Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-17, 20:54   #211
Paula31814
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Dzięki właśnie subskrybentom zarabia dość dobrze na YT , dobrze że się wreszcie zrewanżowała ,chodź uważam że na tyle osób to nagroda troszkę mała z tego względu że szanse na wygraną są małe .

Fajny makijaż i fajna swojska naturalna dziewczyna ,podoba mi się jej kanał
http://www.youtube.com/watch?v=7Gi1IUuz_UQ

Zakupy u Szusz
http://www.youtube.com/watch?v=WRRSRKIVQ1A

TheOlimpia18 o konturowaniu twarzy i trudne słowo " instruktażowych "
http://www.youtube.com/watch?v=Lcz2060MNqk

Tag Moje Sekrety
http://www.youtube.com/watch?v=pvNdKhn5SBY
Co jak co, ale Olimpia dobrze sobie tą twarz "zrobiła". Znaczy wykonturowała
Stary 2012-09-17, 21:07   #212
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Dziękować, znam

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:09   #213
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paula31814 Pokaż wiadomość
Co jak co, ale Olimpia dobrze sobie tą twarz "zrobiła". Znaczy wykonturowała
Ona ogólnie ma ładny kształt twarzy.
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:17   #214
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Jakiś przykład? Konkretnie?
Było pisane nie raz.

Lubię dziewczyny, które się porządnie przygotowują przed nakręceniem filmiku, szczególnie jeśli są to filmiki, które mają czegoś nauczyć. Kto się nie zna totalnie, weźmie sobie coś do serca, dlatego to krytykuję

Ostatnio trafiłam na włosowe filmiki kajmanowej. Tak szybko chciała wrzucić coś o laminowaniu, że nie zdążyła się dowiedzieć o co w ogóle tam chodzi: powiedziała coś w stylu, że to domowa wersja keratynowego prostowania i żelatyna dostarcza włosom keratyny (a to nieprawda, bo kolagenu)

Filmik o rozjaśnianiu miodem też mnie załamał, powiedziała, że 3% woda utleniona np. taka z apteki to byłoby zabójstwo dla włosów, coś porównywalnego z rozjaśniaczem. Ciekawe, że większość Polek farbuje włosy stosując wodę 6% lub 9% (blondy). Jakby ktoś codziennie spryskiwał czuprynę wodą utlenioną z apteki to zniszczyłby sobie włosy, po co wprowadzać ludzi w błąd?

Czepiam się, bo patrząc po komentarzach, wiele młodych dziewczyn bierze kogoś za guru, zupełnie bezkrytycznie. Wiadomo, że każdemu się zdarzy palnąć głupotę, powiedzieć coś nieprawdziwego, ale niektórym zdarza się to często

Jeszcze bardziej doceniam Nissiax

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-09-17 o 21:30
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:23   #215
22angeliczka
Raczkowanie

...

Edytowane przez 22angeliczka
Czas edycji: 2012-09-17 o 21:47
22angeliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:28   #216
zoila
Klientka w krawacie

22angeliczka to nie jest miejsce na tego typu posty. W poradach w tego typu problemach specjalizuje się podforum Intymnie.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:29   #217
Paula31814
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
22angeliczka to nie jest miejsce na tego typu posty. W poradach w tego typu problemach specjalizuje się podforum Intymnie.
A na tamtym forum jest mnóstwo Cioć Dobra Rada także ktoś na bank Ci pomoże
Stary 2012-09-17, 21:29   #218
sylwoha
Zakorzenienie

wybacz, ale tutaj to bylby za duzy oftop, zaloz sobie watek, sie wypowimy
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 22:04   #219
agniesikk
Zakorzenienie

Podoba mi sie filmik olimpii o konturowaniu twarzy, takie mniej wiecej podstawy pokazala, ale o kosmetykach do konturowania przewinelam, dla mnie bylo za dlugie
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 22:08   #220
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
robiłam porządek w subach niedawno i wywaliłam radzkę, znudziła mi się ta pseudostylistka.

Ja biorę udział w rozdaniach, jak trzeba tylko napisać 'biorę udział w rozdaniu' Jak trzeba napisać w komentarzu 'co daje ci szczęście' i inne pierdy, to nie
aha i jak trzeba polubić 10 stronek to też odpuszczam
Takich rozdań"biorę udział" będzie coraz mniej, bo z tego co wiem, to takie rozdania podchodzą pod paragraf. Są uznawane za hazard.
BigBeautifulLulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 22:28   #221
malaczarna248
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Mozr i jest jej pasją, ale niestety często opowiada po prostu głupoty.
Ja tam lubię jej filmiki i to nie znaczy, że jak cielątko łykam wszystko, co mówi youtuberka i lecę od razu do drogerii ... Może i robi błędy, ale jest wiele koncepcji, jakoś nikt nie znalazł dobrego środka, bo to co dla kogoś jest NAJ, na inną osobę dział wręcz odwrotnie
Stary 2012-09-17, 23:08   #222
kajmanowa
Raczkowanie

Cytat:
Było pisane nie raz.

Lubię dziewczyny, które się porządnie przygotowują przed nakręceniem filmiku, szczególnie jeśli są to filmiki, które mają czegoś nauczyć. Kto się nie zna totalnie, weźmie sobie coś do serca, dlatego to krytykuję

Ostatnio trafiłam na włosowe filmiki kajmanowej. Tak szybko chciała wrzucić coś o laminowaniu, że nie zdążyła się dowiedzieć o co w ogóle tam chodzi: powiedziała coś w stylu, że to domowa wersja keratynowego prostowania i żelatyna dostarcza włosom keratyny (a to nieprawda, bo kolagenu)

Filmik o rozjaśnianiu miodem też mnie załamał, powiedziała, że 3% woda utleniona np. taka z apteki to byłoby zabójstwo dla włosów, coś porównywalnego z rozjaśniaczem. Ciekawe, że większość Polek farbuje włosy stosując wodę 6% lub 9% (blondy). Jakby ktoś codziennie spryskiwał czuprynę wodą utlenioną z apteki to zniszczyłby sobie włosy, po co wprowadzać ludzi w błąd?

Czepiam się, bo patrząc po komentarzach, wiele młodych dziewczyn bierze kogoś za guru, zupełnie bezkrytycznie. Wiadomo, że każdemu się zdarzy palnąć głupotę, powiedzieć coś nieprawdziwego, ale niektórym zdarza się to często

Jeszcze bardziej doceniam Nissiax
Nie czepiasz się też uważam, że niektóre ytbowiczki traktowane są jak guru zupełnie bez powodu. Ja sama nie chciałabym, żeby ktoś mnie tak traktował. Zawsze podkreślam to, że jestem amatorem i nagrywając filmy i oglądając yt ciągle się czegoś uczę - wszystkiego nie wiem, nie jestem alfą i omegą Wbrew pozorom, przygotowanie się do jednego filmu zabiera mi najmniej dwie godziny - czasami mówię o czymś co wiem/znam i bardzo mnie zajmuje a czasami jest to film na zasadzie - dowiedziałam się czegoś i przekazuję dalej, bo może nie znacie/nie wiecie/nie trafiłyście na to (przede wszystkim z powodu grupy wiekowej jaka mnie ogląda).

O laminowaniu włosów dowiedziałam się z blogów, poszperałam w google, obejrzałam inne filmy i bardzo się tą sprawą zajarałam dlatego chciałam od razu wypróbować i przekazać dalej - informacja, że to domowa wersja keratynowego prostowania pochodziła właśnie z jednego z urodowych blogów, to, że tego nie sprawdziłam - mój błąd!

A co do rozjaśniania włosów miodem - po wielokrotnym farbowaniu, rozjaśnianiu, domowym ombre i ratowaniem resztek włosów zakochałam się w miodowych zabiegach i uważam, że są one po prostu zdrowsze niż farby, rozjaśniacze, woda utleniona (kiedyś bardzo popularna) i wszystko inne razem wzięte Czasami chce się powiedzieć wszystko naraz i nie zawsze dobrze to wychodzi, ale nie ma to na celu wprowadzania ludzi w błąd... Całe odniesienie do rozjaśniania włosów apteczną wodą utlenioną miało na celu uniknięcia skojarzenia "miód + woda = H2O2, woda utleniona z apteki = H2O2, więc potraktuję włosy wodą utlenioną i jak mi wyjdzie jajecznica na głowie, to zażalenia do kajmanowej" Oglądają mnie przede wszystkim młode osoby i staram się pod nie dopasować co mówię, ale czasami nie wyjdzie.

Zapraszam zawsze do komentowania filmów, wiele osób je czyta a jeśli ja się pomylę to inni mają szansę zobaczyć, że zostałam "naprostowana" i z niezamierzonego błędu zostaną wyprowadzeni
kajmanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 23:12   #223
agniesikk
Zakorzenienie

Ja mam nadzieje, ze w tym roku wyjda fajne aktualne filmy o zimowej pielegnacji ciala i twarzy
Stary 2012-09-17, 23:25   #224
Lavande
Raczkowanie

Cytat:
urban decay jak juz

askimmaya 1 dzień temu

tylko to zwróciło uwagę?
matko...
kazdy wchodząc tu szuka jakiegoś błędu masakra 

MrOlimpia18 w odpowiedzi do: askimmaya 1 dzień temu

nie przejmuj się. Tacy ludzie specjalnie zakładają konta żeby komuś dopiec;/

Paulina Serxee w odpowiedzi do: MrOlimpia18 1 dzień temu

dokładnie tak a koło gospodyń powiadamia o wszystkim i włażą tu i piszą ciągle jedno i to samo jedna popiera drugą eh

MrOlimpia18 w odpowiedzi do: Paulina Serxee 1 dzień temu
Jak myślicie, kogo miała na myśli mówiąc o 'kole gospodyń'?
Stary 2012-09-17, 23:26   #225
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
Nie czepiasz się też uważam, że niektóre ytbowiczki traktowane są jak guru zupełnie bez powodu. Ja sama nie chciałabym, żeby ktoś mnie tak traktował. Zawsze podkreślam to, że jestem amatorem i nagrywając filmy i oglądając yt ciągle się czegoś uczę - wszystkiego nie wiem, nie jestem alfą i omegą Wbrew pozorom, przygotowanie się do jednego filmu zabiera mi najmniej dwie godziny - czasami mówię o czymś co wiem/znam i bardzo mnie zajmuje a czasami jest to film na zasadzie - dowiedziałam się czegoś i przekazuję dalej, bo może nie znacie/nie wiecie/nie trafiłyście na to (przede wszystkim z powodu grupy wiekowej jaka mnie ogląda).

O laminowaniu włosów dowiedziałam się z blogów, poszperałam w google, obejrzałam inne filmy i bardzo się tą sprawą zajarałam dlatego chciałam od razu wypróbować i przekazać dalej - informacja, że to domowa wersja keratynowego prostowania pochodziła właśnie z jednego z urodowych blogów, to, że tego nie sprawdziłam - mój błąd!

A co do rozjaśniania włosów miodem - po wielokrotnym farbowaniu, rozjaśnianiu, domowym ombre i ratowaniem resztek włosów zakochałam się w miodowych zabiegach i uważam, że są one po prostu zdrowsze niż farby, rozjaśniacze, woda utleniona (kiedyś bardzo popularna) i wszystko inne razem wzięte Czasami chce się powiedzieć wszystko naraz i nie zawsze dobrze to wychodzi, ale nie ma to na celu wprowadzania ludzi w błąd... Całe odniesienie do rozjaśniania włosów apteczną wodą utlenioną miało na celu uniknięcia skojarzenia "miód + woda = H2O2, woda utleniona z apteki = H2O2, więc potraktuję włosy wodą utlenioną i jak mi wyjdzie jajecznica na głowie, to zażalenia do kajmanowej" Oglądają mnie przede wszystkim młode osoby i staram się pod nie dopasować co mówię, ale czasami nie wyjdzie.

Zapraszam zawsze do komentowania filmów, wiele osób je czyta a jeśli ja się pomylę to inni mają szansę zobaczyć, że zostałam "naprostowana" i z niezamierzonego błędu zostaną wyprowadzeni
Fajnie, że się odezwałaś Obejrzałam kilka Twoich filmików i nie zgrywasz ekspertki przemądrzałym tonem jak co niektóre panie (każdy chyba pamięta słynny filmik o włosowych grzechach głównych). Każdy ma prawo się pomylić, ale też warto się czasem wstrzymać przed nagraniem, to nie wyścigi Na włosowe "wpadki" jestem wyjątkowo cięta, nic na to nie poradzę
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 23:37   #226
kajmanowa
Raczkowanie

Cytat:
Fajnie, że się odezwałaś Obejrzałam kilka Twoich filmików i nie zgrywasz ekspertki przemądrzałym tonem jak co niektóre panie (każdy chyba pamięta słynny filmik o włosowych grzechach głównych). Każdy ma prawo się pomylić, ale też warto się czasem wstrzymać przed nagraniem, to nie wyścigi Na włosowe "wpadki" jestem wyjątkowo cięta, nic na to nie poradzę
Czasami nie mogę się powstrzymać Odzywam się, bo śledzę Was regularnie. Nigdzie tak jak tutaj nie widać co jest w filmach ok, co nie jest - szkoda, że tak szczerych komentarzy nie ma na yt, bo albo "ślicznie wyglądasz" (taa jasne ;D) albo wulgarne wypociny.. A i o innych ytbowiczkach chętnie czytam
kajmanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 00:00   #227
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
nie każdy mogłabyś powiedzieć o jaki filmik konkretnie chodzi?

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 01:06   #228
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
Czasami nie mogę się powstrzymać Odzywam się, bo śledzę Was regularnie. Nigdzie tak jak tutaj nie widać co jest w filmach ok, co nie jest - szkoda, że tak szczerych komentarzy nie ma na yt, bo albo "ślicznie wyglądasz" (taa jasne ;D) albo wulgarne wypociny.. A i o innych ytbowiczkach chętnie czytam
I nie bulwersujesz się?
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:07   #229
Qloui
Rozeznanie

Już teraz wiem czemu Siostry Glam tak reklamują firmę Ziaja wreszcie się przyznały że współpracują z tą firmą a zawsze tak się zarzekały że kupują te produkty bo wspierają Polskie marki a to G*** prawda dostają produkty za darmo .
http://www.youtube.com/watch?v=fnYRJvIJc6s

OOTD u Niessia25 ( te chodzenie w filmikach ze strojem dnia wygląda śmiesznie )
http://www.youtube.com/watch?v=dCH-URuk7EQ

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-09-18 o 08:27
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:12   #230
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ciekawe, że większość Polek farbuje włosy stosując wodę 6% lub 9% (blondy).
Farbuje 12 % ... czy to oznacza, że jestem już łysa ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:30   #231
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Już teraz wiem czemu Siostry Glam tak reklamują firmę Ziaja wreszcie się przyznały że współpracują z tą firmą a zawsze tak się zarzekały że kupują te produkty bo wspierają Polskie marki a to G*** prawda dostają produkty za darmo .

Ona mówi o współpracy w swojej pracy. Jest farmaceutką.
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:59   #232
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Takich rozdań"biorę udział" będzie coraz mniej, bo z tego co wiem, to takie rozdania podchodzą pod paragraf. Są uznawane za hazard.
Hahah poważnie? Ktoś planuje się tym zająć?

To jakiś absurd, a swoją drogą jak wygląda prawnie współpraca z firmami? Jakaś umowa? Uwzględnia się to w rozliczeniu?
I jak się do tego wszystkiego ma nasz genialny podatek od darowizny? Ktoś wie?
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 09:06   #233
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolina_p19 Pokaż wiadomość

BARDZO dziękuję
Stary 2012-09-18, 09:51   #234
ladyInGreen
Zadomowienie

można dołączyć?
Szukam fajnych kanałów na YT, oglądam tylko w wolnym czasie Basie callmeblondieee oraz Kasie ciasteczko25. Bardzo fajny macie wątek.
Stary 2012-09-18, 10:10   #235
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Hahah poważnie? Ktoś planuje się tym zająć?

To jakiś absurd, a swoją drogą jak wygląda prawnie współpraca z firmami? Jakaś umowa? Uwzględnia się to w rozliczeniu?
I jak się do tego wszystkiego ma nasz genialny podatek od darowizny? Ktoś wie?
Przecież losowanie podchodzi pod ustawę o grach hazardowych.
Stary 2012-09-18, 10:14   #236
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

A potem na nas mowia, ze my chlew jestesmy serio przy kazdym wrzuconym filmiku trzeba cos skrytykowac, jakby to byl jakis obowiazek? fanka nieesi25 nie jestem i nie bede jej tu bronic, no ale juz bez przesady, zeby sie czepiac, bo smiesznie wyglada jej chodzenie
btw. szkoda, ze ubrala tunike do tego filmu, bo ciekawa jestem czy jej brzuch urosl, no ale cos na twittrerze pisala, ze juz w spodnie sie nie miesci i dlatego pewnie nosi legginsy (to i tunika do kompletu)

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-09-18 o 10:15
Stary 2012-09-18, 10:19   #237
othecat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Przecież losowanie podchodzi pod ustawę o grach hazardowych.

zgadza sie. dlatego teraz trzeba zrobić/napisać cokolwiek co bedzie podlegało ocenie i na jej podstawie bedzie sie wybierało wygraną. Tak by ominąć losowanie.
Stary 2012-09-18, 10:25   #238
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A potem na nas mowia, ze my chlew jestesmy serio przy kazdym wrzuconym filmiku trzeba cos skrytykowac, jakby to byl jakis obowiazek? fanka nieesi25 nie jestem i nie bede jej tu bronic, no ale juz bez przesady, zeby sie czepiac, bo smiesznie wyglada jej chodzenie
btw. szkoda, ze ubrala tunike do tego filmu, bo ciekawa jestem czy jej brzuch urosl, no ale cos na twittrerze pisala, ze juz w spodnie sie nie miesci i dlatego pewnie nosi legginsy (to i tunika do kompletu)

To nie krytyka tylko stwierdzenie , zobacz na różne filmiki z OOTD na YT i sama zobaczysz że wszystkie nagle zaczęły takie chodzenie w filmikach i każda po drugiej to zgapiła i filmiki są takie same .

Nowy Filmik u Makijaże KasiD WOOOHOOO !
Pytania i odpowiedzi
http://www.youtube.com/watch?v=nFW1wmcxeSI

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-09-18 o 10:27
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 10:32   #239
beznadziejniak
Łotewa

Lubię ja ale 35 minut zobaczyłam i wyłączyłam od razu
Stary 2012-09-18, 10:33   #240
othecat
Raczkowanie

Cytat:
To nie krytyka tylko stwierdzenie , zobacz na różne filmiki z OOTD na YT i sama zobaczysz że wszystkie nagle zaczęły takie chodzenie w filmikach i każda po drugiej to zgapiła i filmiki są takie same .

Nowy Filmik u Makijaże KasiD WOOOHOOO !
Pytania i odpowiedzi
http://www.youtube.com/watch?v=nFW1wmcxeSI

to nie krytyka - to troszke śmieszne ze każda teraz sie przechadza - ale to ich chyba niespełnione marzenie o byciu celebrytką/modelką...

Edytowane przez othecat
Czas edycji: 2012-09-18 o 10:34
othecat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości