|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5971 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Sliczna kiecka
)ja bym wam pokazala moja ale nie umiem jej tu wkleic
|
|
|
|
#5972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz sie jednak zdecydowlam jak bede szyla Innej chyba nei wymysle
Wszystkie macie sliczne sukienki i pewnie wasi mezowie zakochaja sie w was poraz drugi <zart>
|
|
|
|
#5973 |
|
Raczkowanie
|
taka chce uszyc
tylko koronka bedzie z cyrkoniowym pyłkiem. czy pasuje do tej sukienki welon? a fryzura jaka?
|
|
|
|
#5974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie
|
|
#5975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna - taka elficka ![]() myślę, że welon pasuje, czemu nie, a włosy, jeśli masz długie - to fajne takie trochę upięte, trochę puszczone luźno.... pokręcone albo pofalowane
|
|
#5976 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Podglądam ten wątek od jakiegoś czasu i jestem pod wrażeniem jaka to kopalnia wiedzy i dobrych rad. I nie mogłam wytrzymać z ciekawości, nie mogąc oglądać zamieszczanych zdjęć sukni i nie tylko, więc się w koncu zalogowałam na portal ![]() Piękne te wasze sukienki Ja nie chcę sukienki która całkowicie odkrywa ramiona i czuję, że szukanie nie będzie proste...
|
|
|
|
#5977 |
|
Raczkowanie
|
No udało mi się wkleić, inteligentna w końcu jestem
Co do fryzury to wydaje mi się, że mogłabym mieć włosy półdługie, w połowie podpięte i wywinięte na zewnątrz, jak będę robiła próbną fryzurę to pokażę. Póki co to obcięłam włosy i trzeba odczekać
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli nie, to zawsze można samemu coś wykombinować i dać do uszycia ![]() malenkajalenka - ja to dopiero będę miała zagwozdkę z fryzurą, moje najdłuższe włoski mają teraz może z 6 cm i wcale nie planuję zapuszczać.... hmmmm wręcz przeciwnie
|
|
#5979 |
|
Rozeznanie
|
Ja też o tym nie chcę myśleć
|
|
|
|
#5980 |
|
Rozeznanie
|
Elu 1 poszły do ciebie piosenki. Jak dostaniesz to daj znać. Pozdrawiam
|
|
|
|
#5981 |
|
Raczkowanie
|
Jolinek a zdradzisz ile kosztowała ta Twoja piekna suknia( ja mam chyba podobny gust bo juz dawno ją sobie upatrzyłam i mysle o takiej lub podobnej z serii Agnes). Jeśli nie chcesz na forum to moze chociaz na PW???? Prosze prosze
|
|
|
|
#5982 |
|
Raczkowanie
|
Brunetko bardzo dziekuje za piosenki doszły. Pozdrawaim
|
|
|
|
#5983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witamy na forum ). podziel się z nami swoją datą i tym jak stoją u ciebie przygotowania
|
|
|
|
|
#5984 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za miłe powitanie
![]() Nasza data to 21 lipca 2007r. Mamy ustaloną i zarezerwowaną godzinę w kościele, salę i wstępne rozmowy z dj-em. W najbliższym czasie wybieram sie na wstępne poszukiwanie sukienki
|
|
|
|
#5985 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam jeszcze informację dla zainteresowanych: w Margarett do końca lutego są jeszcze stare ceny natomiast od 1 marca idą w górę i powiem że sporo np. sukienka która mi się bardzo podobała teraz kosztuje 2500 bez halki (dodatkowy koszt ok 100-150) a od marca będzie kosztować 2800 300 zł to naprawdę bardzo duża podwyżka |
|
|
|
|
#5986 |
|
Rozeznanie
|
A o obniżkach nic nie słychać?
|
|
|
|
#5987 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5989 |
|
Rozeznanie
|
Anadun a gdzie robicie wesele i w którym kościele bierzecie slub??
|
#5991 |
|
Rozeznanie
|
My mamy zespół z Zamościa! Solaris, może kojarzysz?
|
#5992 |
|
Rozeznanie
|
Niebieska lwico wysłałam pioseneczki. Mam nadzieję że doszły. Pozdrawiam pa
|
|
|
|
#5993 |
|
Raczkowanie
|
hej dawno tu nie byłam bo niestety sesja mnie dopała i pisanie pracy.Poczytałam to co napisałyscie a by ło tego troche
.Zauważyłam że mówicie o naukach.Ja jeszcze studiuje wiec mam troche czasu na nie ale moj narzeczony pracuje i czasami nawet w wekeend wiec był to dla nas problem ale znajoma poleciła nam nauki wekeendowe i sie na nie zapisalismy sobota i niedziela a potem jeszcze 1 raz indywidualnie sie przyjeżdża, kosztuje to 75 zł od osoby,prowadzi to małżeństwo.Tylko trzeba sie zapytać proboszcza swojego czy bedzie to akceptował bo podobno niektórzy stasznie wymyślają .To małżeństwo wszesniej robiło je na Staszica ale my np.jedziemy do świdnika.Znacie kogoś kto je robił u nich ?pozdrawiam
|
|
|
|
#5994 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5995 |
|
Zadomowienie
|
Teraz nikogo nie ma, pewnie dziewczyny robicie obchód po sklepach. U mnie na razie zastój z załatwianiem spraw. W najbliższym czasie to pewnie obrączki, zaproszenia i alkohol, musimy rozłożyć te wydatki na 2, 3 miesiące a później się zacznie- już zaznaczyłam w kalendarzu 3 mies. wstecz, że można załatwiać sprawy formalne.
A propos nauk to się bardzo zdziwiłam co przeczytałam, u mnie w kościele jest bezproblemowo, nie ma żadnych list, trudnych czy krępujących pytań, atmosfera jest fajna. Spotkania trwają ok 1 h i z chęcia na nie chodzę. A sukienka ... wypożyczam ją w Annie Marii i jest to po przeróbkach gorsetu model Agnes, nie wiem czy uda mi się ja wkleić bo wcześniej miałam problemy
|
#5996 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę wkleić zdjęć, bo mają za duży rozmiar, niestety na tym zdjęciu niewiele widać. Zmieniam w gorsecie wycięcie, nie będzie zaokrąglone ale głębsze i takie w tzw "serek" czyli w literę v. Zresztą Wojtusia pokazywała Wam ją w swojej kolekcji sukienek do oceny. Najbardziej podoba mi sie to marszczenie na gorsecie i spódnica, te udrapowania można tak ułożyć, że nie będzie widać ewentualnego przytycia. A co Wy o niej myślicie?
|
#5997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5998 |
|
Raczkowanie
|
bandola18też nad nią myślałam bo jest piękna ale modelka ładniej w niej wygląda
ja bezopodobnie ![]() dlatego zdecydowałam się zupełnie na inny fason do tego nie chce na slubie zasłaniać na każdym zdjęciu mojego TŻ niech też będzie na fotkach pozdrawiam moczko
|
#5999 |
|
Raczkowanie
|
malenkajaklenka bardzo ładna delikatna, elegancka i ma to coś, myślę że welon jak najbardziej do niej pasuje
przy spiętej fryzurze i wtedy (welon) podpięty od dołu ale rozpuszczone włosy to tak jak oni proponują brak welonu
|
#6000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aurelia-aurita @ tlen.pl
Edytowane przez aurelia-aurita Czas edycji: 2007-02-28 o 16:52 Powód: spacja |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

)

<zart>