Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-17, 20:45   #3361
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36587745]Madziu, kiedy w końcu wybierzesz się do lekarza? Chudniesz, jesteś osłabiona... a teraz jeszcze bóle brzucha. Może zrób jakieś wyniki?[COLOR=Silver]
[/QUOTE]

Zgadzam się z mrowinką Biegasz takie maratony, że może wykańczasz przy okazji swój organizm
A test ciążowy też bym zrobiła dla formalności...

Mama mi dzisiaj wróżyła z obrączki...stwierdziłam, żeby teraz to jeszcze raz zrobiła, skoro wiadomo, że jestem w ciąży....wyszła parka!!!
Ciekawe czy się sprawdzi...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:48   #3362
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mrowinko to będę musiała sie teściowej zapytać

Miałam robic ten test, ale potem mi osłabienie przeszło i stwierdziłam, że nie ma co. W ciaży raczej nie jestem A od 3 dni znowu się czuję osłabiona. W niedzielę jak byłam u rodziców (hm... to znaczy wczoraj) to tez mnie rano scięło, ale się kąpałam u nich i pomyślałam, ze miałam za ciepłą wodę (bo leżałam w wannie - u nas jest prysznic, więc czasami sobie korzystam ).

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:51   #3363
ButterBear
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36587917]A może powinnaś?

Co do badań - najlepiej byłoby poradzić się lekarza.[/QUOTE]

Dokładnie!! Madziu, zacznij od zrobienia testu!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:52   #3364
tomalinka
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36587492]Chodzi mi o wizytę w celu sprawdzenia, czy wszystko się goi jak należy. Ale skoro musisz iść na ściągnięcie szwów, to pewnie wtedy sprawdzą
Najdłużej bolało mnie właśnie koło pępka - do tej pory to miejsce jest dość wrażliwe.
@ przyszła o czasie, po 25 dniach.[/QUOTE]

No nie mam żadnej wizyty kontrolnej. A szwy niby mi w szpitalu na oddziale ściągną.. Także nie wiem czy mnie zbadają ale może jak po proszę to ktoś się nade mną zlituje.

Pytam się o @ bo czytałam, że może się przesunąć. No ale poczekamy zobaczymy

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36587745]Madziu, kiedy w końcu wybierzesz się do lekarza? Chudniesz, jesteś osłabiona... a teraz jeszcze bóle brzucha. Może zrób jakieś wyniki?

Mnie jakiś czas temu pytano, czy się staramy, kiedy dzidziuś będzie... teraz wszyscy umilkli. Chyba domyślają się, że coś jest nie tak. A najbliżsi wiedzą.[/QUOTE]
Zgadzam się z Mrowinką idź do lekarza z tym. Może masz anemię? Może coś Ci dolega? A @ dostałaś w końcu?

No u nas też rodzinka już wie, a najbliżsi znajomi powoli się domyślają
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:54   #3365
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tomalinko nie, nie . @ jeszcze nie dostałam. JUż ponad rok nie mam

Dziewczyny nie straszcie mnie z ta ciążą.

Rozmawiałam z mężem, to mówi, ze nie wierzy abym zaszła, ze akurat taki złoty strzał by był Ale może cichaczem sobie zrobię ten test.

Maleństwo masz jakieś typy imion??

Stary 2012-09-17, 20:58   #3366
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Może zacznij od tego testu
Stary 2012-09-17, 21:01   #3367
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Rozmawiałam z mężem, to mówi, ze nie wierzy abym zaszła, ze akurat taki złoty strzał by był Ale może cichaczem sobie zrobię ten test.

Maleństwo masz jakieś typy imion??
Madzia ja nic nie chce mówić...ale czy Maję przypadkiem nie zrobiliście też złotym strzałem??

A imiona nie wiem...dla chłopca już pisałam nie raz tutaj...a dla dziewczynki nadal nie mam...
Stary 2012-09-17, 21:01   #3368
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
No nie mam żadnej wizyty kontrolnej. A szwy niby mi w szpitalu na oddziale ściągną.. Także nie wiem czy mnie zbadają ale może jak po proszę to ktoś się nade mną zlituje.

Pytam się o @ bo czytałam, że może się przesunąć. No ale poczekamy zobaczymy
Ja miałam zaleconą kontrolę ginekologiczną po 10 dniach.
A dostałaś jakieś leki przy wypisie? Mnie przepisali przeciwbólowe i przeciwzapalne, tak na wszelki wypadek.

Też czytałam, że @ może się przesunąć, ale ja krótko po zabiegu miałam owulację, więc spodziewałam się, że cykl będzie raczej krótki.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:10   #3369
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

nie bede nikogo denerwowac ale napisze Wam ze od dzis mam 2 tygodnie urlopu (chociaz z jednej strony sie nie ciesze bo kasy bedzie mniej no ale coz zrobic)

ale zeby nie bylo zbyt wesolo to chyba mnie cos bierze ale mialam postanowienie ze od dzis skalpel i .......... cos mi strzelilo miedzy lopatkami!!!!!!! i teraz nie moze sie odwrocic w lewo no przeciez nie mozna miec takiego pecha ale nie poddam sie i jutro tez zalicze skalpel (moze opuszcze niektore cwiczenia te sprawiajace bol ale cwiczyc bede)

i chyba jestem jakas dziwna ale nie lubie zakupow odziezowo-butowych Bylam dzis na centrum i zaszlam do sh......chcialam kupic jakies jeansy (bo stwierdzilam ze do pracy do tarzania sie po podlodze to takie beda spoko) i d.pa.....nie bylo nic a nawet jakby bylo to nie chcialoby mi sie isc przymierzyc wiec darowalam sobie spodnie ale wymyslilam sobie jeansowa spodniczke ale bylo to samo co ze spodniami.....kupilam wiec sobie kamizelke ocieplana i taka jakby narzutke sweterkowata, a to dlatego ze nie trzeba bylo isc sie rozbierac haha

aaaa i w czwartek mam pierwsze jazdy po 2 latach ciekawe czy chociaz rusze
znowu urlop?Nie za dobrze?

Jak Cie cos boli to nie nadwyrezaj
Tez mialam zaczac cwiczenia, ale jestem przeziebiona i nie mam na nic ochoty

Powodzenia z jazdamiBedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
c

poza tym wczoraj byliśmy w Pradze, bo dzisiaj nasza 1 rocznica także idę świętować
najlepszego

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Przepraszam, że tak rzadko piszę ostatnio ale mam jakiś nieciekawy humor ostatnio Podczytuje Was jednak w miarę możliwości. Zresztą przez te kilka dnia po operacji czułam się beznadziejnie, bo miałam straszne bóle w barkach i w klatce piersiowej (na szczęście pielęgniarki mnie uprzedziły, że takie coś może być).

W ogóle to muszę otwarcie powiedzieć, że jestem po prostu głupia, bo w sobotę dobrze się już czułam i postanowiłam posprzątać mieszkanie na całego. Wiecie podłogi na kolanach wycierałam i te sprawy. Ale naprawdę się dobrze czułam. I potem zaczął mnie brzuch boleć. W niedziele poszliśmy na urodziny i też kilka godzin w pozycji siedzącej także coraz gorzej się czułam.. Dziś byłam w pracy (ale tylko na kilka godzin) i mnie tak strasznie boli brzuch (dokładnie pod pępkiem aż mam taką twardą bułę..). Nie wiem sama już.. Jutro idę na ściągnięcie szwów do szpitala i będę prosić, żeby mnie jakiś lekarz zbadał... mam nadzieję, że mnie nie oleją. To się wyżaliłam..

A teraz spróbuję Wam trochę poodpisywać..
Oszczedzaj sie!

Cytat:
buty zimowe bo mam grube łydki i żadnych nie umiem zapiąć. Dobrze, że teraz jest moda na kozaki nakładane na spodnie to przynajmniej niektóre mi pasują..

My z mężem mamy drugą rocznicę 2 października. Tylko my mamy w zwyczaju nie kupować sobie prezentów tylko spędzamy ten czas razem. W pierwszą rocznicę pojechaliśmy na weekend do Warszawy.. a teraz jeszcze nie wiemy może wyskoczymy do Wrocławia?? albo mój ukochany Kraków znów odwiedzimy..
tez mam problem z dopieciem kozakow

a na rocznice tez sobie nic nie kupujemy, nawet nie jezdzimy, tylko jakas kolacje robie itp.

Cytat:
[

Blonde

Dziś mąz poszedł na 14 do pracy, ja wyszłam z małą na spacer. Po godzinie nagle mnie tak ścięło, ze myślałam że zemdleję. Za chwilę przyszedł mega ból brzucha i mdłości. Dobrze, ze sie wózka trzymałam to dobiegłam do rodziców (30 min biegłam z tym wózkiem). Od razu wleciałam do łazienki Rodzice zajęli się małą a ja leżałam u nich. Przed 20 dopiero przyszłam do domu, mała wykąpana i śpi. I zaraz będzie mąż.

Jeju co Tobie jest?

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Biegasz takie maratony, że może wykańczasz przy okazji swój organizm
A test ciążowy też bym zrobiła dla formalności...

dokladnie

A test zrobilabym dla wlasnego spokoju

Cytat:

Madzia nikt nie straszy, ale slabe samopoczucia nie dawalyby mi spokoju i probowalabym szukac przyczyny

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-09-17 o 21:23
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:11   #3370
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo no tak, Maja też była ze złotego strzału

Przypomnij mi imiona dla chłopców. I ani jednego typu dla dziewczynki??

A ja wam moge coś napisać odnośnie wózków. Nie patrzcie w ogole na gondole. Czy jest duża, czy mała bo dziecko i tak niej jest krótko. Lepiej wybrać dobrą spacerówkę (bo niektóre w tych wózkach wielofunkcyjnych sa koszmarne). Maja od jakiś 3 tyg nie nawidzi leżeć w gondoli. Bo nic nie widzi poza niebiem. jak jest drzewo po drodze to się smieje, jak tylko niebo to jest ryk. No masakra. Ale na spacerówkę jest jeszcze za mała.

Blonde

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-09-17 o 21:13
Stary 2012-09-17, 21:19   #3371
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo no tak, Maja też była ze złotego strzału

Przypomnij mi imiona dla chłopców. I ani jednego typu dla dziewczynki??

A ja wam moge coś napisać odnośnie wózków. Nie patrzcie w ogole na gondole. Czy jest duża, czy mała bo dziecko i tak niej jest krótko. Lepiej wybrać dobrą spacerówkę (bo niektóre w tych wózkach wielofunkcyjnych sa koszmarne). Maja od jakiś 3 tyg nie nawidzi leżeć w gondoli. Bo nic nie widzi poza niebiem. jak jest drzewo po drodze to się smieje, jak tylko niebo to jest ryk. No masakra. Ale na spacerówkę jest jeszcze za mała.

Blonde
To ja bym niczego nie wykluczała!

Madzia co do imion dla chłopca to był: Filip, Szymon, Dawid (którego mi koleżanka sprzątnęła ), Igor...
Dla dziewczynki to ostatnio tylko Dominika i Iza...i nic więcej

A co do wózka..nie znam się na kręgosłupach dzieci, ale nie możesz jej w foteliku wozić? Chyba więcej by widziała...
Stary 2012-09-17, 21:25   #3372
(t)asia
Zadomowienie

Nie chcę zaśmiecać wątku (mam do nadrobienia z 15 ston i mój post ze wszystkimi odpowiedziami byłby mega długi) i odpisze tylko po krótce.
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Oj działa

Super Ale mas rację, że z papierami najgorzej...
A budujecie systemem gospodarczym?
Mamy umówionego pana który postawi dom, drugą ekipę do dachu. Co dalej nie wiem. Ekipy sprawdzone parokrotnie więc się nie boimy. Nie możemy się nawet jeszcze zdecydować czy stawiamy z ytonga czy porothermu. W tym roku pociągniemy tylko do 0. Reszta jak zorganizujemy kasę. Jestem w kontakcie z osobami które wybudowały już mój projekt i twierdzą że jest on dosyć drogi. Sam dach ok 80 tyś... A do tego budujemy obok drugi budynek z garażem więc koszty rosną. Na samą myśl o rachunkach za to wszystko robi mi się słabo...

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Tasia masz mojego faceta? ja bym się spoedziewała tego samego
Mój na spotkaniu u księdza zaprzeczył, że ma dzieci =) Może jednak powinnam go podpytać czy mówi mu coś imię- Kamil =)

Baobabek gratulacje ogromne!!!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

(t)asia, i jak idzie pisanie? Oddałaś pracę?
Napisałam ale nie oddałam. Nie mam kontaktu z promotorem =/ Jutro jadę do dziekanatu spytać czy jeszcze jakieś podanie mnie ratuje czy mnie cofną na rok do tyłu i różnice programowe każą nadrabiać. Zła jestem strasznie, no ale co. Tak już jest jak się to zostawia na ostatnią chwilę. Dzięki za pamięć
Madzialenka12344321 no zaczynamy, nieśmiale i wolniutko =)
Butter dzięki za przepis. Jutro jadę do sklepu po składniki, bo w mojej kuchni raczej studenckie klimaty- goździków i cynamonu niet =)
dodaja kciuki za dietę. Ja kiedyś na niej byłam. Nawet schudłam, ale ona jest tak rygorystyczna, że wytrzymałam tylko z 3 miesiące. Ja dużo więcej schudłam po odstawieniu białego pieczywa, napojów gazowanych i słodyczy.
kaska87 najlepszego!

I jestem na bieżąco w końcu =) Jutro jadę na uczelnie z rana, a potem na zakupy ślubne. Od wczoraj jestem na 3 tygodniowym urlopie =) Ale z nie ma on nic wspólnego z odpoczynkiem. Do ślubu 12 dni...
Od dwóch dni nie rozmawiam z TŻ. Strasznie się pokłóciliśmy. Mijamy się cały czas, śpimy oddzielnie... Wymiękam. Rozklejam się na każdym kroku...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:26   #3373
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo w foteliku to max 2 godziny można. Mogę ją do spacerówki przełożyć bo się rozkłada na płasko, ale wtedy też będzie tylko niebo widziała a na sadzanie jest za wcześnie.

A moja córcia dziś zaczeła sie turlać ale byłam w szoku. Siedze sobie z rodzicami a ta jak naleśnik. Leżała na kocyku na plecach i nagle bach - plecy-brzuch-plecy-brzuch i Maja już na dywanie. I chyba jej sie to spodobało bo kilka razy tak robiła

Stary 2012-09-17, 21:30   #3374
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36584643]Chodzi Ci o to, ile kto napisał wiadomości? Przy nazwie wątku masz kto nadał ostatnią wiadomość, a dalej jest rubryka odpowiedzi. Kliknij na ilość odpowiedzi, pokażą się nicki osób i liczba napisanych przez nich wiadomości.[/QUOTE]

Dziękuję Ci baaardzo

Cytat:
Dziś mąz poszedł na 14 do pracy, ja wyszłam z małą na spacer. Po godzinie nagle mnie tak ścięło, ze myślałam że zemdleję. Za chwilę przyszedł mega ból brzucha i mdłości. Dobrze, ze sie wózka trzymałam to dobiegłam do rodziców (30 min biegłam z tym wózkiem). Od razu wleciałam do łazienki Rodzice zajęli się małą a ja leżałam u nich. Przed 20 dopiero przyszłam do domu, mała wykąpana i śpi. I zaraz będzie mąż.
Madziu zadbaj o siebie, zdrowie jest najważniejsze!

Pamiętasz naszą małą z panien młodych? dziś ją wspominam, czytam jej posty i płaczę
Też była zdrowa i nagle zachorowała..
Stary 2012-09-17, 21:30   #3375
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo w foteliku to max 2 godziny można. Mogę ją do spacerówki przełożyć bo się rozkłada na płasko, ale wtedy też będzie tylko niebo widziała a na sadzanie jest za wcześnie.

A moja córcia dziś zaczeła sie turlać ale byłam w szoku. Siedze sobie z rodzicami a ta jak naleśnik. Leżała na kocyku na plecach i nagle bach - plecy-brzuch-plecy-brzuch i Maja już na dywanie. I chyba jej sie to spodobało bo kilka razy tak robiła
To może warto skończyć narazie te maratony i te 2 godzinki jej starczy?

I miałaś ją nagrać! :P
Stary 2012-09-17, 21:30   #3376
tomalinka
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36588513]Ja miałam zaleconą kontrolę ginekologiczną po 10 dniach.
A dostałaś jakieś leki przy wypisie? Mnie przepisali przeciwbólowe i przeciwzapalne, tak na wszelki wypadek.

Też czytałam, że @ może się przesunąć, ale ja krótko po zabiegu miałam owulację, więc spodziewałam się, że cykl będzie raczej krótki.[/QUOTE]
No właśnie nic nie dostałam i nic mi nie powiedzieli o kontroli.
Zobaczymy co mi jutro powiedzą. Oby mnie zbadali..
Stary 2012-09-17, 21:35   #3377
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tasia my budujemy ytongiem. U nas tez jest drogi dach.

Maleństwo niedługo zrobi się chłodniej to juz tak nie będę z nią latała.
Na weekend byłam u rodziców (jak mąż był na studiach). A dziś jak się starałam ja nagrać, to zanim włączyłam kamerę to ta przestawała

strippi pamiętam ją wiadomo co jej było??

Stary 2012-09-17, 21:36   #3378
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
I jestem na bieżąco w końcu =) Jutro jadę na uczelnie z rana, a potem na zakupy ślubne. Od wczoraj jestem na 3 tygodniowym urlopie =) Ale z nie ma on nic wspólnego z odpoczynkiem. Do ślubu 12 dni...
Od dwóch dni nie rozmawiam z TŻ. Strasznie się pokłóciliśmy. Mijamy się cały czas, śpimy oddzielnie... Wymiękam. Rozklejam się na każdym kroku...
Tasiu, te kłótnie to pewnie przez przedślubny stres Pogodzicie się na pewno.

Cytat:
No właśnie nic nie dostałam i nic mi nie powiedzieli o kontroli.
Zobaczymy co mi jutro powiedzą. Oby mnie zbadali..
Daj znać jutro
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:37   #3379
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Ojejku a czemu się tak kłócicie? Porozmawiajcie ze sobą
To pewnie te nerwy przed ślubem..

Cytat:
Stary 2012-09-17, 21:39   #3380
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Nie bylo mnie przez weeekend, nie powiem ile mam do nadrobienia.. wiec zabieram sie za czytanie

A i najwazniejsze:

Baobabku gratuluje kochana, Izunia sliczniutka wracaj do nas szybciutko

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:42   #3381
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Today co robiłaś ciekawego w weekend??

Maleństwo, tomalinko

Stary 2012-09-17, 21:46   #3382
blonde_hair
Zakorzenienie

Tasia
Przykro mi, a czemu sie mijacie?Pogadajcie spokojnie

Cytat:

Stary 2012-09-17, 21:47   #3383
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde

Stary 2012-09-17, 21:47   #3384
ButterBear
Zakorzenienie

Tasiu, te kłótnie to na pewno stres przed ślubem. Chyba nie warto, co?

Mrowniko, Twoim sposobem sprawdziłam, kto u nas najwięcej pisze i wychodzi, że ja... Nic się już nie odzywam do końca wątku

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:51   #3385
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter do porodu to ja byłam taką wątkową gadułą

Stary 2012-09-17, 21:54   #3386
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Nikita ale zaszalalas z ymi zakupami. Brawo

Bikus teraz na Ciebie czas kochana.

Madzius, moze to tylko rzemeczenie, ale ja jak wiekszosc dziewczyn polecam test dla samej formalnosci

Malenstfffo
c do imion ktore wybralas ja z oczywistych wzgledow polecam Filip

A my dzis bylismy pierwszy dzien w Filipa nowej szkole i jakos mi tak smutno ze teraz juz pol dnia bez niego bede. Przez 5 lat spedzalam z nim kazdy dzien i godzine i tak jakos mi dziwnie ale widzialam ze zadowolony i ze sie cieszzyl to troszke mi lepiej.
A w czwartek mam SCAN juz sie doczekac nie moge tak dawno nie widzialam Mai i jesczze cala 3 idzimy

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Today co robiłaś ciekawego w weekend??
Madziu bylismy chyba na wsyztskich zabawkach w oklicy, jakies kulki, smartland, park, zakupy ..... no i bylismy z Filipem u laryngologa ale wsyztsko ok uszka ma sliczne i zdrowe wiec super
Czytalam ze Maja juz zaczyna rozrabiac, tura sie jak pileczka wreszcie zzaczyna sie ten czas gdzie bedzie wszytskiego ciekawa

Stary 2012-09-17, 21:57   #3387
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Today super, że z małym dobrze. Kochana niedługo Maja będzie na świecie, to docenisz, że synek jest w szkole a Ty znowu będziesz miała zajęcie. Jeszcze tylko troszkę musisz wytrzymać. Wyobrażam sobie jak sie nie możesz doczekać skanu, ja tez cała ciązę żyłam od usg do usg Kochałam to podglądanie i ciągle mi było mało hehe.

Oj tak Maja pokazuje swój charakterek Super. Ja kocham te jej postępy.

Stary 2012-09-17, 22:06   #3388
Gucia0987
Zakorzenienie

Tomalinko wracaj do zdrowia i nie forsuj się! Mam nadzieje, że będziesz zadowolona z jutrzejszej wizyty!

magda uważaj na siebie i zrób może jakieś podstawowe badania razem z TSH. Brawa dla Majki za postępy!

Today super, że idziecie całą trójką na usg rewelacja!
Daj znać jak wizyta

Tasia stres Wam się udziela. Polecam chwycić sie za ręce, położyć na łóżku i pogadać o wszystkim tylko nie o ślubie! Rozluźnijcie się, wypijcie dobre winko! Będzie dobrze

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 22:06   #3389
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Today super, że z małym dobrze. Kochana niedługo Maja będzie na świecie, to docenisz, że synek jest w szkole a Ty znowu będziesz miała zajęcie. Jeszcze tylko troszkę musisz wytrzymać. Wyobrażam sobie jak sie nie możesz doczekać skanu, ja tez cała ciązę żyłam od usg do usg Kochałam to podglądanie i ciągle mi było mało hehe.

Oj tak Maja pokazuje swój charakterek Super. Ja kocham te jej postępy.

Madzia
heh no juz nieldugo bedzie Maja biegac a pozniej to bedziesz chlopakow od niej odpedzac, ajk ten czas leci

Gucia
dziekuje kochana, napewno przyjde sie "pochwalic"

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-09-17 o 22:08
Stary 2012-09-17, 22:14   #3390
Malensstfo
Zakorzenienie

Today to czekamy

Ja też się nie mogę doczekać kolejnej wizyty...a tak wolno leci czas...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości