|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Cytat:
Działa wam all?? |
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Kuźwa... a mi nie i nie mogę sobie torebki zamówić
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama ostatnio dałam taką samą za czaprak dla konia ![]() nie było by w tym nic dziwnego, ale to 31sztuka ![]() a na dowód ułożone w rzędzie 3 kolorów nie widać, bo zakryte przez ciężar, jedne zielony ledwo widoczny.
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-18 o 22:29 |
|
|
|
|
#3725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
strippi uzależnienie ?/
![]() Blonde
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
zobacz powyżej
i wszystko musi być firmowe Anky, Eskadron i Euro-star. Jak ja to mówię do mężula "zamrożona gotówka" na lokacie bo z 5 tys tam leży i rośnie, bo z roku na rok coraz bardziej niedostępne są te kolory i rośnie na cenie
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co Ci tyle tego ![]() ![]() miałam zapytać i jak poszła ta sprawa z groszkowym płaszczykiem?
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio w Zakopanym widziałam fajne torebki z takiego filcu chyba..cudne były...miałam sobie kupić, ale jakoś tak...i teraz trochę żałuję...
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra wymówka nie jest zła
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Wtajemniczenie
|
STRONG linka wkleje ci jutro;-)
BIKA Emilka cala mamusia ![]() ONYKS sliczny brzusio,ladnie wygladasz w ciazy ![]() DODAJA ja z Gliwic Ale wyjechalam do DE i nie zamierzam wracac... A linka wstawie jutro;-)
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem uzależniona od czapraków dla konia musi po prostu ładnie wyglądać do tego muszę mieć polówki pod kolor czapraka -obowiązkowo ![]() haha DD
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka w pracy miała szarą z takim motywem z przodu, boska ![]() a to na ramie była czy taka prostokątna do ręki? |
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi, faktycznie wygląda na uzależnienie.
A powiedz jak długo jeździsz konno? Może to głupie pytanie, wybacz, kompletnie się nie znam...ale masz swojego konia? Powiedz coś o nim To bardzo fajna pasja ![]() Ana,
|
|
|
|
#3735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hahaha glodnemu chleb na mysli
![]() ![]() Cytat:
no widzisz jak my sie pieknie we wszystkim zgadzamy nawet jak sie nie zgadzamy to sie zgadzamy uwierz mi mnie rozwala codziennie i az sie boje co bedzie dalej Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z końmi związana całe życie, moi rodzice mieli. Mam swojego konia, jednak już nie chodzi pod siodłem, jest na emeryturze. Ma 21lat jest pełnej krwi angielskiej. Za młodu ścigała się na torach, potem poszła do rozrodu ze względu na świetny papier. Wykupiłam ją z transportu śmierci i doprowadziłam do normalnego wyglądu, bo była szkieletem konia i z psychiką było bardzo źle, choć do końca nigdy już nie było ok. Teraz wiedzie spokojną starość daleko ode mnie, ale ma tam dożywocie i jest szczęśliwa. Kto nie wie po co mi tyle kolorów i do czego służy czaprak - wstawiam konia ubranego w czaprak (to pod siodłem) derka (ten kocyk na koniu) owijki (to na nogach) http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/126/2679#i po lewej stronie są wypisane kolekcje, 2 razy do roku wychodzą nowe, także do wyboru do koloru
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-18 o 23:22 |
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, ewidentnie się nie znałyśmy jeszcze, jak postanowiłaś sobie spalić otwór gębowy piankami..ale wiesz o tym, że to nie było mądre?
Gdyby Ci to przyszło jeszcze kiedyś do głowy...usiądź i poczekaj aż przejdzie.... ![]() Sesese ![]() A ja nie. Sprzątanie to dla mnie wielka kara......ale uwielbiam mieć porządek. Mam nadzieję, że tak właśnie będzie, jak już to wszystko odgruzuję. Chociaż powiem Ci, że wywaliliśmy już ogromne ilości rzeczy, a mam wrażenie, że nic nie zniknęło Chciałabym też coś na allegro posprzedawać, ale mój mąż coś się ustawia do tego, jak pies do jeża ![]() Oo... a nie poszukujesz filcowych broszek? moja siostra wytwarza ![]() Cytat:
Fajnie Ja tak mam z psami Bardzo fajną akcją jest wykupowanie koni właśnie z transportu... jest taka fundacja, która się tym zajmuje (jest pewnie kilka, ale ja znam jedną) i czasem coś tam przelewam na te koniki. Dostaje newsletter z informacjami ile koni udało się uratować - pozytywne, że ludzie chcą pomagać. |
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, Kotek : posikałam się
Co Ci kotku strzeliło do głowy, żeby roztapiać te pianki???:P że niby lepsze w smaku? Bożesz, jakie to musiało być gorrrrąąącccceeee!
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzcie - jakim trzeba być debilem |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, masakra!!
Biedny facet! A swoją drogą - ja wiem, że strasznie chemiczne, ale luubię takie pianki. Dobrze, że jem raz na parę lat jak mnie złapie chcica i sobie przypomnę, że istnieją. |
|
|
|
#3741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szpilki lubię, ale tylko na imprezy - na co dzień śmigam w płaskich (nie dojrzałam chyba jeszcze do szpilek ). Aczkolwiek z Kazara wyszłabym pewnie z kilkonastoma parami [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36599769] Za egzamin trzymam kciuki [/QUOTE]Mąż jedzie koło południa. Nie muszę mówić, że denerwuje się za nas oboje Powiedziałam, że może trzepotać rzęsami, uśmiechać się szeroko, robić oczy kota ze Shreka, nawet obrączkę ściągnąć może jeśli to ma pomóc! Nerwowo dziś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Dziękuję i dziękuję [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36599769] Przytycia też się boję. Przeraża mnie, że moje ciało mogłoby zupełnie się zmienić. Ale cóż - są sprawy ważne i ważniejsze ![]() [/QUOTE] To prawda
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Bry! Nie popiszę dziś za dużo, bo jakoś myślę tylko o jednym Ale będę podczytywać...Pracownikiem roku też dziś nie zostanę ![]() Zrobiłam wczoraj skalpel. Choć "zrobiłam" to mocne określenie. Miałam taką totalną niechęć, że ćwiczyłam może przez 1/4, resztę przeleżałam na dywanie. Nie dość, że okrutnie ciężko mi się ćwiczyło, moje ciało w ogóle nie chciało pracować, to jeszcze widziałam się wciąż w lustrze i mój brzuch jak w ósmym m-cu zamiast zmotywować - doprowadził do łez Został mi równo m-c do urodzin i mój cel na ten czas to -2kg. Na razie nie będę zmuszać się do ćwiczeń - bo to przyniesie tylko odwrotny rezultat. Koniec z podżeraniem i ze słodyczami - bo to mnie na pewno gubi. Zobaczymy, czy jestem w stanie wytrzymać... Naprawdę nie sądziłam, że w wieku 25 lat mogę być taka zaniedbana i zapuszczona Bika, ależ Ty ślicznie wyglądasz! ![]() onyks, a Ty powinnaś solidnie na tyłek dostać - że niby gdzie Ci weszło? W biodra? Plecy? Ja widzę zgrabną kobietę ze ślicznym brzuszkiem Malensstfo, za zebrę należy Ci się lańsko! Właśnie taką zebrę bym wciągnęła ![]() Wczorajsze popołudnie minęło baaardzo szybko. Zrobiłam obiad, wcięliśmy, potem usiadłam z mężem nad jakimś zadaniem z nadzieją, że może wspólnymi siłami coś wymyślimy, potem nieudany i dołujący skalpel, kąpiel, prostowanie włosków. Na sam wieczór zrobiłam jeszcze gar lecza, więc mam dziś i jutro gotowy obiad ![]() Dziś za to muszę pozmywać i pomyśleć nad tymi parchatymi rozdziałami empirycznym dodaja, mam nadzieję, że administracja znajdzie przyczynę zalewania nie u Was i nie będzie trzeba rozkuwać kafelek Niestety kiedyś przeżyłam to samo - pół roku od remontu musiałam rozkuwać pół nowej łazienki, bo w stropie rozszczelniła się rura i zalaliśmy sąsiadów z dołu ![]() Butter, porządków zazdroszczę. Nie tyle ich robienia, co późniejszych efektów. Choć ja w sumie lubię takie odgruzowywanie - tylko u mnie to zazwyczaj jest przekładanie z miejsca na miejsce, oglądanie każdego papierka 15x i w sumie ułożenie jako-takie, a nie wyrzucenie ![]() Tyle. Muszę czymś sobie łapki zająć. Znacie jakiś dobry odstresowywacz?
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Buszujecie po nocach a rano cicho ![]() Ja sie wyspałam i staram sie zapomniec o wczorajszym paskudnym dniu w pracy, za to wieczór był bardzoooo miły
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2012-09-19 o 08:18 |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się witam
![]() Aaby, aaby no nie przesadzaj z tą moją figurą...... wczoraj mi kostki spuchły a już miałam nadzieję, że mnie to ominie..... muszę poszukać jakiś masaży - będzie tż miał zajęcie. A z Twojego to ja też trzymam ![]() Jakie macie plany na dziś??? Ja mam 2 baaardzo ambitne: pierwszy - nie jeść dziś słodyczy drugi - odpicować kuchnię, ale tak generalnie (swoją drogą to miałam to zrobić już w czerwcu.....) już mam powyjmowane z szuflad rzeczy, teraz muszę w nich odkurzyć i je wymyć, potem wszystko pięknie poukładać i tak po kolei z wszystkimi półkami.....
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zapraszam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam plan , żeby uciec z pracy
Wyskocze przez okno, siedze na parterze
|
#3747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajny masz plan, ale u mnie 1 pkt nie do wykonania ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Plany na dziś? Kciuki, nerwy, kciuki, nerwy... Ech... Cytat:
Tylko za oknem ciemno i leje strasznie, więc prawdę mówiąc nie wiem, czy to korzystna alternatywa dla siedzenia w biurze
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

A który kolor??

po co Ci tyle tego 

Niestety kiedyś przeżyłam to samo - pół roku od remontu musiałam rozkuwać pół nowej łazienki, bo w stropie rozszczelniła się rura i zalaliśmy sąsiadów z dołu