|
|
#1321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
super!!
a pogoda u mnie przepiękna!! ho! mąż poszedł na męskiego grila, wróci pewnie rano ![]() więc szukam chętnych na cyber sex ![]()
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Martuś no to całkiem Ale na cyber sex jestem chętna Tym bardziej, że mąż poszedł z młodą na spacer
|
|
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie teraz!! koło 21 teraz to ja mam młodego ![]() mrrrr ![]() ![]()
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
helloołłł...
kupiłam buty... http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...t=marki/ariane taki model tylko kolor inny, taki ni to brąz ni to szary i 10zł tańsze
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
pomożcie!!!!!!!!!!!!!!!! bo sie wykończe walcze od kilku godzin z muszkami- nic w pokoju nie ma!!! ani jedzenia ani picia okna dzrzwi pozamykane i są ich setki jak nie miliony!!! powciagałam WSZYSTKIE odkurzaczek 10 minut i znow są!!!!! szlag mnie trafi!!!
|
|
#1328 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() takie kupiłam: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-czolenka wybierałam pomiędzy nimi a pomarańczowymi ![]() o takimi: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie stwierdziłam, że na jesienną słotę lepsze czarne, a ożywię się dodatkami Ania ja kiedys też wciągałam muszki do odkurzacza i potem w domu było ich mniej, za to w szafie miały party wylazły nie wiem jak i nie wszystkie oczywiście, ale wyszły
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-09-15 o 19:28 |
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Rosi siate wlasnie mam i one są... pod oknem nic nie mam....
Cytat:
capi w całym domu to nie był dobry pomysł b teraz nie da sie spac:/
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Aniaaa84 takie wycięte mam, też na koturnie, żółte. W ccc na wiosne sobie zakupiłam
a teraz chciałam takie własnie bardziej "zakryte"
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
jeeee czytałyście - trzy ciąże a 7 dzieci...
jedno, potem bliźniaki... no i kolejna ciąza a tu 4raczki.. ![]() bosko.. ![]() http://dzieci.pl/cid,1024247,daid,14...puticaid=6f2cf
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-09-16 o 00:00 |
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny mające juz jedno dziecko czy planujecie kolejne?? Jak byłam młodsza planowałam trójkę, teraz obecnymi realiami jestem przerażona i trudno mi się zdecydować na jedno, ale mąż upiera się przy dwójce przekonując, że jeżeli chodzi o kasę to już dużej różnicy nie ma. Ja jestem jedynaczka i sama pamietam, że jednemu wcale nie jest tak fajnie, ale świadomość posiadania dzieci jest dla mnie paralizująca ![]() Mnie ostatnio w deichmanie te wpadłu w oko http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie a takich bardziej jesiennych to sobie jeszcze nie upatrzyłam
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do dzieci, zawsze chciałam 3 ![]() i chciałam jedno potem 2-3 lata póżniej druge i potem tak za kolejne 3-4 następne, miało mi się to pięknie wpasować w awans zawodowy itd. realność jest inna, póki co śmieje się że Pat skutecznie dzień po dniu załatwia sobie jedynactwo i robi to niesamowicie skrupulatnie ![]() aleeee tak na prawde chce mieć jeszcze jedno. nie wiem czy dam rade 3 przy ekonomiczych uwarunkowaniach, na bank nie tu nie w tym mieszkaniu, ale są widoki więc. wszystko też zależy od awansu, a że mam szarpany wiec z 3 lat szkolnych zrobią mi się pewnie 4, myślimy realnie o drugim ale już nie po 2-3 latach bo musiałabym już teraz być albo działać, ale za kolejne 2. mam nadzieję że plany mieszkaniowo zawodowe nadal będą zmierzać ku dobremu i się uda. przestalismy mieć parcie na 3 dzieci. i podjęliśmy chłodną kalkulacje, jeśli będziemy ciągle w tym miejscu w którym jesteśmy teraz pozostaniemy tylko przy młodocianym, trudno, i tak wychowuje się z synem siostry więc nawet się nie ma jak zorientować ze jest jedynakiem, ale przynajmniej materialnie szaprać się nie będziemy, jeśli wszystko poukłada się dobrze tak jak ma się ułożyć to zrobimy sobie (jak się oczywiście uda bo to też nie na pewno) drugie. i wtedy będziemy weryfikować nasze życie dalej. teraz przyjaciołom urodziło się trzecie, mięli 2 dziewczynki, kilka dni temu rodził im się chłopiec, pełnia szczęscia, ale. kończą budować dom, ona siedzi w domu i serio spełnia sie w tym w milionie procent poświęcając swój czas dzieciom, a on prowadzi mega dobrze prosperującą firmę, więc stwierdzili że spełnią swoje marzenie o 3, ale sami powiedzieli że jakby było gorzej to na 2 by poprzestali albo nawet na 1 w dzisiejszych czasach tylko chłodna kalkulacja. bo nie sztuka urodzić ale mieć za co ubrać wyżywić wykształcić wychować a im więcej problemów (szczególnie finansowych) tym to wszystko jest trudniejsze.
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-09-16 o 10:48 |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie szok ciekawe te wcześniejsze jakieś płci, bo teraz cztery dziewczynki
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() India - ja zawsze mowilam ze chce miec 2dzieci, ale niestety widze ze w naszych warunkach chocby lokalowych nie jest to do konca takie fajne...Jakbysmy mieli jeden pokoj wiecej to czemu nie... Moze to wygoda, ale nie tylko dla nas ale i dla dzieci. Mieszkam w mieszkaniu gdzie wychowalam sie z moimi dwoma bracmi-i co dalo sie-dało! ale..... ale bylo duzo ale i wcele tego nie wspominam za dobrze, wiec nie chce koniecznie serwowac moim dzieciom tego samego. Nie wykluczam drugiego dziecka bo chcemy z tz ale na razie zobaczymy co czas pokaze... Widze ze szal butowy-ja bede szukac teraz cos w bezu bo mam jesienny plaszcz bezowy taka bombeczke wiec mysle o czyms takim: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie albo http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-koturny Dzis impreza urodzinowa tesciowej, na jej prosbe zrobilam dwie wielkie miski salatki gyros wiec obiadu dzis u nas nie ma tz w pracy a mi sie nie chce specjalnie dla mnie cos robic.Pije kawe-komus zrobic?
|
|
|
|
#1337 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Marta no to będę dalej wiercić mężowi dziurę w brzuchu ![]() India my myślimy o drugim, ba moim marzeniem była trójeczka Ale patrząc realnie na drugie zdecydujemy się na pewno, a na trzecie to już życie pokaże. Nie wiem jeszcze kiedy, bo dużo zależy od czynników zewnętrznych. Nie chciałabym na pewno zbyt dużej różnicy wieku pomiędzy dziećmi. Czy drugie dziecko mocno obciąża domowy budżet? Na początku pewnie nie, tym bardziej, jeśli to ta sama płeć co u pierwszego dziecka, bo łóżeczko, wózek i ubranka zostają po pierwszym. Gorzej jest pewnie jak już dzieci idą do szkoły.
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
OK, dziewczyny dzieki za opinie
ja póki co i tak będę obstawała przy jednym, a póxniej sie zobaczy
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() India my zawsze chcieliśmy mieć 2. A po urodzeniu Mai stwierdziliśmy, ze i 3 by mogła być, o ile by nas było na nią kiedyś stać. |
|
|
|
#1341 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne Cytat:
a jak reklamacja wózka? Cytat:
Cytat:
to trzeba mieć szczęście ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj męczyłam z planem rozwoju zawodowego
chyba skończyłam... choć powinnam jeszcze posprawdzać, przeczytać, dopieścić ehh a nie mam siły, a tu by pasowało jutro oddać.Nauczycielki nie wiecie czy wyszło nowe rozporządzenie ministra odnośnie awansu? bo ja dotarłam do tego z 2007 ale czy jest jakieś nowe?
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś mój mąż idzie pierwszy raz do nowej pracy
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
a my dzis w domu, na 12 idziemy z zuzka do lekarza, bo najprawdopodobniej ma zakazna chorobe zlobkowa ehhhh
szefowa moja niepocieszona, bo inna laske bedzie musiala z urlopu sciagac bo we dwie byc nie moga. I tak niezle, pracuje od lutego a mamy polowe wrzesnia a ja bym szla na opieke. - ile mozna to dziecko podrzucac komus albo zeby z tatusiem siedzialo. w koncu jako matka tez mam prawo zostac z nia w domu jak chore
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia pewnie, że tak. Po to w końcu jest ta opieka. Zdrówka dla małej.
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
wierć!
dziś? myślałam że 1szego, chociaż nie pisałaś że będzie szła szybciej i idzie pomagać póki co, poprawka zdana? Cytat:
zuza ważniejsza, a co to za choroba? zdrówka dla niej...
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Marta nie, nie. Pisałam ze 2 tyg temu, że jednak idzie wcześniej. Ale dla nas to baardzo na rękę. W końcu przez ostatnie 2 miesiące pracował tylko tydzień
Poza tym w tym tyg 3 dni pracuje i 4 ma wolne, w nastepnym tak samo, więc super A będzie pracował już normalnie (nie że tylko do pomocy). Poprawki miał na wrzesień 3. 2 zdał a tej sobotniej nie. I w sumie nie wiemy co dalej. Bo na 60 osób zdała tylko 1 (a na roku jest 70 osób). Babka powiedziała, ze z chęcią im zrobi jeszcze raz egzamin, ale czekają na decyzję dziekana. babka jest powalona, szkoda słów. A jak nie to 59 osób będzie miało warunek. Na szczęście mąz ma ćwiczenia zaliczone, więc tylko by mu egzamin na nastepny rok został, choć liczę , ze dziekan tak tego nie zostawi. |
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z poprawkami lipa, z tego co czytałam to jak ma warunek to może chodzić dalej ale w letniej sesji będzie musiał zaliczyc jeszcze raz ten egzam, ale nie wiem czy to w wyższych szkołach zmienił się ten przepis czy wszędzie, bo swego czasu trzeba było powtarzać ten przedmiot i tylko na niego się chodziło ale rok w plecy
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
marta z tego co wypatrzylam w necie to choroba nazywa sie bostońska - stop, ust i rąk
zuzka jest w zasadzie cala w wysypce, ale najbardziej ma wkolo ust - jakby miala kilkanascie opryszczek, na dloniach, a na stopach tez ma ale calkiem inne, drobniejsze ale bardziej powodujace obrzek , no i na posladku ma mega swedzace krosty - ktora w piatek byla sztuk jeden i to wielkosci lepka od szpilki, tak dzis ma juz wielkosci 1 groszowki, bo sie pozlewaly krosty w jedna, i swedzi ja strasznie eh w kazdym bardz razie to najbardziej pasuje, bo w piatek pani ze zlobka kazala ja odebrac, bo miala temp 38 stopni i nie chciala jesc i byla blada. w sobote jeszcze miala temp ale max 37.6 i w niedziele od rana megawysypka na ciele i buzi, juz wsobote jej sie na buzi tworzyly pojedyncze krosty zreszta. I smaruje jej sama poki co, na zmiane bephantenem - na podraznienia, emolium na swiad i jeszcze 2 razy dziennie tym brazowym kremem na odparzenia, i w miare dzis wyglada. ale i tak widac ze cierpi. i te krost juz jej do nosa wchodza choroba ta zwiazana jest z higiena w skupiskach dzieciowych mam nadzieje ze lekarz potwierdzi - jeszcze jak zwykle nie ma mojego lekarza, ja ja udusze
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużooooooo zdrówka dla niej i sił dla was! a ja znalazłam jakieś światełko w tunelu ![]() miło że coś się zaczyna dziać przy energooszczędnych domach ![]() http://finanse.wp.pl/kat,104118,titl...l?ticaid=1f2f1
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

ładne
to trzeba mieć szczęście