|
|
#932 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLIV
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Zinterpretuj właściwie ikonki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36600964]Se mam wolne i choruje, może si do jutra wyleczę
Może, zależy na coś chory ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36600964]Aż tak mi źle życzysz, że do modrowni mnie wysyłasz? [/QUOTE]Mordowni czy czego? To co tam biją?![]() Oj tam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, zaraz się w spodnie nie zmieszczę
![]() znacie jakieś tablety albo cuś innego co odpędzają apetyt?
|
#938 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale chtóry? III? V? A serio to Może chcesz receptę wet? Cytat:
Jak to szło? Oddaję Tobie, co kryję w sobie? Cytat:
A przynajmniej nie tylko
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym wódki i tak nie piję, a na weselach rzadko podają pifo ![]() ![]() ale może to dobrze, bo widzisz, ja mam dobre wyniki, a ledwo żyję ![]() dzwonił mój doktór, w czwartek na 9 rano mam się zgłosić na oddział ![]() ![]() mam mieszane uczucia
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie poszedłbym ale czekam na moich współlokatorów
mieli być kolo 15-tej Nie mogę iść spać bo nie mają klucza do mieszkania
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też bym miała takie mieszane uczucia, raz tylko byłam w szpitalu jak rodziłam i chiba więcej tam nie chce wrócić, choć jak trzeba będzie ![]() Ale bedzie dobrze ![]() Ale ja to chyba od jedzenia jednak bo ostatnio moja dieta była uboga i monotonna aż kupiłam sobie witaminki, widać nie wystarczyły
|
|
#943 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Gryx chorowitku
Cytat:
Idźcie najwyżej na ślub i złóżcie życzenia Zaproszenie to nie nakaz, ja nie widzę przymusu chodzenia na wesela, tym bardziej, że to nie jest darmowa impreza i chyba coraz mniej ludzi stać, żeby wydać kilkaset zł za jedna noc ![]() narwałam 3 koszyki gruszek. Mam ochotę na zrobienie gruszek w occie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-18 o 15:56 |
|
|
|
|
#945 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę sprzątać
|
|
|
|
#947 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Widziałam dziś w rezerwacie bluzkę z lasem- jakby miała inny tył to bym kupiła ![]() Cytat:
Jak dupka jest wypukła podobna do pępka tzn, że nie mają pestek ![]() edit- tagi uzupełnione!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-09-18 o 16:04 Powód: kolejny za☠☠☠iaszczy tag :) |
||
|
|
|
#948 |
|
BAN stały
|
Pytanko z |
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Od niejedzenia witamin
![]() Cytat:
![]() O widzisz, muszę coś z tym zrobić bo pęknę. Jak zbilansować dietę??? To aż tak widać?
|
|
#950 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() napisz, Szatanie, czego nie lubisz i nie jadasz, może coś doradzim |
|
|
|
#951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
serio, co się będziesz męczyć, jak nie chcesz iść ![]() mnie kilka osób odmówiło przyjścia bez jakiś szczególnie konkretnych powodów i nie obrażałam się ![]() Cytat:
![]() wstyd się przyznać ale też tak mam czasem, za dobra jestem ale staram się z tym u siebie walczyć Cytat:
![]() też bym miała mieszane... ale chcą Cię diagnozować a to jest ważne |
||||
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
Sza, a jak z witaminą B12? A poziom żelaza? (najlepiej sprawdzać poziom ferrytyny we krwi). Co jadasz i co z czym łączysz? Jak organizm ma wszystko, czego potrzebuje, to chęci na dojadanie nie powinno być (i kto to mówi ).---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- A, Miciu, wtedy, co dziękować, to Tobie i Szabel, za tytuły książek o drutkach ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- I do jedzenia produkty jak najmniej przetworzone, tzn. jak najmniej z puszek, słoików, z konserwantami, itd. ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Pachnącego popołudnia Mursz
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
idź do lekarza co włąściewie je zinterpretuje i pwoie jak zaradzić
to nie jest tak że se łykniesz pluszszsza z żelazem abo inne witaminki - chodzi o cały mechanizm wchłaniania - zelazo najlepiej z vit c pono - albo jakieś helaty czy jakoś tak
|
|
|
|
#954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A farrrtucha oddaj! uważaj! jeszcze słowo i znajdziesz w kołysce Teziaka i dwóch eskimosów ![]() Cytat:
o, mam cudny ropny nalot na migdałkach. Wczoraj nie miałam ![]() Cytat:
oglądam "Erratum" niezłe całkiem.
|
|
#955 | ||||||||
|
BAN stały
|
Wyłącznie V, po III mam straszliwe wiatry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Alledrogo niczego mi9 nie wypluło ![]() I tak fogle to brzmi ten sos tak ---> ![]() --- Teraz mam 40 i 1,5 kreski ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ten, no... teraz to się nawet całować możemy, bez szkody dla kogokolwiek |
||||||||
|
|
|
#956 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Grx- może masz zepsuty termometr?
albo mierzysz w odbycie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze Flo ![]() mój tato od dziś na oddziale rehabilitacji
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
|
#959 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() żebyś Ty moją dietę widziała sama jestem przerażona + jeszcze fajki + pifo (a wyniki gut , widać kto pije i pali ....... )Cytat:
![]() ad2. też mam gruszki do octu wielką siatę i jutro muszę je przerobić ![]() Cytat:
ad2. o! Cytat:
Cytat:
tylko takie kupujęCytat:
i mało, żeby się ewentualnie przygotować do pójścia na rzeczone ![]() Cytat:
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Wam wspólczuję jak mnie dopada angina to jestem tak wkokufiona że mam ochotę mordu na wszystkich i bez kija nei podchodź współczuje ściskam - ale każda żmija mija - speedy recovery jednak z taką gorączką ja bym się kopsła do lekarza Gryx - nie zgrywaj twardziela
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

poczekaj na Szabel

Odwołałem dzisiaj wizytę u dentysty

mieli być kolo 15-tej

Alledrogo niczego mi9 nie wypluło