![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
A ja muszę wam pokazać, jakiego uzdolnionego tatuażystę posiadam w zasięgu ręki -> http://www.beliartattoo.za.pl/mambo/...zoom&Itemid=42
![]() Prawie spadłam z kanapy oglądając galerię, nie wiem jakim cudem on ma w ogóle studio ![]() Wybaczcie, musiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36585660]Hej.
Podczytuję Was od pewnego czasu ![]() Niedawno postanowiłem zrobić sobie tatuaż na urodziny, no w każdym razie do końca roku chciałbym już być po zabiegu ![]() Chciałbym zapytać czy znacie jakieś dobre bądź przyzwoite miejsce w okolicach Lublina? Poczytałem w kilku miejscach, że jeśli chodzi o Lublin, to tylko Slayer http://www.tatuaz.republika.pl/_galeria.html Polecicie coś lub odradzicie? Chcę wytatuaować napis, nieduży i średnio skomplikowany ![]() ja w Lublinie robiłam w Maniac Tattoo - ale trudno mi się wypowiedzieć jak to studio wygląda na tle innych, bo ja osobiście nie mam porównania. Ja tam ze swojego jestem zadowolona (no ale to naturalne ![]() A napis chyba wbrew pozorom jest dość wymagający - liczy się precyzja wykonania, musi być prosto i równe światła, każda nierówność jest bardziej widoczna niż w obrazku.
#2224 |
Konto usunięte
|
dziewczyny zabierzcie mi komputer.
Przeglądam sobie wczoraj fejsa i widzę, że jeden z moich ulubionych tatuażystów wrzucił projekt z hasłem - kto go chce mieć dziarane na konwencie w Warszawie? - no i zaklepałam sobie sesję wysyłając najkrótszą możliwą odpowiedz "ja" Miało już w tym roku nie być tatuaży. ![]() Do tej pory zrobiłam od stycznia: cały rękaw, biodro, łydkę, skończyłam udo. Do końca roku do zrobienia: udo, dekolt, stopy... Jestem uzależniona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
stupid-girl - zarąbiście
![]()
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2227 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() hmm moze jakies zdj wrzucisz ? ![]() Musisz miec chyba bardzo duze wyplaty, haha
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mnie by martwiło tylko, że zabraknie mi miejsca i jak ja wytrzymam bez kolejnego nowego tatuażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do wypłat - ja to samo myślę, o dziewczynach, które kolekcjonują te śmieszne paciorki do bransoletek ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Lubię być dziarana przy okazji konwentu - kupę ludzi się poznaje przy okazji no i publicznie nie wypada się z bólu krzywić ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
D. Rudzinski |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Konto usunięte
|
uhuuu zazdroszczę!
![]() a w jakim miejscu powstanie ten projekt na Twoim ciele? ![]() ja byłam tylko raz niestety na konwencie, atmosfera samego konwentu bardzo mi się podobała, ale jednak ja sama wole dziarać się w atmosferze intymności. przewrażliwiona jestem, ale bałabym się, że ktoś pójdzie niechcący mnie szturchnie, igła poleci i pójdzie jakaś niezamierzona krecha po moim ciele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzeniona
|
Kurde, nie będzie mnie już w kraju
![]() A co do kasy, to ja nie jestem gadżeciarką, telefon mam ten sam od 4 lat, mam tylko stacjonarny komputer, nie mam ajfona, ajpoda, tableta itp., nie cierpię kupować kosmetyków innych niż te niezbędne, ciuchów nie kupuję często, więc wydaję na tatuaże ![]() ![]() ![]() ![]() A co do tych dziewczyn od koralików, to dla mnie abstrakcją jest wydać 1500 zł na błyskotkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tatuaże z pozoru drogie, ale porównawszy np. tatuaż a nowe buty, tatuaż będę nosić całe życie, a buty... czasami nawet te za tysiaka tylko jeden sezon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() W ogóle to ja żałuję, że dostęp do własnego studia nie jest tak skomplikowany jak do własnej kancelarii albo gabinetu psychiatrycznego... Może wtedy byłoby mniej buraków. Bo ile ja w necie opinii się naczytałam, że "to było profesjonalne studio", bo dla niektórych sam fakt, że ktoś ma studio oznacza, że jest profesjonalistą. Ja wiem, że na każdej stronie są galerie, ale powiem Wam, że mało kto zna się na tatuażach. Ja nie mówię, że się znam, ale mój kolega ma buraka - i widzę to chyba tylko ja. On go dumnie prezentuje, inni chwalą, a tylko ja uważam, że jest po prostu zrąbany. Więc jest dużo osób, które nawet z buraka będą zadowolone i jeszcze się cieszą, że zapłaciły 150 zł a nie 400 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Ja na wszystkie wydałam łącznie około2500 zł. Ale wiadomo - robiłam po trochę no i rozłożona była praca w sumie na 3 lata.
#2236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja na tatuaże w sumie wydałam 900zł. nie żałuj ani złotówki. (kurde dopiero teraz pomyślałam o tym, że "tyle" ![]() bardziej myślę skąd wezmę resztę by zrobić wszystko co chcę ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Tatuaż za 400 PLN to tylko niecała złotówka dziennie w skali roku, a jak się to przeliczy na długość życia. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Vampire killer będzie na drugiej stronie uda - obok mojej wampirzej pin-up. Chcę mieć całą lewą nogę w tradycyjnym tatuażu ![]() Ja nie liczę ile bo to wychodzi w tysiącach (a jak się doliczy koszty dojazdów, pielęgnacji, hoteli itp) to myślę że ok 10 tysięcy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja czekam na stypendium socjalne od listopada i jazda idę robić mojego kociaka na wewnetrznej stronie ramienia
![]() i na Twoje fotki tez czekam ! Jestem ciekawa ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-09-18 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
ja mam zawsze dylemat tatuaż czy zakupy bo ja nałogowcem w tym drugim jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
ja dałam dużoooo (mam 13 czy tam 14 tatuaży), ale wydam więcej
![]()
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
no ja tam tatuaż traktuję w kategoriach zachcianki raczej - i się skręcam czy strzelić se tatuaż, czy odkładać kasę na wykańczanie mieszkania....
bo mam w sobie takie durne przekonanie, że "obowiązek" ważniejszy a przyjemności później - ale szczerze mówiąc czy, kurna, zmywarka, nie jest w równym stopniu, co tatuaż, moją przyjemnością? priorytety zależą wyłącznie ode mnie (no i trochę od małża hehehe) ale przyznając się bez bicia - jakbym znalazła albo zaprojektowała wzór, który by do mnie "krzyczał" to bym uległa ![]()
#2242 |
Zakorzeniona
|
ruda3d - a małż ma jakiś tatuaż?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
no nie, niestety nie ma
![]() ma trochę ambiwalentny stosunek - i chciałby i boi się, hehehe
#2244 |
Zakorzeniona
|
To tak jak mój.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Konto usunięte
|
no mój ma całe plecy, rękawki, klate, brzuch, udo, żebra tzn boki), ale tak poza tym to on nie lubi tatuowania
![]() Namawiam go teraz na oldschoolowe tatuaże na dłoniach ;-) Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-19 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zadomowienie
|
Stupid miałam ochotę na tego dawidowego jezuska ale,że kilka dni wcześniej robiłam u niego ręke i bałam się mężowego gniewu na następny tatuaż w tak krótkim czasie to się zawachałam i widać Ty przygarnęłaś ten wzór
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
bez kija nie podchodz
|
Hmm moj tez nie ma, ale mowil ze jak ktorys zawol;a do niego 'tato zrob mnie' to z pewnoscia zrobi bo podobaja mu się
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- No wlasnie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Konto usunięte
|
zagramanicą niestety.
Plecy nawet gdzie tu wklejałam na wątek. Niestety plecy, udo ma świetnie zrobione - rękawki poprawiał więc ujdzie, ale klatka i boki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Też słyszałam ten krzyk i nawet myślałam,że na udo by mi pasował ale strach okazał się silniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.