Scent Bar XLIV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-16, 22:14   #751
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: Scent Bar XLIV

Tak w ogóle to robiłam sobie manicure i po godz zorientowałam się, ze pomalowałam paznokcie tylko na prawej ręce

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:22   #752
Parabelka
Panaroja

Ooo , ja też chcę do Holandii ! Nic nie umiem co by się tam mogło przydać , więc mogę robić za bezcenną wręcz ozdobę

znad słoików z marmoladą

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:23   #753
Polly_
grozi wypollizowaniem

pomachałam se raketkom troche za mały mam salon
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:24   #754
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Ooo , ja też chcę do Holandii ! Nic nie umiem co by się tam mogło przydać , więc mogę robić za bezcenną wręcz ozdobę

znad słoików z marmoladą
Za to też na 100% tam płacą
Dojadam resztki z lodówki, bo w Budapeszcie była dyspensa na dietę, a potem dożeranie zapasów. Od jutra umęczenie znowu...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:30   #755
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
I nie podskakuj, bo tez pojadę do Holandii
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
OMG, i zjesz mi wszystkie frytki? Za takie stawki jakie tam płacą wykupisz mi całą frytkarnię A jakiś język znasz?
Cytat:
No dobra, a która będzie jeździć wózkiem widłowym?

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Mam pytanie z zakresu ślubnego savoir-vivre: czy jeśli mam być druhną, a panna młoda planuję do białej sukni śliwkowe dodatki to mam się ubrać pod kolor dodatków? A jeśli nie to czy wypada mi iść w zaplanowanej już czarno-srebrnej kreacji czy czarny zdecydowanie odpada?
ja miałam też fioletowe dodatki do sukni a moja siss (świadkowa) miała kieckę granatową i do tego czerwone szpilki i było wszystko ok
myślę ze czarno-serbrny będzie w porządku
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Poza tym uważam dzisiejszy dzień za wyjątkowo podły...

Cytat:
Tak w ogóle to robiłam sobie manicure i po godz zorientowałam się, ze pomalowałam paznokcie tylko na prawej ręce

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
pomachałam se raketkom troche za mały mam salon

Mieliście dziś wenę widzę
ja też kcem do Holandii, o ile nie musiałabym na niczym jeździć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:45   #756
gryx82
BAN stały

Cytat:
topra-ide na jutuba sie uczyc tenisa

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
przeczytałam menstruacyjne
Dzięki Bogu już po @
Cytat:
na zdrowie
No i jak tu odmówić?
Cytat:
o to to
Wchodzę w to
Cytat:
ale kociaki....
Takie z załącznika?
Cytat:
Też mi się tak skojarzyło

Cytat:
Poza tym uważam dzisiejszy dzień za wyjątkowo podły...
Witaj w klubie (wrzesień wychodzi na prowadzenie mych najbardziej nielubianych miesięcy)
Cytat:
Ależ Ty jesteś alternatywna
Cytat:
O! To stworzymy Parę Reprezentacyjną
Cytat:
znad słoików z marmoladą
Dla niegodnych?
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja też kcem do Holandii, o ile nie musiałabym na niczym jeździć
A na szmacie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1015.jpg (42,7 KB, 12 załadowań)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:53   #757
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ha ! tylko ten ktos lepszy mógłby nie chciec

kurcze ale by było fajowo sie razem uczyc
no i wisz..przystojnego trenera przeca by my se wzieły do instruktażu
normalnie ficeu to ficeu i serce mi krwawi ze tak nie moze byc
chyba ze? mogłabys dojeżdzac ?
no chyba panienka raczy żartować (ale jakbym mogła finansowo to byłoby naj taki wiesz tłajs a łik mam tenis w krakou maj darlin) - ja mijam co drugi dzień korty i serce mi krwawi takoż - kortów jak mrówków - też byś mogua

nie no serio zawsze mi wtedy żal - ale ciągle mam "ważniejsze" sprawy, mam bajzel w życiu, muszę pozbierać się zussamen do kupy - myślę po 40stce stanę na kort

ale szkoda serio bo postanowienie mamy obie w podobnym czasie i byłoby nam łatwiej - no ale już jesteś umówiona jak mniemam?

ja miałam okazję popykać rakietą jako nastolatka na kortach kopalniano-szkolnych - szkołą górnicza - relikt przeszłości

grałąm anty chuopy i i pono byłam zaciekle w pytkę dobra - tzn jak na nicnieumia nie raz widziałąm zdziwko w oczach chuopa biegnącego w przeciwną stronę mej odbitej piłęczki ( no i matka z dedim wyprzedzają telewizyjnych komentatorów i mówią to samo podczas meczów, wozili mnie na mecze i znam tenis z siedziska dla publicznosci, i te forhendy to mam chyba zakodowane, taki domowy kurs bez rakiety )

niemniej serwis był tym co leżało i leży ale ja miałąm całe życie problemy z serwisem, każdym

czemuż ach czemuż na zajęciach z wuefu każą laskom grać w koszkowkie i siatkowkie a nie we tenisa? no chyba ze sie pozmieniało wiele - ale czemu sporty druzynowe ino ? tak wiem co zrobić z halastra dzieciorów na hali, tenis drogi ble ble ble - ale kurde potem taki lewus jak ja ma wstyd sie dzieś zapisac i mu gópio i czeka do 30stki - bessęsu

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Za to też na 100% tam płacą

ta'jest, na 100 % widziałam na własne oczy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-09-16 o 22:49
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:58   #758
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie (wrzesień wychodzi na prowadzenie mych najbardziej nielubianych miesięcy)
W moim przypadku wszystkie miesiące są na jedno kopyto, więc nawet nie próbuję układać takich rankingów...

Chyba powinnam pójść spać
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 23:00   #759
Murszafka

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

czemuż ach czemuż na zajęciach z wuefu każą laskom grać w koszkowkie i siatkowkie a nie we tenisa? no chyba ze sie pozmieniało wiele - ale czemu sporty druzynowe ino ?
Ja tam w ramach wf chodziłam na konie Tzn. w podstawówce urywałam się na konie zamiast chodzić na obowiązkowy chór (głos to ja mam, owszem... do rozkazywania batalionowi wojska, ale nie do śpiewu), w liceum już legalnie chodziłam na konie i nawet byłam członkiem AZSu, a na studiach -nie zgadniecie, też chodziłam na konie
Zjadłam (na spółkę z szylkretą) pół litra lidlowego budyniu waniliowego i zaraz wybuchnę...

Stary 2012-09-16, 23:03   #760
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie z zakresu ślubnego savoir-vivre: czy jeśli mam być druhną, a panna młoda planuję do białej sukni śliwkowe dodatki to mam się ubrać pod kolor dodatków? A jeśli nie to czy wypada mi iść w zaplanowanej już czarno-srebrnej kreacji czy czarny zdecydowanie odpada?
kurde lata nie byłąm na śłubie z druhnami więc nie wiem - byłąm na ślubie ze świadkami - obie laski obie na czarno - wyglądało very classy

wszystko się zmienia juz, to kwestia czy idziesz w zaścianek czy nie
kwestia czy oni to widzą tak jak ty - trza pytać i znac ich dobrze

Cytat:
ale gość nizszej rangi sie jakos przemknie w czerni ,natomiast druhna to nie wiem...wiem natomiast ze absolutnie matki panstwa młodych nie mogą byc na czarno
otóż to - ale i tak obstawiam że to się wkrótce zmieni
dobrze się prezentował złoty ale to brunetkom polecam

cholera no ja pojszłam last tajm na czarno/fuksja
a świadkowe były an czarno i nikt się nie zbiesił - tzn moze ktoś sie zbiesił ale nie główni zainteresowani

Tru - jakaś ciotka klotka Cię zawsze obgada ale coż z tego, wiem wiem, zależy Ci na zdaniu panny młodej - to zależy od jej osobowosci natomiast z doświadczenia wiem ze - tradycyjne panny młode preferują jak druhna/świadek są w neutralnych kolorach nie skupiających uwagi

ale moje panny młode miały totalny luz i nie mają takich rozterek - są szczęśliwe i skupione na czymś innym - a wszyscy goście ubrani są w miarę codziennnie - tzn H&M - rokowy styl, Zara taki raczej koktail niż przebieranki - kolory ostre intensywen modne oraz njudy i czarne skórzane ramoneski

zero satyny

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Ja tam w ramach wf chodziłam na konie Tzn. w podstawówce urywałam się na konie zamiast chodzić na obowiązkowy chór (głos to ja mam, owszem... do rozkazywania batalionowi wojska, ale nie do śpiewu), w liceum już legalnie chodziłam na konie i nawet byłam członkiem AZSu, a na studiach -nie zgadniecie, też chodziłam na konie
Zjadłam (na spółkę z szylkretą) pół litra lidlowego budyniu waniliowego i zaraz wybuchnę...
aj no ale nie wszystkim było to dane, tak z urzędu

Czas edycji: 2012-09-16 o 23:09
Stary 2012-09-16, 23:12   #761
Murszafka

Cytat:
aj no ale nie wszystkim było to dane, tak z urzędu
Ale to nie było z urzędu, uszarpywałam się za każdym razem, żeby zgody uzyskać... Tylko ośrodek jeździecki był uniwersytecki, a szefował mu profesor belwederski, więc jak mi pismo wystawił, szkoła wymiękała

Idę chyba się myć...

Stary 2012-09-16, 23:20   #762
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie było z urzędu, uszarpywałam się za każdym razem, żeby zgody uzyskać... Tylko ośrodek jeździecki był uniwersytecki, a szefował mu profesor belwederski, więc jak mi pismo wystawił, szkoła wymiękała

Idę chyba się myć...
no niemniej fajnie ale tak we szkołąch nie ma i nie było - mnie o to chodzi, o takie cosie że jak Cię ktoś nie zarazi nie kopnie nie pokaże nie da mozliwości to będziesz się uczyć strzelać do bramki albo trafiać do kosza bo akurat to jest najprosciej na sali zrobic z 15 tką nastolatków

ale moze już jest reforma nie wiem nie interesuję sie - moze tera mają fitness - też spokoj dla wuefisty

nie no nie płaczę nad tym że nie było koni z urzędu bo to drogie za drogie - ale kurde w pytke wuefy wielce rozwojowe nei są i to na pewno - są ograniczone i basta i szysko co fajen trza szukać samemu
Stary 2012-09-16, 23:29   #763
Murszafka

Cytat:
no niemniej fajnie ale tak we szkołąch nie ma i nie było - mnie o to chodzi, o takie cosie że jak Cię ktoś nie zarazi nie kopnie nie pokaże nie da mozliwości to będziesz się uczyć strzelać do bramki albo trafiać do kosza bo akurat to jest najprosciej na sali zrobic z 15 tką nastolatków

ale moze już jest reforma nie wiem nie interesuję sie - moze tera mają fitness - też spokoj dla wuefisty

nie no nie płaczę nad tym że nie było koni z urzędu bo to drogie za drogie - ale kurde w pytke wuefy wielce rozwojowe nei są i to na pewno - są ograniczone i basta i szysko co fajen trza szukać samemu
Taa... Pamiętam z podstawówki -w 2 ognie grę... Ale w liceum mieliśmy świetną babkę od WF -z czasem zaczęłam wpadać nawet na jej zajęcia Pokazywała masę ćwiczeń np. na cycki, żeby nie opadały i wszystko ćwiczyła razem z nami.I pilnowała, żeby do dentysty chodzić nawet Pamiętam, że się ludzie na to oburzali strasznie (mi to zwisało, bo mnie i Rodzice pilnowali, żebym co pół roku na przeglądzie była), a ona to uzasadniła krótko: jak ząb się psuje, robi się stan zapalny w organizmie, a to z kolei powoduje osłabienie serca i wydolności ogólnej, a ona sobie nie życzy tego na zajęciach
Zostało mi z resztą do tej pory, że co pół roku latam na przeglądy... I nie jestem w stanie pojąć, że mój małż nie ma zęba jednego (co zauważyłam w zeszłym tygodniu dopiero ), a podobno nie ma go od podstawówki. Nietopesz nie zaprowadził dzieciaka do dentysty -jak tak można??!! Zwłaszcza, że w czasach, kiedy mój małż był młody, dentysta był w każdej szkole...
A tak w ogóle, to nietopesz dziś zadzwonił, wróć, zapingował, żeby do niego oddzwonić, że podobno w całym mieście nie ma żwirku dla kotów, żeby jej zamówić przez internet i przywieźć za 3 tygodnie, jak będziemy jechać... To dopiero jest szczyt oszczędności... A jeszcze mi ostatnio powiedziała, że oszczędza żwirek, bo za dużo za niego płaci. Na co ja je, że jednakowoż to my za niego płacimy, to udała, że nie słyszy...

Stary 2012-09-16, 23:32   #764
gryx82
BAN stały

Cytat:
(ale jakbym mogła finansowo to byłoby naj taki wiesz tłajs a łik mam tenis w krakou maj darlin)

Cytat:
W moim przypadku wszystkie miesiące są na jedno kopyto, więc nawet nie próbuję układać takich rankingów...
Jeszcze się odmieni
Cytat:
zero satyny
Ślub bez satyny?!

---

Na wułefie najbardziej lubiłem siatkówkę W 2, 3 i 4 klasie LO 90% lekcji to była siatkówka właśnie; w klasie 1. zaś miałem psychopatę działającego wg zasady "Z każdego da się zrobić olimpijczyka", na samo wspomnienie mi słabo

Myć mi się nie chce
Stary 2012-09-16, 23:35   #765
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Myć mi się nie chce
No doooobra, niech Ci będzie... Ogłaszam...
Dzień Brudasa

bo mi też się nie chce
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 23:42   #766
Murszafka

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Dzień Brudasa

bo mi też się nie chce
Anuluję!! Bo właśnie wchodzę pod prysznic

Stary 2012-09-16, 23:47   #767
gryx82
BAN stały

Cytat:
... I nie jestem w stanie pojąć, że mój małż nie ma zęba jednego (co zauważyłam w zeszłym tygodniu dopiero )
Czy zatajenie takiego faktu przed przyszłym współmałżonkiem to nie jest aby podstawa do unieważnienia małżeństwa?
Cytat:
Dzień Brudasa

bo mi też się nie chce

To ja może chociaż tfasz opłuczę?
Stary 2012-09-16, 23:48   #768
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Brudasa

bo mi też się nie chce
podtrzymuję - alem troszki usprawiedliwiona - troszki

za to jutro będzie bubble bath
Stary 2012-09-16, 23:50   #769
gryx82
BAN stały

Cytat:
Stary 2012-09-16, 23:50   #770
Murszafka

Cytat:
Czy zatajenie takiego faktu przed przyszłym współmałżonkiem to nie jest aby podstawa do unieważnienia małżeństwa?
Ja nie wiem, czy jest co unieważniać, zważywszy, że jakiś czas temu okazało się, że ślubu cywilnego udzielał nam koleś, ktory nie miał do tego uprawnień... Przez 2 lata tak udzielał
A teraz już serio idę się myć.

Stary 2012-09-16, 23:52   #771
Polly_
grozi wypollizowaniem

rachel-to tu masz inny poziom tenisa niz ja kłamczuchu -ja dzis pierwszy raz trzymalam rakietke i machałam se na sucho

siatkówki nieznosze-udawało mi sie migac cały ogólniak
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 23:56   #772
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

cicho tam - mój się skapnoł że mam krzywy zgryz i brak mi 3ki po fotce - po kilku latach

zatem zamilknij pliiiis

cały dzięń dziś padam na wizażu

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
rachel-to tu masz inny poziom tenisa niz ja kłamczuchu -ja dzis pierwszy raz trzymalam rakietke i machałam se na sucho

1. no cóż - trzymałam KILKA razy będąc w wieku Twej córy moze więcej taka trzynastka - pamiętam bo mi świeże cycki zawadzały - czy to robi mnie bardziej profesjonalną od Ciebie ? aj dont fink soł

anyway - nie mogfę Cię niczego nauczyć - tak powiem bo nic nie wiem

2. nie inaczej aaaaa raz mnie zdjął z boiska bo przeklinałąm przy nieudanych serwisach serwach czy jak one się zwą w tym ☠☠☠anym sporcie - ale potem zczaiłam bazę i byłam delikatnie mówiąc odsuwana od gry o ile to możliwe wiadomo niedysponowanie etc ale przekleństwa załatwiły mi pijar

Czas edycji: 2012-09-17 o 00:00
Stary 2012-09-17, 00:04   #773
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja nie wiem, czy jest co unieważniać, zważywszy, że jakiś czas temu okazało się, że ślubu cywilnego udzielał nam koleś, ktory nie miał do tego uprawnień... Przez 2 lata tak udzielał
Jezusie!
Cytat:
Co kto lubi w końcu; mnie zawsze zadziwiali ludzie lubiący koszykówkę
Cytat:

cicho tam - mój się skapnoł że mam krzywy zgryz i brak mi 3ki po fotce - po kilku latach

zatem zamilknij pliiiis

Cytat:
aaaaa raz mnie zdjął z boiska bo przeklinałąm przy nieudanych serwisach serwach czy jak one się zwą w tym ☠☠☠anym sporcie - ale potem zczaiłam bazę i byłam delikatnie mówiąc odsuwana od gry o ile to możliwe wiadomo niedysponowanie etc ale przekleństwa załatwiły mi pijar

---

To ja się może ogolę chociaż?
Stary 2012-09-17, 00:10   #774
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Jezusie!

---

To ja się może ogolę chociaż?
taki lajf - taki nasz babski los

ty sie ogól i to dwa razy

nie no nie gól się - co sie będziesz wygłupiał
ogolony facet jest jak dziecko

chyba ze masz trzecią całuśną randkę to luz - ale jak nie to nie musisz nie dal ans

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:

---
nie dodałąm ze ślubnej

tu lejt tu lejt bejb

ale to taki śmiech goteska

Czas edycji: 2012-09-17 o 00:11
Stary 2012-09-17, 00:17   #775
gryx82
BAN stały

Cytat:
ty sie ogól i to dwa razy
Golę się raz w tygodniu, z zarostem jestem przystojniejszy
Cytat:
nie no nie gól się - co sie będziesz wygłupiał
ogolony facet jest jak dziecko

Cytat:
chyba ze masz trzecią całuśną randkę to luz - ale jak nie to nie musisz nie dal ans
To po fhąsusku?

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:

nie dodałąm ze ślubnej

tu lejt tu lejt bejb
Nieeeee!!!

---

Niech mnie ktoś odetnie od żarcia, łażę po tych blogach kulinarnych i ślinię się do wszystkiego Strudla bym sjat, tak przykładowo na chwilę obecną, bo jutro repertuar na pewno się zmieni

A poza tym czymta kciuki jutro (dzisiaj w sumie) między 10 a 11, mam spotkanie z promotorką, bo "chciałabym z Panem jednak omówić pewne rzeczy"
Stary 2012-09-17, 00:31   #776
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeeee!!!

---

Niech mnie ktoś odetnie od żarcia, łażę po tych blogach kulinarnych i ślinię się do wszystkiego Strudla bym sjat, tak przykładowo na chwilę obecną, bo jutro repertuar na pewno się zmieni

A poza tym czymta kciuki jutro (dzisiaj w sumie) między 10 a 11, mam spotkanie z promotorką, bo "chciałabym z Panem jednak omówić pewne rzeczy"
1. tak, niestety - myślał że ja taka piękna po prostu z natury jestem iw yjątkowa a tu zonk no - jak zobaczył panoramę rtg to dopiero go wyrwało z butów - za to mam wizytę u nieznanego (mi ) dentysty na zaraz

2. mam to samo - kaplica - niech mnie ktoś dobije i przerobi na masło - budzę sie i zasypiam z myślą co za☠☠☠istego zrobić do papu - tudzież chuop robi - tudzież zamówic z pizzerii - jestem w szale - mieszczę się tylko w dresy - liczę ze przejdzie

3. no kciuki - jak się babka dopomina sama to ona chyba jest gotowa to zrobic za Ciebie

kurde nie gól sie - niby wszystkie takie tradycjonalistki ale jak się samczyk nieogolony zjawi to każda sika - przyjdź taki swojski na spotkanie i zapytaj

tak frau?

da da da?

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Cytat:
ale, ale ze czego ty się podśmiechujesz? tak właściwie? co?

Czas edycji: 2012-09-17 o 00:27
Stary 2012-09-17, 00:48   #777
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Aż się poryczałem ze śmiechu
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 01:29   #778
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. tak, niestety - myślał że ja taka piękna po prostu z natury jestem iw yjątkowa a tu zonk no - jak zobaczył panoramę rtg to dopiero go wyrwało z butów - za to mam wizytę u nieznanego (mi ) dentysty na zaraz
Ale reklamował chyba nie będzie?!
Cytat:
2. mam to samo - kaplica - niech mnie ktoś dobije i przerobi na masło - budzę sie i zasypiam z myślą co za☠☠☠istego zrobić do papu - tudzież chuop robi - tudzież zamówic z pizzerii - jestem w szale - mieszczę się tylko w dresy - liczę ze przejdzie
A jeszcze jakieś 2 tyg. temu jedzenie mogłoby dla mnie praktycznie nie istnieć, mogłem śmigać ino hyżo przez dzień cały, o dwóch kanapkach i talerzu zupy Nie wejdę w mój stary garniak, czuję to w tószczó, więc w czym się bronił będę?!

Topra, gdzie są te stronki z eleganckimi kieckami?
Cytat:
3. no kciuki - jak się babka dopomina sama to ona chyba jest gotowa to zrobic za Ciebie
Fakt, jest bez porównania milsza, niż w zeszłym roku, normalnie jak niebo a ziemia, sam się nadziwić nie mogę, cóż za nagła a tajemnicza przemiana Ale martwi mnie to, że to jej ostatnie podrygi u nas na katedrze, od października już jej nie ma być (a został jeden, jedyny wybitnie uzdolniony, co se magisterkę w cztery lata pisać musi, bo dwa to mu na sam wstęp zeszły...)
Cytat:
kurde nie gól sie - niby wszystkie takie tradycjonalistki ale jak się samczyk nieogolony zjawi to każda sika - przyjdź taki swojski na spotkanie i zapytaj
No i po ptokach

Chyba, że się klejem wysmaruję na pysku i moje kothy wymiziam?
Cytat:
tak frau?

da da da?

Cytat:
ale, ale ze czego ty się podśmiechujesz? tak właściwie? co?
A bo sobie tę całą otoczkę wyobraziłem, Ty w wałkach na głowie, różowa piana prześlizguje się niespiesznie poza krawędź wanny, żółta kaczuszka beztrosko sunie po tafli wody, w tle słychać patefon, a TŻ podaje Ci driny i zmienia popielniczkę

Mam! Ta scena z Koloru Purpury, kojarzycie? Przyjeżdża marnotrawna córka pastora, śpiewaczka i bywalczyni lepszego świata, a W. Goldberg myła ją nawet we tej wannie

---

Spadam lulu, wziąłem 2 polopiryny (mam tylko nadzieję, że jutro obudzę się z żołądkiem w całości )

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2012-09-17 o 01:32
Stary 2012-09-17, 01:53   #779
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

A ja mam mord w oczach! I mam ochotę wygryźć zębami tętnicę szyjną osobie która śpi obecnie w moim łóżkuWrrrrrrrr rrrrrrrrr!
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 02:20   #780
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
A ja mam mord w oczach! I mam ochotę wygryźć zębami tętnicę szyjną osobie która śpi obecnie w moim łóżkuWrrrrrrrr rrrrrrrrr!
Dziki lokator?!

Zapytaj Ves lepiej...

---

Dobra, teraz to już naprawdę Rauchen & Schlafengehen

O 7:00 wstajeu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości