|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
kurde..... zaraz coś zmotnuję może
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
albo na imgur.com tam nie trzeba się logować
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
coś zmontowałam - zobaczcie czy możecie otworzyć
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - aaaacccchhhh jak pięknie .... napisz co zwiedzaliście, gdzie byliście??
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-17 o 20:05 |
|
|
|
#3515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pakowanie jest koszmarne! nie wiem skąd my tyle rzeczy mamy??!! tyle się tego zebrało przez 2 lata... TŻ już stwierdził że chyba 2 dni będziemy się rozpakowywać optymista z niego ![]() magnusia - wow! ale figurka!
|
|
|
|
|
#3516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiścia całe Pafos- wszystkie ruiny itp, Nikozja, Limassol, Omodos ![]() Oprócz tego mój mąż pierwszy raz nurkował z butlą i bardzo mu się podobało no i jeszcze nurkowaliśmy z rurkami oglądając rybki ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- daj spokój bo się zaczerwienię ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
oj a myślałam że tylko ja taki chomik jestem
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
No Magnusia a jak ty się takiego pięknego brzuszka dorobiłaś??
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
nie robię z nim absolutnie nic
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
a trzymasz się jakiejś diety albo coś?? super masz figurkę!
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pakując się człowiek odkrywa jak wiele jest w stanie w niedługim czasie nagromadzić, ja staram się jeszcze nie myśleć jak nam pójdzie pakowanie rzeczy TŻ, bo to dopiero będzie przeprawa ![]() Magnusia ale super widoki, a Ty - piękna kobieta Zmykam do mycia i pod kołdrę, dzisiejszy dzień był wyjątkowo parszywy...
|
|
#3521 |
|
Raczkowanie
|
ja chomik nie jestem, a wyszło mi 9 worków z ciuchami! a jeszcze się nie zabraliśmy za pakowanie zabawek...
w dodatku, ja z młodym jedziemy na miejsce pewnie koło 14, więc mamy jeszcze w sumie tylko 16godzin! o ile zrezygnujemy ze snu i wtedy powinniśmy się wyrobić
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - ty do łóżka a ja do pracy dziś na noc... znów mamy zmiany w sklepie ... będzie chciało się spać...
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
żadnych diet - za bardzo lubię jedzonko i drinki
|
|
#3524 |
|
Rozeznanie
|
Malgos,
jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy!!! Przeanalizowałam, przeliczyłam i o ile w Egipcie i ogólnie na Bliskim Wschodzie się nie uspokoi - wybierzemy się na Kanary. Kenia mnie kusiła, ale nieco boję się pory deszczowej. Jutro w końcu o 10 mam próbną fryzurę ![]() biorę się nieco za przygotowania. boję się zostać z przysłowiową ręką w nocniku. ściskam Was wszystkie mocno, zbieram się na kanapę przed tv, będę nic nie robić )
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam Teneryfę- jest super
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Szczesliwa - W Kenii w tym czasie może być "mała" pora deszczowa (szczególnie na zachodzie) może wyglądać tak, że w dzień będzie pięknie a deszcz może być głównie w nocy, lub może padać, ale max 2 godz dziennie... choć oczywiście znów różnie to bywa. Ulewy w takich krajach są charakterystyczne, bo zaraz 10 min po deszczu nie widać, że był w ogóle deszcz, ale tam uważam że leki na malarię raczej są niezbędne... no i te kilka szczepień. Niektórych może przerażać ta bieda naokoło, czasami są strażnicy wokół hoteli dla bezpieczeństwa, ale niestety nie wiem czy wszędzie tzn w każdym kurorcie.
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Rzeczywiście Teneryfa byłaby chyba najlepszym wyborem z tamtejszych wysp. |
|
|
|
#3527 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() po tym całym peelingowaniu mimo wszystko poszłabym na solarium ze 2 razy tak na 7 minut (np. 10 dni przed i 5 dni przed), trochę wyrówna koloryt skóry Cytat:
Cytat:
namawiam go żeby zrezygnował z tego pomysłu, ale ostatecznie zrobi jak będzie chciał, grunt żeby dobrze się czuł ![]() Cytat:
Cypr jest boski. Byłam tam 7 lat temu i biorę pod uwagę na przyszły rok ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Wybaczcie, że tak krótko i tylko o sobie dzis. Kurcza, chora jestem. Strasznie zle sie czuje. Mała juz zdrowieje ale skoro ja chora... Mam juz kartke na zapowiedzi wiec moze dzis zaniesiemy. I w srode do poradnii musimy w koncu jechac. I mam pytanie o pierwszy taniec... Jak to jest u Was? Klasycznie? Czy moze jakis mix? My mielismy miec mix ale chyba sie rozmyśliłam. I bedzie zwykłe "bujanko" bo te wyuczone jakos do mnie nie przemawiaja... dla mnie sa sztuczne. Moze pojdziemy tylko zeby jakis podstawowy krok poznac. Zobaczymy jeszcze. A jesli chodzi o piosenke to pewnie ta https://www.youtube.com/watch?v=HnLiH1C1lJ8
|
#3529 | ||
|
Rozeznanie
|
magnusia- biegnę oglądać zdjecia
![]() Cytat:
Cytat:
My tańczyliśmy 'na luzaka'- nie ćwiczyliśmy nic wcześniej, wyszło myślę całkiem OK Wybralismy "wezmę cie ze sobą" czerwonych gitar
|
|
#3530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sobote ide w końcu na próbne czesanie. Mam nadzieje, że bedzie dobrze bo nie mam ochoty szukac innego fryziera
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas było klasycznie, jedna piosenka i bujanko z jakimis obrotami itp. Wyszło bardzo fajnie i na luzie ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
koniecznie pochwal się fryzurką
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
U nas było bujanie do Love me tender Nory Jones, mój tż nie nadaje się do tańca, ale na naszym weselu to ON ciągnął mnie na parkiet, byłam zaskoczona, a nawet jego mama nie mogła uwierzyć, że on tyle tańczy... moja mama również zdziwiona i mówiła... "no patrz a mówiłaś że mąż tańczyć nie lubi
"
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybraliśmy sobie na pierwszy taniec piosenkę "Moon river"
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - pamiętasz jak wrzuciłam zdjęcie tego bukietu innej wizażanki, te niebieskie kwiatuszki to ZATRWIAN
|
|
|
|
#3535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje udanego wypoczynku
Zdjęcia zachwycające. Zgadzam się Neave - świetny brzuszek, pozazdrościć!!!![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
My chyba slubujemy tego samego dnia i powiem szczerze że od tygodnia próbuje to wszystko ogarnąć żeby również nie zostać z ręką w nocniku, ale co popołudnie coś mi wypada, wczoraj np przywieźli nam nowe łóżko no i Tż stwierdził, że dla odświeżenia trzeba zrobić przemeblowanie... i tak oto skończyliśmy o północy a dziś zaspałam do pracy i posptrzeczałam się z Tż w samochodzie za brak jego zaangażowania... wrr nie lubie się z nim spierać ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Ale wyszedł zadowolony... O dziwo My dużo myśleliśmy na temat pierwszego tańca i zdecydowaliśmy się na to co nam najlepiej wychodzi dwa na jeden i dwa na dwa z przejściami do piosenki czerwonych gitar. Moim zdaniem każdy powinien deycdować się na to w czym się najlepiej czuje. Szybkiego powrotu do zdrowia życze ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Dziewczyny, czy któraś z was miała bukiet lub planuje mieć z niebieskiej eustomy? Ciągle zastanawiam się nad bukietem, najprawdopodobniej Tż będzie miał muche w kolorze granatu w białe kropki
|
|
#3536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jakie masz koncepcje na bukiet? Coś tu ostatnio cisza zapanowała... Chyba niektóre mrożonki juz o nas zapomniały a PMki w natłoku przygotowań
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-09-19 o 11:13 |
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba Wam się stresik udziela- wiadomo czasu coraz mniej i nerwy puszczają. Uwielbiam eustomę- są niebieskie ale z tego co pamiętam to są chyba farbowane
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie nie wiem czemu... Co do eustomy to myślałam, że one takie niebieskie są same z siebie a nie farbowane ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Dziewczyny szybkie pytanie chcemy by na naszym ślubie zaśpiewał Pan ( ma piękny operowy głos) jutro mamy się z nim spotkać i zastanawiam się w jakich momentach i co mógłby nam ten Pan coś zaśpiewać, słyszałam że często spiewa się na ślubach ave maria, ale kiedy w jakim momencie i czy coś innego w ciągu mszy można zaśpiewać??? wszyscy nasi znajomi mieli skrzypce a my dla odmiany pana z pieknym głosem
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja nie mam pojęcia- Ave Maria jakoś w trakcie śpiewają jak się ludzie modlę- nie wiem czy nie przed konumią
|
|
|
#3540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
Gratuluje wybranej piosenki bardzo ładna Mnie też się te wyuczone tańce nie podobają My z piosenką mamy problem nie mamy "swojej" piosenki do której chcielibyśmy zatańczyć przesłuchaliśmy już mnóstwo piosenek nic nam się do końca nie podoba na tyle ,żeby wybrać na pierwszy tanieć Chcemy polską piosenkę , a im więcej słucham tym bardziej nic mi się nie podoba i momentami mogę już tym ![]() Pewnie skończy się tak ,że wybierzemy coś na ostatnią chwilę ![]() Cytat:
więc nie mam za bardzo czasu na neta Idę po kawę , bo już przysypiam Tż mnie dziś rano po 5 obudził ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

16.06.2012 

do tego widziałam, że teściowa się zmartwiła, że moje bety tak długo będą leżeć (zajmują pół pokoju - w zasadzie to pół mieszkania) bo ona chce swoje rodzeństwo zaprosić w dzień naszego ślubu a w tym tempie to do ślubu tych rzeczy nie wywieziemy... przykro mi bo widzę, że robię teściom kłopot i liczę, że uda nam się to wywieźć przed 4 października bo później to już nie zdążymy.
optymista z niego 

bylismy z TŻ dwa tygodnie w górach i zupełnie nie wzięłam pod uwagę, że tak mocno się tam opalę. Na rekach mam okropnie widoczne ślady od t-shirtów. Dekold i kark też się opaliły ale nie rzucają sie w oczu tak jak ręce. Jak założę suknię będę wyglądała jak zebra
a nie chce przesadzić z opalenizną.
namawiam go żeby zrezygnował z tego pomysłu, ale ostatecznie zrobi jak będzie chciał, grunt żeby dobrze się czuł
duuuuużo szczęścia i miłości
klik!
i w sumie nie wiem czemu...