|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem na pewno że to które teraz mam w brzuchu było dośc długo wyczekane (po 6 latach małżeństwa), po ponad roku starania udało się ale jestem przekonana że mój TŻ właśnie teraz do tego dojrzał i wcześniej jakoś nie wykazywał nadmiernej chęci posiadania potomka. tak na 90% myślę że On chciałby tylko jedno - Ja - nie wiem![]() póki co czekamy na Nasze MALEŃSTWO!!!
|
|
|
#4623 | |
|
Kniaginia
|
Hej mamusie!
Ja powiedziałam szefowej o ciąży w zeszły piątek. U mnie nie trzeba żadnych zaświadczeń okazywać. No ale to budżetówka. Szefowa pogratulowała, choć też obawę wyraziła, bo już teraz są dwie dziewczyny w ciąży i ona się martwi o stan obłożenia pracą dwóch pozostałych, ale na koniec rzuciła: "I bardzo dobrze. Rozmnażajcie się!" ![]() Myaja, witaj!! Kciuki za usg! I kciuki tez za usg joanny200! (matko, zawsze jak chcę napisać kciuki, to mi się pisze kciku) Liwka, już 5? Jak szybko! Cytat:
Strippi, ale piękne te konie fryzyjskie! Lecę zakupić jakieś luźne bluzki, bo wszystkie ubrania mam obcisłe i nie mam co założyć do roboty. A potem na wizytę. O, dostałam zaproszenie do klubu, fajnie! Tylko ja taka udzielająca się głównie popołudniami lub nawet wieczorami. |
|
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
do worka posypuje przyprawa z torebki i do piekarnika
polecam te żeberka w coli z pomysłu na ja miesiac temu chcialam bo wszedzie bylo pelno a ta z pierwszeństwem byla tez do 10 artykułow, ale zrezygnowalam. ale teraz z wystajacym brzuchem nawet jesli wyglada spozywczo bede sie pchac ;p
|
|
#4625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie mam na to cichą nadzieję ^^ Dziewczyny pędzicie... przy mojej pracy nie mam szans być na bierząco (tzn z czytaniem nadorobie ale wypowiadaniem się niet). Pochwalę się za to że miałam dzisiaj genialny obiad - potrawkę z kapusty włoskiej (;
|
|
|
#4626 | ||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam was po jednej stronie bo jak wiecej to mi posty wcina.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój niby po informatyce, ale nie pracuje w zawodzie. Ale historia dobra![]() Ja właśnie zrobiłam sobie sałatkę grecką (tak z fety z mleka pasteryzowanego-sprawdzałam). Ale sałata lodowa jest taka gorzka- nie wiem czy to moje smaki, czy ta sałata jakaś lewa. Dziewczyny za 24godz. mam wizytę, mam takie głupie mysli i obawy...brrr, żeby już było po i żebym mogła Wam pokazac piękne foty ![]() A ja zaproszenia nie dostałam do "Klubu Szalonych Dziewic" Załapię się?AAa i wstepnie zapisałam się do szkoły rodzenia "Lidia" w Lublinie 450zł 8 spotkan+ warsztaty Czas czekania ok 2 miesiace ;o i przyjmuja ok 20-26 tygodnia ciązy. Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-09-17 o 18:07 |
||
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze i liczymy na foty
|
|
|
#4629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Jacy naturalsii?? Tęskno mi było za wami i podczytywałam co tam u was hihi Cytat:
konie to 2 moje życie to prawda, przepiękne i mają cudowny charakter, po prostu złote konie to akurat ogier Dziękuję za życzenia zdrówka dla Julci Ps. w tym linku jak sobie otworzycie to po lewej stronie są miniaturki zdjęć i widać takie westernowe (4 chyba) to ja a tu koń w całej okazałości
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4631 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4633 |
|
Rozeznanie
|
witam po raz drugi
![]() ja juz po usg - dzidzius 12/13 tydzień usg pokazało, że wszystko rozwija sie super, jest kregoslup, raczki, nozki, serducho bije oka watroba woreczek itd itd ... oczywiscie troszkę się przekaziłam podczas badania bo mały/a tak plasało we mnie ze lekraz nie byl w stanie uchwycic bicia serca... az w koncu 'opadl' z sil i udalo sie posluchac bicia serdusza naszego maleństwa ![]() jeszcze takie badania ponic 2 razy ok 20tego tygodnia i pozniej juz na sam koniec ![]() pan powiedzial mi tylko ze malo przytylam, a wlasciwie to nic... mam 170cm wzrostu i od 6msc (w tym 3msc ciazy) waze caly czas 62kg ale wszystko ok, nie ma sie czym martiwc ja tez 'ultra' szczupla nigdy nie bylam, tzn tzw miescien 'podpekowy' zawsze mnie przesladowal i pewnie tez nic po mnie jeszcze nie widac ![]() poza tym, w wrozbach na 'obraczce' wyszedl pierwszy chlopak druga dziewczyna a za trzecim sie wacha wiec zobaczymy co bedzie - byleby zdrowe bylo na ta chwile moj zoladek toleruje pasztet w ilosciach hurtowych hahaha... i uwielbiam cole/pepsi ...oczywiscie ograniczam sie ale nie ukrywam, ze jak widze ten napój to mnie 'trzepie' jak sie nie napije, owszem zawsze lubiłam pepsi, ale nigdy nie w tym stopniu... do tego kilka lykow pepsi ma na mnie zbawienny wplyw na zoladek...
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę ja też na początku jadłam pasztet w ilościach hurtowych D
|
|
|
|
#4635 |
|
Wtajemniczenie
|
myaja - jak dobrze że dzidzia prawidłowo się rozwija i ma się dobrze
![]() ja na swoje usg nie moge sie doczekać a mam dopiero 26-09
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dopiero 15.10 buu
|
|
|
#4637 |
|
Rozeznanie
|
acha zapomnialam sie pochwalic
nasz szkrab urósł 8mm w 5dni ![]() nastepna wizyta kontrolna a za tym idzie usg dopiero albo juz 10tego października a wczesniej bo juz 6stego października idziemy na wesele z nowa przyszla-bratowa mojego mężusia tak bardzo sie cieszym szczesciem naszrgo szwagra bo w przeciazu 3msc zycie u sie zawalilo...po 5ciu latach zdradzila go narzeczona (rownoczesnie sypiajac z 3ma kolesiami:|), stracil prace, i ma raka kosci... najgorsze jes to ze teraz jeszcze czeka na wyniki histopat. juz 2,5msc - co nie jest wcale normalne dzieki bogu wypchalismy go na wakacje do bułgarii i tam poznal rewelacyjna dziewczne wiec teraz wszyscy tak bardzo mu kibicujemy .. ale ten sie znow martwi i mowi wprost ze dopoki nie pozna wynikow nie chce sie z nikim wiazac i obarczac kogos jego choroba ... szlachete a azarazem takie trudne
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Naturalsi Julia & Chorał
![]() znalazlam takie zdejcia na tym fotoblogu http://www.photoblog.pl/naturalsi/133153678a to nie Twoje zdjecia?
|
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
Dogadałabyś się z moim ojczymem
On też uwielbia konie i swojego czasu startował w wyścigach, niestety miał wypadek, po którym już nie może jeździć... A ja w mojej szkole miałam dwa konie, jak dla mnie były bardzo duże, wolałam kuce
|
|
#4640 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie! Nadrabiać będę w nocy...
Dziękuję za trzymanie kciuków! A teraz chciałam się tylko pochwalić: Dzidziuś ma 6,3cm To takie wzruszające zobaczyć prawdziwego człowieczka... ostatnio taka kreweteczka a teraz kawał ludzia! Obserwuje Cie, nie zmniejszył mi lekarz tego duphastonu - nadal 3x1...
|
|
|
#4641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje to http://www.photoblog.pl/cierp1enie/archiwum Cytat:
A kuce się podobały?? Moja Julka niedługo zaczyna na kucach jeździć Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4642 |
|
Wtajemniczenie
|
cos pobolewa mnie od wczoraj prawy jajnik - nie bardzo mocno ale ciągle go czuje
macie tak?
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
myaja, Sorceresss
za wizyty. Rosną te Maluszki jak na drożdżach ![]() a ja właśnie przed chwilą nalewałam mężowi piwo i taaak miiii zapaaachniaaaało... tak normalnie to ja raczej rzadko piję napoje %, ale kurde, jak człowiek nie może, wtedy ma smaka.. |
|
|
|
|
#4644 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale przeczytałam "fryzjerski" i nawet zbytnio nie zdziwiłam się, bo takie włosie po warkoczach ma piękne... Chyba jestem śpiąca ![]() Cytat:
Jedna ciąża, jeden poród (no, podzielony na 2 części ) i dwójka dzieciaczków Cytat:
Cytat:
Cały czas mnie mdli, nic nie pomaga...
|
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to oślica młoda jedna mnie ugryzła, przyznam bolało ;pAaa mi się na wspomnienia mojej szkoły zebrało (; A Julka też tak za koniami jest jak Ty? ![]() myaja i Sorceresss gratulacje wizyt
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
______________ byłam u dentysty. 8 owszem, rośnie krzywo i może naciskać na 7, ale póki nie spróbuje wyrosnąć nic się z nią nie zrobi. tam, gdzie mnie boli nic nie ma, żadnej dziurki, więc albo jest w środku, albo to ta 8. mam co prawda jakiś stan zapalny w dziąśle i mam czymś przepłukiwać, ale to raczej nie to boli. poza tym dentystka znalazła mi jakieś 2 malutkie dziurki, ale kazała poczekać do połowy II trymestru z tym, bo nie jest to nic pilnego. zobaczymy co dalej... |
|
|
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!Cytat:
!!!!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
haha też przeczytałam, że koń fryzjerski i po jego fryzurze wcale mnie to nie zdziwiło- taki był wyczesany
- myaja i Sorceresss gratuluję wspaniałych przeżyć. Modlę sie, żebym ja też takie jutro miała! Proszę 3mac kciuki, bo jesteście w tym mistrzyniami! Ale mi narobiłyście smaka na pasztet, a nie mam w domu akurat Taki podlaski z puszki.
|
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy ja jutro się dowiem o płci
byle TŻ się nie nastawił na chłopaka bo wszystko jeszcze moze sie zmienic ![]() nie moge się doczekac a jednoczesnie się boje.. czyli skoro waszym zdaniem jestem w 13 tc (12tc 5 dzien) to jutro jest ostatnio dzień na zrobienie USG ![]() lece, do jutra dziewczynki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

(
Załapię się?

żebyś tylko Ty się nie zaraziła...

za wizytę
!!!