|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
taa. ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie zajmującej się tekturą i pan stwierdził, że po liceum i bez kursów to dno. Oczywiście znajomość języka była z mojej strony (w ogłoszeniu wyszczególniono wymagania i wszystkie spełniałam, nie było wzmianki o wyższym wykształceniu) ale pan nie chciał wierzyć, że 9 lat w szkole można wystarczająco się nauczyć języka na B2.
|
|
|
|
#2222 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Niczego w życiu nie znalazłam, tylko chustę raz Ale przygarnęłam ją.A, i raz jak pracowałam na kasie, to babka zostawiła całą teczkę z dokumentami, to odłożyłam i poczekałam, wróciła. Jednak ciężko to uznać, za znalezienie
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto komu broni, jak ma tysiąc złotych, przeznaczyć sto na szczytny cel. Albo mając 2 zł złotówkę wrzucić do puszki. Dlaczego tego nie robią? Bo możliwość pomocy zaczyna się od dziesięciu tysięcy w portfelu? Zawsze łatwiej wtryniać się w sprawy innych.
|
|
#2225 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Dziwi mnie posądzenie o klonizm ludzi, którzy mają odmiennie zdanie, albo akurat powiedzą coś "na obronę" osoby atakowanej przez stado wizażanek
(vide: topik o seksie w pierdlu)
|
|
#2226 |
|
Konto usunięte
|
jeśli to do mnie, to chodziło mi stricte o to samo co tmargot
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=152 tj. odpowiadanie w imieniu (???) autorki wątku |
|
|
|
#2227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(i teraz pewnie ja się dowiem że jestem kolejnym kontem Romantyczki Mnie dziwi niezmiernie rozmieszczenie butów w Stradivariusie Każdy model jest porozrzucany grupkami po 2-3 pary po całym sklepie i potem lataj człowieku bo szukasz innego rozmiaru
|
|
#2228 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Spaghetti mi się przewija od początku, od kiedy tu jestem, wątpię, żeby była sylwiącośtam. Ja też nią nie jestem, a taka insynuacja padła ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są różne akcji pomocy zwierzętom - czy to finansowe czy jakieś inne. I jeśli taka akcja pojawi się na facebooku, zawsze znajdzie się ktoś, kto w komentarzu napisze: "tyle biednych dzieci jest!! dlaczego nimi się nie zajmujecie!" ![]() Czy ktoś komuś broni pomagać dzieciom? |
|
|
|
|
#2230 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie wstawianie zdjęć jakichś poranionych zwierząt/chorych dzieci z opisem 1 like = 1$. Naprawdę ktoś w to wierzy?
|
|
#2233 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie ludzie, którzy myśląc, że się na czymś nie znam opowiadają mi jakieś brednie i to jeszcze z takim przekonaniem choćby byli znawcami tematu.
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie dziwią faceci którzy lecą na 2 lub więcej frontów..
tzn. no nie rozumiem.. co musi się dziać w takiej głowie.. jaki mają w tym cel? no ja rozumiem facet się zauroczył w innej.. zdradził tą swoją kobietę.. no ale wtedy mówi że od niej odchodzi i idzie do kochanki .. no okej zdarza się.. ale prowadzenie kilku związków naraz .. po co? przecież jakby chodziło o seks.. no przecież może sobie umoczyć albo u swojej albo u kochanki.. to niech wybierze jedną a nie moczy w obu.. po co to się męczyć i raz jechać do jednej raz do drugiej raz do trzeciej itd.. niechby zmieniał jak rękawiczki.. niechby zaliczał przygody na jedną noc czy miesiąc.. ale marnować kilka/kilkanaście lat tym kobietom bo co? no nie rozumiem.. dziwi mnie takie zachowanie.. serio trzeba mieć chyba niezłą psyche żeby tak każdej wkręcać że jest tą jedyną i że to z nią planuje przyszłość (tak żeby żadna się czasem nie dowiedziała o tej/tych innych) bez kitu.. jestem w stanie zrozumieć jak są dwie i facet mówi kochance że noo nie kocha tej swojej i niedługo z nią zerwie itd.. no ale żeby żadnej nic nie mówić i ciągnąć pierdyliard związków naraz? no nie rozumiem.. moja wyobraźnia tego nie obejmuje.. mój mózg nie wie jak się nawet postawić na miejscu takiej osoby.. co ona może mieć na celu.. jaki to jest w ogóle sens.. szkoda że na wizażu tak mało facetów bo chętnie bym usłyszała również opinię faceta.. wiadomo że kobiety myślą inaczej i może dlatego to mi się w głowie nie mieści
|
#2237 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Wiesz, mnie też to dziwi, ale jak zauważyłaś- jesteśmy kobietami
. Dla mnie taki facet to zwykła szuja bez charakteru.Trochę w temacie dodam, że dziwi mnie/wkurza zachowanie mojego znajomego(może to zbyt dużo powiedziane). To co wiem, wiem od przyjaciela, który jest też jego przyjacielem. Ma super dziewczynę od 3 lat. Twierdzi, że ją kocha, że to najlepsza osoba na świecie. Szkoda tylko, że jak od niej wychodzi to staje się innym człowiekiem. Zupełnie innym. Często imprezuje, pije, jara, zdarzyło mu się ją zdradzić.... Ona o tym nic nie wie. Na pytanie mojego przyjaciela, co by zrobił, gdyby dziewczyna(właściwie to już narzeczona) się o tym dowiedziała odpowiedział: "Myślę, że ona mnie tak kocha, że by mi wybaczyła". Skur****ństwo po prostu.
|
#2238 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Myślę, że ta dziewczyna powinna wiedzieć o tym, że facet ją zdradził. I o tym, jaki w ogóle jest jej facet, gdy jej nie ma w pobliżu.Skąd się tacy biorą?
|
|
#2239 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Smutne jest to, że za miłość i oddanie ta dziewczyna jest tak naprawdę wykorzystywana, bo jej chłopak czuje się bezkarny. O tempora, o mores - takie czasy nadeszły, że lepiej być zimną suką niż kochającą kobietą(tak, w tym momencie generalizuję).
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2012-09-18 o 08:47 |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurzyli mnie ostatnio ludzie, u ktorych wynajmuje pokoj. przy ogladaniu wyraznie zaznaczylam, ze zalezy mi na tym by byla ciagle ciepla woda i nikt mi jej nie wylaczal. powiedzieli, ze oni nikomu nic nie wylaczaja, ze woda zawsze jest. a ostatnio zwrocili uwage, ze beda duze rachunki za gaz i trzeba oszczedzac. byl u mnie TZ. wlaczylam wode, zeby sie zagrzala i poszlam wziac prysznic. kapalam sie w zimnej wodzie, bo ktos myl naczynia w kuchni, a przynajmniej tak mi sie wydawalo, ze wlasnie dlatego wylal cala ciepla wode. wychodze i patrze - ktos wylaczyl piec poszlam sprawdzic co jest nie tak - zmniejszyli temperature grzania wody na najmniejsza |
|
|
|
|
#2241 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chocby sie o nim mnajgorszych rzeczy dowiedzialy, a gdybys probowala ja uswiadomic wyszlabys na zla , prefidna, zazdrosna babe ktora chce jej rozwalic zwiazek...znam pare takich przypadkow i jestem niemalze przekonana ze dziwczyna ktora opisujesz wie mniej lub wiecej o tym co wyprawia jej "Misiaczek" |
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyprowadziłabym się. Nienawidzę zimnej wody.
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja znam raczej przypadki gdy dziweczyna bedac powiadamiana o tym ze jej ukochany widywany jest w knajpach, dyskotekach itd w niedwuznacznych sytuacjach bierze to za zamach na swoje szczescie ![]() dobrze ze dla Ciebie dobrze sie wszystko skonczylo
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2012-09-18 o 12:19 |
||
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu to wyjaśnij, bo niedługo stwierdzą, że prąd za drogi i bedą wyłaczać Ci światło w pokoju o 22. |
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

. Prawda jest taka, że teraz mieć mgr przed nazwiskiem nie jest wyczynem na miarę zdobycia Czomolungmy 
Albo mając 2 zł złotówkę wrzucić do puszki. Dlaczego tego nie robią? Bo możliwość pomocy zaczyna się od dziesięciu tysięcy w portfelu? Zawsze łatwiej wtryniać się w sprawy innych.
Każdy model jest porozrzucany grupkami po 2-3 pary po całym sklepie i potem lataj człowieku bo szukasz innego rozmiaru

. Dla mnie taki facet to zwykła szuja bez charakteru.
Myślę, że ta dziewczyna powinna wiedzieć o tym, że facet ją zdradził. I o tym, jaki w ogóle jest jej facet, gdy jej nie ma w pobliżu.
chocby sie o nim mnajgorszych rzeczy dowiedzialy, a gdybys probowala ja uswiadomic wyszlabys na zla , prefidna, zazdrosna babe ktora chce jej rozwalic zwiazek...