|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
dzis wspominalam ze czekam na dni plodne i teraz patrze i jest sluz przezroczysty, kurze jajko :0 wiec pewnie moze jednak przyjdzie @ okolo terminu. kurde kusi mnie troche, ale tz wraca jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
padam ale się odprasowałam
![]() weszłam tylko aby napisać że bacharybnik ![]() monika- ja Cię rozumiem bo mojego Tz-eta tez nie było w domu od 800-21.00/22.00 nawet po urodzeniu Kasi, mówię o dniach kiedy ma wolne od pracy bo tak to pracuje 24h ale od zeszłego poniedziałku mimo, że ma urlop nie ma go w ogóle w domu, nie nocuje nawet tutaj- przyjeżdża co dwa dni na chwilę (po obiad) i wraca do Teściowej bo ona jest po operacji i Tz-et musi tam ciągle być i tak sobie pomyślałam dzisiaj basiu o Tobie - jak Ty wszystko ogarniasz jak Twojego Tz-eta ciągle nie ma przez taki długi czas ja chociaż postukam na ścianę albo w podłogę i ktoś "przyleci" jak mi pomoc jakaś potrzebna, zresztą sami tu na nas zerkają nauczyłam się już, że nie ma co liczyć na Ttz-eta - jak jest to się super Kasią zajmie a że go ciągle nie ma to wiem, że sama kąpię, sama przewijam, karmię i nie liczę, że jutro będzie inaczej złości miałam jak w nocy wracał ale chociaż wracał a teraz to dziwno tak, pusto i tęskno- nikt z kuchni nie woła "jaką chcesz herbatę" i powadzić się nie ma z kim ![]() więc monika ciesz się, że chociaż wieczór chłop do domu przyjeżdża ![]()
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-09-17 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Konto usunięte
|
Cześć i miłego dnia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
witam i zmykamy na śniadanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłego dnia kobietki
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
te te te... spokojnie!! powiem ze nawet jak schudlam 22 kg to brzuszek byl... moj brat wazy 53 kg i caly czas walczy o brzuch idealny
![]() takze easiutko! daj organizmowi czas (wiem jakie to trudne i jak sie chce by spadalo z okreslonych partii). ![]() ![]() coraz blizej swieta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() heh, jako corka marynarza, mam jakies inne standardy wyiesione z domu. u mnie normalne bylo to ze ojca nie ma. on sam mowi ze wielka zasluga mamy, babci ze nie mamy z bratem traumy wyniesionej z dziecinstwa, ze mamy doskonaly kontakt... meska rzecz byc daleko ![]() u Was jest realny czas gdy sytuacja sie zmieni. cierpliwosci Kochana!
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Fiol - już niedługo będzie Staś ![]() Bacha - spóźnione życzenia dla Kamilka ![]() Idę pisać plan rozwoju... ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Mksi - dużo zdrówka dla Maksika ![]() A ja nie wiem co jest Darce, najpierw było ząbkowanie, od tego zaczęła się wyższa temp. potem szczepienie ale to już za długo trwa. ![]() Miłego dzionka ![]()
#2079 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Cześć, melduję się po wczorajszej nieobecności. Niestety jakaś grypa żołądkowa mnie dopadła, także cały dzień wymiotowałam wczoraj :/ na dodatek wieczorem dostałam lekkiej gorączki. Dzisiaj na razie jest trochę lepiej, ale waga mi poszła 3kg w dół :/ zobaczymy co będzie, jak zjem coś...
#2081 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam w 9tc. Dziecko było zaplanowane. Staraliśmy sie 2 cykle nim zaszłam w ciążę. Dziś jednak postanowiłam ze muszę cos zacząć robić w domu, wariuje jak nic nie robię. Wzięłam sie za sprzątanie i zaliczyłam poranny spacer. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
odwodnilas sie bidulko... ale lepiej dzis????
![]() ![]() ![]() ![]() Amilcia a Daria w domku czy w zlobku???
![]() |
#2083 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
No nawet każdą herbatę wymiotowałam :/ Ale teraz jest lepiej, opiję się wodą, bo płynów na pewno mam za mało
Dzisiaj tylko chlebek z masełkiem i rosół ugotuję ![]() Zaraz Was nadrobię, bo trochę popisałyście ![]()
#2086 |
Zakorzenienie
|
Kochane podczytuje Was, ale jakoś weny mi brak...
Czekam na @ bo powinna dzis być ![]() Pracuje sobie i pózniej ide robic obiadek. Dziś chili Con Carne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Fiol super,ze juz nie musisz chodzic do lekarza ![]() ![]() Jeszcze troszke i bedziemy tulily nasze skarby ![]() Magus ![]() Cos chyba jest w powietrzu z ta jelitowka bo co chwile slysze,ze kogos dopada osttanio.... ![]() Duzo zdrowka Ci zycze ![]() ![]()
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() staraj się pić dużo wody, bo ja byłam słaba przez to, że się odwodniłam ![]() Ale na szczęście mi to już minęło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |||
Zakorzenienie
|
Czyli rocznik 83?
![]() Nie dziwię się, ja jak wejdę na moje 2, to już padam ze zmęczenia. Ale to moja wina, bo odkąd jestem w ciąży przestałam w ogóle ćwiczyć ze strachu o maleństwo Ja tez uwielbiam i namiętnie oglądam ![]() Spóźnione, ale jak najlepsze życzenia dla Kamilka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie chyba teściowa zaraziła, bo byliśmy u niej na kawie, to nam powiedziała, że ma wirusa. A wcześniej dzwoniliśmy, że przyjedziemy, to nic się nie odezwała :/ Ale zresztą ją to raczej nie obchodzi, że ktoś się będzie męczył
![]() |
#2090 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2092 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane,
siedze w pracy, wlasnie zajadam sie marchewka...dzis poszlam do personlanego chciclam o kilka rzeczy zapytac a tu sie okazalo ze musze zrobic badania kontrolne po dlugiej obecnosci na l4... aaa i wogole dobrze ze wstapil jeszcze do jednej babki z pracy (z plac) bo sie okazalo ze ma na mojej karcie termin porodu na pazdziernik - zdziwila sie ze mam taki maly brzuszek - a ja do niej ze nie zamierzam rodzic w pazdzierniku lecz w styczniu... w pracy raz czytam dokumenty w mieciutkim fotelu, a raz praca przy kompie...ale powiem Wam ze wczoraj padlam jak flak, juz w drodze z pracy do domu w tramwaju przyysypialam... Magus bidulko, aby bylo tylko lepiej...
![]() ![]() ![]() ok. 120cm ok. 20,5kg ![]() ...cel osiągnięty 64,5kg ![]() Edytowane przez kunegunda.bis Czas edycji: 2012-09-18 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() mega biedulko ![]() wagą się nie martw nadrobisz ![]() zeberka byliśmy w nd w Częstochowie. Mikołaj przespał praktycznie całą drogę w obie strony. bacharybnik wszystkiego dobrego dla Kamilka ![]()
#2094 | ||
Wtajemniczenie
|
15 km od Nas.
Co się dzieje Kochana? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś już obaj chłopcy chorzy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zadomowienie
|
2 psy i 3 świnki
Cytat:
Jakbym wiedziała ze tak słonecznie będzie zrobiłabym pranie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie dziwię Ci się, że padasz po pracy. ja co prawda w pracy byłam tylko kilka dni, ale po 8 godzinach zasypiałam na stojąco, nie jestem w stanie przez kilka godzin na czymkolwiek się skupić. ja zrobiłam dzisiaj 2 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
przy zwolnieniu lekarskim powyżej 30dni trzeba odnowić badania u lekarza medycyny pracy
![]()
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Byliśmy na tym USG genetycznym, i wszystko jest ok ![]() ![]() Jedyne co mnie troche niepokoi to że mam jakąś przestrzeń i prawdopodobnie jest to mięśniak i dzidziuś nie ma za wiele miejsca żeby się ruszać ![]() ![]() Nawet nie próbuje nic czytać na internecie... Co do płci to pwoiedziała że "za wcześnie" ale to jej taka linia obrony bo dawniej często się myliła ![]() ![]() Dzidziuś ma 7,4 cm i jest na 13,0 tc więc o dzień większy niż był ![]() Przyzierność 1,6 mm Cytat:
![]() moj TŻ potrafi robić ale przyprawa jest z niemiec, jaką Ty robisz? Jest jakaś w Polsce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | ||
Zakorzenienie
|
heh- mogłabym rzec, że mamy na piętrze stan surowy zamknięty z wodą i prądem
![]() Tz-et powoli przestaje wierzyć, że przed zimą zdążymy ja psychicznie nastawiona jestem na kwiecień/maj przyszłego roku Cytat:
Cytat:
![]() i chyba mają określoną ważność- to znaczy nie chodzi mi o to kiedy trzeba kolejne badania zrobić tylko chyba nie można ich zrobić wcześniej niż miesiąc przed planowanym rozpoczęciem pracy(lub nawet mniej niż miesiąc- na pewno mniej niż 30 dni ![]() ![]() Magunia- ![]() amilcia- na mianowanego czy dyplomowanego? ja się od niedzieli nakręciłam na studia podyplomowe i muszę szybko podjąć decyzję a wypadałoby porozmawiać z Tz-etem i oczywiście moją Mamą czy zajmie się Kasią jak Tz-et nie da rady Wstępnie z Tz-etem rozmawiałam i on jest oczywiście jak najbardziej za tym abym podjęła studia ale wolałabym przedyskutować z nim wszystkie za i przeciw pani- właśnie to mnie zniechęca, brak efektu w określonych partiach ciała, 22kg? po Dunkanie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.