|
|
#781 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Dziobane korki już się zaczęły... Zastanawiam się,czy nie zacząć chodzić do pracy pieszo. Będę szła ze 40 minut, ostatnio tyle samo czasu zajmuje mi jazda w korkach... Dobrze, że chociaż internet mam przy sobie. A w ogóle, to ledwo wstałam, chyba dlatego, że od dziś znow dieta... No, jeszcze chyba nie w 100%,bo w lodówce 2 jogurty owocowe zostaly, więc szkoda je zmarnować... Ma ktoś coś śmiesznego do powiedzenia? Też bym się popłakała ze śmiechu chętnie...
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------------------- Fitam! Macham w stanie połprzytomnym z nad 2 kawy
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#784 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Qrde a ja się umyłam ![]() Cytat:
![]() A stało się coś konkretnego czy taki po prostu masz humor? Karkki wszystkiego co najlepsze
|
|
#785 | |||
|
Panaroja
|
Znad kawy i zimna
1.Oł jeeeee 2.no niestety , niestety ale tylko 8 sztuk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś ide po jabłka i winogrona ![]() ![]() Karkki 100 lat !
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-09-17 o 09:37 |
|||
|
|
|
#786 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
a kto go tam wie? szkoda ze nie ma przedawnienia na ten czyn
zawsze mogę stwierdzić ze to uszkodzenie mechaniczne wskutek niewłaściwego używania towaru ale cholera widział rtg - dowody są przeciwko mnie - ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tera ja to widzę Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
2. o! 3. a ja myślałam że to one już przerobione - sniły mi się nawet - z pestakamy we środku
|
||||||
|
|
|
#787 |
|
Nindżopesz
|
Anegdota o nietopszu:
Ostatnio mam luz, komunikujemy sie przez TZta, on zwozi dida winda na spacer z nietopszem itp. Ale do rzeczy, nietopesz tydzien temu zaczal go inwigilowac czy did potrzebuje ciuchow na jesien/zime i jakich. TZ nie wiedzial jak to TZ, powiedzial, ze obgada ze mna temat. W te sobote rano nietopesz do niego dzwonil czy juz wie co potrzebne, jakie kolory, jakie rozmiary, TZ wstepnie zasugerowal buty i spodnie, potem poszedl do nietopsza na obiadek i szczegolowo poinstruowany przeze mnie powiedzial, ze didowi brakuje rajstop, pajacykow do spania, spodni na szelkach i butow na jesien/zime. Wiec nietopesz poszedl w niedziele z didem na zakupy i kupil... taadaaam! No kto zgadnie? ![]() Sukienke, kamizelke, bluzke i legginsy
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | ||
|
Zakorzenienie
|
No jak nie urok to sraczka jak nie sraczka to co innego
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#790 |
|
Nindżopesz
|
Legginsy tak, reszta o dziwo akurat
![]() Ale mam paragon i sprytny plan wymienienia kamizelki i sukienki na spodnie czy cos tam. Karkki, sto lat, spokoju i mniej pracy Ci zycze |
|
|
|
#791 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
sprytny plan zrealizuj |
|
|
|
|
#792 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Karkki, wszystkiego najlepszego!!!
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36540922] Mam pytanie, nie wiecie czy ktoś na perfumowym zna dobrze hiszpański? [/QUOTE]Wydaje nam się, że wiemy Cytat:
Cytat:
Ale chociaż czarny klasyczny obuw może być? I do hipotetycznej śliwkowej kiecy obleci? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karkki najlepsze życzenia ) dobry ktoś idzie do jakiegoś lekarza? ![]() a ze szpitala nie dzwonią a ja już prawie spakowana
|
|
|
#795 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
na razie mimo wszystko no idea so z nich srobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Znam to
![]() Cytat:
![]() Ja mam zwężenie szpar stawów udowo-piszczelowych w częściach przyśrodkowych co to i czym grozi
|
|
#797 |
|
|
chyba nic, bo się obraziła
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#798 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#799 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ale mnie struna grzbietowa napitala...
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
wykluczone
Cytat:
Cytat:
![]() Rano prądu nie miałam na szczęście już powrócił
|
||
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie nie na długą znając Ją
![]() Cytat:
|
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. o właśnie ! 3. takoż pisać miałąm ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
ale na pewno zażąda ubrania na spacery - niemniej pewno będzie w praniu akurat - z drugiej strony to matka ubiera dziecko na spacery - sukienki za niedługo nie będą potrzebne na dwór ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- i pisz do nas z oddziału - w szpitalach się człowiek nasłucha tyle pierdół i pikanterii że łohoho życzę Ci łóżka koło okna |
||
|
|
|
#803 | |||
|
Nindżopesz
|
Mursz, ale Twojego nietopesza nie przebije
Akcja zwirkowa po prostu piekna.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale spoooko, odmieniam ostatnio, jest szybciej. Na brak kamizelki juz mam mowe, ze byla krotka (bo byla, brzuch na wierzchu) i ma podobna (bo ma, wylicytowalam i leci) wiec w to miejsce kupilam costamcostam. Braku sukienki moze nie zauwazy bo to taka domowa bardziej a wszak juz u nas nie bywa. Z tym odmienianiem tez jest smiesznie, nietopesz zawsze daje paragony i kilkakrotnie powtarza, ze jakby cos to moge oddac, wymienic, potem idzie do domu i jeszcze dzwoni, ze moge oddac lub wymienic ( ). Jednak kiedy wyznalam, ze wymienie kapok z Zary to nie mogla tego przezyc. Znowu kilkakrotnie mi tlumaczyla, ze sie przyda, ze ladny, ze cieply, ze modny, ze... Ja na to, ze wyglada jak kapok: "ale sie przyda, taki ladny, modny..." Wymienilam i znowu litania, ze szkoda bo taki ladny, cieply, modny Powinna niszczyc te paragony dla naszego zdrowia psychicznego. |
|||
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Polly masz zapchaną skrzynkę PW
czem nadawać poleconym abo nie? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-17 o 13:56 |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#808 | ||
|
|
może jednak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A może się na niebiesko ubrać, jako coś niebieskiego na szczęście? ![]() Fogle to kieca zaczyna mi się wizualizować, ale takie coś to chyba będę musiała uszyć. Długa, odcinana pod biustem, rękaw nietopszowy do łokcia, rozcięty, hm?
||
|
|
|
#810 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Wrrrrrrrr rrrrrrrrr!

na co Wam tam Holandyja, co? 

tera ja to widzę 

a ja już prawie spakowana