|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
Cytat:
![]() Cytat:
nie wolno tylko pić soku ale z liści malin ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
dobrze wiedziec
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#573 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Brawo ![]() Ale tym bzykaniem to już nie musiałaś się chwalić ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#574 |
|
Rozeznanie
|
ja jutro mam zajęcia w SR
bardzo mi się podobają, bo położna która je prowadzi jest świetna po ostatnich zajęciach dotyczących porodu doszłam do wniosku, że nie chcę Tż-ta przy porodzie, wcześniej było mi to obojętne, a może i trochę chciałam żeby był, ale Tż od początku mówił, że nie chce być obecny i dobrze, bo teraz musiałbym mu wyperswadować ten pomysł. Do tej pory nie zdawałam sobie sprawy jak wygląda poród, co się wtedy tak naprawdę dzieje, czego mogę się spodziewać itp i nie chcę żeby Tż na to wszystko patrzył. Może być ze mną w pierwszej fazie podczas skurczy, żeby mnie wspierać, ale do porodu idę sama, on może wejść jak już będzie po wszystkim, albo jak wrócę z dzieckiem na salę matek. A Wy jak planujecie?
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
eee maliny mozna ja tez sie nimi obiadam bo strasznie lubie
,jedynie co słyszałam to ze herbaty z lisci malin nie mozna bo powoduje skurcze, ja to sie obiadam wszystkim co jest u tesciowej w ogrodzie poki jest sezon trzeba korzystac, dzis obiadłam sie winogronem i śliwkami mirablekami![]() Jeeejku a ja dalej siedze sama znudzona juz wszystkie pierdoły wyoglądąłam w tv ukrytą prawde, trudne sprawy , dlaczego ja , JULKa czekam jeszcze na barwy szczesci i m jak miłosc. Mojego kochanego jeszcze z pracy nie ma, ale juz dzwonił ze jedzie , ale sie zanim steskniłam zawsze o 15/16 w domku juz był a dzis sie przedłuzyło, a ja taka spragniona jestem
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa ja i tak nie miałam okazji ich jeść ;]
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
ja juz nie twierdze ze w de jest cokolwiek lepszego,nie zauwazyli przetaczania mimo cotygodniowych badan,nie uratowali Oliwii....teraz ufam juz tylko Bogu i mam nadzieje ze drugiej nam nie zabierze
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
No - wyciągnęłam jedno z opakowania, by przymierzyć i zobaczyć czy się po chwili nie rozpadną
wiem -śmieszne to jest, ale ja już mam taką ciekawską naturę W każdym razie wydaje się to wygodniejsze niż podpaski - jakby co to polecam - Tena Lady Pants http://www.tena.pl/kobiety/produkty/gama-produktow/W Polsce nawet dobra cena - 22 zł za 10 sztuk
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-09-18 o 19:53 |
|
|
|
#579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maluch dopadł żebra....
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
a do mnie dzwonił mąż, że dziś bedzie później, koło połnocy albo później buuu
|
|
#581 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ogólnie mam dużo rampersów, więc te półśpiochy mi się przydadzą wczoraj była u mnie babcia i pokazywałam jej ciuszki, to powiedziała, że ja bym mogła ze 3 dzieci ubrać w to wszystko...... ![]() Cytat:
super!!!!!!!!!!! ja miałam dzisiaj tylko grzebanko, USG III trym będę miała 26 ![]() a na co idziecie?? a na co idziecie?
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
ja zmykam . Może wpadne jutra . Miłej nocki buziaki
|
|
|
#583 | ||
|
Zadomowienie
|
jak ja już nadrobiłam to wszystkie wymiotło
na 11:30 tym razem, a Ty? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oczywiście ja sobie nie wyobrażam bez majtek i podpaski czy czegotam
|
|
#584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Połozna mowi, ze w bolach to nawet wode cięzko podnieśc do ust i wogole....zobaczymy. Ma_majka to widzę, ze dziedzina podobna a w jakiej szkole pracujesz?
|
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tam nie wiem jak jest w Polsce - tu mam w rozpisce rzeczy do szpitala, by wziąć albo stare majtki, albo jednorazówki i do tego podpaski.. a na te pieluchomajtki to mnie koleżanka namówiła i mówiła, że na sali wiele dziewczyn w takich leżało.
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobilam obiado/kolacyjke i tz polazl na silownie.....dziad ale niech chodzi.....bo tak to marudzi ze brzuch mu rosnie i nie w humorze od razu wiec lepsze jego dobre humory, a ja niedlugo chyba bede sie kladla....padam na pyszczekJeszcze bym cos slodkiego zjadla ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Aga jakie masz sliczne te spodenusie a w takich stopkach zwierzaczkowych jestem zakochana ta samo jak w kapturkach z uszami
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuuuuurde wkurza mnie, że czegoś tam nie można. A co im do tego? moja dupa, moja cipka wiec moja sprawa co zakładam. Czy majtki czy co. Ja piernicze masakra .....
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra jesteś
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Neipys ooooo super wreszcie ktos z okolic do kogo chodzisz, co do porodu ja rodzilam przy znajomej poloznej wiec wpuscila tz ale w ostatniej fazie porodu to sama go nie chcialam poki lezalam pod kroplowka i nic sie nie dzialo to owszem siedzial sobie ze mna razem z moja mama pozniej obydwoje wyszli zreszta ja bylam tak skupiona na tym co mowi polozna ze bylo mi to totalnie obojetne czy jest czy go nie ma
teraz chce tak samoo o ile bedzie ktoo mial zostac z gabrysiakarolcia kocham cie za te kg
|
|
|
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
Co do tych majtaskow no az zaluje ze wczensije o tym nie pomyslalam! toż to swietne rozwiazanie, podpacha sie nie przesuwa ani nic, a i tak jendorazowe majtasy trzeba miec. Ja juz nakupowalam jednorazowych i re podklady wiec nie bede na to kasy wydawac ale wydaje mi sie ze naprawde spoko
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie nie wyobrazam latac bez majciochow po szpitalu z czyms wielkim miedzy nogami
![]() aaaaa noooo latalam bez jak rodzilam ![]()
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak oceniasz je teraz po "pewnym czasie" w nich spędzonym? ![]() dziękujemy Cytat:
mam kombinezon "kotek, który ma uszy i w ogóle mam bardzo dużo z tymi stópkami - mam też kombinezonik "little devil", który ma z tyłu przypinane diabelskie skrzydełka
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
justuś, z dedykacją dla Ciebie
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
aaa ja tez takie ubranka kocham
kochana dawaj znac jak ci sie chodzi w tym czyms ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- aga cudneeeee, ja szukam wlasnie cos ze smiesznymi napisami pamietam jak szczepila gabi patrza a tam napis przepraszam was panie ale moj tatus jest zajety
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, dołączam się do pytania
A chłonne są??? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Aleeee śliczne |
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczornie
![]() Byłam na zakupach- kupiłam niuni skafanderek na zimę i dwa sweterki... Muszę tych polśpiochow dokupić. Macie jakiegoś fajnego sprzedawcę ciuszków na Allegro? Neipys, A co na naszym starym wątku?! Nie byłam tam z 2 miesiące:-( komu sie udało?? Muminku, Niech robią ta operacje jeśli konieczna- szybciej niunia dojdzie do siebie. DeKajka- aleeee wielki chłopina... W małym brzuszku super!ImageUploadedByTapatalk1347994662.944155.jpg
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
No jest ok - są wygodne
z chłonnością nie wiem jak jest i tego testować nie będę hehehe.. No ja myślę, że do szpitala te pozostałe 9 sztuk i paczka podpasek mi wystarczą..---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Jutro idę do miasta to może rozejrzę się za jakimiś sweterkami
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
karolamanowa piekne zakupki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

) .. a ja na to ze ja jestem w 32 tygodniu i dawno juz mam ..
Aż tak nie widac ? .
Dokladnie 2200 g . Wieeelki .
Pochwalil moja hemoglogine i dalej mam brac Ascofer bo fajnie na mnie dziala .. a moja waga
72 kg
ale jestem happy 
*
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)