|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Nie trafiłam
Dobra zbieram się po wyniki, a pózniej zrobię obiadek na zapas i będę do gina się szykować po zwolnienie. Miłego dnia dziewczyny
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
łaaaa znowu jestem w szoku ale gratuluje serdecznie !! Powiedz mi Kochana w ktorym tyg poczatkowo dowiedzialas sie ze bedzie chlopak?? bo ja juz trzese portkami Cytat:
Gratuluje i Witam nową mamusie
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gratuluje CÓRECZEK
ach ! ujawniło się - 20 malutkich kobietek i 15 malutkich mężczyzn !
|
|
#3364 |
|
Zadomowienie
|
U mnie powiedziala ginka, ze raczej nie ma szans zeby z cipki sie zrobil siusiak .... odwrotnie jest szansa ... aha i mowila ze juz wiedziala a wczesniej ale nie chciala nic sugerwoac
![]() ![]() ![]() ![]() ide dzis do lumpka ... no i chce upolowac jakies kocyki i rozka ... przejze sobie allegro ... no i narazie Blaneczka nie kopie, dopiero zaczela tak z 4 dni temu .... Edit, a tak wogole widze, ze 1 Blanka juz na watku jest ... U Lenovy .... To beda 2 ![]() ![]()
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-09-18 o 09:30 |
|
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny
Dziekuje za pamiec, gdyby nie to, ze sama sie praktycznie domyslilam co mi jest, bo mialam kiedys kamiec w nerce, to pewnie od lekarzy bym sie nie dowiedziala, bo sama ich pytalam czy to to a oni ze tak najprawdopodobniej atak kolki nerkowej ale plamienia to sie nie dowiedzialam od czego ale wiem jedno do pracy nie wracam bo tylko wrocilam i taki eproblemy sie zaczely moze to przez siedzenie przy biurku bo mam prace biurowa a moze przez stres bo od razu od pon sie zdenerwowalam, zapytam moja gin bo mam wizyte 25, ale do pracy i tak bede zajezdzac, sprawdzac czy dziewczyna sobie dobrze radzi za mnie, i sie denerwuje ale jak na razie jest ok. Żal mi bo żegnam się z pracą na długo, długo (moze na stale jesli wyjedziemy za granice) a jednak fajnie tak czasami pozartowac mozna z dziewczynami i w ogole, jak doszla ta dziewczyna to nie siedzialam sama w pokoju i bylo tak razniej, no ale wole dmuchac na zimne i lepiej siedziec w domu, chociaz nie wiem co bede w nim robic.
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
U nas od kilku dni trwa "wojna" o imie
![]() TZ chce takie hmm "normalne", z kolei na moje pomysly mowi, ze "wymyslam" :P On jest za Bartkiem i Aleksandrem. Ja za Leonem, Julianem, Antosiem. W obszarze kompromisu leza: Kuba, Jaś. Cos podejrzewam, ze na Kubie sie skonczy, bo wczoraj non stop uzywal tego imienia
|
|
|
|
#3367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie by im przykro było jak byś odmówiła.O jacie gratulacje!! U mnie pisior trzyma się na miejscu od 12 tygodnia Już 3 razy potwierdzony więc chyba nie odpadnie już. Wyprawka ciuszkowa przecież skompletowana ![]() Aśka cudne fotki ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry z rana, ja po śniadaniu, zjadłam resztę makaronu z obiadu Spała bym pewnie nadal, ale mama mnie telefonem obudziła.Dziś zaczynamy 24 tydzień |
|||
|
|
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
Karina, Natasza, Diana, Anastazja, Elena które, imię bardziej Wam się podoba?? nudzi mi sie juz mnie korci zeby do pracy dzwonic co tam slychac. Takze musze sie czyms zajac |
|
|
|
#3369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() WOW To jakaś plaga z odpadającymi siusiakami. Szwagierki "synkowi" też ostatnio odpadł i stała się dziewczynką
|
|||
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie nie wiem jeszcze jakie imię... masara... Mojemu Tztowi podoba się Pola mi też, ale mi bardziej chyba Patrycja pasuje, i tak czasem mówie do dzidzi, Patusia Patrysia itd, a Pola? Polcia, Polunia? hmm tez fajnie ale kurde, cięzko, w końcu to imię na całe życie, nie chce zeby później były pretensje;p najchętniej bym dała Nela, no ale tzt się nie zgodzi... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=m1I-P...eature=related uwielbiam, Vivaldi...Zima.
|
|
|
#3371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hihi gratulacje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą mąż Ci chyba pomoże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zjadłam śniadanie: płatki owsiane z otrębami na mleku - ale dziś sobie gluta zrobiłam Aż łyżka stanęła A po 10 spadamy z mężem do lumpków. Zobaczymy czy jest coś ciekawego dla Dominisi
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-09-18 o 09:47 |
||||
|
|
|
#3372 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5t2305?c=2505 http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5t2303?c=2519 http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...y-5t2225?c=866 http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5r2304?c=2521 http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5s2305?c=2594 Cytat:
Cytat:
Karina, bo najprostsze. |
|||
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no rano koło 5 nad ranem czułam jak tam pyknęło raz czy dwa.... ale ogólnie jakis leniwy ten mój maluch sie zrobił....
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te jego włoski, mniam. Miałam nadzieję na takiego malutkiego, słodkiego rudzielca. Ale ze mnie jest całkiem niezła partia (Hahaha. A co do ciuszków, to ja już trochę kupiłam i mam zielone, ceglaste, czerwone, fioletowe i niebieskie, żadnych różowych. A, no i mam też body granatowe, praktycznie czarne. Kupowałam te ciuchy, jak nie znałam jeszcze płci... Także da się znaleźć inny kolor. A, no i imię Pola jest bardzo fajne. Dobrze by było, gdyby imiona naszych dzieciaczków się nie dublowały, a Twoje jest oryginalne i ładne. Cytat:
Antoinette, gratuluję córuni. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-18 o 10:03 |
||
|
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
SR, tak to szkoła rodzenia
Witam nowa mamusie! pisz częściej ![]() Cytat:
My tym bardziej he he. Gratuluje! Cytat:
w kazdym bądź razie, bola mnie cholernie pachwiny i nieraz szczególnie w nocy oraz jak wstaję z łóżka to przechodzi to tez na pochwe, ale wtedy to raczej jest to ból krótkotrwały, w przeciwieństwie do pachwin . wg mnie to rozciagajace się mięśnie...Właśnie był listonosz, dostałam hasło do konta na allegro. wreszcie bede miec swoje Jak rusze z zakupami to tylko współczuć listonoszowi Zjadłam płatki a teraz zapijam to wszystko sokiem z buraka Hm, cola to to nie jest ale szczerze mówiąc myślałam że bedzie o wiele gorsze... Da sie wypić. dzis zrobię sobie jeszcze sok z marchwi
|
||
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
porażka jedna wielka, ale mnie smieszy tez ile rodzinnego się dostaje, 60pare złoty na miesiąc ehehehehe to jest dopiero.... I co tacy ludzie mają za to kupić? nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, gratuluje dziewczynek
![]() Witam nowa mame antoinette my tez mamy juz Gabrysie i ogromny problem z drugim imieniem Najgorsze jest to, ze my raczej nie planujemy powrotu do Pl wiec imie chcialabym, zeby brzmialo tak samo w Polsce jak i tutaj Przez kilka dni probowalam przyzwyczaic sie do Lilianki ale wydaje mi sie jednak takie troche... za slodkie No nie wiem, moja druga corcia bedzie chyba najdluzej bezimiennym dzieckiem jakie znam
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi już szkoda nerwów na to.
|
||
|
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Elena takie jakies dziwne, Anastazja jeszczew mairę choć nie widze tu zdrobienia - Nastka? a Diana kojarzy mi się .. albo lepiej nie, nie będe Ci pisac bo moze własnie to imie wybierzecie..
|
||
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Nam wczoraj mąż bratanicy Tż zachlapal ścianę krwią i to w sumie tak konkretnie ale ściana biała więc chyab nie będzie problemów z zamalowaniem.
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
potem sie dziwia jak młodzi ludzie wyjeżdzają do innych krajów, skoro nie potrafia tutaj odpowiednio zadbać o model rodziny, wiaodmo że jest to długotrwały proces ale oni nawet nie wykazują chęci.... fajnie becikowe z 1000 na 1200 ale moge sie założyc że wiekszość z nas tego nie dostanie a jakieś mega bogate to my nie jesteśmy.... także śmiech na sali, a jak sobie myśle o konsekwencjach tego za jakieś naście lat.... pomyślcie wiekoszć młodych ludzi pracuje na umowach śmieciowych, i kto będzie pracował np na emerytury czy swoje lata pracy?... moim zdaniem dopiero czeka nas burdel. Ale nie ma sie co denerwowac z rana
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolalabym Leona lub Juliana, ale z TZ nie mam szans
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy Wy macie jakiś zamiar odkładać jakieś "drobne" pieniążki na dzidzię? chodzi mi o jakąś lokatę czy coś w tym stylu, np my z Tztem planujemy wpłacać po 50zł co miesiąc dla dzidzi, np na studia. ale nie wiem czy na lokatę jakąś czy na jakieś konto.
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
My też kiedys jak byliśmy na spacerze to myslelismy ze fajna sprawa i ze bysmy chcieli, wiec na razie to taki luźny pomysł jescze nic konkretnego nie postanowilismy.
|
#3388 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale fajnie
hihihdziewczyny górą! ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
ja mam troszkę tych małych ciuszków po Sade ...w kolorach pomarańczu, żółtego i czerwonego
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imie ma się Wam podobac i Wam dobrze się kojarzyc |
|
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
to wpisz kochana cokolwiek..
edit : zadzwoniłam do niej i tak : kod pocztowy : 02-743 ulica Bacha 10
Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-09-18 o 10:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

Będzie dziewczynka - trochę w szoku jestem
ale gratuluje serdecznie !!
Powiedz mi Kochana w ktorym tyg poczatkowo dowiedzialas sie ze bedzie chlopak?? bo ja juz trzese portkami
(moze na stale jesli wyjedziemy za granice) a jednak fajnie tak czasami pozartowac mozna z dziewczynami i w ogole, jak doszla ta dziewczyna to nie siedzialam sama w pokoju i bylo tak razniej, no ale wole dmuchac na zimne i lepiej siedziec w domu, chociaz nie wiem co bede w nim robic.

a dzisiaj dzwoniła siostra męża, że chce nam kupić komodę 

To jakaś plaga z odpadającymi siusiakami. Szwagierki "synkowi" też ostatnio odpadł i stała się dziewczynką
No nic, od dzisiaj zaczynamy. Wiecie co, trochę mam stresa. Boję się czy to wszystko ogarnę, praca, dom, zakupy, obiad...itd. Do tej pory fajnie się pracowało w domu. W między czasie można było nastawić zupę, albo zrobić pranie...a teraz dupka.
22.05.2008
14.08.2011