|
|
#751 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Tak w ogóle to robiłam sobie manicure i po godz zorientowałam się, ze pomalowałam paznokcie tylko na prawej ręce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#752 |
|
Panaroja
|
Ooo , ja też chcę do Holandii
![]() znad słoików z marmoladą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#753 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pomachałam se raketkom
troche za mały mam salon
|
|
#754 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Dojadam resztki z lodówki, bo w Budapeszcie była dyspensa na dietę, a potem dożeranie zapasów. Od jutra umęczenie znowu...
|
|
#755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() myślę ze czarno-serbrny będzie w porządku ![]() Cytat:
Mieliście dziś wenę widzę ![]() ja też kcem do Holandii, o ile nie musiałabym na niczym jeździć
|
|||
|
|
|
#756 | |||||||
|
BAN stały
|
Dzięki Bogu już po @ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj w klubie (wrzesień wychodzi na prowadzenie mych najbardziej nielubianych miesięcy) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no serio zawsze mi wtedy żal - ale ciągle mam "ważniejsze" sprawy, mam bajzel w życiu, muszę pozbierać się zussamen do kupy - myślę po 40stce stanę na kort ale szkoda serio bo postanowienie mamy obie w podobnym czasie i byłoby nam łatwiej - no ale już jesteś umówiona jak mniemam? ja miałam okazję popykać rakietą jako nastolatka na kortach kopalniano-szkolnych - szkołą górnicza - relikt przeszłości grałąm anty chuopy i i pono byłam zaciekle w pytkę dobra - tzn jak na nicnieumia nie raz widziałąm zdziwko w oczach chuopa biegnącego w przeciwną stronę mej odbitej piłęczki ( no i matka z dedim wyprzedzają telewizyjnych komentatorów i mówią to samo podczas meczów, wozili mnie na mecze i znam tenis z siedziska dla publicznosci, i te forhendy to mam chyba zakodowane, taki domowy kurs bez rakiety niemniej serwis był tym co leżało i leży ale ja miałąm całe życie problemy z serwisem, każdym czemuż ach czemuż na zajęciach z wuefu każą laskom grać w koszkowkie i siatkowkie a nie we tenisa? no chyba ze sie pozmieniało wiele - ale czemu sporty druzynowe ino ? tak wiem co zrobić z halastra dzieciorów na hali, tenis drogi ble ble ble - ale kurde potem taki lewus jak ja ma wstyd sie dzieś zapisac i mu gópio i czeka do 30stki - bessęsu ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ta'jest, na 100 %
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-16 o 22:49 |
||
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#759 | |
|
|
Cytat:
Tzn. w podstawówce urywałam się na konie zamiast chodzić na obowiązkowy chór (głos to ja mam, owszem... do rozkazywania batalionowi wojska, ale nie do śpiewu), w liceum już legalnie chodziłam na konie i nawet byłam członkiem AZSu, a na studiach -nie zgadniecie, też chodziłam na konie ![]() Zjadłam (na spółkę z szylkretą) pół litra lidlowego budyniu waniliowego i zaraz wybuchnę...
|
|
#760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko się zmienia juz, to kwestia czy idziesz w zaścianek czy nie kwestia czy oni to widzą tak jak ty - trza pytać i znac ich dobrze Cytat:
dobrze się prezentował złoty ale to brunetkom polecam cholera no ja pojszłam last tajm na czarno/fuksja a świadkowe były an czarno i nikt się nie zbiesił - tzn moze ktoś sie zbiesił ale nie główni zainteresowani Tru - jakaś ciotka klotka Cię zawsze obgada ale coż z tego, wiem wiem, zależy Ci na zdaniu panny młodej - to zależy od jej osobowosci natomiast z doświadczenia wiem ze - tradycyjne panny młode preferują jak druhna/świadek są w neutralnych kolorach nie skupiających uwagi ale moje panny młode miały totalny luz i nie mają takich rozterek - są szczęśliwe i skupione na czymś innym - a wszyscy goście ubrani są w miarę codziennnie - tzn H&M - rokowy styl, Zara taki raczej koktail niż przebieranki - kolory ostre intensywen modne oraz njudy i czarne skórzane ramoneski zero satyny ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-16 o 23:09 |
|||
|
|
|
#761 |
|
|
Ale to nie było z urzędu, uszarpywałam się za każdym razem, żeby zgody uzyskać... Tylko ośrodek jeździecki był uniwersytecki, a szefował mu profesor belwederski, więc jak mi pismo wystawił, szkoła wymiękała
![]() Idę chyba się myć...
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak we szkołąch nie ma i nie było - mnie o to chodzi, o takie cosie że jak Cię ktoś nie zarazi nie kopnie nie pokaże nie da mozliwości to będziesz się uczyć strzelać do bramki albo trafiać do kosza bo akurat to jest najprosciej na sali zrobic z 15 tką nastolatków ale moze już jest reforma nie wiem nie interesuję sie - moze tera mają fitness - też spokoj dla wuefisty nie no nie płaczę nad tym że nie było koni z urzędu bo to drogie za drogie - ale kurde w pytke wuefy wielce rozwojowe nei są i to na pewno - są ograniczone i basta i szysko co fajen trza szukać samemu
|
|
|
|
|
#763 | |
|
|
Cytat:
Pokazywała masę ćwiczeń np. na cycki, żeby nie opadały i wszystko ćwiczyła razem z nami.I pilnowała, żeby do dentysty chodzić nawet Pamiętam, że się ludzie na to oburzali strasznie (mi to zwisało, bo mnie i Rodzice pilnowali, żebym co pół roku na przeglądzie była), a ona to uzasadniła krótko: jak ząb się psuje, robi się stan zapalny w organizmie, a to z kolei powoduje osłabienie serca i wydolności ogólnej, a ona sobie nie życzy tego na zajęciach ![]() Zostało mi z resztą do tej pory, że co pół roku latam na przeglądy... I nie jestem w stanie pojąć, że mój małż nie ma zęba jednego (co zauważyłam w zeszłym tygodniu dopiero ), a podobno nie ma go od podstawówki. Nietopesz nie zaprowadził dzieciaka do dentysty -jak tak można??!! Zwłaszcza, że w czasach, kiedy mój małż był młody, dentysta był w każdej szkole...A tak w ogóle, to nietopesz dziś zadzwonił, wróć, zapingował, żeby do niego oddzwonić, że podobno w całym mieście nie ma żwirku dla kotów, żeby jej zamówić przez internet i przywieźć za 3 tygodnie, jak będziemy jechać... To dopiero jest szczyt oszczędności... A jeszcze mi ostatnio powiedziała, że oszczędza żwirek, bo za dużo za niego płaci. Na co ja je, że jednakowoż to my za niego płacimy, to udała, że nie słyszy...
|
|
#764 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ślub bez satyny?! ![]() --- Na wułefie najbardziej lubiłem siatkówkę ![]() Myć mi się nie chce
|
||
|
|
|
#765 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#766 | |||
|
|
Cytat:
|
|
#767 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To ja może chociaż tfasz opłuczę?
|
||||
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#769 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#770 | |
|
|
Cytat:
![]() A teraz już serio idę się myć.
|
|
#771 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachel-to tu masz inny poziom tenisa niz ja kłamczuchu
-ja dzis pierwszy raz trzymalam rakietke i machałam se na sucho ![]() siatkówki nieznosze-udawało mi sie migac cały ogólniak
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cicho tam - mój się skapnoł że mam krzywy zgryz i brak mi 3ki po fotce - po kilku latach ![]() zatem zamilknij pliiiis ![]() cały dzięń dziś padam na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
anyway - nie mogfę Cię niczego nauczyć 2. nie inaczej wiadomo niedysponowanie etc ale przekleństwa załatwiły mi pijar
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-17 o 00:00 |
||
|
|
|
#773 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co kto lubi w końcu; mnie zawsze zadziwiali ludzie lubiący koszykówkę ![]() Cytat:
Cytat:
--- To ja się może ogolę chociaż?
|
|||
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
taki lajf - taki nasz babski los
ty sie ogól i to dwa razy ![]() nie no nie gól się - co sie będziesz wygłupiał ogolony facet jest jak dziecko chyba ze masz trzecią całuśną randkę to luz - ale jak nie to nie musisz nie dal ans ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- nie dodałąm ze ślubnej tu lejt tu lejt bejb ![]() ale to taki śmiech goteska
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-17 o 00:11 |
|
|
|
#775 | ||
|
BAN stały
|
Golę się raz w tygodniu, z zarostem jestem przystojniejszy
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Nieeeee!!! --- Niech mnie ktoś odetnie od żarcia, łażę po tych blogach kulinarnych i ślinię się do wszystkiego Strudla bym sjat, tak przykładowo na chwilę obecną, bo jutro repertuar na pewno się zmieni A poza tym czymta kciuki jutro (dzisiaj w sumie) między 10 a 11, mam spotkanie z promotorką, bo "chciałabym z Panem jednak omówić pewne rzeczy"
|
||
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. mam to samo - kaplica - niech mnie ktoś dobije i przerobi na masło - budzę sie i zasypiam z myślą co za☠☠☠istego zrobić do papu - tudzież chuop robi - tudzież zamówic z pizzerii - jestem w szale - mieszczę się tylko w dresy - liczę ze przejdzie 3. no kciuki - jak się babka dopomina sama to ona chyba jest gotowa to zrobic za Ciebie kurde nie gól sie - niby wszystkie takie tradycjonalistki ale jak się samczyk nieogolony zjawi to każda sika - przyjdź taki swojski na spotkanie i zapytaj tak frau? da da da? ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- ale, ale ze czego ty się podśmiechujesz? tak właściwie? co?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-17 o 00:27 |
|
|
|
|
#777 |
|
Konto usunięte
|
Aż się poryczałem ze śmiechu
|
|
|
|
#778 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wejdę w mój stary garniak, czuję to w tószczó, więc w czym się bronił będę?! Topra, gdzie są te stronki z eleganckimi kieckami? ![]() Cytat:
Ale martwi mnie to, że to jej ostatnie podrygi u nas na katedrze, od października już jej nie ma być (a został jeden, jedyny wybitnie uzdolniony, co se magisterkę w cztery lata pisać musi, bo dwa to mu na sam wstęp zeszły...) ![]() Cytat:
Chyba, że się klejem wysmaruję na pysku i moje kothy wymiziam? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam! Ta scena z Koloru Purpury, kojarzycie? Przyjeżdża marnotrawna córka pastora, śpiewaczka i bywalczyni lepszego świata, a W. Goldberg myła ją nawet we tej wannie ![]() --- Spadam lulu, wziąłem 2 polopiryny (mam tylko nadzieję, że jutro obudzę się z żołądkiem w całości ) Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-09-17 o 01:32 |
||||||
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam mord w oczach! I mam ochotę wygryźć zębami tętnicę szyjną osobie która śpi obecnie w moim łóżku
![]() Wrrrrrrrr rrrrrrrrr!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#780 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Za takie stawki jakie tam płacą wykupisz mi całą frytkarnię 

ale ja miałąm całe życie problemy z serwisem, każdym