![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpię tego uczucia
![]() ![]() mad85 dobrze, że wszystko ok ![]() Chyba wszystkie musimy trochę zastopować, bo widocznie już macica jest wykończona naszymi wygibasami. Szczerze to ja nie cierpię jak ktoś się nade mną użala, wole wszystko sama, a potem macica się napina i mam skurcze. Dziewczyny wchodzimy w taki okres, że wszystko może nam zaszkodzić. Nie nośmy, nie skaczmy, nie biegajmy po schodach bez powodu ![]() Lepiej poleżeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
mad dobrze ze wszytsko w porzadku
u mnie mloda juz spi ja po kapieli tz poscielil lozeczko postanoilam kupic sobie jakies cienie na wesele na all i za chwilke nyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
Przyszlam sie przywitac, nie bylo mnie przez weekend i mam 6 stron do nadrobienia i to tylko nowy watek, o starym juz nie wspomne. Ide poczytac
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- AnitaKotek co do butelek to ja mam TT, smoczki tak samo ![]() Mad85 super ze wszystko wporzadku, odpoczywaj kochana ![]() Marti slicznusi synus ![]() Muminek88 modlimy sie za Laurke kochana ![]() Dziewczyny a skad jest Muminek?? Kamilka90 myslimy o Tobie i Nataneilku kochana ![]() Lonia sliczniutka jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||
Zakorzenienie
|
AnnaEf gratuluje wizyty
![]() ![]() marti86 odpoczywaj kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas w porzadku po wizycie, szyjka zamknieta i dluga ![]() morfologia ładnie rosnie, nastepna wizyta 5 pazdziernika ![]() umowilismy sie z ginem ze w drugiej polwoie listopada rodzic moge, wczesniej mi zabronil ![]() pojechalismy do mamy mojej na obiadek i teraz odpoczywam strasznie mnie boli kosc ogonowa i siedziec nie moge normalnie, te uroki ciąży hihi cwaniaczki z Was zeby tak szybko nowy watek dziabnać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem z Wami na bieżąco, czytam Was kiedy tylko mam czas, ale z tym pisaniem gorzej. Produkujecie tyle, że po prostu nie ogarniam tych wszystkich postów. ![]() ![]() Niedawno znów wróciłam ze szpitala. To cholerne nadciśnienie nie daje mi spokoju, znowu potrzymali mnie tydzień i włączyli kolejne leki. Łykam już tyle tej chemii, że aż wolę nie mówić.. Tak w ogóle to fajny zbieg okoliczności wyszedł, bo okazało się, że leżałyśmy w tym samym szpitalu z Dojotką, wtedy jak ona leżała ze skurczami. Prawdopodobnie gdzieś się mijałyśmy na korytarzu. Leżałam dwie sale obok Dojotki. ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewuszki, z którymi zaprzyjaźniłam się na początku. Czytam Was regularnie i myślę o Was ciepło. ![]() Oczywiście "nowsze" kolezanki tez pozdrawiam. ![]() Gratuluję szczęśliwym mamusiom i trzymam kciuki za Wasze maleństwa. ![]() Pa! ![]()
Edytowane przez Poni Czas edycji: 2012-09-17 o 21:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Muminku, mocne kciuki za córeczkę i dużo siły dla Ciebie ![]() Micia, jak tam po sr? Podobało Ci się?? Lonia, ale ślicznie wyglądasz ![]() fajnie, że same dobre wiadomości, dziewczyny powychodziły ze szpitala ![]() a co u Kamilki i Natanielka, bo nie doczytałam
#160 | |||||
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() ależ te strony lecą. ![]() ![]() Lonia - jakaż Ty piękna i z tym brzuszkiem ![]() ![]() Magdaef - super że wróciłaś i wszystko jest wporządku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj byłam w zoo i zakochałam się w lemurach wari ![]() ![]() Mad - dobrze że udało się Tobie dostać do lekarza i wszystko jest ok... ufff ![]() Cytat:
![]() ![]() AnnaEf - ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Nadrobiłam co miałam nadrobić i mykam spać bo jestem jakaś padnięta. Miłego wieczoru i nocki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
o właśnie, skleroza na całego
Marti, Mikołaj jest boski ![]() ![]() Judkama, gratuluję udanej wizyty AnnaEf, fajnie, że u Ciebie OK i serdecznie gratuluję siostrze. A dla Ciebie ![]() ![]() A ja znowu nie mogę spać ![]()
#162 |
Wtajemniczenie
|
Poni hehhe ale zbieg okoicznosci, szkoda ze sie wczesniej nei zgadalsyscie. A tak woogle milo Cie na watku widziec, dawno cie chyba nie bylo
![]() ![]() A my dzis bylismy pierwszy dzien w Filipa nowej szkole i jakos mi tak smutno ze teraz juz pol dnia bez niego bede. Przez 5 lat spedzalam z nim kazdy dzien i godzine i tak jakos mi dziwnie ale widzialam ze zadowolony i ze sie cieszzyl to troszke mi lepiej. A w czwartek mam SCAN juz sie doczekac nie moge tak dawno nie widzialam Mai i jesczze cala 3 idzimy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Ja wieczornie się z wami witam, bo nie wiem czy ranka dożyję.. tż mnie chyba zatłucze jak wróci z pracy.. bo wzięłam się za malowanie karnisza, pranie, sprzątanie, gotowanie.. Jak to jest, że niby wolne mam - a latam i cały czas jest coś do robienia.. przejrzałam dziś apteczkę - masakra.. ile leków przeterminowanych!
Muminek - trzymam kciuki wraz z innymi dziewczynami ![]() Trzymajcie się ciepło dziewczynki. Pozdrawiam.
#164 |
Zakorzenienie
|
Halwaya, ja też mam tak czasami, niby wolne, a gorzej się namęczę niż jakbym do pracy normalnie chodziła. Ale uważaj z tymi porządkami!!
idę się przytulić do męża, może mi się uda zasnąć, bo on już dawno chrapie (tzn nie chrapie na szczęście, bo nie cierpię tego). Kolorowych snów ![]()
#165 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Przez weekend nawet nie miałam czasu do Was zajżec ale za to dzisiaj dzielnie nadrobiłam ponad 20str ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
No wreeeszcie moge tu zajrzec .
![]() Przyszla do mnie siostra z synkiem i pol dnia w plecy . Poszlysmy na dluugi spacer i nic mnie nie boli , prawie wogole brzuch mi nie twardnial . Patrzac na wczorajszy dzien i dzisiejszy poranek to mozna powiedziec ze wrocilam do zywych ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze jutro dowiem sie ze wszystko ok . ze te bole to normalne , ze nie rodze , ze nie odkleja mi sie lozysko .. ![]() Mad, Mysti - nie straszcie nas tak wiecej ![]() ![]() Marti - pieeekny ten Twoj sunuś ![]() ![]() ![]() Muminku - ciagle nieprzerwanie trzymam mocno ![]() Judkama - ![]()
#167 |
Zadomowienie
|
Witam się w nowym watku
![]() Ja dzisiaj cały dzień Was podczytywalam, ale dzień zaganiany masakrycznie bo szykowalam synka na wycieczkę do hydparku a potem sr jeszcze była... Jutro mąż w delegacje a syn na wycieczkę towiećej poplotkuje... Muminku, bądź silna ![]() Kamilka, Mocno Cię sciskam i Nataniela ![]() Lonia i Wera, Piękne z Was kobiety, naprawdę miło popatrzec ![]() Marti, Skarbie, muisz sobie wybierać produkty o niskim indeksie glikemicznym, będzie Ci łatwiej uregulować ten cukier ![]() Sprawdzaj indeksy produktów w necie. Poni, Miło Cię widzieć ![]() Niteczka-super wszystko zrozumiałaś, dzięki za wytlumaczenie dziewczynom ![]() Halwaya, Masz baty ![]() TodayTommorow, Już dzisiaj trzymam kciuki za Scan Mai. Pokrzywka, Pięęknie wygladasz i brzuszek taki sam raz, Mad i Mystique- Limit stresu wyczerpany do końca ciąży, teraz już wszystko będzie ok ![]()
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mieszkam w de w okolicy Paderbornu a w pl jestem z slaska nie umiem spac,ponadrabialam was,ide budzic synkow i jedzimy do malej...mam nadzieje ze dzis glowka nie urosla od wczoraj... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Hej kochane,
melduję się w nowym wątku na 6-tej stronie ![]() Nie wiem kiedy ponadrabiam, dziś mnie nie będzie: mąż ma dzień wolny, będziemy jeździć jak wariaty i załatwiać Bardzo Ważne Sprawy, i jeszcze razem do szkoły rodzenia na zajęcia idziemy ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, całuję i życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Muminku,
Daj znać co z glowką, jak wrócicie. Trzymam kciuki, żeby nie urosła. Daleko macie do szpitala? A ja od 3.30 na nogach, ale moi panowie wyprawieni w swoje podróże, a przede mną 4 samotne dni. To sie jeszcze pochwałę moim pierworodnym ![]() ImageUploadedByTapatalk1347943867.536328.jpg
#171 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki my chyba pojedziemy z gabrysia na budowe dzisiaj cos mi sie tak przynamniej zdaje na razie szybko poprasuje i odkurzeee noi jakims cudem ubiore stworka booo ostatnio nie chce sie ubierac mowi mi mama mam tooo czyli pizamke
kochana alez masz przytsojniaka |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Hej, witam się po okropnej nocy. 2 razy brzuch mnie zabolał i stwardniał, że nie wiedziałam co się dzieje. Nie wiem co to, ale strasznie nieprzyjemne było i pół nocy nie spałam. W ogóle mam jakiś kryzys, czuję się wielka, jest mi źle i chciałabym, żeby już był listopad.
Na szczęście dzisiaj wieczorem wizyta, więc poproszę o kciuki ![]() Weronika, znowu Cię czeka pracowity dzień Karolamankowa, ale masz przystojniaka ![]()
#173 |
Zadomowienie
|
heja widzę że nowy wątek już. Ja wczoraj jakoś nie miałam ochoty na nic . Troszke was wczoraj czytałam a pote wsadziłam nos w książke i mnie nie było. dziś też nie wiem jak to będzie ale postaram się normalnie z wami dziś być
ZAczełam 26 tydzień ![]()
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Piszecie jak szalone!!!! Nowy wątek i 6 stron ![]() Ja wczoraj jak o 12 położyłam się zdrzemnąć to dopiero mąż mnie obudził jak z pracy wrócił... cały dzień przespałam ![]() Dzisiaj wybieram sie na zakupy (znowu) ale do innego miasta więc może coś znajdę... muszę tylko poczekać na brata bo moja mama nie chce wsiadać ze mną do samochodu... ![]() Kochane gratuluję noworozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty ![]()
#175 |
Zadomowienie
|
Witam!
Podczytuję Was od kilku części, nie udzielałam się, bo ciężko za Wami nadążyć, ale spróbuję. Właśnie konczę 26 tc, wczoraj miałam studniówke ![]() Od początku września diagnozuję cukrzycę, ale wydaje mi się, że wyniki są ok, wizyta u diabetologa w poniedziałek. Natomiast martwi mnie to, że we wrześniu wcale nie przytyłam, waga ciągle na jednym poziomie - mały kopie i chyba jest ok, ale chciałam zapytać, czy macie jakieś info na ten temat? Może powinnam się zgłosić do gina? Wizytę mam pod koniec miesiąca. Trzymam kciuki za wszystkie mamusie i ich dzieciaczki ![]() Karola - witaj znów, alez masz udanego synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Neipys co do wagi, ja przez miesiąc w sierpniu w ogóle nie przytylam tak wyszło na wazeniu u gin, wczoraj wazylam sie w domu po kolejnych 3 tyg i...tez nic sie nie ruszyło. Niby super, ale tez lekko sie martwię. Ale brzuszek troszkę rosnie, Mała kopie jak szalona więc co miałoby być złe. Ja mam wizytę w przyszły wtorek. Od poczatku ok 4 kg.
Gin słowem nie skomentował ze jest cos nie tak, bo nie przytylam.
Iza - łowca zabawek Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha ![]() Edytowane przez Gabi2 Czas edycji: 2012-09-18 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Gabi hej
![]() No ja też od początku 4kg na plus, w sumie to 6, ale najpierw schudłam 2kg przy mdłosciach, a potem nadrobilam. Mój tez kopie, no ale to przecież nie znaczy, że np. zdrowo rosnie. W 23tc miał 670g, więc dośc dużo, a potem musiałam zrezygnować ze słodyczy, bo wyszła mi graniczna glukoza po obciązeniu i kiedy dostałam glukometr, zmieniłam diete i waga stanęła. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witam kochane ![]() wywaliło mnie wczoraj z neta ![]() Byłam oglądać wczoraj mebelki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, witam się dzisiaj odrazu na wstepie trzym. kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj i gratuluje rozpoczetych tygodni
![]() ![]() Ja wstałam dzis niezwykle wczesnie jak na mnie bo o 7, i nie wiem co ze sobą zrobic dzisiaj, nie mam zywcem co robic;/ posprzątane jest, poprasowane poprane no procz maluszkowych ubranek bo tego jeszcze nie ruszyłam i na to mam ochote ale proszku jeszcze nie kupiłam;/ tak to bym sie tym zajełaa tak to zywcem nie wiem co robic, wiadomo cos tam ugotuje, maz juz od kilku dni gada ze chce mu sie kebaby to zrobie i dalej nie mma co robic z czasem, lezec to mi sie nie chce , nie nawidze lezec;/ poza tym osttanio lezenie jak dla mnie nie jest za wygodne, pojechałabym na miacho ale byłam w tamtym tygodniu ochodziam sie po sklepach i wszystko wyogladałam nic ciekawego nie ma, wiec wątpie ze sie to przez kilka dni zmieniło.... ksiązki nie mam zadnej zeby se poczytac wszystkie obczytane... wezcie mi dajcie jakas porode co dzis robic;p piszcie co robicie moze mnie zainspirujecie do jakiegos działania. Poza tym czuje sie gruba i ociężała;/ i w ogóle masakra, wariuje w tym domu ja juz chce mojego maluszka przy sobie. W PNŚ jest o kolkach niemowlecych np sposób z suszarką...:)
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Ja to dziś przed 7 wstałam i też nie mam pojęcia co zrobić... do brata dodzwonic sie nie mogę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Dodzwoniłam się w końcu... ale boże z moim bratem to gada sie jak za przeproszeniem z dupą! Pytam się go z ile będzie w domu.. no nie wiem niedługo może za pół godziny może za godzinę, półtorej albo dwie, nie wiem jeszcze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.