|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
Hmmm ja mam całe 163
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
jak wypadają rozmiarowo te sukienki? standardowa rozmiarowka? zdradzisz gdzie kupiłaś tą beżową narzutkę?
|
#1983 |
|
Raczkowanie
|
te sukienki to - jasna L H&M a czarna 44 / co do narzutki odezwe sie na priv
Imperfecta nie bierz dłuższej ...odradzam - ja wzięłam raz 87 i ani razu nie założyłam ... jest beznadziejna ;/ .... ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Ej !! Doradzcie jakie butki kupić jesienne by pasowały głównie do sukienek l. kompletnie nie mam pomysłu ;/. ... |
|
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po fotkach mrrau skusiłam się na sukienkę danvery właśnie i w zeszły weekend byłam w niej na weselu
Mrrau wzrost mamy ten sam, długość kiecek ta sama, ale na Tobie lepiej leżą bo mniejszy rozmiar niż ja masz Wyglądasz świetnie!
|
#1985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wronia pokaz fote ... nie wierze ze lepiej.. moze po prostu masz inna budowe ...ehhh..... ja mam dość wybitnie niską samoocene i choćby skały srały raczej zawsze uznam że u mnie jest gorzej/... Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-09-17 o 20:52 |
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
mraau jaki piękny avek
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O tej samoocenie to mogłybyśmy pogadać, bo ja nawet jak mi się mówi komplementy to odbieram je dokładnie na odwrót
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie też komplementy nie docierają w ogóle i nie widzę w sobie nic ładnego.
czasami się pocieszam, że choć trochę ciało nadrabiam twarzą no ale jak się nie ma co się lubi...
|
|
|
|
#1989 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wronia no to trzeba trzeba pogadać !Mam dokładnie tak samo - zazwyczaj każdy komplement traktuję na zasadzie -- "mówi mi go by mi nie było przykro, by mnie pocieszyć - by mi było miło"... bo ja wiem lepiej.. ba! najlepiej ! jakie i co mam... (czytaj nie do zaakceptowania przez kogokolwiek moim zdaniem) . Samoocena jest kompletnie na poziomie zerowym -_- czasami jak jest lepszy dzień to trochę skacze w górę ale to są chwilowe podrygi ;P Chyba jestem swoim najsurowszym i największym krytykiem ;/ ... nawet w jakichś testach na zajęciach z psychologii wyszło, że traktuję siebie bardzo surowo ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- dziekuuje ;** chyba twarz to jedyne z czego w miare jestem zadowolona ej i co z tymi butami ;P ? polecicie coś do tych kiecek ... ?
Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-09-17 o 21:26 |
||
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
mraau, otóż to... To ja już wolę być "skromna" (zdaniem innych jestem, a ja nie jestem skromna tylko zakompleksiona) niż wmawiać sobie, że ze mnie ósmy cud świata
aa co do butów, to ja nie bardzo bo mi się do sukienek w ogóle botki nie podobają Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2012-09-17 o 21:28 |
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
ale ja nie mowie tu akurat o botkach tylko w ogóle o butach ;P ... kozaki czy coś ... ale z kozakami to wiadomo jak jest......
botki też mi się tak jakos nie widzą...skrócą moje i tak .... kacze nogi ;D/ swoją drogą co myślicie o sukience .... ? podoba mi sie ale nie wiem czy bedzie Ok.. na mnie ;/
Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-09-18 o 13:29 |
|
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładna ta sukienka!
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sukieneczka cudna .. ja mysle nad kolorem ktory wziąć... wzięłabym czarny wiadomo ;P .... ale ile mozna w czarnym ... wiec moze granat z bezowym paseczkiem ;P ? albo bordo ... Angel - http://allegro.pl/danvera-sukienka-s...638007145.html + bonus.. mój dzisiejszy zakup jesienny .... C&A płaszczyk - później dorzucę fotkę na mnie ( prawdopodobnie jutro ) Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-09-18 o 20:43 |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam problem z rozmiarem. dziewczyny bierzecie taki jak nosicie w sieciówkach czy większy? fajny płaszczyk ten kołnierz jest odpinany?
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie dobrze wymierzylam i bralam by byl ok i nie opinal max rozmiar wyszedl.zawyzony w moim przypadku.
Rybciu - nie, nie jest. Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-09-19 o 09:25 |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
mraau dzięki
moja koleżanka kupiła dwie Danvery , inne kolory ale taki sam fason. jedna z ich jest z grubszego materiału i mniej obcisła od tej drugiej dlatego tak wypytuję o rozmiarówkę, nie lubię odsyłać kupionych rzeczy. chciałabym, żeby Danvera wypuściła sukienki z kołnierzykiem- bardzo spodobał mi się ten trend albo taką klasyczną http://www.hm.com/pl/product/99692?article=99692-A z zamkiem z tyłu Była któraś z Was ostatnio w HM? Zastanawia mnie co można znaleźć a tej sezonowej wyprzedaży.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-19 o 09:38 |
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
- mam podobnie wszystkie materiały są grubsze tylko czarny tak jakby cieńszy - ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza
![]() co do tych narzutek - to ja siebie w nich nie widzę ... jakieś takie troszkę .. namiotowate ;P ... |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś odwiedziłam tesco i kupiłam dwie pary rurek granatowych i koszule fioletową
na jesień ale nie mam aparatu więc wstawiam foty ze strony Zastanawiam się nad sukienkami z danvery a to wszystko przez mraau bo ona tak ślicznie wygląda że mam ochotę sobie taką sprawić
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
Była któraś z Was ostatnio w HM? Zastanawia mnie co można znaleźć a tej sezonowej wyprzedaży.[/QUOTE]
Byłam wczoraj we Wrcławskim (arkdadch, bo z tego co się orientuję to tylko tam można znaleźć ubrania +) było kilka bluzek, ale jak dla mnie zbyt workowatych, w których wyglądam jak mega +, spodnie jakieś czarne materiał dość rozciągliwy i jakieś cienkie w kolorze coś od brązu, i pisząc to to mam nadzieję, że nie pomyliłam z kappalem bo też tam wczoraj zajrzałam. Ja w sumie to rozglądałam się za dżinsami ale nic nie znalazłam, ale za to kupiłam bluzkę z długim rękawem w kolorze lila w lumpku wycenioną na 15 zł a wgląda na nową. |
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
aleksandra188 w jakiej cenie ta koszula? były inne kolory?
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
było kilka bluzek, ale jak dla mnie zbyt workowatych, w których wyglądam jak mega +, spodnie jakieś czarne materiał dość rozciągliwy i jakieś cienkie w kolorze coś od brązu, i pisząc to to mam nadzieję, że nie pomyliłam z kappalem bo też tam wczoraj zajrzałam. Ja w sumie to rozglądałam się za dżinsami ale nic nie znalazłam, ale za to kupiłam bluzkę z długim rękawem w kolorze lila w lumpku wycenioną na 15 zł a wgląda na nową.[/QUOTE] a jakie ceny w HM? w Kappahlu jest coś ciekawego przecenionego?
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
Mnie zainteresowały te rurki w jakich były rozmiarach i w jakiej cenie?
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- a jakie ceny w HM? w Kappahlu jest coś ciekawego przecenionego?[/QUOTE] co do cen w HM mignęły mi od 60-80 zł spodnie chyba po 60, ale tj napisałam interesowały mnie dżinsy także jakoś specjalnie nie przyglądałam się innym cenom w kapphalu były różne spodnie, bluzek różnistych dość dużo, spudnice jakaś sukienka wpadła mi w oczy, ale nic nie zachwyciło do zakupów. co do kapphala to ja tam zaglądam, ale jakoś oprócz bielizny i skarpet to jeszcze nic nie kupiłam. Mam to szczęście, że w pobliskim miasteczku jest sklep z bon prix i tam większość ubrań kupuję lub też na allegro bo znajduję te same rzeczy, ale w niższej cenie. Edytowane przez misiadk Czas edycji: 2012-09-19 o 11:41 |
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Koszula 69 zł, widziałam jeszcze koralowe ale nie wiem czy dokładnie ten sam model ale bardzo podobne, jeansowe rurki po 89 zł ale byłam skłonna tyle zapłacić gdyż bardzo dobrze są skrojone i naprawdę szczuplej się w nich wygląda
Bardzo lubię ruraski z F&F Ja wzięłam rozmiar 46, bo najlepiej leżą, były chyba jeszcze jedne 48 z tych co fotkę wkleiłam a tak to same 38 ...Widziałam jeszcze niebieskie rurki podobały mi się ale nie było już 46 albo nie mogłam znaleźć i wpadła mi w oko jeszcze czarna tuniczka z kołnierzykiem - co o niej sądzicie ? Kosztuje 49 zł
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
Super jest ta bluzeczka z kołnierzykiem! U mnie jej niestety nie widziałam. Jak ją tylko zobaczę, na pewno kupię!
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy Zastanawiam się nad nią bo widziałam na wieszaku ale trochę już się śpieszyłam i nie mierzyłam jej ale na wieszaczku wyglądała całkiem ładnie ...ale pewnie jak się namyślę to już jej nie będzie
|
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Tunika bardzo ładnie wygląda i cena też zachęcająca
![]() Mam prośbę co do Tesco we Wrocławiu. Mianowicie, w którym z nich jest najwięcej ubrań? Ja osobiście kilka razy nawiedziłam ten w magnolii. |
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
Ładna ta z kołnierzykiem - może sama bym wzięła gdyby nie to, ze nie jestem przyzwyczajona do takich dekoltów ... dziwnie się czuję w czymś..pod szyję
+ wrzucam foty w tym płaszczyku... no i nie wiem czy zostawić czy oddać ... ale martwię się, że później nie kupie żadnego ;/ i zostanę na lodzie ;o (fotki robione na szybko - dlatego twarz była - nie do pokazywania światu ! / a co do pozy bez torebki .. tragiczna jak jakiś zawodnik mma pudzian )
Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-09-19 o 12:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

ale... ja bym jednak wolała to S/M ;P ... ale to juz inna para kaloszy ;P jak to ktoś mi powiedział niedawno - trzeba lubić co się ma ...
06.09.2014 
... nie wierze ze lepiej.. moze po prostu masz inna budowe ...

czasami się pocieszam, że choć trochę ciało nadrabiam twarzą no ale
jak się nie ma co się lubi... 

ten kołnierz jest odpinany?
dlatego tak wypytuję o rozmiarówkę, nie lubię odsyłać kupionych rzeczy. chciałabym, żeby Danvera wypuściła sukienki z kołnierzykiem- bardzo spodobał mi się ten trend albo taką klasyczną
i wpadła mi w oko jeszcze czarna tuniczka z kołnierzykiem - co o niej sądzicie ? Kosztuje 49 zł
Jak ją tylko zobaczę, na pewno kupię!
)