|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
Cytat:
ale pozostalo tylko malowanie i skrecanie mebli i wszystko bedzie gotowe, musze sie wyrobic do jutra do 11, aby moc pojechac ze znajomymi na chwile w gory... ehhh...
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
szkoda, ze nie bedzie malej Nenki... ciekawe kto zostanie następną mamusią
|
|
|
|
|
#4203 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo u mnie daje się na rodzinę 10-12 szt. co wychodzi 3szt. na osobę)Cytat:
|
||
|
|
|
#4204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie wyglądałaś Cytat:
Stresik przedślubny juz jest ?Cytat:
u nas dziś leniwa niedziela. Kawa, ciacho, wspólny obiad i kilka odcinków Chirurgów
|
|||
|
|
|
#4205 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że nie teraz, ale widocznie to nie jest jeszcze jej czas.
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle w temacie...U nas też nie ma Ale dobrze z tego powodu, że jak zanim bym rozdała to bym połowa sama zeżarła |
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ludzie, mnie też takie coś wkurza. Strasznie nie lubię jak ktoś zamieszcza moje foty na FB czy NK, sama mam tam zaledwie 2 fotki i więcej nie chcę, a mam jedną kolezanke, ktora wrzuca co chwila fotki, w tym także moje. Często takie, których nie chciałabym widzieć na FB, np. z imprez, jak piję piwo, czy coś w tym stylu hej koziczko ;* jak tam mija wieczorek?
|
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
puk puk
|
#4210 |
|
Zadomowienie
|
No i po weekendzie sprzydalby sie tak jeszcze jeden dzien...albo nawet dwa![]() Ale i tak calkiem sporo zrobilismy w sobote... Dzis raczej leniwie, jak to w niedziele... Obejrzelismy z mezulkiem Krolewne Sniezke, powiem ze jestem milo zaskoczona. Nie sadzilam ze z bajki mozna zrobic film dla doroslych, bo dzieciom na pewno nie pozwolilabym go ogladac. Hotelu na wakacje dalej nie wybralismy. Ale nasz wybor zawezil sie do dwoch, wiec jestesmy coraz blizej podjecia decyzji Za trzy tygodnie wylot Audrey- album zapowiada sie pieknie ![]() Lady-nie wyobrazam sobie jak mozna czyjs filmik publicznie udostepniac, no ale jak widac mozna... Nena - nie ma sie co zamartwiac, mala Nenka widocznie wie, ze jeszcze nie pora na nia A tak wogole to czemu jeszcze nie widzialysmy fotek fioletowego gabinetu? dawaj szybciutko!Madziu-super ze wieczor panienski sie udal! Pieknie wygladalas. Czarna Kawa - ciesze sie ze znalazl sie opiekun dla Zygmusia, trzymalam mozno kciuki, mam nadzieje ze beda sie nim dobrze zajmowac i ze Zygmus ich polubi. Slodziak z niego. No to chyba byloby na tyle, uciekam spelniac obowiazki malzenskie ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- A to jeszcze przywitam sie z Kcia Jak bylo malenka? |
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
pomimo pogody płatającej figle, gpsa prowadzącego do drogi bez przejazdu o 2 w nocy w obcym kraju to i tak było mega super ![]() choć wczoraj spadła na nas przykra wiadomość o bardzo bliskiej mi osobie i musieliśmy zmienić plany... koniec końców wczoraj w nocy wracaliśmy ale nie do domu tylko do rodzinki nie będę się na ten temat rozpisywać tylko proszę o kciuki za zdrowie pewnej osoby dopiero dziś koło 21 wróciliśmy ostatecznie do domu a tak pozatym mega kocham mojego męża no i tym o to akcentem żegnam się z Wami jutro pokaże kilka fotek ![]() a tak w ogóle Moim Kochanym sobotnim PMkom a właściwie już Żonkom życzę wszystkiego Naj na nowej drodze życia
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Wita się z Wami cierpliwa żona, aaaa ŻONA, chyba wciąż to do mnie nie dociera ![]() Jestem przeszczęśliwa, mieliśmy najpiękniejszą na świecie Mszę św. ślubną w cudownie przystrojonym kościele, mega wesele z hitami jakich na weselach się zwykle nie gra (np. Czarny ciągnik ) i moimi zielonymi butami![]() ![]() ![]() ![]() To tak w skrócie, relacja będzie jak wrócimy z "miesiąca" miodowego w górach DZIĘKUJĘ dziewczyny, Wasze rady i pomysły są niedocenione!!!
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie poniedziałkowo
![]() właśnie siostre odprawilam na pociag - wraca juz do domku ![]() a ja za godzine do roboty musze leciec ![]() kurcze, w ten week juz zaczyna mi sie podyplomowka, a tak mi sie nie chce
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się prackowo. Jestem mega niewyspana. Całą noc się rzucałam i teraz sie czuję, jak rozjechana walcem. Do tego @ więc jest szał na resorach... Cytat:
![]() Przesyłam moc kciuków, żeby było dobrze ![]() Cytat:
Jak to miło poczytać, że kolejna PM jest szczęśliwa i zadowolona |
||
|
|
|
#4215 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za zdrówkoCytat:
Dziewczyny ze śląska kiedy rozdawałyście kołacze? |
||
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Dziękuję wszystkim za życzenia Pod wieczór powinna być już relacja
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że wyjazd mimo wszystko się udal ![]() trzymamy kciuki za sprawę, o której piszesz Cytat:
czekamy na fotki |
||
|
|
|
#4218 |
|
Zadomowienie
|
Holla!
Na dzien dobry nie wyrobilam sie na pociag kreska nad okiem mi cosik nie wychodzila, chyba dlatego ze bylam w polsnie jak ja robilam. Poszlam na kolejny pociag, a ten? Nie przyjechal! Odwolali wszystkie pociagi z mojej stacji, wiec musialam zapylac ta inna. Fajny poczatek dnia..,Kiciu kciuuki sie trzymaja. Cierpliwosc super ze wszystko sie udalo ![]() Nattiv superexpresowa jestes czekamy zatem niecierpliwie ![]() To milego dzionka dziewczynki
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
przez weekend zbankrutowałam
kupiłam sobie:- 2 pary spodni, - 2 koszule, - 1 sweterek, - 1 kozaczki - 1 trampki - 1 perfumy ![]() miałam jakiś nalot na zakupy i wyszłam załadowana po zęby nawet mężul się słowem nie odezwał tylko grzecznie zapytał czy to już wszystko ![]() kiciu ![]() madziuniusia za panieński ![]()
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za wszystkie kciuki jetseście jak zwykle Kochane i niezastąpione nie wiem totalnie co się ostatnio działo na wątku omineło mnie coś ważnego??a ja to chyba oszaleję wypadło nam jeszcze jedno wesele w tym roku
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
hej lasencje...
Początek tygodnia, mnóstwo spraw i problemów... a jeszcze dziś wieczorem wizyta u stomatologa... trzymajcie kciuki bym nie zemdlała na fotelu... ![]() Wszytkim PMkom z ostatniego weekednu życzę duużo szczęścia i miłości! Odezwę sie wieczorem albo jutro rano... pod warunkiem, że przeżyję...
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- 40 ddś
|
#4223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też musze zakupić jakiś sweterek i coś "chudszego" ale z długim rękawem. No ale póki co nic mi sie w oczy nie rzuciło. Jakies to wszystko takie dziwne Najwyej będę goła chodzić i małżon będzie musiał mnie rozgrzewać Chyba nie będzie narzekał ![]() Cytat:
Cytat:
Nie strachaj sie zębologa. Będzie dobrze.Cytat:
|
||||
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta ![]() niestety pochłonięta ślubem, przeprowadzką i remontem nie byłam w stanie nadrabiać wizażu a wy produkujecie posty zastraszająco szybko ![]() mam nadzieje jednak że uda mi się coś nadrobić z czasem ![]() głównie relacje ze ślubów
|
|
#4225 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko 20 dni ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
się trzymająCytat:
wszystkim sobotnim żonkom życzę duużo, dużo szczęścia, abyście zawsze były kochane przez swoich mężów weekend spędziliśmy u moich rodziców, w międzyczasie mieliśmy grilla byliśmy w sobotę na zakupach z mężem i w całej galerii nie znaleźliśmy nic co by nam się spodobało byliśmy wczoraj w skansenie bo miał być jarmark koński, nasza córka podekscytowała się że zobaczy koniki a gdy dojechaliśmy okazało się, że już dawno po jarmarku ![]() a jutro kończy się nasz honeymoon
Edytowane przez klaudusk_a Czas edycji: 2012-09-17 o 10:12 |
|||||
|
|
|
#4226 |
|
Konto usunięte
|
a ja sie witam i zmykam do pracy
![]() swoja droga ja uwielbiam fioletowy i taką mamy własnie sypialnie ![]() hej kiciu i neno
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaglądaj cześciej Mnie teraz będzie czekał remont i przeprowadzka więc już się zastanawiam, jak będę naginać czasoprzestrzeń
|
|
|
|
|
#4229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36571592] Dziewczyny ze śląska kiedy rozdawałyście kołacze?[/QUOTE] szczerze mówiąc ja nie rozdawałam. Jedynie na tłuczeniu częstowałam znajome bo przyszły no i goście weselni nocujący, przyjezdni jedli przed weselem i po weselu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam się poniedziałkowo ![]() Moja mamuśka wróciła z Anglii
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Koziczko to jest tak że to nawet nie jest moja rodzina tylko koleżanka ale... domyśl się dlaczego ślub
no i nie mogę odmówić było by mi głupio bo oni u nas byli a na dodatek zepsuło im się dzień wcześniej auto a pomimo wszystko te 150 km jechali busem w nocy specjalnie żeby przyjść więc wiesz głupio odmówić
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

...) , ale stety/niestety póki co nie będziecie wirtualnymi ciociami małej nenki. Z jednej strony jak pojawił się @ poczułam ulgę, ale i ukłucie, bo tak po ciiiichu miałam troszkę nadzieję. Teraz to jednak naprawdę byłoby nierozsądne, za dużo stresu i za mało czasu, więc lepszy moment jeszcze nadejdzie.
Ja właśnie na dziś skończyłam - pięknie mamy niedzielę godzinę 20.00.
ale pozostalo tylko malowanie i skrecanie mebli 

sprzydalby sie tak jeszcze jeden dzien...albo nawet dwa
dopiero dziś koło 21 wróciliśmy ostatecznie do domu 

Przesyłam moc kciuków, żeby było dobrze
Najwyej będę goła chodzić i małżon będzie musiał mnie rozgrzewać 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)