|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Profesja
Profesja to jedna wielka mafia! chodzę na profil Kosmetyka i mam juz dość. nie wspomnę o zajęciach które są czasem i nawet tylko raz w miesiącu a kasy nam nie zwracają za zajęcia odwołane! najbardzije irytują mnie te ich odsetki. zawsze podają różną kwotę! kiedyś zapytałam jakim system jest to naliczane i powiedziano mi że to zależy od nazwiska!
masakra.. czy któraś z dziewczyn wie jak oni to faktycznie naliczają??
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie moze kiedy zaczynaja sie kursy dwusemestralne w profesji? Takie jak np dziennikarstwo?
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zasatnawia mnie to samo ! |
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale to kwestia przyzwyczajenia, ale jedno trzeba jej przyznać była ostro wymagająca. Moja grupa na administracji ile osób tyle poziomów zaawansowania a były też osoby, które nie uczyły się wcześniej angielskiego. Kserówek fakt było sporo, ale za to mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że sporo się nauczyłam. My też strasznie narzekaliśmy na nią, ale po zakończeniu wiele osób mówiło, że w gruncie rzeczy nauczyła języka jeśli się tego chciało oczywiście. Co do podejścia dyrekcji do hajsu to muszę się nie zgodzić. Na kosmetologii miałam przejściowe trudności finansowe. Poszłam do dyrektorki od spraw finansowych i powiedziałam jak jest napisałam podanie i babka zwolniła mnie z zaległych opłat . Teraz jestem na reklamie i nie poszła bym do innej szkoły. Miałam krótki epizod z Cosinusem brrrrrr nigdy więcej. Większość szkół ma swoje plusy i minusy.... choć Cosinus raczej same minusy przynajmniej w Białym ale to tylko moja opinia---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Mam nadzieję że ktoś mi odpiszę
![]() W tym roku skończyłam liceum i zastanawiam się właśnie nad szkoła Profesja w Poznaniu. Chciałabym iść na 2 letni kierunek - Masaż. Kończyła któraś z was tą szkołę w Poznaniu lub ten kierunek??
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
odsetki powinny byc naliczane ustawowo w wyskości 13%
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś podzieli się opinią na temat Profesji w Warszawie ? właśnie się zapisałam i mam troszkę złe przeczucia...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie czy ktoś uczęszczał na kursy prowadzone przez Profesja w Białymstoku czy w innym mieście? Jaki jest poziom i czy egzaminy są trudne do zaliczenia by uzyskać zaświadczenie o ukończeniu danego kursu?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie czy ktoś orientuje się może na jakich programach uczą się technicy organizacji reklamy w Łodzi w profesji?? I wogóle jeśli ktoś cokolwiek wie na temat tego kierunku to bardzo proszę o info.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie z jealiczyłam pierwszy semestr w Profesji w Warszawie. Jak się dowiedziałam zwyczajem tej szkoły i może nie tylko tej jest podwyżka czesnego po pierwszym sem. Tak też się stało. Mają też problemy z organizacją wewnętrzną - nie ma planu zajęć, brak dokładnej informacji w sekretariacie itp- niby szczegóły ale ...Jeżeli chodzi o poziom nauczania to jeżeli ktoś chce zdobyć wiedzę teoretyczną to jak najbardziej natomiast kłamstwem jest , że,, kładą nacisk na praktykę "- jako takich zajęć praktycznych wogóle nie ma!!
|
|
|
|
|
#41 |
|
na przekór do celu
|
A może ktoś ma informacje na temat Profesji we Wrocławiu?
![]() Zastanawiam się między nią a AP Edukacją.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
też się zastanawiam nad profesją we Wrocławiu lub w kaliszu
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje informacji o Profesji w Lublinie .... Warto?
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez KotkaWodna Czas edycji: 2014-08-24 o 18:17 |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Up
![]() Moze sa jakies nowe wiesci odnosnie Profesji?
"[...] Podstawowy zestaw, wywołujący wschód słońca oraz nową miłość do niewiadomoczego, na nic konkretnego nas nie stać i nie będzie nas stać, a za chwilę nie będziemy tu stali, pan tu stał, a teraz nie stoi, poszedł. Piekło i przestało." |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
wieści odnośnie profesji są takie, że w Tychach niedługo zadnej grupy nie beda miec, bo nikt sie do nie zapisuje, a jak juz maja to rozwiazuja na wyzszym semestrze, bo im malo osob zostaje. taki mi zrobili na kosmetyce.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Strasznie niepochlebne wiadomości o tej szkole, a jak się ma oddział w KIELCACH??sama zastanawiam się czy tam iść ale tak hobbystycznie dla zabicia czasu
na kosmetykę dzienną, płaci się coś? jak wyglądają zajęcia?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
podpinam sie pod pytanie zastanawiałam się nad fryzjerstwem,a ostatecznie wybrałam studium gowork
Edytowane przez kafetka Czas edycji: 2013-09-25 o 20:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

masakra.. czy któraś z dziewczyn wie jak oni to faktycznie naliczają??

ale to kwestia przyzwyczajenia, ale jedno trzeba jej przyznać była ostro wymagająca. Moja grupa na administracji ile osób tyle poziomów zaawansowania a były też osoby, które nie uczyły się wcześniej angielskiego. Kserówek fakt było sporo, ale za to mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że sporo się nauczyłam. My też strasznie narzekaliśmy na nią, ale po zakończeniu wiele osób mówiło, że w gruncie rzeczy nauczyła języka jeśli się tego chciało oczywiście. Co do podejścia dyrekcji do hajsu to muszę się nie zgodzić. Na kosmetologii miałam przejściowe trudności finansowe. Poszłam do dyrektorki od spraw finansowych i powiedziałam jak jest napisałam podanie i babka zwolniła mnie z zaległych opłat
. Teraz jestem na reklamie i nie poszła bym do innej szkoły. Miałam krótki epizod z Cosinusem brrrrrr nigdy więcej. Większość szkół ma swoje plusy i minusy.... choć Cosinus raczej same minusy przynajmniej w Białym ale to tylko moja opinia