Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5. - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-17, 13:30   #2221
szakal165
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Żenujący gość . Prawda jest taka, że teraz mieć mgr przed nazwiskiem nie jest wyczynem na miarę zdobycia Czomolungmy .
taa. ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie zajmującej się tekturą i pan stwierdził, że po liceum i bez kursów to dno. Oczywiście znajomość języka była z mojej strony (w ogłoszeniu wyszczególniono wymagania i wszystkie spełniałam, nie było wzmianki o wyższym wykształceniu) ale pan nie chciał wierzyć, że 9 lat w szkole można wystarczająco się nauczyć języka na B2.
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 15:15   #2222
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Tragiczna sytuacja, ale może da niektorym do myślenia.
Nie rozumiem tego pojarania znalezieniem czegoś fajnego, ciekawe czy taka osoba chciałaby żeby jej coś zginęło i nikt nie oddał.
Widziałam niedawno taką sytuację - z tramwaju wysiadała kobieta, na siedzeniu został jej parasol, koło niej siedziało małżeństwo. Facet rzucił się z nim do wyjścia i chciał ją zawołać, że coś zostawała, a żona go za rękaw:"zostaw, przyda się nam". Drzwi się zamknęły, tramwaj ruszył, więc facet fajtycznie schował parasol do swojej siatki. Niby głupi parasol, a już kogoś podkusiło, żeby zachować się tak nieuczciwie.
O Chryste panie co za buraki wstrętne
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 15:40   #2223
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Widziałam niedawno taką sytuację - z tramwaju wysiadała kobieta, na siedzeniu został jej parasol, koło niej siedziało małżeństwo. Facet rzucił się z nim do wyjścia i chciał ją zawołać, że coś zostawała, a żona go za rękaw:"zostaw, przyda się nam". Drzwi się zamknęły, tramwaj ruszył, więc facet fajtycznie schował parasol do swojej siatki. Niby głupi parasol, a już kogoś podkusiło, żeby zachować się tak nieuczciwie.
O masakro, co za ludzie

Niczego w życiu nie znalazłam, tylko chustę raz Ale przygarnęłam ją.

A, i raz jak pracowałam na kasie, to babka zostawiła całą teczkę z dokumentami, to odłożyłam i poczekałam, wróciła. Jednak ciężko to uznać, za znalezienie

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 17:00   #2224
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happyswallow Pokaż wiadomość
Też się z tym parę razy spotkałam i też mnie to dziwi. Jeśli ktoś kupi sobie IPhone'a, dobry aparat Canona, czy nawet droższe buty, to niektóre osoby odczuwają potrzebę zaglądania temu komuś do portfela i obrzucania tekstami: "jakbym miała tyle pieniędzy, to oddałabym je na cele charytatywne, a nie szpanowała najnowszym AjFonem".
Te cele charytatywne mnie bawią najbardziej. Kto komu broni, jak ma tysiąc złotych, przeznaczyć sto na szczytny cel. Albo mając 2 zł złotówkę wrzucić do puszki. Dlaczego tego nie robią? Bo możliwość pomocy zaczyna się od dziesięciu tysięcy w portfelu? Zawsze łatwiej wtryniać się w sprawy innych.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 17:05   #2225
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Dziwi mnie posądzenie o klonizm ludzi, którzy mają odmiennie zdanie, albo akurat powiedzą coś "na obronę" osoby atakowanej przez stado wizażanek (vide: topik o seksie w pierdlu)

Stary 2012-09-17, 17:10   #2226
201604181004
Konto usunięte

jeśli to do mnie, to chodziło mi stricte o to samo co tmargot
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=152

tj. odpowiadanie w imieniu (???) autorki wątku
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 17:10   #2227
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Dziwi mnie posądzenie o klonizm ludzi, którzy mają odmiennie zdanie, albo akurat powiedzą coś "na obronę" osoby atakowanej przez stado wizażanek (vide: topik o seksie w pierdlu)
Przez aferę z Koteczką jeszcze przez jakiś czas będą takie lekkie opary podejrzliwości na Wizażu (i teraz pewnie ja się dowiem że jestem kolejnym kontem Romantyczki )

Mnie dziwi niezmiernie rozmieszczenie butów w Stradivariusie Każdy model jest porozrzucany grupkami po 2-3 pary po całym sklepie i potem lataj człowieku bo szukasz innego rozmiaru

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 17:21   #2228
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
jeśli to do mnie, to chodziło mi stricte o to samo co tmargot
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=152

tj. odpowiadanie w imieniu (???) autorki wątku
Nie myślałam o Tobie jak to pisałam, ale faktycznie, widzę, że też z widłami i pochodnią wyskoczyłaś

Spaghetti mi się przewija od początku, od kiedy tu jestem, wątpię, żeby była sylwiącośtam. Ja też nią nie jestem, a taka insynuacja padła

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
(i teraz pewnie ja się dowiem że jestem kolejnym kontem Romantyczki )
Teraz jak to napisałaś...

Stary 2012-09-17, 18:10   #2229
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Te cele charytatywne mnie bawią najbardziej. Kto komu broni, jak ma tysiąc złotych, przeznaczyć sto na szczytny cel. Albo mając 2 zł złotówkę wrzucić do puszki. Dlaczego tego nie robią? Bo możliwość pomocy zaczyna się od dziesięciu tysięcy w portfelu? Zawsze łatwiej wtryniać się w sprawy innych.
Mnie z kolei dziwi inna, aczkolwiek podobna, postawa.
Są różne akcji pomocy zwierzętom - czy to finansowe czy jakieś inne.
I jeśli taka akcja pojawi się na facebooku, zawsze znajdzie się ktoś, kto w komentarzu napisze: "tyle biednych dzieci jest!! dlaczego nimi się nie zajmujecie!"
Czy ktoś komuś broni pomagać dzieciom?
Stary 2012-09-17, 18:18   #2230
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
I jeśli taka akcja pojawi się na facebooku, zawsze znajdzie się ktoś, kto w komentarzu napisze: "tyle biednych dzieci jest!! dlaczego nimi się nie zajmujecie!"
Zazwyczaj ci co tak piszą sami filantropami nie są. Na dupie siedzieć i wytykać niesprawiedliwości świata potrafi każdy.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 18:53   #2231
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość

Mnie piszą, że z mojego. Więc zapewne to się zmienia
Żałosna jestem
Stary 2012-09-17, 19:26   #2232
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
O, skoro poruszyłaś temat fejsa. Dziwi mnie wstawianie zdjęć jakichś poranionych zwierząt/chorych dzieci z opisem 1 like = 1$. Naprawdę ktoś w to wierzy?

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 19:35   #2233
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
O, skoro poruszyłaś temat fejsa. Dziwi mnie wstawianie zdjęć jakichś poranionych zwierząt/chorych dzieci z opisem 1 like = 1$. Naprawdę ktoś w to wierzy?
No pewnie - sporo ludzi to debile

Stary 2012-09-17, 22:10   #2234
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie też dziwi.
Stary 2012-09-17, 23:00   #2235
matyldaaaa
Zakorzenienie

Dziwią mnie ludzie, którzy myśląc, że się na czymś nie znam opowiadają mi jakieś brednie i to jeszcze z takim przekonaniem choćby byli znawcami tematu.
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 01:42   #2236
gazowane lody
Zakorzenienie

a mnie dziwią faceci którzy lecą na 2 lub więcej frontów..
tzn. no nie rozumiem.. co musi się dziać w takiej głowie..
jaki mają w tym cel?
no ja rozumiem facet się zauroczył w innej.. zdradził tą swoją kobietę.. no ale wtedy mówi że od niej odchodzi i idzie do kochanki .. no okej zdarza się..
ale prowadzenie kilku związków naraz .. po co?
przecież jakby chodziło o seks.. no przecież może sobie umoczyć albo u swojej albo u kochanki.. to niech wybierze jedną a nie moczy w obu.. po co to się męczyć i raz jechać do jednej raz do drugiej raz do trzeciej itd..
niechby zmieniał jak rękawiczki.. niechby zaliczał przygody na jedną noc czy miesiąc..
ale marnować kilka/kilkanaście lat tym kobietom bo co? no nie rozumiem..
dziwi mnie takie zachowanie.. serio trzeba mieć chyba niezłą psyche żeby tak każdej wkręcać że jest tą jedyną i że to z nią planuje przyszłość (tak żeby żadna się czasem nie dowiedziała o tej/tych innych)
bez kitu.. jestem w stanie zrozumieć jak są dwie i facet mówi kochance że noo nie kocha tej swojej i niedługo z nią zerwie itd..
no ale żeby żadnej nic nie mówić i ciągnąć pierdyliard związków naraz?

no nie rozumiem.. moja wyobraźnia tego nie obejmuje.. mój mózg nie wie jak się nawet postawić na miejscu takiej osoby.. co ona może mieć na celu.. jaki to jest w ogóle sens..

szkoda że na wizażu tak mało facetów bo chętnie bym usłyszała również opinię faceta.. wiadomo że kobiety myślą inaczej i może dlatego to mi się w głowie nie mieści

Udowodniłam samej sobie, że się da!
75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
gazowane lody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:15   #2237
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Wiesz, mnie też to dziwi, ale jak zauważyłaś- jesteśmy kobietami. Dla mnie taki facet to zwykła szuja bez charakteru.

Trochę w temacie dodam, że dziwi mnie/wkurza zachowanie mojego znajomego(może to zbyt dużo powiedziane). To co wiem, wiem od przyjaciela, który jest też jego przyjacielem.
Ma super dziewczynę od 3 lat. Twierdzi, że ją kocha, że to najlepsza osoba na świecie. Szkoda tylko, że jak od niej wychodzi to staje się innym człowiekiem. Zupełnie innym. Często imprezuje, pije, jara, zdarzyło mu się ją zdradzić.... Ona o tym nic nie wie.
Na pytanie mojego przyjaciela, co by zrobił, gdyby dziewczyna(właściwie to już narzeczona) się o tym dowiedziała odpowiedział: "Myślę, że ona mnie tak kocha, że by mi wybaczyła".
Skur****ństwo po prostu.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 08:31   #2238
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Trochę w temacie dodam, że dziwi mnie/wkurza zachowanie mojego znajomego(może to zbyt dużo powiedziane). To co wiem, wiem od przyjaciela, który jest też jego przyjacielem.
Ma super dziewczynę od 3 lat. Twierdzi, że ją kocha, że to najlepsza osoba na świecie. Szkoda tylko, że jak od niej wychodzi to staje się innym człowiekiem. Zupełnie innym. Często imprezuje, pije, jara, zdarzyło mu się ją zdradzić.... Ona o tym nic nie wie.
Na pytanie mojego przyjaciela, co by zrobił, gdyby dziewczyna(właściwie to już narzeczona) się o tym dowiedziała odpowiedział: "Myślę, że ona mnie tak kocha, że by mi wybaczyła".
Skur****ństwo po prostu.
Koszmar Myślę, że ta dziewczyna powinna wiedzieć o tym, że facet ją zdradził. I o tym, jaki w ogóle jest jej facet, gdy jej nie ma w pobliżu.
Skąd się tacy biorą?
Stary 2012-09-18, 08:45   #2239
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Koszmar Myślę, że ta dziewczyna powinna wiedzieć o tym, że facet ją zdradził. I o tym, jaki w ogóle jest jej facet, gdy jej nie ma w pobliżu.
Skąd się tacy biorą?
Właśnie mój przyjaciel nie wie, co zrobić, bo tego chłopaka zna od dziecka, to jego rodzina i jednocześnie kumpel. A ją od pierwszego spotkania bardzo polubił, szanuje ją za wiedzę i zainteresowania....
Smutne jest to, że za miłość i oddanie ta dziewczyna jest tak naprawdę wykorzystywana, bo jej chłopak czuje się bezkarny. O tempora, o mores - takie czasy nadeszły, że lepiej być zimną suką niż kochającą kobietą(tak, w tym momencie generalizuję).

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2012-09-18 o 08:47
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 11:02   #2240
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie mój przyjaciel nie wie, co zrobić, bo tego chłopaka zna od dziecka, to jego rodzina i jednocześnie kumpel. A ją od pierwszego spotkania bardzo polubił, szanuje ją za wiedzę i zainteresowania....
Smutne jest to, że za miłość i oddanie ta dziewczyna jest tak naprawdę wykorzystywana, bo jej chłopak czuje się bezkarny. O tempora, o mores - takie czasy nadeszły, że lepiej być zimną suką niż kochającą kobietą(tak, w tym momencie generalizuję).
ja bym bez skrupułów wysłała jej anonimowego emaila. nie chcialabym, by osoba, ktora lubie i szanuje cierpiala przez mojego przyjaciela/czlonka rodziny.

wkurzyli mnie ostatnio ludzie, u ktorych wynajmuje pokoj. przy ogladaniu wyraznie zaznaczylam, ze zalezy mi na tym by byla ciagle ciepla woda i nikt mi jej nie wylaczal. powiedzieli, ze oni nikomu nic nie wylaczaja, ze woda zawsze jest. a ostatnio zwrocili uwage, ze beda duze rachunki za gaz i trzeba oszczedzac. byl u mnie TZ. wlaczylam wode, zeby sie zagrzala i poszlam wziac prysznic. kapalam sie w zimnej wodzie, bo ktos myl naczynia w kuchni, a przynajmniej tak mi sie wydawalo, ze wlasnie dlatego wylal cala ciepla wode. wychodze i patrze - ktos wylaczyl piec wlaczylam go znowu, bo TZ mial sie wykapac (place za dwie osoby, wiec tu nie ma problemu). TZ wychodzi z lazienki, caly zimny. pytam sie go w jakiej sie wodzie kapal, a on mowi, ze w zimnej poszlam sprawdzic co jest nie tak - zmniejszyli temperature grzania wody na najmniejsza no wkur... sie na maksa, bo jak chca oszczedzac, to niech sami sie kapia w zimnej, a nie narazaja na to innych. a poza tym na samym poczatku zaznaczalam, ze zalezy mi na dostepie do cieplej wody, powiedzieli, ze bedzie
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 11:08   #2241
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
wkurzyli mnie ostatnio ludzie, u ktorych wynajmuje pokoj. przy ogladaniu wyraznie zaznaczylam, ze zalezy mi na tym by byla ciagle ciepla woda i nikt mi jej nie wylaczal. powiedzieli, ze oni nikomu nic nie wylaczaja, ze woda zawsze jest. a ostatnio zwrocili uwage, ze beda duze rachunki za gaz i trzeba oszczedzac. byl u mnie TZ. wlaczylam wode, zeby sie zagrzala i poszlam wziac prysznic. kapalam sie w zimnej wodzie, bo ktos myl naczynia w kuchni, a przynajmniej tak mi sie wydawalo, ze wlasnie dlatego wylal cala ciepla wode. wychodze i patrze - ktos wylaczyl piec wlaczylam go znowu, bo TZ mial sie wykapac (place za dwie osoby, wiec tu nie ma problemu). TZ wychodzi z lazienki, caly zimny. pytam sie go w jakiej sie wodzie kapal, a on mowi, ze w zimnej poszlam sprawdzic co jest nie tak - zmniejszyli temperature grzania wody na najmniejsza no wkur... sie na maksa, bo jak chca oszczedzac, to niech sami sie kapia w zimnej, a nie narazaja na to innych. a poza tym na samym poczatku zaznaczalam, ze zalezy mi na dostepie do cieplej wody, powiedzieli, ze bedzie
Idź do nich i wyjaśnij sprawę. A jak to faktycznie ich wina, to im powiedz, że albo oddadzą ciepłą wodę, albo się wynosisz. Nie ma co tracić zdrowia na mieszkanie w miejscu, w którym są problemy z ciepłą wodą. Pal licho latem, ale zimą?
Stary 2012-09-18, 11:45   #2242
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Idź do nich i wyjaśnij sprawę. A jak to faktycznie ich wina, to im powiedz, że albo oddadzą ciepłą wodę, albo się wynosisz. Nie ma co tracić zdrowia na mieszkanie w miejscu, w którym są problemy z ciepłą wodą. Pal licho latem, ale zimą?
oni mieszkaja w tym samym mieszkaniu, jest ciepla woda, wszystko dziala. to jest kwestia tego, ze oni chca oszczedzac na gazie i dlatego zmniejszyli temperature, do jakiej ma sie woda nagrzewac
Stary 2012-09-18, 11:50   #2243
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Skur****ństwo po prostu.
a mnie dziwi postawa takich dziewczyn ktore jak juz zlapaly narzeczonego to juz go nie puszcza chocby sie o nim mnajgorszych rzeczy dowiedzialy, a gdybys probowala ja uswiadomic wyszlabys na zla , prefidna, zazdrosna babe ktora chce jej rozwalic zwiazek...
znam pare takich przypadkow i jestem niemalze przekonana ze dziwczyna ktora opisujesz wie mniej lub wiecej o tym co wyprawia jej "Misiaczek"
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 11:51   #2244
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
oni mieszkaja w tym samym mieszkaniu, jest ciepla woda, wszystko dziala. to jest kwestia tego, ze oni chca oszczedzac na gazie i dlatego zmniejszyli temperature, do jakiej ma sie woda nagrzewac
I sami tez się kapią w takiej czy sobie ustawiają cieplejszą?

Wyprowadziłabym się. Nienawidzę zimnej wody.
Stary 2012-09-18, 12:02   #2245
gazowane lody
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
a mnie dziwi postawa takich dziewczyn ktore jak juz zlapaly narzeczonego to juz go nie puszcza chocby sie o nim mnajgorszych rzeczy dowiedzialy, a gdybys probowala ja uswiadomic wyszlabys na zla , prefidna, zazdrosna babe ktora chce jej rozwalic zwiazek...
znam pare takich przypadkow i jestem niemalze przekonana ze dziwczyna ktora opisujesz wie mniej lub wiecej o tym co wyprawia jej "Misiaczek"
nie sądzę że by wyszła na tą złą perfidną czy zazdrosną.. szczerze? ja jestem zadowolona że w końcu po 3 latach związku zadzwoniła do mnie dziewczyna .. uwaga.. jego dziewczyna i stwierdziła że będzie solidarność jajników i mi powie że on mnie zdradza bo w sumie ją też zdradził ze mną.. i ja jestem jej naprawdę bardzo wdzięczna.. i ja też mniej więcej wiedziałam co on wyprawia.. tzn miałam taką intuicję .. ale nigdy go za rękę nie złapałam.. a tu miałam czarno na białym.. i poważnie.. jestem jej wdzięczna bo tak bym marnowała kolejne lata swojego życia nie wiedząc z kim się spotykam..

Udowodniłam samej sobie, że się da!
75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
gazowane lody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 12:06   #2246
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
nie sądzę że by wyszła na tą złą perfidną czy zazdrosną.. szczerze? ja jestem zadowolona że w końcu po 3 latach związku zadzwoniła do mnie dziewczyna .. uwaga.. jego dziewczyna i stwierdziła że będzie solidarność jajników i mi powie że on mnie zdradza bo w sumie ją też zdradził ze mną.. i ja jestem jej naprawdę bardzo wdzięczna.. i ja też mniej więcej wiedziałam co on wyprawia.. tzn miałam taką intuicję .. ale nigdy go za rękę nie złapałam.. a tu miałam czarno na białym.. i poważnie.. jestem jej wdzięczna bo tak bym marnowała kolejne lata swojego życia nie wiedząc z kim się spotykam..
no ale moze dlatego ze to postronna osob i to wlasnie z nim zwaizana Cie oswiecila
ja znam raczej przypadki gdy dziweczyna bedac powiadamiana o tym ze jej ukochany widywany jest w knajpach, dyskotekach itd w niedwuznacznych sytuacjach bierze to za zamach na swoje szczescie
dobrze ze dla Ciebie dobrze sie wszystko skonczylo po 3 latach to niektorz juz slub biora
Stary 2012-09-18, 12:12   #2247
Klementyna12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
No, jest ekstremalny ale skąd wiadomo do kogo należy telefon? Może do ofiary wypadku, napadu bo wypadł jej z kieszeni, może do mafioza.. Nie wiadomo i ja wcześniej czysto z uczciwości oddawałam zgubę, teraz dodatkowo wiem że nie ma wyjścia i to chyba powinien wiedziec każdy, ze nie jest bezkarny podnosząc na ulicy rzecz która do kogoś należy. To przywłaszczenie.
Mój znajomy znalazł telefon, poszedł z nim na policję oddać, to kartę sim zabrali, a telefon mu dali , ciekawe czy zawsze tak jest?
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 12:17   #2248
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
I sami tez się kapią w takiej czy sobie ustawiają cieplejszą?

Wyprowadziłabym się. Nienawidzę zimnej wody.
oni sie wykapali wczesniej w cieplej, a potem zmniejszyli temperature. ja ja potem ustawilam na wieksza, ale nie wiem czy sie zorientowali czy zrozumieli aluzje

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
naprawde znasz takie dziewczyny? narzeczonego zawsze mozna zmienic, gorzej z pozbyciem sie zdradzajacego meza.

Edytowane przez tekila901
Czas edycji: 2012-09-18 o 12:19
Stary 2012-09-18, 12:20   #2249
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
oni sie wykapali wczesniej w cieplej, a potem zmniejszyli temperature. ja ja potem ustawilam na wieksza, ale nie wiem czy sie zorientowali czy zrozumieli aluzje
Nawet jeśli zrozumieli, pokazują Ci, że oszczędzać zamierzają na Tobie.
Od razu to wyjaśnij, bo niedługo stwierdzą, że prąd za drogi i bedą wyłaczać Ci światło w pokoju o 22.
Stary 2012-09-18, 12:23   #2250
new_me
Zadomowienie

Cytat:
naprawde znasz takie dziewczyny? narzeczonego zawsze mozna zmienic, gorzej z pozbyciem sie zdradzajacego meza.
i wydaje mi sie ze jest ich calkiem sporo; zapewne wiekszosc dziwczyn, slepo zapatrzonych w ukochanego, typ "Miś moim Panem i Władca jest" chocby mialo czarno na bialym to i tak nie uwiezyloby w to co wyprawia ich facet
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości