|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
A do mnie przychodzi TŻ i mam juz dzis dostac prezent na Walentynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
luckygirl
|
Ja już wczoraj dostałam prezent na walentynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, to co sie tym chłopakom spieszy z walentynkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
luckygirl
|
To jest miłe bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
dzieńdoply..
![]() ![]() właśnie wlóciłam od dzieciów, dlatego jeście się ciapciam.. ![]() ![]() w szkole mega nudy...jeszcze sie okazało, że nie mamy przed ostatniej lekcji-maty..a po niej jedynie religia...no to poszliśmy do księdza i mówimy, żeby na nas nie czekał.. ![]() ![]() ![]() poszłam do połazić po lumpkach(ekhm..gdyż baardzo to lubię) i kupiłam sobie sportową mini torbe do sql za jedyne 3zł, nówka... potem paznokietki poszłam robić, i już są pikne.. ![]() ![]() widzę, że Tż-tom w tym roku śpieszno do walentynek i wytrzymać nie moga z niespodziankami..:P pokazywac co dostałyście.. Hawrodytka poka torebusie..:P aaa.. siostra ma konto na www.0dorotka0.fotka.pl
#3607 |
Zakorzenienie
|
no cholipka..co to za cisza?
tylko ja wizażuję w piątkowy wieczór?
#3608 |
Wtajemniczenie
|
ja to nie mam kondycji zeby siedziec do pozna na wizazu, wole rano cos napisac. Zdjecie torebusi wkleje poznie,musze naladowac baterie to aparatu
![]() Oj,jesli ty te wszytskie fotki cykałaś to niezle ci wyszło ![]() ![]() wczoraj natknelam sie na wizazu na strony http://chlopaki-z-nagasaki.blogspot.com http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/ http://www.fotkapeel.blogspot.com/ Polewka z fotki.pl i z allegro.. Polecam 3 link ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
hehe.. no linki niezle..
![]() allegro fajne-mogliby wiecej powrzucac.. fotka tez-na jednym widze nawet znajoma.. ![]() ![]() ja wlasnie wrocilam z porannych zakupow.. kupilam torbe w malpy-co mnie wzielo? ![]() zaraz jade po krzesla do kuchni.. ![]() a wam jak sobota mija?
#3610 |
Raczkowanie
|
Wysprzatalam caly pokoj,zeby nie myslec o jutrejszej studniowce i sie tak nie denerwowac
![]() ![]() Tez sie tak denerwowalyscie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Wtajemniczenie
|
ja mam dzis i wcale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
To moze ze mnie tylko taki nerwus
![]() Sylweneczka i jak tam przygotowania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Wtajemniczenie
|
Cisowianka i Sylwczenka zazdroszcze studniowek !!chcialabym moc moja jeszcze raz powtorzyć
![]() A jesli chodzi o dzisiejsza sobote, to wstalam rano wysprzatalam pokoj, umyłam głowe, wyprostowalam kudły i wyszłam na zakupki ![]() ![]() A i chwale sie torebka, która dostalam ![]() ide sie uczyc! a pozniej wcinac obiadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
O Cisowianka, ja sie nie denerwowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
Ja to chyba zwariuję do jutra:P Na razie mam zajecie bo przyszywam rozyczki do naszych bransoletek rozpoznawczych:P tzn. dla pana kamerzysty:P Zrobilam 14,a to nawet nie polowa:/
Martwie sie tym jutrzejszym fryzjerem:/ Chyba to wszystko bedzie za wczesnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
luckygirl
|
Ładniutka torebeczka Hawrodytko
![]() ![]() Cisowianko nie denerwuj się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Wtajemniczenie
|
Cisowianka, sycko bedzie dobrze! Fryzjerka sie nie martw,bo ładnemu we wszystkim ładnie
![]() Petit ![]() ![]() ![]() Ide czytac transatlantyk i czekac na TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
luckygirl
|
![]() ![]() W tym kupił mi jedna z Diverse'a ,bo mi sie popsuła :[ i nie miałam ,a on mi zrobił suprise i tak bez okazji mi kupił ![]() ![]() A torba piekna,czarna z trupimi czaszkami ![]() ![]() ![]() A na Walentynki dostałam od niego pierścionek,który sie strasznie podoba moej mamuśce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle dostałam wczoraj okres ![]() ![]() ![]() No i wklejam obiecane zdjęcia ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...60#post3666960 Ech dziewczyny...nie widzę tego...zupełnie nic mi się nie podocba.
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Wtajemniczenie
|
Oj Petit, jak moj mi kupuje bizuterie to zazwyczaj wisiorki i kolczyki.. troche nie trafia w moj gust, ale zawsze milo dostac
![]() Aniah! ladnie wygladasz ![]() ![]() Zastoj na tym watku cosik sie robi... ech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
luckygirl
|
Aniah cudownie wyglądasz!
![]() ![]() Nie no mój to jak kupuje biżuterie to wie co mi się podoba ![]() ![]() A tu pokażę Wam pierścionek ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Petit_Papillon Czas edycji: 2007-05-19 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Nio Aniah ładna kiecka
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
Jak myslicie, do jakich kolczykow pasowalyby perly na szyję? Do srebra moglyby byc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
Petit, śliczny pierścionek
![]() ![]() Dziękuję Dziewczyny, cieszę się, że Wam się podoba ![]() A i w ogóle zapomniałam się pochwalić, że sukienka i torebka to dzieła mojej Mamy ![]() Ech co to będzie jutro...
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
Aniah prześlicznie wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Wtajemniczenie
|
ANiah! to zdolna masz mame! zazdroszcze
![]() Cisowianka ![]() ![]() Petit, przesliczny pierscionek! naprawde ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() A mamie powiedz,że jest strasznie zdolna i zrobiła piękną sukienkę i torebkę!!!Szkoda,że moja nie umie robić takich cudów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wiecie co ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
Petit, ten pierscionek, to pewnie przez to twoje "jedzenie"... ale podobno w zimie jest tak, ze palce chudna... tak mowil mojemu bratu jubiler
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() A tak nawiasem,to wiecie,że moja siostra cioteczka mająca 12 lat waży ode mnie z 3-4 kg mniej :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Mam bizuteryjny dylemat... mam fajne perły na szyję,bardzo eleganckie i znalzlam do tego takie kolczyki z wiszaca jedna perła...ale kolczyki nie sa zbyt widoczne... Ale wczesniej planowalam nalozyc duze srebrne wiszace kolczyki,ktore na tyle zwracaja na siebie uwage ze darowalabym sobie cos na szyję, za to moglabym do nich nalozyc bransoletkę z cyrkoniami ktore slicznie sie swieca.... I co tu wybrac:/?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.