|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Moje niespełnione marzenie... jeszcze niespełnione ![]() Ależ Ci zazdroszczę Będziesz coś zwiedzać czy relaksik i lenistwo? ![]() Ja pomalowałam... I jednak za mało spiłowałam. ![]() I jeszcze aparat przekłamuje kolory. Na żywca jest bardziej landrynkowy niż na zdjęciu (wygląda jak w buteleczce), nie zlewa się tak ze skórą. |
|
|
|
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Ciesze się niezmiernie, że narobię masę zdjęć Cytat:
Jest delikatny i subtelnie wygląda na paznokciach.
|
||
|
|
|
#3273 | |
|
szef wszystkich szefów
|
W klubie
Jak zrzucę fotki kiedyś![]() Cytat:
Ten kolor W buteleczkach mi się średnio widzą, ale na pazurkach... Ja w pierwszym momencie myślałam, że to kokardki Kciuk jest fajny![]() Smerfy Mam jednego smerfnego, ale to nie moja bajka [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36614968]Hej,Miłego dnia...wszystkim Robaczkom [/QUOTE]Dziękujemy i nawzajem Ciekawe co Ci lekarz powie, bo to brzmi bardzo nieciekawie![]() ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3661755 2] Ja pomalowałam... I jednak za mało spiłowałam. ![]() I jeszcze aparat przekłamuje kolory. Na żywca jest bardziej landrynkowy niż na zdjęciu (wygląda jak w buteleczce), nie zlewa się tak ze skórą.[/QUOTE] Na zdjęciu mi się podoba, a w buteleczce mniej Ale za to 351 jest zacny
|
|
#3274 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeeej, musisz - MUSISZ potem zdać relację (wiem, menda i męczybuła ze mnie )Uwielbiam takie opowieści z pierwszej ręki i fotki do tego - zupełnie co innego niż z jakichś albumów czy przewodników ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Ale wiadomo, kwestia gustu ![]() A 351 to jeszcze dziewica, czeka do piątku
|
||
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet o mojej panice przed lotem, bo pierwszy raz będę leciała i już zapowiadałam mamie, że chyba się upiję
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3661789 2]
Właśnie wbrew pozorom pasuje mi do karnacji - palce nie wyglądają truposzowato Ale wiadomo, kwestia gustu ![]() A 351 to jeszcze dziewica, czeka do piątku [/QUOTE]Ja średnio przepadam za różem, to pewnie dlatego w buteleczce mnie trochę zniechęca. Ale już kilka razy go miałam w ręce i odkładałam Układacie lakiery kolorami czy buteleczkami/firmami? Swoje poukładałam kolorami i przeżyłam mały szokens ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
#3277 | ||
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3661755 2]
Moje niespełnione marzenie... jeszcze niespełnione ![]() Ależ Ci zazdroszczę Będziesz coś zwiedzać czy relaksik i lenistwo? ![]() Ja pomalowałam... I jednak za mało spiłowałam. ![]() I jeszcze aparat przekłamuje kolory. Na żywca jest bardziej landrynkowy niż na zdjęciu (wygląda jak w buteleczce), nie zlewa się tak ze skórą.[/QUOTE] Czemu za mało? Jak nudziak wygląda. Ładnie. Cytat:
Szukałam na ten temat, jak Młoda na Fuertę leciała. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Młoda to robi. Buteleczkami, wtedy więcej się mieści w pudełkach. |
||
|
|
|
#3278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po kilku dniach to i tak się miesza.Cytat:
Cytat:
Nigdy mnie nie zawiodła, ale niestety troszkę kosztuje...W ogóle pamiętam jak raz byłam z Ukochanym w zoo i zapomniałam posmarować dłoni filtrem- wysypało mi całą rękę Po 3 dniach smarowania i brania tabletek na alergię zeszło.Cytat:
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2012-09-19 o 10:46 |
||||
|
|
|
#3279 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje się poniewierają w sporej kosmetyczce... tak, jeszcze się mieszczą, choć powoli przestają... ![]() A nie? Tak mi się wydawało... będę dążyć do migdałków ale to muszą rosnąć i już będę stopniowo piłować/wysmuklać. |
||
|
|
|
#3280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech sobie rosną i stopniowo je wysmuklaj
|
||
|
|
|
#3281 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3661838 3] A nie? Tak mi się wydawało... będę dążyć do migdałków ale to muszą rosnąć i już będę stopniowo piłować/wysmuklać.[/QUOTE] Jest OK. ![]() Jeśli dążysz do migdałków, to tak zgadza się. Powolutku. |
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, Lolli, Malinka, Pilar - takie różne, a wszystkie ładne
![]() A skąd! Jakbym nie miała zaplanowanego dnia, to poszłabym się opalać Może jeszcze uskutecznię przed końcem września![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3661755 2]Ja pomalowałam... I jednak za mało spiłowałam. [/QUOTE]Mam ten różyk - uwielbiam go! Co do kształtu: z moimi teraźniejszymi nawet nie mam prawa się wypowiadać , ale nie wiedzę w nim nic złego (w twoim, znaczy)![]() Stanikowe Dzewczyny ( ) - Przy okazji małych zakupów wstąpiłam do butiku z bielizną. Staniki nie były drogie (tzn nie w porównaniu z tym, co mówiłyście - 150+zł), rozmiarówka fajna (rozległa, że się tak wyrażę ), nie było zatrzęsienia fasonów, ale i to mi niepotrzebne, bo szukam czegoś prostego. No ale do rzeczy, ceny: 40(promocja)-70zł (to, co mnie interesowało) pytanie: da się kupić w takiej cenie dobry stanik czy jednak w tym temacie cena = jakość? A może chodzi o jakąś konkretną, sprawdzoną firmę? Na razie się tylko przyglądałam, bo wiedzę intensywnie zgłębiam (blogi są meega wciągające ).
|
#3285 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Na początek myślę, ze spokojnie dadzą radę. Jak będziesz mierzyć, warto zrobić kilka podskoków, i wymachów- zobaczyć jak się stanik w ruchu zachowa. Z Ava'mi nie jest źle. Masz rację te blogi sa niesamowite. Szczególnie notki z cyklu "dobierz stanik" i zdjęcia przed i po. Szok. Jaką Ty markę wypatrzyłaś? Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-09-19 o 12:29 |
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3661838 3]
Czemu szok? Za dużo powtórzonych ![]() Moje się poniewierają w sporej kosmetyczce... tak, jeszcze się mieszczą, choć powoli przestają... ![]() [/QUOTE] Zdziwiło mnie to, których kolorów mam najwięcej. Myślałam, że czerwienie i beże/nudziaki. A okazuje się najwięcej mam wszelkich zieleni, niebieskości, fioletów A dopiero na 4 miejscu czerwienie. Najmniej bieli (aż 2 szt.) i szarości (zawrotna ilość 1 szt.)![]() Cytat:
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że kolory ciężko przyswajalne, ale zmalowałam na szybciora przed wyjazdem
Wybaczcie skórki, to przez pośpiech.![]() ![]()
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
amelja piękny róż
|
|
|
|
#3291 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Amelka, ładnie jest, ale nie zapuszczaj więcej. |
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet wczoraj troszkę je przypiłowałam Chyba zostanę przy takiej długości.
|
||
|
|
|
#3293 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Ale mnie się mało róży podoba Wzorek fajny, podoba mi się![]() I w pelerynie przeciwdeszczowej
|
|
#3294 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze chodzę na ciemno ubrana, więc niech chociaż paznokcie będą wyraziste
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za porady
Nie pamiętam co to za marka ![]() Ale nawiedzę ten butik jeszcze w piątek, z mamą - może nie najlepszy z niej doradca w kwestii stanikowej, ale zawsze jeszcze jakieś punkt widzenia Znalazłam - to butik z bielizną Esotiq
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dałabym bez tych kropek ![]() Ale i tak piekne Świetny kolor. I pięknie spiłowane kwadraty Dzień dobry. Poczytałam o stanikach, pooglądałam paznokcie i idę pracować
|
|
|
|
#3298 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja może nie szaleję za różami, ale toleruje i czasem sama się odważę... jak choćby dziś ![]() Cytat:
Wypowiadać zawsze się można, to że nasze paznokcie mają słabszy okres to nie znaczy, że straciłyśmy poczucie estetyki
|
|||
|
|
|
#3299 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za pracę trzymam kciuki.Ale nie wiem czy aby na pewno chcesz pracować w kosmetyczny... przeciez ja bym pół sklepu wykupiła prędzej cz6y później ![]() aleeee ślicznie Jeja jakie masz te pazurki smukłe Cytat:
A ty z tym technikum to sama się zastanawiam jak dasz radę.. bo moją pracę to chociaż można było w nocy zrobić albo późnym popołudniem...a do szkoły raczej na wieczór nie pójdziesz.. Cytat:
Cytat:
|
|
#3300 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Nie znam tego niestety. Może niech mama też poczyta te blogi ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3662418 1]Wypowiadać zawsze się można, to że nasze paznokcie mają słabszy okres to nie znaczy, że straciłyśmy poczucie estetyki [/QUOTE]![]() ![]() To jest tekst który powinno się w 1 poście umieszczać. Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-09-19 o 14:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

Moje niespełnione marzenie... jeszcze niespełnione 
Będziesz coś zwiedzać czy relaksik i lenistwo? 

Ciesze się niezmiernie, że narobię masę zdjęć
Jak zrzucę fotki kiedyś
Kciuk jest fajny
[/QUOTE]
Trzymajcie kciuki