Klasycznie, prosto, "nudnie":) Dla miłośniczek naturalności i prostoty - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-16, 22:16   #4141
LadyI
Zakorzenienie

Dot.: Klasycznie, prosto, "nudnie":) Dla miłośniczek naturalności i prostoty

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Masz naturalne takie kręcone włosy, które czasami pokazujesz na zdjęciach ? Serio chcesz wracac ?! Dużo bym dała za taki długi urlop
Właśnie nie chcę wracać! Jak sobie pomyślę o powrocie na uczelnię, obowiązkach i tej pogodzie to . Ja mam bardzo podatne włosy, lekko mi się kręcą. Jak je suszę i przeczeszę po myciu grzebieniem są proste, jak zostawię same do wyschnięcia to lekko falują, a jak zakręcę trzy papiloty na 20 min to mam takie jak na zdjęciach
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:21   #4142
carpaibex
Zakorzenienie

Lubię moje włosy, ale mam z nimi mały problem i chciałam się Was poradzić. W gimnazjum przyzwyczaiłam włosy do codziennego mycia. Zazwyczaj robię to rano, co przy takiej długości zabiera czas zarówno przy myciu jak i wysuszeniu. Do tej pory nie wchodziło w ogole w grę mycie ich wieczorem, bo jak położę się spać to wstaję rano z lekko przetłuszczonymi, spłaszczonymi i odciśniętymi włosami tam gdzie spałam, a naprawdę tego nienawidzę. Znacie jakies sposoby jak nie stracić na objętości i zapobiegać nocnemu przetłuszczaniu ? Zaznaczę, że nie mogę używać szamponów typowo dla włosow przetłuszczających, bo cierpią na tym moje suche końce.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 22:58   #4143
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
dziękuję !
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 23:00   #4144
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Lubię moje włosy, ale mam z nimi mały problem i chciałam się Was poradzić. W gimnazjum przyzwyczaiłam włosy do codziennego mycia. Zazwyczaj robię to rano, co przy takiej długości zabiera czas zarówno przy myciu jak i wysuszeniu. Do tej pory nie wchodziło w ogole w grę mycie ich wieczorem, bo jak położę się spać to wstaję rano z lekko przetłuszczonymi, spłaszczonymi i odciśniętymi włosami tam gdzie spałam, a naprawdę tego nienawidzę. Znacie jakies sposoby jak nie stracić na objętości i zapobiegać nocnemu przetłuszczaniu ? Zaznaczę, że nie mogę używać szamponów typowo dla włosow przetłuszczających, bo cierpią na tym moje suche końce.
mam identyczny problem i również chętnie poznam Wasze rady
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 23:04   #4145
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Ja bym za to chętnie wysłuchała Waszych pomysłów co można zrobić z długich włosów... Mam do pasa i mam serdecznie dość ciasnego, skręcanego koka i wysokiego kucyka, warkoczy nienawidzę (chciałam z luźnym dobierańcem pokombinować, ale przy tej długości bez pomocy przyjaciółki nie razbierosz, w sumie pół litra chyba konieczne). W rozpuszczonych też nie chodzę raczej, chyba żeby mi się udało zakręcić, ale mam diabelnie niepodatne na kręcenie włosy...

Ma któraś jakiś pomysł co mogę na tej swojej głowie wyczarować sama?

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 06:45   #4146
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Moim zdaniem ta sukienka nie nadaje się na obronę, jest za mało elegancka
Właśnie taka mam wątpliwość, jeszcze jej nie widziałam na żywo.

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Nie wolałabyś czegoś w bieli / szarości / czerni ?
Pewnie na tym sie skończy obronę licencjacka miałam chyba w szarej sukience z biała koszula. Jakoś ostatnio mnie wzięło na odwagę i mam ochotę nosić rzeczy zupełnie inne niż zawsze, tzn nieco kolorowe

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dzięki za odp Czemu nie, tylko kolor jest dość odważny. Ja nie mogę znaleźć odpowiedniej sukienki na obronę więc chyba pójdę w spodniach i koszuli, lub spódnicy i bluzce. Mirzyłam sukienkę ze skórzanymi rekawami w zarze trf, ale rozmiarówka była jakś dziwna, rozmiar M! był zbyt opięty w biuście, L oczywiście wisiało. Normalnie noszę sukienki w rozmiarze XS
TRF ma dziwne rozmiary. Ja zwykle mieszcze sie tam w m/l/xl a normalnie xs/s. Nas sukienka pomyśle, zobaczę po powrocie do Polski jak sie prezentuje w rzeczywistosci.

A na kiedy masz termin obrony? Już wiesz? Ja wiem tylko tyle ze to druga połowa października. Pracy jeszcze nie złożyłam, promotor mi polowe wywalił ostatnio, rzucił nowy pomysł i myśli czy mi tematu nie zmienić wiec wakacje spędzam z laptopem i książkami kiedy tylko sie da :/
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 07:38   #4147
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj na zakupach z siostrą i wpadł mi w oko sukienka, którą przymierzała. Ona w końcu jej nie wzięła, ale ja po nią chyba wrócę Była burgundowa, ale taki kolor wina. Idealna będzie na wesele, ale potem do pracy zdecydowanie też będę mogła ją wykorzystać. Szkoda, że nie ma jej zdjęcia w necie to bym pokazała :P
Oto powyższa sukienka, oprócz tego, że będzie na 100% moja, nie jest za skromna na wesele? Mi się wydaje poprostu elegancka, kolor to taki głęboki kolor wina Chcę do niej dokupić burgundowe zamszowe szpilki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1344.jpg (87,6 KB, 293 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1347.jpg (78,9 KB, 195 załadowań)

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2012-09-17 o 07:40
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-17, 07:39   #4148
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja bym za to chętnie wysłuchała Waszych pomysłów co można zrobić z długich włosów... Mam do pasa i mam serdecznie dość ciasnego, skręcanego koka i wysokiego kucyka, warkoczy nienawidzę (chciałam z luźnym dobierańcem pokombinować, ale przy tej długości bez pomocy przyjaciółki nie razbierosz, w sumie pół litra chyba konieczne). W rozpuszczonych też nie chodzę raczej, chyba żeby mi się udało zakręcić, ale mam diabelnie niepodatne na kręcenie włosy...

Zajrzyj tutaj : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218454
Stary 2012-09-17, 07:51   #4149
Ag4
AGA :)

Cytat:

Wklejam mój outfit z dziś,nic specjalnego sweter Reserved, shopper Zara, do tego założyłam zamszowe baleriny z H&M.
Super luzacki, codzienny zestaw!!
Bardzo fajny ten sweterek!
Oglądałam go ostatnio i się zastanawiałam nad niebieskim.

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja miałam dziś na sobie spódnicę z zary i niebieską koszulę z C&A, do tego nudne szpilki z reserved. (Dodatkowo miałam jeszcze granatową marynarkę z zary).
Fajnie wyglądasz Migotko!
Ta koszula jest świetna! Kupowałam ją koleżance jakiś czas temu. Klasyczna, elegancka i ten odcień niebieskiego jest moim zdaniem idealny

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak dbacie o swoje ubrania, żeby jak najdłużej wyglądały ładnie? Jak i w czym je pierzecie?
Ja większość koszul/sukienek/bluzek/spódnic porę ręcznie
Biorąc pod uwagę, że jakoś ubrań w sklepach jest coraz gorsza boję się wrzucać niektóre do pralki

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

Koszule wieszam na wieszakach zapinając wszystkie guziki, a wieszaki na suszarce. Ułatwia to prasowanie. Zabiera więcej czasu, ale opłaca się . Prasuję na lewej stronie, bez wyjątków. Co więcej? Marynarki zanoszę do pralni. To chyba tyle.
Podłapię od Ciebie ten patent na suszenie koszul

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Swoich przede wszystkim staram się nie pobrudzić. Jak tylko wracam do domu, od razu przebieram się w "strój domowy",
Ja tak samo!
Nie wyobrażam sobie chodzić po domu np. w jeansach i koszulach (a mam znajome, które tak chodzą). Jak tylko przychodzę dod domu wskakuję w dresy/legginsy i luźny t shirt.

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość

Jeśli prostownica to tylko Remington,
Ja z kolei mam Remingtona i nie jestem zadowolona :/
Tak samo z grubej lokówki tej firmy :/

Cytat:
Oto powyższa sukienka, oprócz tego, że będzie na 100% moja, nie jest za skromna na wesele? Mi się wydaje poprostu elegancka, kolor to taki głęboki kolor wina Chcę do niej dokupić burgundowe zamszowe szpilki.
Piękna ta sukienka! Klasyczny, prosty krój!
Moim zdaniem nie jest za skromna.
Mam też taką prostą (tylo fuksjową) i zamierzam w niej iśc na wesele. Dobrę tylko naszyjnyk z dużymi kulkami z Re i uważam, ze będzie świetnie.
Bierz tą kieckę !
P.S. Dziękuję za odp. nt. Serbskiej Cytowałam, ale chyba mja opcja wielocytowania działa tylko do 2 stron wstecz

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 07:56   #4150
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
S

Piękna ta sukienka! Klasyczny, prosty krój!
Moim zdaniem nie jest za skromna.
Mam też taką prostą (tylo fuksjową) i zamierzam w niej iśc na wesele. Dobrę tylko naszyjnyk z dużymi kulkami z Re i uważam, ze będzie świetnie.
Bierz tą kieckę !
P.S. Dziękuję za odp. nt. Serbskiej Cytowałam, ale chyba mja opcja wielocytowania działa tylko do 2 stron wstecz
Dzięki! Rozwiałaś trochę moje wątpliwości, bo Tż marudził, że taki kiepski kolor, ale on nie wie, że to hit sezonu Mam zamiar też do niej dobrać duży naszyjnik z szarymi kulkami z Re (ale sprawdzę na żywo czy nie będzie za dużo przy szyi), pasek akurat też jest szarawy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sn853976.jpg (90,5 KB, 62 załadowań)
Stary 2012-09-17, 08:04   #4151
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Niezłe ma opinie jak na taki tani tusz, aż się wierzyć nie chce

Mnie też, zakupiłam ostatnio właśnie spodnie w h&m burgundowe, przepiękny mają kolor Taki głęboki ciemny, mam wrażenie, że nikt o tym modelu nie pisał jeszcze 129.90 kosztowały, z działu everyday Jestem bardzo zadowolona z nich

Piękna Ile kosztowała?

edit: to chyba nie ta?
http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/U0920
dziękuję dziewczyny, sukienka jest śmietankowa
ale to nei ta z linka, ma rękawek 3/4 i trochę się różni od tej
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 08:13   #4152
sileje
Raczkowanie

Cytat:
cudownie wyglądasz!

sukienka jest z reserved prawda? mam taką samą
sileje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 08:26   #4153
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez sileje Pokaż wiadomość
cudownie wyglądasz!

sukienka jest z reserved prawda? mam taką samą
tak, z Reserved
Stary 2012-09-17, 09:02   #4154
carpaibex
Zakorzenienie

Ostatnio Reserved mnie zaskakuje, nigdy tam nie wchodziłam i jakoś szczególnie się nie rozglądałam, a teraz wyłapałam sporo fajnych, klasycznych ubrań, ceny też nie są z kosmosu

A teraz życzcie mi powodzenia, bo idę się użerać z paniami "dochtórkami" w przychodni.

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2012-09-17 o 09:04
Stary 2012-09-17, 09:12   #4155
Ag4

Cytat:
Dzięki! Rozwiałaś trochę moje wątpliwości, bo Tż marudził, że taki kiepski kolor, ale on nie wie, że to hit sezonu Mam zamiar też do niej dobrać duży naszyjnik z szarymi kulkami z Re (ale sprawdzę na żywo czy nie będzie za dużo przy szyi), pasek akurat też jest szarawy.
eee tam, "Teżety" się nie znają

Mam podobny naszyjnik z Re,, z tym że mój ma jaśniejsze kulki. Jest rewelacyjny, uwielbiam go

Cytat:
Ostatnio Reserved mnie zaskakuje, nigdy tam nie wchodziłam i jakoś szczególnie się nie rozglądałam, a teraz wyłapałam sporo fajnych, klasycznych ubrań, ceny też nie są z kosmosu

A teraz życzcie mi powodzenia, bo idę się użerać z paniami "dochtórkami" w przychodni.
Ja mam sporo klasycznych ciuchów z Re. Trzeba jednak uważać bo niestety trafiają się ładnie wyglądające buble.
Zazwyczaj kupuję tam na wyprzedażach

Powodzenia Obyś załatwiło wszystko co powinnaś

Aga
Stary 2012-09-17, 09:52   #4156
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość

Ja też jestem posiadaczką długich włosów, ale moje zdolności tworzenia fryzur są zerowe. Zazwyczaj mam rozpuszczone - wyprostowane lub kręcone (mam naturalnie delikatnie kręcone włosy), kucyk, albo koczek. Zawsze też miałam ogromne problemy z grzywką, ne potrafiła się ładnie układać. Ostatnio wymyśliłam sobie przedziałek na środku i robię niskiego kucyka - jest ok, ale pewnie niebawem znudzi mi się ta fryzura
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 09:57   #4157
Ag4

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Ja też jestem posiadaczką długich włosów, ale moje zdolności tworzenia fryzur są zerowe. Zazwyczaj mam rozpuszczone - wyprostowane lub kręcone (mam naturalnie delikatnie kręcone włosy), kucyk, albo koczek. Zawsze też miałam ogromne problemy z grzywką, ne potrafiła się ładnie układać. Ostatnio wymyśliłam sobie przedziałek na środku i robię niskiego kucyka - jest ok, ale pewnie niebawem znudzi mi się ta fryzura
Ja mam teraz włosy do łopatek i zastanawiam się poważnie nad ścięciem (pomimo, że od jakiegoś czasu intensywnie zapuszczałam). Ostatnio mam codziennie 'bad hair day". Generalnie zawsze mam upięte, rozpuszczone noszę rzadko. Ale ostatnio nie mam do nich cierpliwości.
Fryzury, które na noszę najczęściej:
- kłosek z boku głowy
- kłosek na czubku głowy
- dół zostawiam luźny (włosy pofalowane/kręcone) a górę upinam małą spinką z boku głowy albo z tyłu
- luźny koczek (czy coś ala koczek ) z boku głowy - i to est najbardziej efektowana fryzura. Wyglądam w niej najlepiej i zawsze zbieram masę komplementów Chociaż ostatnio i to nie wychodzi
Włosy mam jakieś sypkie, na nic nie podatne :|

Aga
Stary 2012-09-17, 09:57   #4158
Melliana
Rozeznanie

Dziewczynki, poradźcie, gdzie znajdę czarne cygaretki, z kantem, najlepiej niegniotące się za bardzo. No i dość długie, mam 172 cm wzrostu i długie nogi Przymierzałam wczoraj tego rodzaju spodnie w H&M, te za 59 zł, ale kończą mi się w połowie łydki...
Melliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:12   #4159
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teraz włosy do łopatek i zastanawiam się poważnie nad ścięciem (pomimo, że od jakiegoś czasu intensywnie zapuszczałam). Ostatnio mam codziennie 'bad hair day". Generalnie zawsze mam upięte, rozpuszczone noszę rzadko. Ale ostatnio nie mam do nich cierpliwości.
Fryzury, które na noszę najczęściej:
- kłosek z boku głowy
- kłosek na czubku głowy
- dół zostawiam luźny (włosy pofalowane/kręcone) a górę upinam małą spinką z boku głowy albo z tyłu
- luźny koczek (czy coś ala koczek ) z boku głowy - i to est najbardziej efektowana fryzura. Wyglądam w niej najlepiej i zawsze zbieram masę komplementów Chociaż ostatnio i to nie wychodzi
Włosy mam jakieś sypkie, na nic nie podatne :|
Wrzuć kiedyś zdjęcie w tej fryzurze

Rany, panie w przychodni takie miłe były, latały i kserowaly mi wszystkie dokumenty. Jak nigdy
Stary 2012-09-17, 11:22   #4160
Ag4

Cytat:
Wrzuć kiedyś zdjęcie w tej fryzurze

Rany, panie w przychodni takie miłe były, latały i kserowaly mi wszystkie dokumenty. Jak nigdy
Myślę, że coś w laptopie znajdę. Sprawdzę jak będę w domu Jeśli nie to zrobię jak będę tak uczesana

Zaczęłam poszukiwać butów na okres przejściowy. Straszny zmarźlak ze mnie, już mi rano zimno w balerinach, ale jednak na kozaki i ocieplane botki jeszcze za wcześnie. Wy już macie swoje jesienne typy?

Aga
Stary 2012-09-17, 11:34   #4161
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Zaczęłam poszukiwać butów na okres przejściowy. Straszny zmarźlak ze mnie, już mi rano zimno w balerinach, ale jednak na kozaki i ocieplane botki jeszcze za wcześnie. Wy już macie swoje jesienne typy?
ja jestem na etapie szukania potrzebuję czarne eleganckie botki na niewysokim obcasie za rozsądną cenę
Stary 2012-09-17, 11:40   #4162
carpaibex
Zakorzenienie

Ja dziś widziałam w H&M bardzo ładne czarne botki za kostkę, na grubym, niewysokim obcasie, zamszowe. Były za 40 euro to u nas chyba coś 159 zł dadzą.
Stary 2012-09-17, 12:07   #4163
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Ja mam 3 pary botków (brązowe, szare i czarne), więcej chyba nie będę kupować.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 12:19   #4164
Maqua
Zakorzenienie

Dziękuję za sugestie w sprawie lakieru Poszukam dziś GR.
Dodaję zdjęcia dzisiejszego luzaka z miętową koszulką, a że farbowałam wczoraj włosy, to się pochwalę przy okazji.
Poproszę też opinię o butach. Wybaczcie jakość zdjęć, ja nie wiem, czy mi się tak ręce trzęsą czy o co chodzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (86,1 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (81,0 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but2.jpg (69,1 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but.jpg (83,6 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but3.jpg (75,5 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but4.jpg (73,1 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but5.jpg (73,7 KB, 122 załadowań)
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 12:31   #4165
Ag4

Cytat:
ja jestem na etapie szukania potrzebuję czarne eleganckie botki na niewysokim obcasie za rozsądną cenę
Noo z tymi rozsądnymi cenami to może być problem

Ja mam czarne i brązowe botki, ale na dość wysokim obcasie. Teraz potrzebuję czegoś na dojazdy na uczenilnię do Poznania. Nie chcę całkiem płaskich więc zastanawiam się nad koturnami.

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Dziękuję za sugestie w sprawie lakieru Poszukam dziś GR.
Dodaję zdjęcia dzisiejszego luzaka z miętową koszulką, a że farbowałam wczoraj włosy, to się pochwalę przy okazji.
Poproszę też opinię o butach. Wybaczcie jakość zdjęć, ja nie wiem, czy mi się tak ręce trzęsą czy o co chodzi.
Mi się te buty kompletnie nie podobają
btw, tak zimno u Ciebie? Zestaw dośc jesienny a tymczasem u mnie za oknem słoneczko i widzę, że ludzie chodzą z krótkim rękawem

Aga
Stary 2012-09-17, 12:34   #4166
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się te buty kompletnie nie podobają
btw, tak zimno u Ciebie? Zestaw dośc jesienny a tymczasem u mnie za oknem słoneczko i widzę, że ludzie chodzą z krótkim rękawem
Nie, miałam wyjść tylko w sweterku Płaszcz włożyłam do zdjęcia z butami. Ja się ciągle nad nimi zastanawiam, też nie podobają mi się w 100% ale są bardzo, bardzo ciepłe. Na zdjęciach wyszły dużo brzydsze... Wyglądają trochę jak emu z zamkiem.
Stary 2012-09-17, 12:44   #4167
Ag4

Cytat:
Nie, miałam wyjść tylko w sweterku Płaszcz włożyłam do zdjęcia z butami. Ja się ciągle nad nimi zastanawiam, też nie podobają mi się w 100% ale są bardzo, bardzo ciepłe. Na zdjęciach wyszły dużo brzydsze... Wyglądają trochę jak emu z zamkiem.
Jak są ciepłe to zostaw Przydadzą się na srogą zimę, kiedy kompletnie nas nie interesuje czy nam coś pasuje czy nie - myślimy tylko o tym żeby nie zmarznąć
Wiem to z autopsji.
Kupiłam kiedyś okropnie brzydkie (wg mnie, koleżanki w pracy mówią że ładne) kozaki. Wzięłam je bo są ocieplane od stóp aż po koniec buta, mają grubą podeszwę i obcas - kompletnie się nie ślizgają. Są idealne na sroga zimę i wysoki śnieg W pracy i tak przebieram buty na obcasy, więc drogę mogę przeboleć w nielubianych acz ciepłych buciorach

Aga
Stary 2012-09-17, 12:49   #4168
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Jak są ciepłe to zostaw Przydadzą się na srogą zimę, kiedy kompletnie nas nie interesuje czy nam coś pasuje czy nie - myślimy tylko o tym żeby nie zmarznąć
Wiem to z autopsji.
Kupiłam kiedyś okropnie brzydkie (wg mnie, koleżanki w pracy mówią że ładne) kozaki. Wzięłam je bo są ocieplane od stóp aż po koniec buta, mają grubą podeszwę i obcas - kompletnie się nie ślizgają. Są idealne na sroga zimę i wysoki śnieg W pracy i tak przebieram buty na obcasy, więc drogę mogę przeboleć w nielubianych acz ciepłych buciorach
Na mrozy mam jeszcze czarne emu. Coraz bardziej zastanawiam się nad oddaniem tych... Ale właśnie to, że są ciepłe, skórzane, całkowicie ocieplane w środku i niedrogie (70zł) przekonuje do zostawienia
Stary 2012-09-17, 13:05   #4169
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
jeżeli nie jesteś przekonana w 100% to je oddaj zdecydowanie bardziej będziesz zadowolona z zakupu czegoś co w pełni spełni Twoje oczekiwania. Wiem, że to nie jest łatwe, bo sama powoli zaczynam szukać
Stary 2012-09-17, 13:23   #4170
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Melliana Pokaż wiadomość
Dziewczynki, poradźcie, gdzie znajdę czarne cygaretki, z kantem, najlepiej niegniotące się za bardzo. No i dość długie, mam 172 cm wzrostu i długie nogi Przymierzałam wczoraj tego rodzaju spodnie w H&M, te za 59 zł, ale kończą mi się w połowie łydki...

Zajrzyj do mango Ja mam 168 wzrostu i wszystkie ich spodnie sa na mnie spokojnie z 7-8 cm za długie, także myślę że powinnaś coś znaleźć

Cytat:

Ja planuje zakup czarnych butów na koturnie

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości