|
|
#841 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci potrzebna szybka diagnoza tak zrób - moze masz tylko podrażnione ciałem obcym co wyleciało i stąd ból no bo powieka trze o gałkie przy zamykaniu |
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#845 | ||||
|
Panaroja
|
one same potrafią i w tym cały problem
![]() Cytat:
winogron plus chyba ze 20 kilo antonówek przytargane dziś , zara bede placki z jabłkoma czynić ![]() Cytat:
wiesz , na czarnym nie widać czy brudne czy czyste ale ładnie potem pachnie , to chyba pierze ![]() Cytat:
![]() 2.dlatego nie wiem , czy dostaną jak będą chcieli ![]() Cytat:
nie , no na pewno można , ale hmmmm skąd wiadomo ? i nie można z domu wychodzić , bo a nusz koth zachce
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#846 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I działa
Niemożliwe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. L4 to b. dobry pomysł Cytat:
zobaczymynajwyżej ucieknę ale i tak marzę o izolatce ![]() Cytat:
miałam proponować pogotowie, ale szpital lepsiejszy
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
mi nie działa
zawsze pierę i tak samo wyblaka jak rzeczy kiedyś nie prane w tym płynie - może mam kijowy? Woolite ? ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() 2. mnie włąśnie pogotowie tam odesłało chociaż powiedzieli gdzie ostre oko
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
corne jako i były nadal są?
Cytat:
![]() (na lekkie przyciemnienie koloru zszarzałych starych ciuchów pewnie nie ma co liczyć bez farbowania )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-17 o 20:05 |
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 można raz na jakiś czas uprać nową czarną bawełnę ze starszymi a, i jeszcze: ja wszystko czarne na 30, max 40, dżinsy i bawełnę też |
|
|
|
|
#852 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Madziczku, Rejcz dobrze prawi. Na dyżur i to najlepiej jak najszyciej. Karrki, wsyzstkiego najlepszego! Tru, sukienka śliwkowa, dodatki czarne lub złote?
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarne w płynie do czarnego. Czy działa - nie wiem, inaczej nie piorę
Zazwyczaj ręcznie. Dżinsy mam tylko blue
|
|
#855 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
działa chyba na tyle, że nie ma wybielaczy jak w proszkach do białego, więc czarny nie szarzeje, a przynajmniej tak mi się wydaje, że tak to działa ![]() hm, może w tru, bo jest to głupie ale jednak bardziej skomplikowane od w czym iść, raczej - czy iść Cytat:
![]() serio, może nie we wszystkich przychodniach są kolejki, zależy jak sobie ustalają bo czasem mają wolne miejsca dla nagłych przypadków, a jeśli nie to Rejcz dobrze pisze Cytat:
![]() przynajmniej w teorii, w praktyce niekoniecznie to wychodzi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego wieczorku wszystkim
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tysz nie ale to dlatego że jestem dziwna i jak pisze do czarnych to białych w nim nie wypiorę
No i dlatemu się martwię, myślałam że Ty mi napiszesz:eeee spoksik będziesz żyć a tu klops
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś namiętnie grałam Teraz nie gram, bo nie mam z kim i nie wiem czy jeszcze umiem tyle biegać ![]() Ale gdyby ktoś był chętny to ja zawsze i wszędzie ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#862 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak aniołek na choinke
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
wyglądają jak mama Stiflera
![]() dementuję plotkę jakobym kogokolwiek zakwaterowała Teziakowi w łóżku ![]() o, pani promotor Cię rozgrzała do 40 stopni może to Twój archetyp kociaka? ![]() Cytat:
Wyjęła i było po bólu
|
|
#864 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
- wybacz gryxiu, nie z Twej gorączki się śmieję ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#865 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale nie przekonuje mnie to, że nie widać kocich bryłek, tak samo jak nie przekonuje mnie żwir silikonowy, skąd mam wiedzieć jak często i dużo kot sika no i problem z pobieraniem próbek ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
jak glisty to możesz natrafić na środku chaty na wijący się prezent
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Simplicol polecam ![]() Cytat:
znam oba
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

. Jak zakrapiam, to aż piecze. Znowu dziś obejrzałam dokładnie, nie widać taż żadnego włoska, paprocha, czy kawałka soczewki ( a zdarzało mi się wyciągać

skąd wiadomo ? i nie można z domu wychodzić , bo a nusz koth zachce
zobaczymy

- wybacz gryxiu, nie z Twej gorączki się śmieję