|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
digitalgirl13
hej wszystkim ![]() ja już prawie po dzisiejszej dawce nauki i taka ładna pogoda jest więc chyba czas na spacer |
|
|
|
#3752 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dzięki
![]() To już kojarzę, oglądałam ją kilka razy
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Hani nie kojarzyłam i chyba nie przemawia do mnie jej kanał ani program. Np. zauważyłam, że nakłada kremowe produkty na puder - wtf? Tak samo nie przemawia do mnie chociażby używanie taśmy klejącej do pomocy w robieniu makijażu oka - od kogoś kto ma swój program w TV (i jest w nim specjalistą, który radzi innym) oczekuję jednak ciut więcej profesjonalizmu.
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio przyuważyłam że babka malowała sie tuszem Essence a Hanka 2000 calorii. W ogóle myślałam, że będzie używała droższych produktów do makijażu (może budżet programu mały). A tu podkład essence, kredki essence, korektor pod oczy essence (nie cierpię tego w pędzelku), do brwi celia?delia? ten taki znany na blogach tuszopodobny produkt
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem efektu, acz widziałam kiedyś na jakichś pokazach makijażu renomowaną wizażystkę, która też to robiła - nakładała róż w kremie na upudrowaną sypkaczem twarz. Edytowane przez Soso Czas edycji: 2012-09-17 o 20:47 |
|
|
|
|
#3758 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, pędzle do najczystszych nie należą i wielokrotnie malowała usta dziewczynom aplikatorem od błyszczyka
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do higieny - programu zbyt dokładnie nie oglądałam, ale zauważyłam, że dziewczyna używa do malowania rzęs szczoteczki od tuszu
|
|
#3761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I coś w tym jest, nie ma chyba co trzymać się nakazów "bo tak trzeba" . I jednocześnie nigdy nie korzystałam z różu w kremie, więc sama kompletnie nie mogę się wypowiedzieć w tym konkretnym temacie.(też nadal nie widziałam programu i nie wiem czy z moim bzikiem na punkcie higieny chcę w ogóle widzieć )
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36574576]
Orlico, zazdroszczę No i śniłaś mi się dzisiaj :P Generalnie sen był długi i skomplikowany, chodziło o to że przyjechałaś do mnie ze swoim pająkiem (we śnie miałaś jednego i to takiego wielkieeeego!), on Ci co chwilę uciekał, ja byłam przerażona... Potem poprosiłaś mnie, żebym go gdzieś zawiozła (nie wiem już o co chodzi), więc wsadziłam go do bagażnika (w takim małym szklanym terrarium), pojechałam kawałek, ale samochód kiepsko chodził więc zatrzymałam się i kontrolnie zajrzałam do bagażnika, wpadłam w panikę, pobiegłam do Ciebie i zaczęłam płakać A potem już nie pamiętam co się działo bo albo się obudziłam, albo miałam jakiś inny sen [/QUOTE]No to psiasiaaam Nie chciałam powodować koszmarów ![]() Cytat:
Nie będę się wdawać w szczegóły, bo znowu będziecie mieć koszmary ![]() U mnie na blogu w komentarzach się dyskusja wywiązała niezła Ogólnie panna mi zarzuca, że przeginam pisząc SPONSOROWANY post o okularach na blogu KOSMETYCZNYM. Na szczęście znalazło się kilka moich "obrońców" zanim ja to zobaczyłam To ta chyba ta sama, co mi w konkursie pisała, że nie lubi 'sponsorowanych' recenzji, ale najwyraźniej sponsorowane konkursu są OK
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też makijaże w programie MM nie przypadły do gustu. Maseczki to też taka średniawka, marchewka, ziemniak, jajko... Cenię prostotę, ale liczyłam chyba na coś więcej.
Może to faktycznie kwestia budżetu. Ale jak wytłumaczyć, że makijaże zwyczajnie wyglądają źle? Na Hani to jeszcze, ale Hania i bez make up'u ładnie wygląda. Nie wiem co o tym myśleć. |
|
|
|
#3764 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36588530]No to psiasiaaam
Nie chciałam powodować koszmarów ![]() Nie, nieprawda, na szczęście. Ptaszniki pozbawione jadu by nie przeżyły, bo za pomocą tego jadu mogą się odżywiać Nie będę się wdawać w szczegóły, bo znowu będziecie mieć koszmary ![]() U mnie na blogu w komentarzach się dyskusja wywiązała niezła Ogólnie panna mi zarzuca, że przeginam pisząc SPONSOROWANY post o okularach na blogu KOSMETYCZNYM. Na szczęście znalazło się kilka moich "obrońców" zanim ja to zobaczyłam To ta chyba ta sama, co mi w konkursie pisała, że nie lubi 'sponsorowanych' recenzji, ale najwyraźniej sponsorowane konkursu są OK [/QUOTE]Masakra. To jest Twój blog i możesz na nim pisać o tym, o czym chcesz.. nawet jeśli to będzie płyn do mycia podłóg. Jak komuś przeszkadza to niech nie czyta i nie wchodzi. Nie rozumiem tych ludzi. |
|
|
|
#3765 | |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36588530]No to psiasiaaam
Nie chciałam powodować koszmarów ![]() Nie, nieprawda, na szczęście. Ptaszniki pozbawione jadu by nie przeżyły, bo za pomocą tego jadu mogą się odżywiać Nie będę się wdawać w szczegóły, bo znowu będziecie mieć koszmary ![]() U mnie na blogu w komentarzach się dyskusja wywiązała niezła Ogólnie panna mi zarzuca, że przeginam pisząc SPONSOROWANY post o okularach na blogu KOSMETYCZNYM. Na szczęście znalazło się kilka moich "obrońców" zanim ja to zobaczyłam To ta chyba ta sama, co mi w konkursie pisała, że nie lubi 'sponsorowanych' recenzji, ale najwyraźniej sponsorowane konkursu są OK [/QUOTE] ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Pamiętacie, jak ostatnio marudziłam, że mam daleko do Schleckera, a czaję się na kredkę Basic? Jutro TŻ pragnie mnie wykorzystać żebym mu pomogła w kilku rzeczach na uczelni (Gdańsk Wrzeszcz) i w zamian zaproponował (sam!), że pojedziemy do Schleckera Huehuehue, zawiezie mnie
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() lecę obfocić moje lakierowe zdobycze )
|
|
|
|
|
#3767 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Okej, oglądam Hanię jako Mistrzynię Makijażu i nie mam pytań - jak ktoś namazia ciemniejszym cieniem w załamaniu powieki i mówi "generalnie masz już smokey eye"*, to mam opad rąk... Jak "Mistrz" może propagować błędne nazewnictwo?
*niedokładny cytat, ale mniej więcej o to chodzi...
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dzień bez hejtu to dzień stracony chyba przesadziłam z popularnością bo ostatnio coraz więcej ich przybywa dziś dostałam taki, że nie powinnam się uśmiechać bo mam krzywe i żółte zeby. Nosz kurde już na własnym blogu uśmiechnąć się nie można |
|
|
|
#3769 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny mam problem
![]() Z mojego bloga samo przekierowuje się do jakiejś dziwnej strony, nie mam pojęcia dlaczego Nic nie zmieniałam
|
|
|
|
#3770 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jak przekierowuje? Wchodzisz i *bum*, przechodzi do innej strony? Kiedy się to dzieje?
Edit: weszłam, ani z głównej ani z notki mnie nigdzie nie przerzucało. Skanowałaś komputer antywirusami?
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-09-17 o 22:43 |
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie przekierowuje?
|
|
|
|
#3772 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
bardzo twórczy i wiele wnoszący komentarz
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
moniak jak słodko
nigdy nie wiem jak reagować, czy usunąć czy odpisywać?
|
|
|
|
#3775 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36591503]Chwilę jest normalnie blog i nagle przechodzi do innej strony o.O
Jakiejś Radar de coś tam o.O[/QUOTE] Skoro u ewalucji tez dziala bez zarzutu, to moze wyczysc ciasteczka i pamiec przegladarki oraz przeskanuj komputer...
|
#3776 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle obejrzyj sobie jutro lakiery u mnie z L.A. - notkę dopiero rodzę w bólach przez dogorywający internet
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Kascysko już się umówiłam
![]() moniak właśnie też tak zrobiłam i waham sie czy nie żyło mi się lepiej bez komentarzy od Anonimów
|
|
|
|
#3779 |
|
Konto usunięte
|
Kurde... Już niby nie przekierowuje, ale jak ładuje się blog to w pasku na dole wyświetla się na chwilę adres tamtej strony, jakby gdzieś był jakiś jej gadżet u mnie, a nie widzę
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Już wiem co to było! Miałam taki mini-gadżecik zliczający ilość osób on-line i to chyba ten gadżecik został zhakowany... Usunęłam go i już jest OK
|
|
|
|
#3780 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Nie chciałam powodować koszmarów
Witam dziewczyny
Ogólnie panna mi zarzuca, że przeginam pisząc SPONSOROWANY post o okularach na blogu KOSMETYCZNYM. Na szczęście znalazło się kilka moich "obrońców" zanim ja to zobaczyłam
Lush & China Glaze lover! 
Nic nie zmieniałam
bardzo twórczy i wiele wnoszący komentarz