![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Dziewczyny mam nie jasną sytuację z nestaaa . Sprawdziłam nie logowała się od 6 września. Ustaliłyśmy wymianę i nawet wymieniłyśmy się adresami to było 1 września. I od tamtej pory cisza. Piszę do niej i nic. Całe szczęście nie wysłałam paczuchy, ona zresztą też nie bo dogadane było że po 10. Nie wiem co robić. Paczucha leży spakowana.
Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2012-09-16 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Chciala bym tylko dodac ze coco_85 oszukuje na wizazu od 2007 roku! Kto chce poczytac niech wpisze w wyszukiwarke Gierlachow w pewnym momencie wyskoczy na wizazu jej nawet pelny adres. Dziewczyny pisaly ze coco jest tez znana na kramiku perfum na gazeta.pl gdzie jej sprawa zajmowala sie juz policja i byl zlozony zbiorowy wniosek przeciw niej. To jest jakis kosmos! Tak nie zachowuje sie zdrowa osoba.... to juz nawet nie chodzi o jakies wyrachowanie ale o normalnosc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Dałabym jej jeszcze z tydzień/półtora, a później wrzuciła z powrotem rzeczy do wątku. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
BAN stały
|
zobaczcie tutaj to caaaly wielki watek złosliwca o coco https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...570#post366570 Dziekuje wizaznce ktore mi go podeslala |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
Wychodzi na to, że oszukuje od 2005 roku ? ![]() W głowie się nie mieści ...
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
BAN stały
|
Szok i tyle dostalam wiecej tych linkow od wizaznki ktora tez jest poszkodowana
pozniej nastepna sprawa byla w 2007roku z tego co czytalam (bo tez naoszukiwala dziewczyn) Pisalam wiadomosc do Zlosliwca o ta moja przekupke niesttey cisza a przekupka nadal jest... Uwazam ze nie bylo by to fair gdyby nie zostala usunieta... Tak na parwde dostalam ja tylko dlatego ze zaczelam drazyc te sprawe i opisywac tutaj co sie dzieje a pozniej zostaly powiazane fakty... |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Lux Mundi
|
Serio. Nawet ma w znajomych na fb tego chłopaka [M.B], adres którego podawała Wizażankom [Sandomierz] w 2005
![]()
![]() |
#4391 |
BAN stały
|
Tak to ona
a wiesz ze to jeden z wieeelu watkow o niej? jest jeszcze wiecej Zobaczcie to https://wizaz.pl/search/index.php?ca...&szukaj=Szukaj Jeszcze raz dziekuje wizaznce ktora mnie tymi linkami dzis rano oswiecila-szkoda ze nie chce zabrac glosu publicznie ale rozumiem Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-17 o 13:00 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Wtajemniczenie
|
Widzę że osunęła konto na fejsie, ciekawa jestem czy dostanę od niej paczke, dobrze że krusiaczek wcześniej opisała problem z nią. Co prawda umówiłam się z nią czytając że był problem, stwierdziłam że dam jej szanse ale tylko pod warunkiem że to ona mi wyślę pierwsza, a ja dopiero po otrzymaniu przesyłki. Napisała że Krusiak ją gnębiła wiadomościami i że to chora osoba która ją wszędzie tylko oczerniła...
Eh jak można być tak bezczelnym... ![]() Aha przesłała mi nr śledzenia parę dni temu i w świadczeniach piszę ZDOK dokumenty zwrotne, wiecie co to może znaczyć?? Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-09-17 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłała mi najprawdopodobniej nr przesyłki ale chyba nie mojej bo nie wiem czy 4 lakiery wraz z opakowanie ważyłyby tylko 190gram, moje są ciężkie strasznie przez szklane opakowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
BAN stały
|
Dostala ode mnie dokladnie 4pw od 12.08 jak to sie nazywa gnebienie to jej gratuluje... to moze to lekkie to moj blyszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miasta nie ma podanego, jedynie numery cokolwiek to znaczy... urząd przeznaczenia: 31800 urząd nadania: 27600 w świadczeniach: Zdok- Dokumenty zwrotne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Czytam i nie wierzę
![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2012-09-17 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jej się zgadza, nadane z gierlachowa. Ciekawa jestem w takim razie czy adres jest jej czy na koleżankę czy kogoś tam, bo przedstawiła się jako Agata nie Katarzyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
BAN stały
|
Z tą całą coco vel. hotsummer vel. cherrik vel. 150 innych nicków to jest historia jak z psychodelicznego filmu.
Myślę, że dobrze by było podpiąć na forum jakieś ostrzeżenie zawierające namiary wskazujące na takie osoby, bo jak widać historia lubi się powtarzać, a one często zakładają po kilkanaście kont na tym i na innych forach. Co gorsze, wszystko po to by oszukiwać i nabierać kolejne, często niczego nieświadome, osoby. Ja z coco_85 też się wymieniałam i wymianka była dla mnie raczej mało satysfakcjonująca. Dodam, że adres na który również radzę w przyszłości uważać to firma zajmująca się oknami z Sandomierza (przynajmniej ja taki namiar od niej wówczas uzyskałam). Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-09-17 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
BAN stały
|
Faktycznie moze modowie powinni zalozyc watek notoryczni oszusci. Ona by tam zajela pierwsze miejsce. Makabra z tych osob ktore czekaja ktos cos dostal?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Wtajemniczenie
|
I u mnie tez
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
perfumove love
|
![]() O rany, nieźle. Tyle oszustw i jedna osoba za nie odpowiedzialna. Zdążyłam jeszcze obejrzeć jej zdjęcia, taka ładna dziewczyna, a jednocześnie pospolita oszustka. Krusiak, detektywie, jesteś moją idolką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
BAN stały
|
Oj ja to mam mikre zaslugi (ja tylko napisalam ze nie mam paczki od niej i ze cos nie tak z jej adresem) to Kapryska skojarzyla fakty ze ona to ona. Ja mialam tylko przeczucie ze cos nie gra
![]() Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-17 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Swoją drogą - leci siódmy rok kiedy praktycznie bezkarnie oszukuje Wizażanki i nie tylko, i nikt nie jest w stanie nic z tym zrobić? Ten kraj mnie zadziwia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.