|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1232 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj z mojego spamowania nic nie wyszlo, bo zabralismy sie za tarte z tztem i dlugo nam zeszlo. Wiec tylko podstawy zaliczylam. A teraz w pracy sie nudze... Milego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Zadomowienie
|
hej babeczki,
ja od 2 dni wcieram jantar we włosy. Mam nadzieję,że bede systematyczna przez te 3 tygodnie, ponieważ z ta systematycznością u mnie trochę nie ciekawie.Kupiłam też wczoraj maskę z alttery tą z granatem, wczoraj nałożyłam ją na włosy na ok. godzinę i powiem szczerze,że za bardzo jakiś efektów nie widzę. może za krótko trzymałam. z zakupów kosmetycznych była też wczoraj odżywka z isana, sampon do włosów jajeczny, barwa naturalna(?) chyba taka firma nie mam teraz przy sobie szamponu,krem pod oczy z loreal, balsam do ciała z neutrogeny ten z maliną nordycką (pięknie pachnie) i płatki kosmetyczne. Muszę kupić jeszcze jakiś ten korektor pod oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Góry Sowie ![]() Cytat:
![]() ![]() ta maska alterry lepiej działa, jak się ją krócej potrzyma na włosach, tak do 15 minut, zapewne przez alkohol w składzie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- wycofują odżywkę Isana z babassu.... Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-09-18 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Zadomowienie
|
Chciałam właśnie tą odżywkę z Isana kupić ale niestety nie znalazłam w rossmanie, wzięłam jakąś inną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstawiam moje włosy troche pofalowane po gumce ![]() Podobno Isanę z babasu wycofuja ![]() Jadę dziś do Tż ciekawe jak zareaguje na moje włosy pachnące sesą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może tę odżywkę wpuszczą w jakims nowym opakowaniu? dzisiaj sprawdze w rossmanie, może uda mi się ją jeszcze upolować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() idę się kąpać, szybko pospamuję się i nałożę jakiś makijaz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taka sama była moja pierwsza myśl, że może zmiana opakowania, ale taką wiadomość od Rossa zacytował ktoś na wizażu: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamierzam sobie zamówić henne Khadi tylko kiedy to zrobię nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja włosy bede miec farbowane w weekend, mama bedzie musiała się nagimnastykowac troche, bo nie może mi tknąć pieprzyka ![]() w ogóle, na poneidziałek mam umóiwonego kardiologa i trochę to przykre, że normalnie na wizyty trzeba czekać do kwietnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj zadbałam porządnie o włosy:
*mgiełka z aloesem i keratyną *olej kokosowy i babassu *mycie *odżywka alterra z granatem zmieszana z żelem aloesowym i gliceryną *serum marion na końcówki *suszenie chłodnym nawiewem (przyznaje, że zawsze używałam tego najmocniejszego, bo nie lubię długiego suszenia, ale czas to zmienić ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- właśnie sobie uświadomiłam, że zapomniałam jantara użyć, czyli dobrze mi idzie systematyczność ![]() Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-09-18 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Wczoraj miałam khadi na skalpie i na długości saloos o mocnym zapachu lawendy, czuć było chyba na kilometr ![]() A znowu zaczął mnie męczyć zapach bhringraj. A rossman chyba postanowił wycofać wszystkie dobre produkty ![]() Dawno nie byłam w rossmanie(dla swojego dobra), ale chyba się muszę skoczyć po parę tych odżywek.
![]() |
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzisiaj malutkie spa: maska na włosy Biovax keratyna i jedwab, na paznokcie kapsułki keratynowe Gal, na buzi potrzymam trochę peeling Garniera Czysta Skóra Active jako maseczkę, do ciała krem Balea z grejfrutem. Stwierdziłam, że moja skóra ma strasznie szary koloryt ![]() ![]()
![]() |
#1247 |
Rozeznanie
|
Dziekuje
![]() Musze zapas zrobic bo uwielbiam ta odzywke. Szkoda ze moze zniknac z polek ![]() Prosze bardzo ![]() Dziewczyny znacie moze skład kremu Ziaja Med kuracja dermatologiczna z witaminą C? Interesuje mnie ten na dzien i esencja rewitalizujaca. Szukam wszedzie, ale nie widze ![]() Edit. Juz mam ![]() Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-09-18 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
ona chyba już zniknęła/ znika. TŻ był sprawdzić w Rossie koło pracy i nie ma, ja sprawdzę jeszcze w innym. chociaż we Wro to pewnie wszystko szybko schodzi z tych wyprzedawanych produktów, w mniejszych miejscowościach pewnie łatwiej dostać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Dziś będzie spamowanko wielkie od stóp do głowy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() jestem po wyrwaniu ósemki, powoli dochodzę do siebie ![]() z pielęgnacji lecę na podstawach, jak poczuję się lepiej to nadrobię ![]() póki co nie mogę na siebie patrzeć, a dziś zeszła mi skóra z ust ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Maala_Czaarna fajne zakupy, zwłaszcza spodnie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | ||||
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
![]() Cytat:
![]() jakoś nie polubiłam tej isany, nie pasowała mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1252 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Troche mnie to zniechecilo http://niecierpek. blogspot.com/2012/09/krotkie-wyjasnienie-dlaczego-nigdy.html ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() mimo wszystko lubię produkty ziaji, mam ich bardzo dużo w swoim zbiorze, na szczęście mnie nie uczuliły ![]() -krem nawilżający http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...en_na_noc.html -krem nawilżający p/zmarszczkowy http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...ki_na_noc.html -do cery z rozszerzonymi naczynkami http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...en_na_noc.html -fizjoderm na dzień/na noc http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...en_na_noc.html -kuracja lipidowa fizjoderm pod oczy http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...en_na_noc.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
ja mam to samo z jantarem... 2 dni uzywam, jeden przerwy ![]() zrobiłam killera po raz pierwszy nie odpuszczajac ani jednego powtórzenia ![]() ![]() nałożyłabym olej na noc ale o 9 chce byc w lumpku bo dostawa jutro... a tam takie cudenka maja.....nie bedzie mi sie chcialo rano głowy myc.... za to wynagrodze im to w ciagu dnia jakaś naturalna mieszanka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
zawsze mam racje
|
Ja od wczoraj wcieram capitavit. U mnie jeszcze gorzej- bo robię to przed myciem (nie wyobrażam sobie dać tego po myciu, skalp byłby cały wyklejony)
Nawet gdybym to chciała dać na noc to znowu rano bym musiała wcześniej wstać- czyli też odpada. Nie powiem, że chce mi się tym bawić, ale patrząc na ilość wypadających włosów, już wolę to wcierać. Idę sobie na serial (zaczynam oglądać the good wife) i wypić jakąś dobrą herbatkę (wolałabym drinka co prawda, ale mój układ pokarmowy może się nie ucieszyć) Za 10 dni chirurdzy ![]()
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1257 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Pytam, bo często u Ciebie w zbiorach widzę więcej kremów i się zastanawiam jak używasz ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() aktualnie używam na dzień ten larisse na zmianę z idealią a na noc lrp nutritic 5%. Tołpę odstawiłam, bo tak jak pisałam szczypała mnie po niej buzia... zużyłam pół tubki, wrócę za jakiś czas do tego kremu ![]() ooo mogę wrzucić jeden skład, zerknęłabyś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
zawsze mam racje
|
dorwałam wczoraj w biedronce po 3,99 za sztukę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,49818,bio-depil.html
więc wzięłam 5 opakowań Jak dla mnie bardzo dobry, do tego nie śmierdzi tak jak większość kremów do depilacji. -- do farbowania dorwałam ostatnio coś takiego: http://www.goldmax.pl/venita-ziolowa...a-p-13135.html w składzie ma Indigofera tinctoria i barwniki pozwalające uzyskać czekoladowy brązco o tym myślicie? -- Idę umyć włosy, nałożę maskę aloesową nv z dodatkiem maski proteinowej i wskakuję do kąpieli z jakąś solą.A na twarz maseczka dermika-alabaster. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() Jeśli o ziaję chodzi patrzałam na kilka kremów i każdy wyglądał na zapychacz mojej skóry- tylko moja skóra to jest wybitnie humorzasta w tym temacie. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ja też chyba polubię ![]() Już dawno miałam obejrzeć w sumie, ale jakoś mi było nie po drodze. Muszę sobie czymś zapełnić najbliższe dni, bo już mnie skręca od braku chirurgów i prywatnej praktyki. A w trakcie sezonu nienawidzę przerw- jak już puszczają to niech puszczają, a nie 3 tygodnie przerwy ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-09-18 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
i TBBT <3
kupiłam sobie in style, bmoze cos wyhacze na tym weekendzie zakupowym ![]() iii otwieraja u nas hebe/heba/ taka duża drogerie ![]() już zarezerowałam sobie z przyjaciolka bilety na 'jesteś bogiem' na przyszły czwartek , nie moge sie doczekac ![]() i dzisiaj zgrzeszyłam - zjadłam zestaw w macu, a teraz ledwo to trzymam w zoladku ![]() ale nic, szybkie spamowanie, kubek goracej herbaty i kuba wojewodzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.