|
|
#991 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() Trzymaj się ciepłu Flo!!
|
|
#992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mursz... czytałam .... i idę poleżeć.... dziś spędziłam 6 godzin w szpitalu , w tym 3 na korytarzu , czekając na łóżko... ale i tak to były to najfajniejsze 3 godziny od wielu tygodni
|
|
#993 |
|
Konto usunięte
|
Skrbq, cho na fejsa na minutkę
|
|
|
|
#994 | |
|
|
Cytat:
Już się podnoszę i zaczyna mi się robić głupio, że mam takie durne problemy, zwłaszcza, jak poczytam o Waszych... ![]() Trzymajcie się z tatą ![]() Też idę -poczytam jeszcze chwilkę książkę o trupach... Dobranoc
|
|
#996 | ||||
|
BAN stały
|
Rtęciowy, niezawodny i niezniszczalny klasyk
Cytat:
Cytat:
Se powiedziałem, że jak podskoczy to 42 to dopiero pójdę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No uwzięli się, no! ![]() --- Oświadczam, że mi lepiej już, tylko nie wiem, czy po antybiotyku, czy lekach p/bólowych
|
||||
|
|
|
#997 | |||
|
Konto usunięte
|
![]() Oj, potwierdzam, w rodzinie taki mamy od pokoleń Cytat:
![]() Cytat:
--- Cytat:
No i wyjazd czwartkowy jest raczej niezagrożony
|
|||
|
|
|
#998 | ||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36614469]Oj, potwierdzam, w rodzinie taki mamy od pokoleń
Nie mam zaufania do elektronicznych Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
kcem toooooooo http://www.bathandbodyworks.com/home/index.jsp
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-19 o 06:30 |
|
|
|
#1000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo serio denerwujące jest jechanie do biura w celu wydrukowania np jednej kartki ![]() Znad kawy i śniadania dziś ostatnie konferencja |
||
|
|
|
#1001 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
niestety nie wybuchłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oddycha się nosem tak żeby przy wdechu i przy wydechu robić dźwięk z tyłu gardła, nie wiem jak to inaczej opisać, może to nie 100% darth vader ale takie syczące haaaaaaa się robi ![]() fachowo to się nazywa ujjayi i ma mieć działanie uspokajające
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1002 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Pomiar sprzed pół godz. wykazał 37,5, ale żeby tak całkiem dobrze nie było, migdałki nawalają jak nawalały, a poza tym boli mnie klata (nie wiem, czy to kości czy mięśnie, ale straszliwie upierdliwe to jest, jakby mnie kto kijem obtłukł)
|
|
|
|
|
#1003 |
|
|
Gryx, nie ważne po czym, ważne, że Ci lepiej
Choć antybiotyków bardzo nie lubię, ale to już wiecie.Do roboty jadę. Wczoraj znów nasz Hitler pokazał się od "tytułowej strony" Jakoś ostatnio po mnie to ścieka, nie wiem, czy go to przypadkiem nie vcurvia jeszcze bardziej, że mu na spokojnie na wszystko odpowiadam, a ten się miota, jak małpa na kiju ![]() Ale mam w nosie, to tylko praca w końcu. Także miłego dnia i jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję Za to, ze jesteście.
|
#1004 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad kawy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1005 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo ta Twoja niebieska ikonka na końcu no to dobrze ...[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36613862] Mordujo [/QUOTE]Aż strach tam iść ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
by iść ![]() Cytat:
Ja też nie, a rtęciowe wycofali/wciąż wycofują? Bo chyba w niektórych aptekach można je jeszcze kupić. Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#1006 | |||
|
BAN stały
|
Z tego samego założenia wychodzę
![]() Cytat:
![]() Wątpisz w me menstfo? ![]() Cytat:
Cytat:
). Elektroniczne za każdym razem wskazywały mi temperaturę z ), gdy byłem zdrowy to poniżej 36, a przy gorączce powyżej 39 wyświetlało się ~37 (obserwacje na podstawie użytkowania dwóch elektronicznych właśnie)
|
|||
|
|
|
#1007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogadamy przy 42 ![]() Do usług A poważnie, to to nie są żarty ![]() Cytat:
Co do pogrubionego - musiałeś dodać to w nawiasach?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1008 | |||
|
BAN stały
|
Przykro mi, ale wszystko wskazuje na to, że utrzymuje się u mnie tendencja spadkowa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1010 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czemuż ach czemuż muszę iść do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze futro, jeśli jest już w domu, spędza czas tak, jak widać na dwóch pierwszych zdjęciach. Poza tym buszuje po dworze. Wczoraj zbyt szybko się ucieszyłam, że w nocy nie będzie okupować parapetu - zrobił to
|
|
|
|
#1012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym razem popełnię olejek do kąpieli, masło w pudełku, balsam w kostce i krem nawilżający napaszczowy itp itd Dokadłubowe mazidła będą najpewniej w klimatach jesienno przyprawowych. I zastanawiam się co by wyszło z zestawienia olejku kadzidłowego olibanum, olejku cedrowego i olejku z goździków rozpuszczonych w oleju kokosowym (tym bezwonnym) Takie coś jakby perfumy w kremie Trzeba by ten zestaw czymś dosłodzić? Jak myślicie?Cytat:
Możesz się w kołyskę nie wpudzianować ![]() A tak poważnie z oskrzelami ok? Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2012-09-19 o 10:44 |
|||
|
|
|
#1013 | ||
|
BAN stały
|
Bo bez niej nie ma chleba ni kołaczy
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1014 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Konto usunięte
|
A to niegodziwe nikczemnice
Cytat:
![]() No żebyś wiedziała Jak se pomyślę, że muszę dziś tam iść, to mi siły odbiera i nogi się pod mnoł uginajoł ![]() Cytat:
Sybirak czy Maine Coon. Z wyglądu i zachowania obstawiam Sybiraka |
||
|
|
|
#1016 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36619171] No żebyś wiedziała Jak se pomyślę, że muszę dziś tam iść, to mi siły odbiera i nogi się pod mnoł uginajoł [/QUOTE]![]() W ogóle miałam dziś obrzydliwy sen, aż się obudziłam... Brrr.
|
|
|
|
#1018 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czyli obywasz się bez pieczywa?
![]() Dobra, idę Cały tydzień mamy audyt w którym jest nawet Turek
|
|
|
#1019 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36619171]
Ale słodziak Sybirak czy Maine Coon. Z wyglądu i zachowania obstawiam Sybiraka Jednak Maine Coon
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Se powiedziałem, że jak podskoczy to 42 to dopiero pójdę 

no to dobrze ...
), gdy byłem zdrowy to poniżej 36, a przy gorączce powyżej 39 wyświetlało się ~37 (obserwacje na podstawie użytkowania dwóch elektronicznych właśnie)