Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-17, 21:43   #4351
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Witam Chyba mnie dzieciaki lekko zaraziły, bo z nosa zaczyna mi kapać. Nafaszerowałam się proszkami, mam nadzieję, że szybko minie.

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
super że wyjazd się udał
my 13 pazdziernika mamy wesele (btw to już 6ste w tym roku) i kompletnie nie mogę znaleźć dla siebie żadnej sukienki, nic mi się nie podoba
Też idę 13.10 na wesele i też mam problem z sukienką Wszędzie są takie same...

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam

Na razie powiem, że było lepiej niż myślałam. Na sali mieliśmy małą niespodziankę ponieważ zawsze mieli ściany w kolorze brąz-pomarańcz a tu okazało się, że przemalowali salę na jasny kolor a w połączeniu w fioletem wyglądało to przepięknie
Widziałam zdjęcie, wyglądałaś pięknie czekam na relację
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 22:16   #4352
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Godzina zsb wlasnie wybila... Madziuniusia obrona to pikus. Ja na swoja poszlam z goraczka a recenzja pracy dotarla na kilka mimut przed wejsciem na sale i tak naprawde do samego konca nie bylo pewne czy bede sie bronic czy nie... sama obrona poszla jak z platka
To ja mialam jeszcze lepiej, bo bronilam sie w pelnym rozkwicie ospy, bylam cala obsypana poza twarza, i stwierdzialam ze pojde, nikt sie nie zorientowal, bo pewno by mnie nie wpuscili... ale czy pozniej cala kmisja nie poszla na chorobowe, tego juz nie wiem

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
u mojego kolegi byli wlasnie kapela weselna i wydawalo mi sie, ze bedzie fajnie, ale przyznam, ze dosyc monotematycznie. Jak gra zwykla kapela to maja przewaznie bogate repertuary, a muzyka na goralska nute przez cala noc niestety meczy...
Nie wyobrazam sobie kapeli przez cale wesele. My mielismy od wyjscia z domu, do obiadu, i dzieki Bogu ze w polowie skonczyli pitolsc bo mimo ze ich uwielbiam juz zaczynalam powoli ich miec dosc...

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię. MiciuKiciu - Tobie również
Egipt wydawał mi się za bardzo oblatany, dlatego byłam bardziej za Tunezją. Ale zdziwiłam się, że nie moglam znalezc przewodnika po Tunezji i zaczelam sie zastanawiam, czy tam, to przypadkiem moze tylko drinki i basen. A mozesz polecic jakas konkretna lokalizacje w Egipcie?
Zdecydowanie Egipt. W Tunezji nic nie ma. Kubel pisku i tyle. W Egipcie pelno atrakcji, zwiedzania. Polecam Sharm el Shaikh, piekna miejscowka, fajnie sie wybrac do Nama Bay wieczorkiem, posiedziec w knajpce, polazic po bazarach, Piramidy- to spora wyprawa, 2 dniowa bo trzeba 700 km tam i 700 km z powrotem zrobic, meczace, ale jesli nie zamierzasz juz nigdy tam pojechac to polecam - choc zawsze wyobrazalam sobie ze piramidy leza na srodku pustyni a nie na obrzezach miasta to takie male roczarowanie. Poza tym polecam nurkowanie, albo chociaz snurkowanie. Wejscie na gore synaj by zobaczyc wschod slonca, niezapomniane przezycie. No i standartowo safari jesli jeszcze nigdy nie bylas, nowe dla oka widoki Jakbys jeszcze miala jakies pytania to sluze pomoca

A u nas znowu krok do przodu Panele polozone sa pieknie, i super sie komponuja z kolorkiem na scianie juz sie nie moge doczekac az wszystko stanie na swoim miejscu

No i wreszcie podjelismy decyzje co do hotelu na Teneryfie To kolejny sukces Teraz trzy tygodnie czekania Mam nadzieje ze ten czas szybko zleci

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-09-17 o 22:17
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 22:31   #4353
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Egipt wydawał mi się za bardzo oblatany, dlatego byłam bardziej za Tunezją. Ale zdziwiłam się, że nie moglam znalezc przewodnika po Tunezji i zaczelam sie zastanawiam, czy tam, to przypadkiem moze tylko drinki i basen. A mozesz polecic jakas konkretna lokalizacje w Egipcie?
Tunezja ma urokliwe miasteczka i tyle, nie ma tam nic zapierajacego dech w piersiach, za to w Egipcie nie brakuje takich rzeczy, jesli zamierza sie lezec wylacznie w hotelu to raczej nie ma roznicy czy to bedzie Egipt, czy Tunezja, ale jesli planujecie zobaczyc cos wiecej to zdecydowanie Egipt
ja bylam w Hurghadzie bylam bardzo zadowolona, z tego co wiem, to Hurghada i Sharm sa bardzo podobne do siebie mimo, iz w zupelnie innych miejscach.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Zdecydowanie Egipt. W Tunezji nic nie ma. Kubel pisku i tyle. W Egipcie pelno atrakcji, zwiedzania. Polecam Sharm el Shaikh, piekna miejscowka, fajnie sie wybrac do Nama Bay wieczorkiem, posiedziec w knajpce, polazic po bazarach, Piramidy- to spora wyprawa, 2 dniowa bo trzeba 700 km tam i 700 km z powrotem zrobic, meczace, ale jesli nie zamierzasz juz nigdy tam pojechac to polecam - choc zawsze wyobrazalam sobie ze piramidy leza na srodku pustyni a nie na obrzezach miasta to takie male roczarowanie. Poza tym polecam nurkowanie, albo chociaz snurkowanie. Wejscie na gore synaj by zobaczyc wschod slonca, niezapomniane przezycie. No i standartowo safari jesli jeszcze nigdy nie bylas, nowe dla oka widoki Jakbys jeszcze miala jakies pytania to sluze pomoca

A u nas znowu krok do przodu Panele polozone sa pieknie, i super sie komponuja z kolorkiem na scianie juz sie nie moge doczekac az wszystko stanie na swoim miejscu

No i wreszcie podjelismy decyzje co do hotelu na Teneryfie To kolejny sukces Teraz trzy tygodnie czekania Mam nadzieje ze ten czas szybko zleci
Teneryfa my czekamy, az biuro skonczy swoje "promocje" i wroca do normalnych cen

Co do Egiptu, ja bylam na jednodniowym wyjezdzie z Hurghady do Kairu, wyjechalismy ok. 2 w nocy, w Kairze bylismy na 8-9, a wrocilismy ok. 22-23, wiec do przezycia, rzeczywiscie meczaco, ale WARTO! Nie wyobrazam sobie byc w Egipcie i nie pojechac do Kairu i Gizy.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 22:51   #4354
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Tunezja ma urokliwe miasteczka i tyle, nie ma tam nic zapierajacego dech w piersiach, za to w Egipcie nie brakuje takich rzeczy, jesli zamierza sie lezec wylacznie w hotelu to raczej nie ma roznicy czy to bedzie Egipt, czy Tunezja, ale jesli planujecie zobaczyc cos wiecej to zdecydowanie Egipt
ja bylam w Hurghadzie bylam bardzo zadowolona, z tego co wiem, to Hurghada i Sharm sa bardzo podobne do siebie mimo, iz w zupelnie innych miejscach.

Teneryfa my czekamy, az biuro skonczy swoje "promocje" i wroca do normalnych cen

Co do Egiptu, ja bylam na jednodniowym wyjezdzie z Hurghady do Kairu, wyjechalismy ok. 2 w nocy, w Kairze bylismy na 8-9, a wrocilismy ok. 22-23, wiec do przezycia, rzeczywiscie meczaco, ale WARTO! Nie wyobrazam sobie byc w Egipcie i nie pojechac do Kairu i Gizy.
Zgadza sie, z Hurgady duzo blizej, troche ponad 400 km. Choc z tymi dwoma dniami tez chyba przesadzilam. Pomylilo mi sie z Turcja i wyjazdem do Kapadocji . Ale w takim razie wyjezdzalismy zaraz po kolacji, cala noc w autobusie 10h, potem caly dzien zwiedzania i znow cala noc w autobusie a potem spanko na palzy Ale i tak bylo fajnie

A do Kenii kiedy lecicie? Planujecie Safari czy wygrzewanko na plazy?
Stary 2012-09-17, 22:56   #4355
nuna2
Zakorzenienie

hej skarby. Pamięta ktoś mnie jeszcze?? byliśmy na weselu w sobote było zajefajnie. Niestety w tym tyg mogę mieć problem z zaglądaniem bo będzie robota gonić, pierwsi goście już są.

justyna g znaleźliśmy ten sklep na piaskowej,że też wcześniej nie widzieliśmy bo tam faktycznie wszystko... już bym miła tyle rzeczy swoich...
Stary 2012-09-17, 23:00   #4356
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza sie, z Hurgady duzo blizej, troche ponad 400 km. Choc z tymi dwoma dniami tez chyba przesadzilam. Pomylilo mi sie z Turcja i wyjazdem do Kapadocji . Ale w takim razie wyjezdzalismy zaraz po kolacji, cala noc w autobusie 10h, potem caly dzien zwiedzania i znow cala noc w autobusie a potem spanko na palzy Ale i tak bylo fajnie

A do Kenii kiedy lecicie? Planujecie Safari czy wygrzewanko na plazy?
Safari koniecznie , tylko max 2-3 dniowe, bo mozemy sobie pozwolic tylko na 7 lub 9 dni wakacji, a polezec na plazy tez musze
Planowalismy wylot ok. 15.12, choc na dzien dzisiejszy najlepsze ceny sa na 24.11

Stary 2012-09-17, 23:02   #4357
nuna2
Zakorzenienie

dziewczyny czuje żecos wyłozymy na slubie... nie wiemy za co sie chwycic..
Stary 2012-09-17, 23:18   #4358
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
JA nie byłam ani w Egipcie ani w Tunezji ale moi znajomi wrócili właśnie z podroży poślubnej w Tunezji i całkowicie odradzają. Po pierwsze padało im przez 3 dni podobno tak ulewnie, że nie dało sie wyjść z hotelu. Hotel 4 gwiazdki szału nie robił ponoć tyle samo gwiazdek mieli w Turcji i było dużo wyższy standard. Na dodatek jak już im się udało wyjść z pokoju to ukradli im telefon bo zostawili w hotelu bo sie ładował. Jedyny plus jaki wymieniają to wycieczka na Saharę ponoć super. Wiec ja po takiej "reklamie" wybrałabym Egipt.

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

justyna g znaleźliśmy ten sklep na piaskowej,że też wcześniej nie widzieliśmy bo tam faktycznie wszystko... już bym miła tyle rzeczy swoich...
Jak nadrabiałam to właśnie zastanawiałam się jak tam u Ciebie. Cieszę się, że mogłam pomóc. Ja tam nie kupiłam tego co chciałam bo akurat fioletowej organzy nie mieli...babka chciała mi coś wcisnąć innego bo twierdziła, że fiolet jest bardzo rzadko spotykany...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 23:20   #4359
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Safari koniecznie , tylko max 2-3 dniowe, bo mozemy sobie pozwolic tylko na 7 lub 9 dni wakacji, a polezec na plazy tez musze
Planowalismy wylot ok. 15.12, choc na dzien dzisiejszy najlepsze ceny sa na 24.11
No tak grudzien jak zawsze drogi, a im blizej swiat tym ceny bardziej szaleja...My tez myslelismy o Kenii, ale w ostatecznosci zrezygnowalismy jak wiecej na ten temat poczytalam. My chcemy koniecznie na migracje zwierzat sie zalapac a to najlepiej w sierpniu jechac. No i juz mam plan jakie safari chcemy i zeby polaczyc to z leniuchowaniem w Mombasie musimy jechac na 2 tyg, krocej nie ma sensu. A w tym roku juz na tak dlugo nie damy rady Na pewno chcemy pojechac na Masai Mara najwiekszy i najpiekniejszy park a to kawal drogi od Mombasy. Najlepiej samolotem sie przemiescic bo 800 km drogami Kenijskimi moze byc ciezko
Stary 2012-09-17, 23:27   #4360
justyna_g4
Zakorzenienie

nuna2 może Ty mi podpowiesz gdzie kupić garnitur?? Gdzie Twój Tż kupował??

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 23:35   #4361
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
No tak grudzien jak zawsze drogi, a im blizej swiat tym ceny bardziej szaleja...My tez myslelismy o Kenii, ale w ostatecznosci zrezygnowalismy jak wiecej na ten temat poczytalam. My chcemy koniecznie na migracje zwierzat sie zalapac a to najlepiej w sierpniu jechac. No i juz mam plan jakie safari chcemy i zeby polaczyc to z leniuchowaniem w Mombasie musimy jechac na 2 tyg, krocej nie ma sensu. A w tym roku juz na tak dlugo nie damy rady Na pewno chcemy pojechac na Masai Mara najwiekszy i najpiekniejszy park a to kawal drogi od Mombasy. Najlepiej samolotem sie przemiescic bo 800 km drogami Kenijskimi moze byc ciezko
dokladnie, jesli zdecydowalibysmy sie na Masai Mara to tylko samolotem, ale to dosc kosztowna opcja
moja sasiadka byla przewodnikiem w Kenii wiec mam od niej informacje z pierwszej reki, co, kiedy, gdzie i jak sie z tego leczyc
sierpien rzeczywiscie wydaje sie byc ciekawy ze wzgledu na migracje zwierzat, ale z tego co wiem lipiec i sierpien to chyba najzimniejsze miesiace, o ile ok. 23-24 stopnie mozna nazwac zimnem a mi sie marza upaly, wiec grudzien wydaje sie byc idealny, akurat po krotkiej porze deszczowej

Stary 2012-09-18, 00:15   #4362
zubi89
Zakorzenienie

Relacja ze ślubo-wesela A & I Państwa D.

Piątek

Od rana całkowity spokój, latanie i dogrywanie wszystkiego. Mama szykowała kolacje dla gości z Lublina. Tato z mężem pojechali o 9 do Wrocka na lotnisko po moją teściową i szwagra. Później mąż z moim bratem pojechali umyć auto i kupić dla męża skarpetki jak zwykle wszystko na ostatnią chwile. Ja w tym czasie szykowałam rzeczy na sale do auta i do torebki. Gdy wszyscy byli już na miejscu zjedliśmy ok. 15 obiad. I tak czas zleciał do 16:00 mąż z teściową poszli na PKP po resztę gości zaprowadzili ich do pensjonatu, który wynajęliśmy nie daleko mieszkania rodziców. O godzinie 17 mieliśmy zawieść alkohol i napoje na sale jednakże mąż dalej był w pensjonacie z gośćmi a brat mył auto naszego taty. I tak im zeszło do 18 wreszcie się wkurzyłam i po obu zadzwoniłam. Pierwszy przyszedł mąż i zaczęliśmy wynosić wszystko na klatkę i każdy kto przechodził składał nam już życzenia. Przyjechaliśmy na sale ok. 18:30 kelner do nas mówi „ myśleliśmy, że już nie przyjedziecie dzisiaj i zastanawiałem się czy przypadkiem nie odwołujecie wszystkiego „. Szybko rozpakowaliśmy wszystko co było w bagażniku poinstruowałam kelnerkę co i jak ma być przystrojone i szybko polecieliśmy na drobne zakupy do kauflanda. O godzinie 19:30 mąż podjechał z bratem po gości przyszli teściowie z siostrą teścia i jej córką. Niestety chrzestny męża z dziewczyną nie chciał do nas przyjść. Posiedzieli u nas do 21:30 a później mąż ich odprowadził i wrócił z moim bratem i tatą. Ja w między czasie wykąpałam się pościeliłam sobie łóżko i poszłam spać dość szybko zasnęłam.

Sobota

Obudziłam się o 5 rano i nie mogłam przez godzinę zasnąć strasznie się stresowałam. O 6 zasnęłam na godzinkę i jak tylko wstałam potwornie było mi nie dobrze ale zjadłam jajko na twardo i trochę przeszło. Szybko spakowałam parę słoiczków z jedzeniem dla babci ponieważ byłam umówiona na 8 do jej fryzjerki, która ma zakład drzwi dalej od babci to przy okazji podrzuciłam jej te jedzenie. Wchodzę do fryzjerki jeszcze nie było 8 a tam babcia siedzi i mówi do mnie, że Pani G. już na mnie czeka a że mnie nie było to babci zaczęła robić fryzurkę więc ok. chwile poczekałam i zabrała się za mnie. Niestety nie do końca zrobiła mi to co chciałam a że nie było źle więc się tym nie przejęłam. Zadzwoniłam po brata i już w welonie pojechałam do P. na makijaż pierwszy raz miałam z tą dziewczyną do czynienia ale od razu zaczęło nam się świetnie gadać makijaż robiła mi 1h tak się u niej dobrze czułam, że nie miałam czasu się stresować. Makijaż wyszedł świetnie byłam bardzo zadowolona i szczęśliwa pojechałam do domu była już godzina 11. W domu miałam 1h czasu dla siebie czego wcale nie planowałam po prostu tak wyszło z czego też byłam bardzo zadowolona. W między czasie zadzwoniłam do męża zapytać jak tam się ma, biedaczek był już zestresowany a na dodatek schudł i spodnie mu z tyłka zaczeły spadać ;p i mój tato pożyczył mu pasek. O godzinie 12:40 zaczęłam się ubierać jak już byłam w swojej JA czułam się fantastycznie i nie mogłam się doczekać męża Przyszedł fotograf i porobił mi kilka fotek po czym przyszli teściowie z ciocią I i A. Fotograf znów porobił kilka fotek i wreszcie przyszedł mąż fotograf go wygonił za drzwi po czym kazał mi je otworzyć i przywitać Młodego. Jak tylko otworzyłam drzwi i go zobaczyłam stał tam wmurowany i wpatrzony we mnie ja też nie mogłam się na niego napatrzeć wyglądał bosko. Dopiero po chwili zobaczyłam mój piękny bukiet był taki śliczny, idealny. Fotograf znów zaczął robić zdjęcia pierw nam a później z gośćmi, świadkami, rodzicami. Staliśmy tak chyba z 30 minut czekając na babcie i błogosławieństwo. Mama w między czasie przygotowała pod nogi narzutę i powoli zaczęło się błogosławieństwo. Pierw podeszła do nas moja mamcia cała zestresowana ale nie uroniła ani łeski choć było blisko teściowa bardzo się wzruszyła z czego byłam zaskoczona teść na luzie i na koniec mój tato też się bardzo wzruszył lecz dał radę i wszystko wyszło znakomicie. Zeszliśmy na dół gdzie czekał już wujek z autem i nagle przyszła spóźnioną moja chrzestna matka przywitała się z każdym i ruszyliśmy w stronę auta. Stresu jak nie było tak nie było. Gdy już byliśmy po kościołem okazało się, że nie ma mamy z torebką której były nasze karteczki ze spowiedzi i dowody więc czekaliśmy aż przyjadą na szczęście byli w ciągu 5 minut. Goście zaczeli wchodzić do kościoła a my bokiem we czwórkę udaliśmy się do księdza podpisać papiery. Ksiądz gdy nas zobaczył powiedział, że wyglądamy świetnie oboje uśmiechnięci, zadowoleni. Szybko powiedział nam co i jak. Udaliśmy się na umówione miejsce czyli środek kościoła, po chwili przyszedł po nas ksiądz i się zaczeło. Byliśmy oboje w szoku ponieważ ani ja ani mój mąż nie czuliśmy stresu wręcz przeciwnie było cudownie. Ksiądz stanął na wysokości zadania msza była przepiękna. U nas np. nie pije się z kielicha wina i tym nas ksiądz zaskoczył. Przysięga najpiękniejsza chwila tego dnia wyszła przepięknie mąż prawie się popłakał czego nawet się nie spodziewałam. W tej chwili świat dla nas nie istniał byliśmy tylko my . Miałam małą wpadkę jak szłam do ołtarza potknęłam się delikatnie o jedną warstwę tiulu ale mąż mnie podtrzymał niestety każdy to zauważył ale nie tylko ja tego dnia miałam wpadke ;p moja chrzestna zdjęła w kościele buty na chwilę i się spóźniła do komunii hehe. Kiedy wychodziliśmy z kościoła fotograf w między czasie ustawiał gości do wystrzelenia tub z płatkami róż u nas były 2 czerwone 80cm które ja kupiłam plus jedna z białymi, które dostał mężuś do bukietu każdy mówił, że wyglądało to pięknie. Każdy był nami zachwycony sama się cieszyłam, że tak wszystko wyszło idealnie i pięknie. Dostaliśmy piękne prezenty pościel, ręczniki, książkę z życzeniami oraz kilka butelek wina. Do ślubu jak i na wesele zawiózł nas brat mojej mamy ma on czarnego passata nasza fioletowa dekoracja wyglądała olśniewająco. Gdy dojeżdżaliśmy do restauracji zatrzymała nas młodzież i chcieli wódki a my nic nie mieliśmy ze sobą gdyż była w innym aucie. Mąż wyszedł do nich i kazał podejść pod restaurację. Wysiedliśmy z auta rodzice przywitali nas chlebem, solą oraz szampanówkami (zawsze tłukło się kieliszki ) oczywiście rozbiły się bez problemu. Po roztrzaskaniu kieliszków zauważyliśmy, że zgraja od bramy dalej stoi bije brawa i czekają a więc aby nic nie zrobili ze złości tatusiowie poszli po wódkę i po cichu im dali po czym wszyscy się rozeszli. Tym czasem na Sali czekali już goście a więc mąż wziął mnie na ręce i przeniósł przez próg. Przed toastem było goszko po czym goście wypili szampana tak im smakował, że uznali iż pocałunek musiał być pełen miłośći ;p.. Obiad był tak pyszny, że oboje zapomnieliśmy co ma po nim nastąpić i wreszcie nastąpiło a my spokojnie bez stresu pieknie zatańczyliśmy nasz wal angielski do piosenki kiss from a rose- seal . Ponoć kilka osób się śmiało, że to ja w tańcu prowadziłam męża hi hi. Na początku goście nie chcieli tańczyć na parkiet wyszły 3 pary i po kilku tańcach sala była pusta i tu trochę nawalił dj bo nie potrafił zachęcić ludzi do zabawy. Jednakże ok. 20 impreza trochę się rozkręciła o 21:30 podano tort pierwszy kawałek dostaliśmy my i fotograf kazał nam się nim wybrudzić jedliśmy smak cytrynowo-pomarańczowy. Gdy skończyliśmy kelnerzy zaczęli podawać nam tort dla gości podchodziłam pierw do rodziców a później rozkręciliśmy się oboje i każdy dostał swój kawałem od nas Po zjedzeniu tortu fotograf zaproponował nam sesje zdjęciową nocą od razu się zgodziliśmy było ciepło a fotograf nas fajnie ustawił. Po powrocie odbyły się podziękowania dla rodziców a w tle leciała piosenka, której prawdę mówiąc nie znam ale była bardzo ładna rodzice byli miło zaskoczeni i bardzo wzruszeni dostali od nas księgi drewniane a w nich album na zdjęcia. O północy były oczepiny w małym gronie jednakże dj świetnie je poprowadził. Impreza potrwała do 2 każdy był już mocno zmęczony i dość szybko się zmyli. Przyjechaliśmy szybko do mieszkania rodziców ja zdjęłam suknie moją kochaną i brat zawiózł nas do pensjonatu gdzie mieliśmy wynajęty pokój małżeński. To był najpiękniejszy dzień w naszym życiu.
Małe rady dla PMK przed:
Mojej mamie np. nie podobało się to, że kupiłam sobie bolerko sweterkowe zamiast tiulowego a teraz twierdzi, że jednak to był lepszy wybór. Kolejna sprawa menu ciocie myślały, że to restauracja przygotowała a jak się dowiedziały, że to ja to były bardzo zaskoczone i bardzo zadowolone. Nie było osoby, która by tego menu nie przeczytała. Księga gości drzewko nie sądziłam, że w pare minut każdy zostawi swój odcisk a moja babcia bardzo chwaliła ten pomysł. Mojej mamie nie podobał się też pomysł wino zamiast kwiatów a teraz chwaliła, że to był fantastyczny pomysł także nie przejmujcie się mami dopiero po Was docenią

Przepraszam ale nie potrafie pisać relacji

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-09-18 o 00:36
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:05   #4363
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
nuna2 może Ty mi podpowiesz gdzie kupić garnitur?? Gdzie Twój Tż kupował??
on kupował slubny w andrychowie , jak sie idzie w strone tego mostu co zamknęli.

zubi nie potrafisz pisac relacji??:P ja widze co innego super!!!
Stary 2012-09-18, 08:06   #4364
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Zubi super relacja
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:08   #4365
nuna2
Zakorzenienie

ziele włącza Ci się już stres?? Mi srce tak pika, że masakra....

ale okres mi się już praktycznie skończył i na wesele nie będe mieć

kto zna jakiś sposób na odciski??
Stary 2012-09-18, 08:09   #4366
Konto usunięte

Cytat:
ziele włącza Ci się już stres?? Mi srce tak pika, że masakra....

ale okres mi się już praktycznie skończył i na wesele nie będe mieć

kto zna jakiś sposób na odciski??
u mnie zero stresu wszystko na luzie z resztą czym amm się stresować jak wychodzę za faceta swojego życia
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:12   #4367
nuna2
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36593831]u mnie zero stresu wszystko na luzie z resztą czym amm się stresować jak wychodzę za faceta swojego życia [/QUOTE]

ja też, a jednak stres jest, czy wszystko będzie dograne, ...
Stary 2012-09-18, 08:14   #4368
Konto usunięte

Cytat:
ja też, a jednak stres jest, czy wszystko będzie dograne, ...
my dlatego wcześniej sobie robiliśmy różne rzeczy żeby później luz mieć
zostało nam tylko roznieść kołacze i kupić koszulę a i stanik dla mnie
Stary 2012-09-18, 08:23   #4369
(kicia)
Zakorzenienie

zubi za relację

a ja wczoraj miałam troszki urwanie głowy nie to że dopiero przyjechaliśmy to jeszcze w ramach nie siedzenia i się opieprzania zaczełam roznosić ulotki zawsze to jakiś pieniądz a że nie mogę pójść na razie do normalnej pracy lepszy rydz niż nic... i tak teraz siedzę cały dywan w pokoju w ulotkach i zaraz lece to roznieść bo mam malo czasu

jeszcze mężowi obiad ugotować... tylko jakoś weny dizś brak
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:24   #4370
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej dziewczyny

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:27   #4371
nuna2
Zakorzenienie

nam zostało: bielizna TŻ, ubrać salę, kupić świece do koscioła i tyle.... Jutro na 9 jadę robić paznokcie.
kupiliśmy z rodzeństwem i bratowa, moim jeszcze narzeczonym mamie prezent bo 23 ma urodziny... I powiedzcie mi, pasuje go dac po połnocy czy np w niedziele na spokojnie??
Stary 2012-09-18, 08:44   #4372
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka lachoniki
Cytat:

To ja mialam jeszcze lepiej, bo bronilam sie w pelnym rozkwicie ospy, bylam cala obsypana poza twarza, i stwierdzialam ze pojde, nikt sie nie zorientowal, bo pewno by mnie nie wpuscili... ale czy pozniej cala kmisja nie poszla na chorobowe, tego juz nie wiem

No to faktycznie jesteś aparatka, żeby z ospą iść na obronę Ale też bym chyba nie chciała czekac na kolejny termin

My jutro pojdziem chyba wybrac panele Mam kilka upatrzonych, zobaczymy na żywo i zdecydujemy
Cytat:
hej skarby. Pamięta ktoś mnie jeszcze?? byliśmy na weselu w sobote było zajefajnie. Niestety w tym tyg mogę mieć problem z zaglądaniem bo będzie robota gonić, pierwsi goście już są.

Trzymaj się dzielnie
Cytat:
dziewczyny czuje żecos wyłozymy na slubie... nie wiemy za co sie chwycic..
Niczym się nie przejmuj, ślub to nie egzamin. Będzie pięknie
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubo-wesela A & I Państwa D.

Małe rady dla PMK przed:
Mojej mamie np. nie podobało się to, że kupiłam sobie bolerko sweterkowe zamiast tiulowego a teraz twierdzi, że jednak to był lepszy wybór. Kolejna sprawa menu ciocie myślały, że to restauracja przygotowała a jak się dowiedziały, że to ja to były bardzo zaskoczone i bardzo zadowolone. Nie było osoby, która by tego menu nie przeczytała. Księga gości drzewko nie sądziłam, że w pare minut każdy zostawi swój odcisk a moja babcia bardzo chwaliła ten pomysł. Mojej mamie nie podobał się też pomysł wino zamiast kwiatów a teraz chwaliła, że to był fantastyczny pomysł także nie przejmujcie się mami dopiero po Was docenią

Przepraszam ale nie potrafie pisać relacji
Oj, potrafisz pisać, potrafisz A z radami się zgadzam w 100%. Trzeba robić swoje, co się zamierzyło i tyle
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36593831]u mnie zero stresu wszystko na luzie z resztą czym amm się stresować jak wychodzę za faceta swojego życia [/QUOTE]
Oooo, moje podejście. Lubię to!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:47   #4373
nuna2
Zakorzenienie

my za tydzień kupujemy lodówke
Stary 2012-09-18, 09:12   #4374
E87
Wtajemniczenie

Zubisuper relacja Takie wpadki to zadne wpadki

Pochorowalam sie i nie wiem jak w pracy dzis wysiedze

Bylam wczoraj ogladac auto od znajomego znajomego ;p 2 wlasciciel, pierwszy to byl kuzyn naszego znajomego, chwali autko ze bardzo fajne itd... megane kombi 2005 silnik 1.5 sto koni, diesel... kurde nie wiem czy brac bo chcialam mniejsze autko, ale jak sie nim wczoraj przejechalam to super sie jezdzi, do tego srednie spalanie 4,5 litra, w trasie do 120km/h jeszcze mniej pali... rozgladam sie juz za autem dobrych kilka miesiecy i teraz fajna okazja kurde nie wiem co robic ma ktoras megane II?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 09:16   #4375
klaudusk_a
Zakorzenienie

zubi super relacja widziałam fotkę na fb, pięknie wyglądałaś w JA

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 09:20   #4376
a u d r e y
Wtajemniczenie

Hej
Wczoraj nie zdążyłam się odezwać bo mieliśmy pierwszą dawkę gości do oglądania filmu.
Dostaliśmy I część, ślub i kawałek wesela. Film mimo że wzięliśmy takiego przeciętnego kameruna jest fajnie zrobiony, wstęp z Naszych zdjęć śliczny.
Teraz nie mam czasu ale później coś grzebnę czy uda mi się z tego zrobić jakiś krótki filmik dla Was, ale ogólnie bardzo fajny.
Tyle że totalnie położyliśmy przysięgę Mąż złożył ją księdzu a właściwie mikrofonowi, a ja tej księdze w której jest przysięga... Padaka....
Stary 2012-09-18, 09:22   #4377
kasia_kuku
Zakorzenienie

Zubi, super relacja

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 09:33   #4378
kilianna
Zakorzenienie

Witam się z samego rana

zubi
, wspaniala relacja, ale mi przyjemną niespodziankę zrobiłaś rano do kawki

Nasz domek coraz lepiej wygląda, niebawem zaczną robić elewację na dniach chyba pojadę na budowę porobić jakieś fotki, chcecie zobaczyć mój mały, wymarzony domek nieopodal teściów ???
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 09:50   #4379
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Witam się z samego rana

zubi
, wspaniala relacja, ale mi przyjemną niespodziankę zrobiłaś rano do kawki

Nasz domek coraz lepiej wygląda, niebawem zaczną robić elewację na dniach chyba pojadę na budowę porobić jakieś fotki, chcecie zobaczyć mój mały, wymarzony domek nieopodal teściów ???
Gratulacje pewnie ze chcemy ): super tez bym chciala juz byc na takim etapie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 09:52   #4380
iceflower
Przyjaciółka KWC

zubi za relację przeczytałam wlaśnie do śniadania i biorę się do pracy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości