Bronze Sands). Do tego kilka wkładów mojego ulubionego mydła do rąk Re Charge (Solutions) i może coś jeszcze mi się trafi Mam jeszcze ochotę na wygładzający cień do oczu Crystal Waters.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 13:21   #3768
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez booM Pokaż wiadomość
Kosmetyki Avonu tandeta - wody toaletowy przestają pachnieć już po kilku godzinach - te wszystkie kremy na zmarszczki itp tak samo przereklamowane, płyny do kąpieli przesaszają eh szkoda słów - jedynie pozytyw mogę udzielić dla kremu do rąk z silikonem

Ech, co za wyrafinowana prowokacja! Jednakże zapewniam Cię, że ta firma istnieje i ma się bardzo dobrze. Jakoś ten interes się kręci bez Twojego udziału. Jeśli Ci szkoda słów, to ich nie pisz - proste. Pozdrawiam
Stary 2007-02-09, 13:39   #3769
Vrenth
Zadomowienie

ja właśnie solidnie pracuję na to żeby było do czego dołączyć to 3% opustu z k4. zamówienie z minikatalogu przyjdzie 22go (jakieś 80 zł - mamusia i mój dezodorant). moje kolczyki Taline tak się spodobały kuzynce, że czekała mnie wycieczka do sklepu. a że już byłam a dzisiaj mam bal to jeszcze tusz efekt sztucznych rzęs mnie skusił. a z k4 też będzie ładnie... ;-)

acha, ktoś wie coś o trwałości torebki Gwen? bo oglądałam, zrobiona dość ładnie, ale nie wiem czy się nie niszczy szybko.

Maricken, dzięki, już miałam sama coś powiedzieć.
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 14:15   #3770
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Niedobra lemoorka :P Ale tak, to prawda, łatwiej smsem napisać że się czegośtam jednak nie bierze Ja mam tak z korepetycjami które to rodzice odwołują smsami, wtedy rzecz jasna, mam chmurę gradowo-burzową nad głową :P
hehe u mnie rodzice są bardziej zdyscyplinowani i zawsze dzwonią lub osobiście mnie informują, że coś odwołują.

a tak wogole to pytanko mam do wizażanek-wrocławianek. czy możecie mi jeszcze raz (bo już kiedyś o to prosilam) wytłumaczyc położenie ulicy Św. Mikołaja? wyjeżdżam do Wro i mam tam komuś coś kupić. w która to strone jak stoję na rynku?
no i powiedzcie, czy w COK dają miniaturkę always przy zakupie programu liftingujacego do oczu?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 14:25   #3771
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
hehe u mnie rodzice są bardziej zdyscyplinowani i zawsze dzwonią lub osobiście mnie informują, że coś odwołują.

a tak wogole to pytanko mam do wizażanek-wrocławianek. czy możecie mi jeszcze raz (bo już kiedyś o to prosilam) wytłumaczyc położenie ulicy Św. Mikołaja? wyjeżdżam do Wro i mam tam komuś coś kupić. w która to strone jak stoję na rynku?
no i powiedzcie, czy w COK dają miniaturkę always przy zakupie programu liftingujacego do oczu?

a dlaczego mieliby nie dawać?
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 14:32   #3772
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie na temat pudru prasowanego - czy on ma dolaczana jakas gabeczke,puszek, cokolwiek czym mozna nalozyc go na twarz Pytam bo ta sezonowa wersja z wytlaczana roza ma inne opakowanie niz wersja standardowa i mam nadzieje,ze o aplikatorze nie zapomnieli

Aha....czy szminki perfect wear z demo przychodza ? Bo wydaje mi sie,ze ktos tu mowil,ze sa w brakach ......
prasowany ma taki puszek nie wiem jak to określić... może tak: aplikator z tym, ze to jest ta tradycyjna wersja, ale podejrzewam że ta z różą różni się tylko różą wieć taki aplikator jest.

Cytat:
Napisane przez booM Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ech, co za wyrafinowana prowokacja! Jednakże zapewniam Cię, że ta firma istnieje i ma się bardzo dobrze. Jakoś ten interes się kręci bez Twojego udziału. Jeśli Ci szkoda słów, to ich nie pisz - proste. Pozdrawiam
ehhh... dokładnie firma ma się świetnie, a nie wszystkie kosmetyki są tandetne... no chyba, że dla Ciebie, ale mnie zawsze uczyli że o gustach się nie dyskutuje.. i dokładnie, jeśli Ci ta firma nie odpowiada, to nikt Ci nie karze się wypowiadać
Stary 2007-02-09, 14:37   #3773
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

nie jestem z wrocka ale wiem gdzie jest cok jeśli stoisz na rynku to musisz isc na południe
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 14:38   #3774
MagJa
Zakorzenienie

Dziewczyny, a co sądzicie o naszyjniku Nuget albo biżuterii Tranquil? Czy któraś z Was ją ma i może załączyć fotki? A może któraś widziała i chociaż mi powie, czy ich wygląd znacznie odbiega od fotek z minikatalogu?
Stary 2007-02-09, 14:43   #3775
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Dziewczyny mam pytanie. Czy odcień Rose Beam - Metalicznego błyszczyka do ust będzie ładniejszy i ciemniejszy od Pink a Glow - Glazewar Sparkle? wolałabym teraz ciemniejszy odcień ,bo Pink a Glow jest trochę za jasny. Po porównaniu błyszczyka Pink a Glow, który mam do koloru z katalogu Rose Beam - kolory są takie same.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 14:47   #3776
Maricken
Zadomowienie

Cytat:

Jak już dostaniesz się na rynek to po pierwsze trzeba zlokalizować fontannę (tą długą jakby z szybami :P, jest ona po drugiej stronie rynku, nie tam gdzie pręgierz, tylko tam gdzie lodowisko bywa) I potem trzeba stanąć plecami do fontanny alby mieć przed sobą te kamienice gdzie po lewo jest bank zachodni. Jak już tak stoisz to w prawą stronę troszkę na skos są dwie małe kamieniczki: Jaś i Małgosia (biała i różowa, prostopadle do siebie ustawione, między nimi mały przesmyk). Te kamieniczki mają adres św Mikołaja 1, więc idziesz przed siebie do tych kamieniczek tak aby je mieć po prawej a jakiś bank zdaje się, po lewej. Potem idziesz ciągle prosto ulicą św Mikołaja, i już widać za parę kroków COK, przechodzisz przez małą uliczkę i jesteś na miejscu. Mam nadzieję że jasno tłumaczyłam
Stary 2007-02-09, 14:49   #3777
taka jedna
Zakorzenienie

Jestem w szoku, mam 0 braków
Znaczy jedyny brak to żel algowy z oferty internetowej, ale to mi nie zależało.
Przyjdą zarówno paletka cieni jak i szminek Zaległe skarpetki
Mam zamówioną biżuterię:
-Mara
-Oralia
-Kolczyki Abril
-Taline
-Bransoletka Kaylana czarna
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 15:22   #3778
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co sądzicie o naszyjniku Nuget albo biżuterii Tranquil? Czy któraś z Was ją ma i może załączyć fotki? A może któraś widziała i chociaż mi powie, czy ich wygląd znacznie odbiega od fotek z minikatalogu?
Moja mama namietnie kupuje bizuterie Avonu,wiec mamy i naszyjnik Tranquil

Jak na moje oko i gust jest bardzo krotki, na mnie siega zaledwie do linii obojczykow. Sklada sie z plastikowych koralikow roznej wielkosci i kolorow (fioletowe,zielone i liliowe) nalozonych na 3 srebrne zylki.
Moze i pomysl fajny,ale te koraliki sa strasznie....plastikowe moglyby chociaz poudawac szklane,ale nic z tego Takie tam swiecidelko.
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 16:11   #3779
pysiamn
Zakorzenienie

O fajny wątek udało mi się " odkopać" dziwczynki zaglądne do was czasem

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 16:16   #3780
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Jestem w szoku, mam 0 braków
Znaczy jedyny brak to żel algowy z oferty internetowej, ale to mi nie zależało.
Przyjdą zarówno paletka cieni jak i szminek Zaległe skarpetki
Mam zamówioną biżuterię:
-Mara
-Oralia
-Kolczyki Abril
-Taline
-Bransoletka Kaylana czarna
Ja tez mam zero braków no tylko nadal czekam na szminke z kat wcześniejszego
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości