![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Boss Intense
Chętnie wymienię mojego Bossa Intense na coś ciekawego.
Miał 90 ml, zostało 50 ml. Najchętniej wymieniła bym na jakiś kosmetyk lub na inny perfum. W grę nie wchodzą ciuchy. Edytowane przez estee7 Czas edycji: 2007-02-08 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Boss Intense
Mam 3 pomadki:
- Loreal CREAM GLAM SHINE nr 200 (kupiona wczoraj, raz testowana) - Clinique-Color Surge Butter Shine nr 407 RUM KISS (uzyta ze 3 razy pedzelkiem) - Loreal Star Sekrets nr 709 (uzyta 3 razy pedzelkiem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Glam Shine mam ten sam numer i bardzo do mnie pasuje. Proszę wklej zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
a moze cos ode mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171728 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Estee7 !!!!!
no wlasnie mam problem - bo nie mam mozliwosci wklejenia zdjecia, a jesli moze byc tylko fotka z telefonu, jezeli masz to prosze podaj mi na priva swoj numerek a wysle- choc nie wiem czy to Ci wystraczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dzięki za fatyge z tymi MMSami odcienie są bardzo fioletowe nie pasujące do mnie. Wolę róże, czerwienie... jedynie ten loreal mi odpowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A moze ok 15ml/30 Dolce vita dior + odlewka w atomizeze 10ml baby doll
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusz do rzęs z LPR, raz uzyłam, pogrubiający. Lakierów duzo mam z Lancome, Diora, nie wiem co Cie jeszcze interesuje. Kredki do ust by sie znalazły, bo mam ich sporo. A jeszcze mam sporo cieni, ale nie wiem jakie kolory Cie interesują i czy w ogóle. Korektora nigdy nie uzywalam i dlatego nie mam. Z Lancome mam jeszcze oliwke do paznokci, a Diora preparat na skórki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cienie to w odcieniach brązu, beżu, fioletowych nie toleruje... Ciągle myśle bo chętnie bym się wymieniła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Udalo mi sie w domu zaladowac zdjęcia pomadek, kolory i tak nie barzdo widac, ale wszystkie to ładne róże. Mam jeszcze z Lancome Rouge alevres absolu 520 rose fetiche, tez jest na zdjęciu, razem z tą Juicy lancome. A na drugim jest EL i LPR. L'oreal tez ma ladny kolor 208- blyszczyk w pomadce.
Z cieni mam: beżowe i brązy to: w tubce błyszczyk do powiek Revlona nr 05-bronze gleam, w tubce Ice colour Gosh - burning sand, Pupy - tricot creamy eyeshadow- 2 cienie-1 taki brąz perłowy, a 2 w kremie brąz i na tym jaśniejszy beż i sie miesz, to tylko jest maźnięty, Artdeco w kasetce- 2 cienie mozna wymieniac na magnesy z pacynka nową, to mam kolory nr 28-jasny bez, 95-rózowy, 24- brąz perłowy, 30- jaśniejszy brąz, Manhattan - pastel passion, z dwóch stron wykręcany , kolor z jednej strony w żelu beż , z drugiej w pudrze beż perłowy, Sans Soucis - 2 cienie w kasetce wymienne- jasny beż + brąz ciepły z dwoma nieużytymi pacynkami. Inne:Manhattan - srebrny perłowy, Lancome z pacynką color focus 347 - delikatny niebieski, Gosh - podwójne - szarawo-delikatny srebrny,wrzos z delikatnym niebieskim szarawym, Pupa-sypkie, opalizujące - wszary niebieski i delikatna pod światło zieleń, E.Lauder z lusterkiem Pure Color nr 32 - blue sphere, Diora w kasetce, czarny z drobinkami, śliwka perłowa, biały perłowy, delikatny róż i delikatna lawenda. Mialabym jeszcze róż w bibułkach z Lancome , z 48-zostalo ok.45 sztuk- kolor taki do rozświetlania buzi. Moze cos z tego Ci sie spodoba, wszystko świeże, prawie nie używane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale Ty masz szukania z powodu mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Jeśli lubisz pomadki w odcieniach róży/czerwieni to mam : Lancome Juicy Wear Sheer pomadka nr 181 tutaj odcień : http://www.wrzuta.pl/obraz/u3qPYVNOii/lan jednak w rzeczywistości inaczej się prezentuje, jest to średni - jasny róż z drobinkami ![]() Helena Rubinstein 130 engage na ustach piękna czerwien nie jest ciemna tak jak sama szminka. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=63 Obie są tylko przetestowane ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nelisko, ten Lancome miał do tego błyszczyk? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.