|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
Chyba tylko dopłacasz za jakieś super-ekstra opcje, typu przyciemniane szkła czy inny antyrefleks :P
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36572331]Zgadza się
Chyba tylko dopłacasz za jakieś super-ekstra opcje, typu przyciemniane szkła czy inny antyrefleks :P[/QUOTE]Chyba się skuszę. W moich właśnie urwał się zawias i odpadł zausznik. Siedzę w nich teraz przed kompem i wyglądam jakbym miała monokl
|
#3694 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy śledzicie watek Biedronkowy, a może się komuś przyda. Dzisiaj w produkcie dnia są żele Palmolive za 2,99. Jak ktoś lubi, to się opyla. Wzięłam też zestaw odżywka + szampon Timotei Jericho Rose za 6,99
|
#3696 |
|
Life is a drink ...
|
Mimo, że szamponów mam w nadmiarze i mogę otwierać muzeum to jednak pójdę po ten Timotei
|
#3697 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hej
dałam kiedyś siostrze tonik i mleczko z lirene aby potestowała i zrecenzowała. dziś mówię, jej żeby mi coś napisała o tych kosmetykach, bo chciałam zamieścić recenzje. a ona mówi: "napisz, że dobre"
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() u mnie dziś diety dzień pierwszy, i ćwiczeń dzień pierwszy, ale jestem pozytywnie nastawiona i jeszcze mi się chce ;D właśnie jem sałatkę z kapusty pekińskiej z dressingiem miodowo-cytrynowym na drugie śniadanie i jak na zieleninę to jest dobre chociaż już tęsknię za czekoladką
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Działo się coś przez te kilka dni? Ilość stron do nadrabiania trochę mnie przeraziła ![]() Właśnie odebrałam Scandica bananowego, lakiery w dużej ilości, paczkę z wymianki, ziółka, i jestem usatysfakcjonowana
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3702 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36570950]Też jestem sową, ale krótko śpię - kładę się spać koło 3, a koło 9-10 bez problemów mogę wstać. Jeśli muszę wstać wcześniej, kładę się tak, żeby min. 6h przespać, bo poniżej to już za mało dla mnie. Teraz na przykład wstaję do pracy o 9, więc spokojnie jeszcze mogę jakąś godzinkę posiedzieć [/QUOTE]Orlico, zazdroszczę No i śniłaś mi się dzisiaj :P Generalnie sen był długi i skomplikowany, chodziło o to że przyjechałaś do mnie ze swoim pająkiem (we śnie miałaś jednego i to takiego wielkieeeego!), on Ci co chwilę uciekał, ja byłam przerażona... Potem poprosiłaś mnie, żebym go gdzieś zawiozła (nie wiem już o co chodzi), więc wsadziłam go do bagażnika (w takim małym szklanym terrarium), pojechałam kawałek, ale samochód kiepsko chodził więc zatrzymałam się i kontrolnie zajrzałam do bagażnika, wpadłam w panikę, pobiegłam do Ciebie i zaczęłam płakać A potem już nie pamiętam co się działo bo albo się obudziłam, albo miałam jakiś inny sen ![]() Cytat:
Nos mnie zawodzi Cytat:
Zmieniłam pielęgnację włosów i nie mogą mnie kusić takie rzeczy
|
||||
|
|
|
#3703 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
a czasu dziś mam malutko ![]() I jeszcze muszę nadrobić wpisy blogowe z całego weekendu, więc...
|
|
|
#3704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
Cytat:
wstałam, ale nie moge sie zwlec sie z lozka
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zmykam robić trening Ewy
|
|
|
|
#3707 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36574641]Rozumiem Cię, jak ja dałam mojej siostrze krem do przetestowania (był 35+, więc kompletnie nie dla mnie) to potem napisała mi taką recenzję (pracuje w marketingu), że kazałam jej pisać jeszcze raz bo ja tego na bloga nie wstawię
[/QUOTE] powiedziałam jej jak ma się za to zabrać i przyniosła zapisaną kartkę dziś będzie recenzja, jeszcze tylko fotki zrobię
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() guuupio... Ale w sumie mam zapas BD na kolejne pół roku co najmniej |
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
A u mnie dzisiaj o manicure(manicurze?) japońskim - właśnie wróciłam z zabiegu i cytując klasyka - jaram się tym jak mam paznokcie
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię żele Palmolive ![]() (podrzucisz link? nie moge znaleźć tej oferty)
|
|
#3712 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36576494]Cześć Hosenko
Jak się czujesz?[/QUOTE]A dobrze Większość dolegliwości minęło - apetyt wrócił (choć i tak nie jem zbyt dużo, ale przynajmniej jestem mniej wybredna ), mdłości zniknęły, ale po myciu zębów dalej mi nie dobrze i dalej szybko sie męczę (no ale to się nie zmieni, a wręcz przeciwnie, zwłaszcza, ze brzuch coraz większy).W piątek przyszedł wózek, w sobote TŻ przywiózł łóżeczko od kuzynki, więc przygotowania pełną parą
|
#3714 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36566646]Naprawdę dziwi mnie, dlaczego wycofują akurat NAJLEPSZY rodzaj ze wszystkich 4 odżywek Isana Hair? :/ A nie na przykład tą całkowicie różową połysk jedwabiu lub tą żółtą witaminową :/ Obie są tak beznadziejne, że aż szkoda pisać, ta z czerwoną nakrętką jest dobra, ale nie bardzo dobra, a ta z babassem
Ja dziś kupiłam ostatnie 2 opakowania u siebie tej odżywki. I szampon+odżywka z Timotei z biedronki ;D
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny ![]() ![]() Brrr pająków sie boję, a Tych dużych to już zwłaszcza... Orlico, nie wiem z których ust to usłyszałam, ale słyszałam coś takiego, że pająki te duże jadowite w sklepach zoologicznych są pozbawiane jadu - coś im się tam wycina, - uprzedzam to było daawno temu, czyli to raczej nie jest prawda? Ale miałam noc, ludzie.. poszłam spać po północy, a siostra (mamy wspólny pokój) o 5 rano zaświeciła w pokoju światło, i zaczeła stukać w klawisze od laptopa - ludziiieeee, także jestem od dzisiaj z nią na wojennej ścieżce mama własnie mi pokazała, że muffiny w jednym pojemniku spleśniały - były kupne- a ja dzisiaj zjadłam jedną ale chyba pleśniaka tam nie było , zaraz wychodze z domu i wrócę późno, mam nadzieje że obejdzie się bez niespodzianek![]() a i stworzyłam posta na bloga, o toniku do zmykania paznokci BarbraPro ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ja mam dwa szampony Timotei z tej serii Raczej do Biedronki po nie nie zawitam
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dziś szampon+ odżywka była za 7zł to żal było nie brać ;D
Edytowane przez Aniusia1408 Czas edycji: 2012-09-17 o 13:12 |
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.

Chyba tylko dopłacasz za jakieś super-ekstra opcje, typu przyciemniane szkła czy inny antyrefleks :P

Zmieniłam pielęgnację włosów i nie mogą mnie kusić takie rzeczy