|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Byłam w sobotę w stacjonarnym po wodę Tendre Jasmin z rabatem -50% na sms, a wyszłam z Voile d'Ambre, błyszczykiem malinowym i żelem do twarzy oczyszczającym
![]() Jednak miałyście rację że YR uzależnia
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie cukrowe peelingi tez bym chciala ![]() i zeby wody z limitowanek swiatecznych byly we wszystkich krajach dostepne. I zeby jakis nowy zapach - tak piekny jak bylo Nature Millenaire - wymyslili. I zyby nie bylo glupich gratisow ![]() Czy ktos z Was ma/mial stara wode Clea i moglby cos o niej skrobnac. Bo mnie kusi w ciemno
|
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze balsam kawowy ![]() dziękuję
|
|
|
#4324 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi brakuje wielu rzeczy
Nie ma mgiełek nabłyszczających do włosów Nie ma utrwalaczy do włosów Nie ma roślinnych, naturalnych farb do włosów Krem/pianka do depilacji Pielęgnacji parafinowej do dłoni i stóp Kiedyś z moją mamą tak wymieniałyśmy bez końca, ale tylko to mi teraz przyszło do głowy
|
|
#4325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Petycja to świetny pomysł
Najlepiej byłoby napisać ją po francusku do centrali- a widzę, że romanistki w wątku są. Ja chciałabym reedycję Shafali Ode au reve też byłoby fajne. Spodobały mi się kubki w e-sklepie i złożyłam zamówienie. Kupiłam to, co mi się pokończyło i 2 pianki do golenia dla TŻ'ta (skoro są w promocji to warto zrobić zapas). Do przetestowania kupiłam te nowe żele- aloesowy dla TŻ'ta i z olejkiem arganowym dla siebie. Dam znać jak się sprawdzają na wrażliwej skórze- bo i moja i TŻ'ta jest dość wymagająca. |
|
|
|
#4327 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie nie ma problemu, jak przygotujecie tekst z przyjemnością go przetłumaczę z zachowaniem poprawnej konstrukcji i reguł gramatycznych (szczególnie że jestem na specjalizacji translatorskiej). Wreszcie miałabym coś ciekawego do tłumaczenia a nie tylko pisma urzędowe albo literatura yhh..![]() zresztą już kiedyś pisałam do pana Jacques Rocher w sprawie rozwinięcia serii Les Plaisirs Nature
Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2012-09-17 o 15:09 |
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się marzy np. wanilia - karmel z serii PN
|
|
|
#4329 |
|
Konto usunięte
|
nie pamiętam dokładnie odp ale było coś w rodzaju że wezmą nasze sugestie pod uwagę przy tworzeniu kolejnych limitowanek
prosiłam raczej tylko o owocowe kompozycje, ale ciekawe typu jagoda, ananas, czarna porzeczka, mango, czerwona pomarańcza.Jak coś ustalicie, to odezwę się w środę bo teraz definitywnie wyłączam lapka (jak włączony to wciąż mnie kusi i tracę cenny czas) i wracam do zakuwania historii Francji na egzamin
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia na egzaminie
|
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
Królewna z Drewna: nie za ma co !
|
#4332 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mi brakuje np: * płynu do higieny intymnej * pianek do golenia * kosmetyków do włosów kręconych oraz rewitalizujących kolor dla blondu ( zapobiegających żółceniu ) * olejków do włosów - nawilżających, nabłyszczających * wody termalnej |
||
|
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
Dostalam zamowienie
|
|
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
I czekoladowy, taki słodki i ciężki. Z taką karmelową nutą ![]() Annucha, a jakie to torby?
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam zamówienie
Za ~90zł mam zestaw 3 limitowanych mydełek (z poza oferty, ale konsultantka wymieniła zapachy cynamon&migdał więc musiałam wziąć ), zestaw miniaturek szminek, zestaw miniaturek perfum, dwufazówkę chabrową, peeling morelowy i gratis: hoggar, kosmetyczka (na tych dwóch rzeczach najbardziej mi zależało) i tusz.Teraz będę się czaić na kuriera ![]() Jestem zakochana w kremie BB Nie robi maski, nie zbiera się w zmarszczkach jak missha, kryje średnio czyli tak jak potrzebuję i co ważne nie robi placków, pięknie stapia się z korektorem, który nakładam pod oczy. Na pewno kupię drugą tubkę. |
|
|
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
A miałyście kiedyś spray do układania włosów zwiększający objętość? Myślę o nim gorączkowo, bo moje ulubione kolory kredek niedostępne, a do jutra mam -35% na najdroższy produkt i wysyłka gratis od 50 zł. A bardzo chcę się załapać na kubeczki!
|
|
|
|
#4337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słyszę pierwszą pozytywną opinie o tym kremie BB Jaki masz typ cery ?
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Przyczajenie
|
Hello! Ja musze się po0chwalić, ze też złożyłam zamówienie - pierwszy raz u nich...
za około 60 zł dostanę: perfumy 50 ml So Elixir, Torebkę tweedową, szampon przeciw wypadaniu włosów, płyn bławatkowy do demakijażu, 2 razy balsam do ust 'cudowny owoc', zestaw mini błyszczyk + tusz, krem do rąk 'cudowny owoc' , antyperspirant w kulce jardins monde, żel pod prysznic jardins monde, ale jestem zadowolona, wygladam kuriera
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
W sklepach stacjonarnych nowa oferta dla stałych klientów: krem rumiankowy do twarzy i ciała za 11,40zł
http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...a_dzien_125_ml
|
#4340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiecie może do kiedy trwa ta promocja? bo rozumiem, że to ta, która stoi zawsze przy kasie dla stałych klientów.
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tak, kremy stoją przy kasie. Niestety nie dopytałam do kiedy ta promocja, ale wydaje mi się że do końca września. Dobry jest ten krem?
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
A do mnie dotarła wreszcie paczuszka z ofeminin
: - żel pod prysznic kawa, - cienie do powiek: róż/brąz, - nowy podkład, - antyperspirant, - szampon przywracający blask, - woda ułatwiająca rozczesywanie włosów Gratis: mleczko po opalaniu, płyn do demakijażu oczu, parasolka i próbka żelu detox. 100_0231.jpg Teraz czekam na drugą z oferty wysyłkowej na męża, który łaskawie użyczył mi swoich danych osobowych
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jako gratisy powinnam dostać zestaw 3 toreb, so elixir, wysyłkę oraz jakiś krem. No to teraz pozostaje coś co po prostu "uwielbiam" czekać na paczkę. Jak bardzo powinnam się uzbroić w cierpliwość?
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
sunny_eyes, na dostawę mają do 14 dni.
Ale pewnie poczekasz około 1 tygodnia (maksimum). A ja dostałam mailem zaległy mailing na wrzesień. I pewnie niedługo wybiorę się do stacjonarnego. Czy granatowy tusz sexy pulp mocno widać na oku? Może ktoś ma i mógłby wrzucić zdjęcie, żeby można było zobaczyć jak ten kolor prezentuje się na rzęsach? Pytam bo zastanawiam się w jakim kolorze brać gratis. |
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dostałam swoja paczkę z gratisowym tuszem i wybranym przezemnie kremem cure
i mam miniaturkę so elixir purple i na początku wogóle nie czułam żadnej róznicy między ta a klasyczną , one sa bardzo do siebie podobne, tym bardziej jestem zdziwiona że duzo osób mówi że ona śmierdzi a klasyczna już nie , dopiero musiałam popsikać jedną dłoń klasyczna so elixir a drugą purple by poczuć róznicę, nadal bardzo małą , klasyczna jest bardziej owocowa, purple bardziej otulająca, i chyba na mnie trwalsza.I cień połyskujący fiolet, nawet ładny, zobaczymy jutro jak na oku będzie wygladał. |
|
|
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj pytałam - nie można wykorzystać zniżki na zestaw SE Purple + 15ml w sklepie 17-30 września.
Odebrałam z ulotki tusz SP brązowy, szkoda że na rzęsach wygląda jak czarny Poza tym efekt niewiele się różni od tuszu Essence I love extreme. YR tylko dokładniej rozdziela rzęsy, ale jeszcze ciężko mi się operuje tą szczoteczką na krótszych kłaczkach. Jako gratis bardzo mi się podoba ![]() Lusterko faktycznie jest świetne, bardzo eleganckie. Kupiłam MdB na 50% i puder matujący, ale na zniżce ze stacjonarki, za 43,90zł. Dość wysoka cena, ale myślę, że warto. Świetnie matuje i to opakowanie |
|
|
|
#4347 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
u mnie bywa różnie. zazwyczaj kiedy nie mam kasy, to dostaję ją na drugi/trzeci dzień. ![]() roślinna seria do włosów ma zielony punkt, prawda? do dziewczyn, które chciały wypróbować malinową płukankę Marion- nie żałujcie, jeśli jej nie możecie znaleźć. zużyłam i na pewno nie kupię więcej. nie pachnie tak naturalnie i pięknie jak YR, nie nabłyszcza, a odżywić (co obiecuje producent) nie zdąży, bo opakowanie ma (wg tego, co twierdzi producent) starczyć na 5 użyć na długich włosach. u mnie wystarczyło na jakieś 6. podobają mi się Wasze propozycje nowych kosmetyków.
|
||
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A do tego znów w gratisie wskoczą mi dwie maseczki, które też mi pasują |
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ta promocja jest ograniczona - jedna karta=jeden krem?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

)

06.09.2014 
, one sa bardzo do siebie podobne, tym bardziej jestem zdziwiona że duzo osób mówi że ona śmierdzi a klasyczna już nie
Poza tym efekt niewiele się różni od tuszu Essence I love extreme. YR tylko dokładniej rozdziela rzęsy, ale jeszcze ciężko mi się operuje tą szczoteczką na krótszych kłaczkach. Jako gratis bardzo mi się podoba