|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cześc
![]() W czwartek idę na pierwsze szukanie sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
super! jak będziesz mogła to rób zdjęcia albo zapisuj modele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dominikanie są mega fajni. My też po naukach u nich, tylko w Krakowie
![]() Choji - czekamy na zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zadomowienie
|
Czekamy na relacje
![]() PS. Można robic "legalne" zdjecia przy przymiarkach? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
robienie zdjęć zależy od salonu
![]() ![]() ja tylko dam radę to będą zdjęcia robione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
może w końcu uda nam sie spotkać
![]() ![]() biała przeglądnełam stronke waszego fotografa, fajne zdjecia robi a jaki pakiet wbraliscie? chcecie sesje w dniu slubu czy w inny dzień? choji a w jakim miescie bedziesz wybierac suknie? |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Ja też musze się w końcu po salonach przespacerować ale pracuje do 16, czasem dłużej i nie mam kiedy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
nunny - w Rzeszowie (jeśli dobrze widzę po podpisie pod avkiem) salony są często czynne do 18. Zrób sobie plan i po pracy codziennie po 1-2 salony. Spokojnie, pomalutku wszystkie oblecisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli kobieta zatrudniona jest na czas określony, na czas wykonywania konkretnej czynności lub okres próbny dłuższy niż jeden miesiąc - jest objęta ochroną od 3 miesiąca ciąży. W przypadku kiedy koniec umowy wypada po upływie 3 miesiąca ciąży, zostaje ona automatycznie przedłużona do dnia porodu. Prawo określa również wyjątkowe sytuacje, w których może dojść do wypowiedzenia umowy kobiecie w ciąży lub na urlopie macierzyńskim. Dzieje się to w chwili, kiedy firma w której była zatrudniona ogłasza upadłość lub zostaje zlikwidowana. Termin wypowiedzenia powinien zostać uzgodniony z zakładową organizacją związkową. Dodatkowo kobietę w ciąży można zwolnić dyscyplinarnie, kiedy dopuści się ciężkiego naruszenia obowiązków pracowniczych, dopuści się przestępstwa lub straci uprawnienia niezbędne do wykonywania zawodu. Musiała być w takiej sytuacji a jeżeli nie to spokojnie mogła oddac sprawę do sądu. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
chyba tylko jeden ma jeszcze coś do odsiedzenia. Reszta już przesiedziała "swoje" a nawet ponoć niektórzy za dużo. Ciekawe, czy przyjdzie im do głowy domagać się odszkodowań. Oczywiście z budżetu państwa, bo jakby inaczej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez miaszkałam na AGH z tym że mieliśmy łazienkę na 10 osób a kuchnię jedną na piętro ale nie było źle ( mowa tu o czasach studenckich bo kolezanka na doktoranckich juz miała trochę lepiej a po slubie tak jak pisze Paula zdecydowali się na pokój z łazienka i mini mini kuchnią, a jak urodziło im się dziecko to mieli dwa pokoje - wiadomo koszty wieksze) ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() |
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
nunny salony sa czynne do 18 ale lepiej wybrac sie w sobote wtedy jest wiecej czasu ale trzeba sie liczyc ze jest wiecej osob i nie raz sie w kolejce czeka do przymierzenia, choc teraz jest dobry moment bo sa promocje i wyprzedaze kolekcji
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sobotę też jakąś warto urządzić rajd po Rzeszowie, czy wybrać się do Krosna (też jest kilka salonów ślubnych - mogę Ci wypisać m/w gdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
choji polecam salon: afrodyta (przemiłe panie, w sukni mozesz wszystko zmienic), impresje (jesli sobota to musisz sie umowic na godzine) do impresji jak chcesz isc to wybierz wszystkie inne salony ale nie na pzreciwko Zespołu Szkół Zawodowych, tam gdzie maja komis kobitki wredne sa mnie wrecz przegoniły z przymierzalni nawet nie zdazyłam zobaczyc jak sukienka wyglada:/
napewno bede tez polecac maksime (tam kupiłam moja suknie), tez mozesz dokonywac zmian w sukni, maja duzo ekstrawaganckich sukienek ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz jakąś perełke;p oczywiscie wybierz sie do wszystkich ale te salony moge polecic;p ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- nunny ja na poczatku przegladałam w necie katalogi salonów i zapisywałam co mi sie podoba teraz moge powiedziec ze to starta czasu bo albo tego nie mieli na stanie a jak przymierzyłam czy zobaczyłam na zywo to juz mi sie podobało. suknia inaczej wyglada na modelce a inaczej jak ją przymierzymy, ile sukni przymierzyłam bo wczesniej jakas dziewczyna akurat tą mierzyła i wyglądała przepięknie a na mnie juz traciła to "cos", z suknia to jest sprawa inydwidualna i napewno poczujecie ze to jest TA. wydaje mi sie ze to nie tak dawno było jak ja chodziłam za suknia a teraz juz jestem po ślubie a moja suknia wisi sobie w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
agniecha - skąd ja to znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a nie myślicie żeby sprzedać sukienki? na all czy nawet do jakiegoś komisu.
Z tym wyjazdem fajna sprawa, ale na pewno byłoby ciężko żeby się wszystkie zgrały w jednym terminie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
sharp własnie nie wiem co robic:/ wypranie sukni, uratowanie jej (koło pękło, tiul sie poszarpał) jest wydatkiem i nie wiem czy pzoniej sprzedam dam pare stów a pozniej bedzie lezała w szafie a znowu mam ją sprzedać za pół darmo no nie wiem
moja suknia ma takie zakładki, ktore kazda z osobna musi byc wyprasowana i boje sie, ze w pralni mi coś zepsują mam ciągły dylemat co robic |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Nunny, warto przejść się do salonu ONA bo mają ładne suknie. Ja właśnie w tym salonie kupiłam moją
![]() Sharp, ja wystawiłam swoją suknie na paru serwisach ogłoszeniowych, ale wydaje mi się, że teraz nie jest najlepszy moment na sprzedanie sukni. Myślę, że najlepiej jest wystawić od stycznia bo wtedy najwięcej PM-ek zaczyna poszukiwania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Oj no właśnie... Ja mojej nawet jeszcze do pralni nie dałam, bo ceny prania zaczynały sie od 100 zł... ale magiczne słówko "od" już mi dużo mówi... Moja nie jest w ogóle zniszczona - tylko brudna. Ale nie wiem czy mi sie uda ją sprzedać.. Sama jak patrzyłam na używane suknie, to nic nie mogłam znaleźć - jak wymiary leżały, to suknia mi sie nie podobała i na odwrót :/ Też się boję, że zapłacę za pranie 150 zł a suknia sie i tak nie sprzeda :/
#233 |
Zadomowienie
|
Witam po długiej nieobecności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ŚWIEŻO POŚLUBIONYCH PM!!! ![]() ![]() ![]()
02.03.2007 r. ![]() 14.02.2011 r. ![]() 18.08.2012 r. ![]() Edytowane przez RoXi_7 Czas edycji: 2012-09-18 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() nie było mnie klika dni >> zrobilismy z mężem małą wycieczkę w Bieszczady... było cudownie, odpoczęliśmy troszkę... jak tam pięknie !!! widzę że "naprodukowałyście " trochę przez ten czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Asia - ja się pytam gdzie Wizaż w Bieszczadach?!
![]() ![]()
#236 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2012-09-18 o 13:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
roxi rzeczywiscie duzo zmian po slubie. super
![]() ![]() asiulka bieszczedy jesienia są piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
posta przeczytałam już po powrocie... obiecuje że przy najbliższym wyjezdzie/ planujemy za tydzień/ zrobie fotke ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- przeczytałam że rozmawiałyście o sukniach.... ja od początku nie nastawiałam się na sprzedanie/ tym bardziej że po weselu dół się poszarpał, na plenerze też jej nie oszczedzałam/ więc wątpie żeby ktoś się nią zainteresował. przed weselem jak przeglądałam różne portale to czasami ogłoszenie " wisiało" dobre kilka miesięcy i coi jakiś czas dodawała jako nowe tą sama suknie. ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() będzie jeszcze piekniej ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
w salonie na placu wolności nawet sama Pani mi robiła zdjęcie hehe, wiec zależy na kogo natrafisz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Paula - myślałam, że może jutro popołudniu się wybiorę jeśli będziesz miała czas
![]() A suknia jest w Krośnie, więc nic mi raczej z tego 5'a , bo nie będę jej tu przewozić. Tym bardziej bez auta - bez szans ![]()
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do jutra - napisz mi smska tak z godzinę wcześniej, ale raczej nic nie planuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.