|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
śliczności
Onyks a ty wklejałaś gdzieś zdjęcia z brzuszkiem? bo nigdzie nie widzę chyba, że wcześniej były i przegapiłam
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wymiary ma prawie jak moja Maja ![]() jaka slodzinka wczoraj zaliczylismy pozegnanie naszej znajomej bo juz w czwartek wylatuje do Anglii i tak jakos mi smutno chyba bedzie ![]() a dzis jedziemy na podwojna randke (z dziecmi
|
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękności ja nie mogę... muszę się jeszcze trochę wstrzymać z macierzyństwem, ale w takich warunkach to nie wiem jak mam to zrobić
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Nie takie malenstwo
![]() Bao ale masz sliczna coreczke
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko czy u was przed wizytą u lekarza, który powiedział, że nie ma pęcherzyka były przytulanki? Bo powiem ci, że twój wykres trochę przypomina mój z poprzedniego miesiąca, temperatura jest u Ciebie stała, u mnie było podobnie do jakiegoś czasu, więc trzymam kciuki
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
jednak Iza ![]() Cytat:
super, wczorajsze urodzinki powiedzmy ze sie udaly, mlody solenizant zlapal jakiego focha i nie chcial nawet swieczek dmuchac, jak zaspiewalismy sto lat to sie rozplakal i nie zamierzal wyjsc z pokoju, nie wiem czy sie ucieszyl z prezentu bo nawet go nie otworzyl, dowiedzialam sie tez ze u synka (5 lat) naszej znajomej zdjagnozowano autyzm
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspolczuje ![]() Mam nadzieje,ze terapia pomoze
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Bao, słodka mała Iza!
Buziaki dla Was dziewczyny, wracajcie szybko do domu!! |
|
|
|
#3221 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
bao - ogromne gratulacje!! Izunia jest slodka
![]() strong - Kamilek fajowy ![]() Witajcie Nawet mie nie mowcie tak sie wczoraj wystraszylam ze szok. ![]() I te oczka Domino jak patrzy na mie a janie mam mu jak pomoc ![]() Wrocilismy wlasnie z Kosciola , zara mamy jechac po zakupy spozywcze ... Jutro przylatuja rodzinka meza
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Na początek Bao Gratuluje serdecznie. Mała jest prześliczna Ja sie dzisiaj godzine wczesniej zerwałam ze szkoły, nie mogłam wysiedziec , bo czaszka mnie bolała. Ale poszłam na zakupy i mi sie polepszyło ![]() Tak czy tak, jestem padnieta, a jutro od rana zaczynmy sesje ślubna Oby nie padało i nie było bardzo zimno![]() U mnie 14dc , narazie testy nie pokazuja owulki..... Buziaki
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie było mnie 2 dni... idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- oo jak mało napisałyście ![]() Stokrotko, Blonde Strong trzymaj się. Maja też nie lubi jak jej się nosek czyście. zabiera mi aspirator. Ana gratulacje dla męża. Butter tez oglądałam ten film. Bao gratulacje ![]() Wczoraj minął rok jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży i akurat Bao tego dnia urodziła hehe
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj męczyłam z planem rozwoju zawodowego
chyba skończyłam... choć powinnam jeszcze posprawdzać, przeczytać, dopieścić ehh a nie mam siły, a tu by pasowało jutro oddać.Nauczycielki nie wiecie czy wyszło nowe rozporządzenie ministra odnośnie awansu? bo ja dotarłam do tego z 2007 ale czy jest jakieś nowe?
|
|
|
|
#3226 |
|
Zadomowienie
|
A co tu tak dzisiaj cichutko dziewczyny;-) Madziulka, gratulacje, piękna okazja do wspominek;-)
A ja dziś cały dzień (jedyny wolny na razie) tylko piorę, prasuję i układam na nowo całą garderobę. Przez ostatni rok mieszkaliśmy z tż na dwa mieszkania, bo oboje pracujemy w dwóch miastach jednocześnie. De facto każdy dzień i tak byliśmy razem, raz na jednym, raz na drugim mieszkaniu. Minusy: utrzymanie dwóch mieszkań, sprzątanie dwóch mieszkań, garderoba mobilna (w aucie:P). teraz zostajemy na moim mieszkaniu w Cieszynie- przewożenie rzeczy- jednak trochę tego jest wszystkiego. I tak siedzę i tworzę przestrzeń na stałe dla nas dwoje....Masakra ile człowiek potrafi schomikować przez parę lat! Ciekawe co będzie przy przeprowadzce do domku gdzieś za rok wrr! Aż się boję myśleć. PS> Czy któraś z was używa takich wieszanych organizerów szmacianych do szaf? Chyba sobie sprawię jeden, bo teraz z wszystkimi rzeczami tż trochę się nie mieszczę |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jadę zaraz do szpitala na tą drożność, boję się i ze strachu rozwolnienie mam dzisiaj mam 8 dc a jeszcze małe plamienie mam, więc nie wiem czy mi zrobią. Normalnie kończy mi się okres po 5-6 dniach a tu jak na złość jeszcze coś jest. Dam potem znać jak było, o ile przeżyję
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ana nie wiem, ale chyba nie. malamaluczka oj tak Człowiek potrafi mase rzeczy chomikować, tez muszę porządki kiedyś zrobić ![]() stokrotko trzymaj się a dłuższy @ to pewnie przez stres. Mój mąż dziś idzie pierwszy dzień do nowej pracy A w ogóle to w sobotę mąż miał egzamin. I na 60 osób zdających zdała.. 1 teraz czekają na decyzje dziekana. Czy 59 osób będzie miało warunek (dodam, ze na roku jest 70 osób) czy dadzą jeszcze jeden termin. Mąż na szczeście ma ćwiczenia zaliczony, więc tylko ten egzamin |
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć poniedziałkowo
Cytat:
Głowa do góry... |
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Butter ty laska nie wal głową w mur.... przesyłam
|
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, bo nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale coś takiego mi się o uszy obiło....
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka trzymam kciuki
![]() Magda a to maz nie mial od 1go zaczynac ? Tesciowie z siostra maza juz sa na lotnisku w Krk
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-09-17 o 08:31 |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Butter u nas na studiach tez tak było, że jak 60% osób nie zdało, to egzamin nie był ważny. Babka im powiedziała z uśmiechem na twarzy, że ona z chęcią im zrobi egzamin jeszcze raz, ale jak się dziekan zgodzi
Nie dość, ze przedmiot jest porypany (grafika inżynierska) to jeszcze babka. Możesz mieć tak samo jak inni i jedna osoba zaliczy a inni nie ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Zabcia pisałam w k. już ze 2 tyg temu jaka była sytuacja i że mąz zacznie wcześnie, co nam jest bardzo na rękę, bo kasa wpłynie dodatkowa. W tym tygodniu mąż pracuje 3 dni i 4 dni ma wolne Pracuje dziś i jutro od 14-20 i w środę 20-8 a potem długi weekend
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
A to mi umknelo nie bylam ostatni w K. lewdo mam czas na watek wchodzic.
Ja tez mam meza w domu az do nastepnego wtorku
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje, że żyję!
![]() Powiem tylko, ze było cudownie!!! Spędziliśmy piękny weekend w SPA i byliśmy tylko dla siebie, żadnych telewizorów, komputerów, ba nawet telefony zostały w domu Jestem tak pozytywnie naładowana jak już dawno nie byłam ![]() Przepraszam, że tak krótko, ale praca znów wzywa, ale jakby co to pytajcie ![]() Bao, gratuluję I witamy Izę na świecie!Stokrotko, powodzenia na badaniu!
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ide spac
![]() Agnes super ze wypad udany!!
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-09-17 o 08:38 |
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek super
![]() Wiecie, ze mój mąż w ciągu ostatnich 2 miesięcy był w pracy aż.... tydzień buahaha Tak się śmiejemy, że już by mógł iść do pracy bo się zasiedzi. Ale nie ukrywam, 2 miesiące we trójkę to był boski czas |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, wracając jeszcze do czasu pracy w ciąży, to moja kumpela w Poznaniu też pracuje w korpo i też od początku ciąży to pracodawca pilnował jej czasu pracy. Ja niestety w korpo nie pracuję, więc będę jak mróweczka to końca po 8h
![]() onyks, i jak tam Joolz? Podjęliście jakąś decyzję? Biały od wizażanki? A może z promo na Bobo-wózki? Dziękuję, że pytasz o pracę i spotkanie z promo. Jak nadrobię, to opiszę Malensstfo, ależ cudnie opisujesz każde badanie! gucia, dla Rity za piękny wzrost! Mam nadzieję, że u Ciebie ze zdrówkiem i ręką już wszystko ok.(t)asia, i jak idzie pisanie? Oddałaś pracę? Butter - chrzest psa, rozebranie z piżamy, ogórek, mendliwa ameba... Kasia, zdecydowanie szara sukienka - zwłaszcza, że to będzie październik. Ana, i jak z mamą? Lepiej? Rozwalają mnie te stereotypy dotyczące kotów i ciąży To co, mając dwa koty nie powinnam w ogóle myśleć o dziecku? A może powinnam je wyrzucić na ulicę? blonde, firanki nie w moim stylu, ale w Waszych pomieszczeniach fajnie dopełniają całości Bika, mąż studiuje zarządzanie - specjalność: Logistyka procesów gospodarczych. Bardzo ładny wózek A kącik Emilkowy super! I organizer - fajna rzecz bao, agnusek, gucia - spóźnione i najszczersze życzenia! Wszystkiego naj! tomalinka - dobrze, że już jesteś po laparo zaaabcia, ale ten Domino jest boski! Jak za kilkanaście lat będzie wolny, a u nas będzie dziewczynka, to ich zeswatamy ![]() onyks, bardzo się cieszę, że usg połówkowe w porządku ![]() Bika, prezent dla męża cudny! Ślicznie wyglądałaś! Mój mąż pewnie by się uśmiechnął i mnie przytulił, ale nie jest z tych, co się wzruszają ![]() Mam nadzieję, że szybko wykurzysz bakterię Swoją drogą Furagin można dostać już bez recepty ![]() Amani, tulę żeby nastrój depresyjny przeszedł Moja siostra ze szwagrem wrócili właśnie z trzytygodniowego tripu po Stanach i są wniebowzięci, że już wrócili. Wg nich Amerykanie są pozornie szczęśliwi i wciąż udają, a ta chęć pomocy niesiona na ulicach doprowadzała ich do szału Więc jak widać nie każdy tam się dobrze czuje...Butter - Kolejny mega przyjemny cykl przed Wami ![]() Dodaja - TŻ w dziale dziecięcym, domyślająca się siostra... Już nie tylko Twój instynkt bucha ![]() onyks, ale zdjęcia wyraźnie! (uwierzysz, że jeszcze się nie umówiłam dp Victorii? )agnusek, jak weekend? SPA? Bika, ale historia z tym złodziejem! Już nawet we własnym mieszkaniu nie możesz czuć się bezpieczna ![]() Ana, dla TŻ za poprawkę! strong, kolejny przystojniak wątkowy! Bao, gratulacje Kochana! zaaabcia, biedny Domino Dobrze, że tak to się skończyło. Ale strachu na pewno się najadłaś! ![]()
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Bao - gratuluje!!! Agnusku - az milo sie czyta o takim szczesciu i pozytywnym naladowaniu przy poniedzialku. Moj wypad do PL bardzo udany, zakupowe szalenstwo bylo i jestem mega zadowolona. Teraz jest u mnie mamusia, wraca do PL w srode. |
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam do nadrobienia 36 stron. Oszalałyście? ![]() Przepraszam, że dopiero się odzywam - mimo, że obiecałam odzew w środowe popołudnie. Niestety miałam ostatnio jakieś takie depresyjne dni i w ogóle nie chciało mi się nic pisać. Podczytywałam trochę tylko... Z resztą i tak żadna nie tęskniła ![]() Butter, Madzia, blonde, gucia, Ana, Bika, dodaja, metkaa, zaaabcia - dziękuję za kciuki Niestety mąż oblał Pojutrze (19.09.) ma absolutnie ostatnie podejście - musiałby się zdarzyć cud, żeby tego dnia zdał i ćw, i egzamin Baba niestety nie ułatwia, a wręcz utrudnia ukończenie studiów. 20. września zamykany jest system, więc jeśli w środę nie zaliczy, to może się pożegnać z ukończeniem tej specjalności. Także wróciliśmy załamani i tak nas przygnębienie trzymało Ja w środę specjalnie wzięłam urlop, bo miałam spotkanie z promotorką. Godzinę przed konsultacjami (byłam już w drodze) przysłała maila, że jest chora i przekłada na piątek na 16 Cudnie. Naprawdę wiedziałabym, co z tym urlopem zrobić. Także w piątek musiałam urwać się godzinę wcześniej (dziś muszę zostać godzinę dłużej), żeby dotrzeć na czas. Na szczęście się pojawiła. Spotkanie ok, coś tam sprecyzowała, podpisała podanie o przedłużenie terminu oddania pracy i czeka na kolejne rozdziały W sobotę wieczorem byliśmy u szwagra na urodzinach i wróciliśmy po 3.00 Zasnęliśmy o 4, obudziłam się o 9, dałam Kłakom jeść i w sumie już nie mogłam zasnąć, ale jak w końcu zasnęłam, to wstaliśmy po 13. Nigdy tak późno nie wstałam! - nawet jak wracałam do domu o 5.Mimo, że nie piłam, to czułam się jak na kacu. Mąż też nie był w zbyt dobrej kondycji (to po %) Także dzień taki leniwy mocno. Generalnie mąż walczy z zadaniami, część to jakaś magia, część umie - ale co z tego, skoro teraz babka daje rzeczy, których nie robili na zajęciach Boję się strasznie Po raz pierwszy chyba mam stracha ![]() Z rzeczy miłych dostałam od męża bransoletkę. Bez okazji I moje libido nadrabia zaległości, bo w weekend więcej czasu spędziliśmy w łóżku niż poza nim ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

teraz czekają na decyzje dziekana. Czy 59 osób będzie miało warunek (dodam, ze na roku jest 70 osób) czy dadzą jeszcze jeden termin. Mąż na szczeście ma ćwiczenia zaliczony, więc tylko ten egzamin
Głowa do góry...

Swoją drogą Furagin można dostać już bez recepty
Moja siostra ze szwagrem wrócili właśnie z trzytygodniowego tripu po Stanach i są wniebowzięci, że już wrócili. Wg nich Amerykanie są pozornie szczęśliwi i wciąż udają, a ta chęć pomocy niesiona na ulicach doprowadzała ich do szału
)