|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
Znam kilka ludzi pracujących w galeriach i najgorsze jest to, że nie jest tak że pkt 22 kończą,tylko ok 23 bo o 22 są jeszcze klienci w sklepie i nie reagują na komunikaty o zamykaniu sklepu. A klienta nie wygonisz... Galerie powinny być do 20:00
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Konto usunięte
|
Scarlett masz fejsa?
ciekawa jestem jak wyglądasz
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Nie mam, ani NK, ani fejsa - zboczenie męża informatyka.... YYYY co do wyglądu, no to lepiej nie mówić, kiedyś to klisze w aparatach pękały, teraz w droższej opcji idzie matryca ![]() ![]() ![]()
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Dopisuję się do wątku jako nałogowa czytelniczka.
![]() Jestem na razie na ósmej stronie wątku i chętnie przyłączę się do wyzwania. Moje typy do przeczytania: 1. warzywo: "Grona gniewu" J. Steinbeck (jest już "por" od "porucznik", a u mnie są "grona" od "winogrona" ) - książka moja;2. kwiat na okładce: "Co nowego w raju" D. Lodge - bo palma to też kwiat - książka biblioteczna;3. Azja: "Japoński wachlarz. Powroty" J. Bator, książka moja. Póki co, mogę Wam z czystym sumieniem polecić "Na wschód od Edenu" Steinbecka. Grubaśne tomisko, czytałam bite trzy dni, ale warto było!
|
|
|
|
#2255 |
|
BAN stały
|
Kochane
, a jaka jest Wasza ulubiona książka? Taka którą mogłybyście czytać w koło, bez znudzenia?
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
i bardzo dobrze!!! U nas powinni też podobnie wprowadzić, albo chociaż do 20.
Cytat:
To był mój jedyny dzień tam ![]() U was też tak pięknie leje? U mnie jak teraz zagrzmiało tak że aż na krześle podskoczyłam i alarmy się w samochodach włączyły ![]() wróciłam właśnie z miasta, spodnie mokre do kolan ![]() ale za to gry na prezent ślubny kupiony: młodzi zamiast kwiatów chcą zabawki dla hospicjum ![]() Za 30 zł kupiłam w Pepco 2 fajne gry, dorzucimy jeszcze ze 2 książki młodzieżowe i ze 2 pluszaki i będzie
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
U mnie świeci słońce, ale zimno jest, bo strasznie wieje. I ten wiatr taki zimny i nieprzyjemny...
Winogrona to raczej owoce, a nie warzywa
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzucasz hasło, a my szukamy )))Zaczęłam pracę w przedszkolu - uczę angielskiego. Cytat:
Potrzebuję jakiejś pacynki, przydąłby mi się jakiś Reksio ![]() Cytat:
A czego uczyłaś?Ja właśnie dostałam propozycję, żeby zrobić taką podyplomówkę, ale nie wiem...Nie wiem czy finansowo podołamy, a poza tym... czy ja się do tego nadaję?... Myślisz,że za rok będzie o tyle lepiej? Byłoby cudownie... ale ja już tracę nadzieję na normalną pracę i żyie... ![]() Cytat:
A z takich dla "dorosłych" to cały cykl Jeżycjadę. Inne nie tak regularnie. Ale ze mnie dzieciuch :p
http://www.suwaczki.com/tickers/gg64cwa17bxk6227.png Na blogu: Książki, uszywki i nauka angielskiego dla maluszków Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2012-09-19 o 15:18 |
||||
|
|
|
#2260 |
|
BAN stały
|
Ja mogłabym bez końca czytać serię o Harrym Potterze
.
|
|
|
|
#2261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wyobrażacie sobie, żeby próbować coś komuś z koszyka w sklepie podprowadzać????Teraz się wypogodziło, ale normalnie tak do 11 to miałam lampkę przy łóżku włączoną, bo przy czytaniu to oczy mrużyłam. My nie chcieliśmy kwiatów, chcieliśmy zamiast książki albo karty prezentowe do empiku. I dostaliśmy, i górę kwiatów niestety też. Cytat:
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też |
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwiatki zwiędną, a książkę przeczytam, zaś gra umili wieczory
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Konto usunięte
|
Ciezko mi jedna książkę wybrać
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Scarlett, ja miałam okazję wielokrotnie zostac uderzona wieszakiem i o mało nie stratowana. Słyszałam też o bójkach o kobiet w szmateksie o bluzkę czy spódniczkę
|
|
|
|
#2266 |
|
Konto usunięte
|
Kalendarze adwentowe bo yebne
ImageUploadedByTapatalk1348062851.596517.jpg
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczak, zepsułyby mi się te czekoladki do Bożego Narodzenia, o ile bym nie zdążyła do tego czasu kilkanaście razy zjeśc
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
A ja jestem zła
![]() Coś mnie podkusiło i wyszłam na pocztę w tych nowych botkach. Masakra Chodzić się w nich nie da Pomyślałabym że to moja wina, ale ja chodzę na wysokich obcasach i się nauczyłam, więc raczej nie. Mam moje ulubione miętowe szpilki które mają 10 cm, a te botki 12, wiec wtedy pomyślałam - przecież 2 cm różnicy nie zrobią? Ha! Robią i to jaką. Nogi mi się chwiały jak u kaleki, omal się nie wywróciłam i złapałam drzewa ;/Niedługo jadę wymienić na jakieś inne, nie są poniszczone, fleki całe. Wiecie może dziewczyny, jak wygląda wymiana butów w Deishmannie? ![]() Bo chciałabym dopłacić i wybrać inne. A te co mam kosztowały 99 zł
|
|
|
|
#2269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy Eurobiznes, Scrabble, Boggle, Chińczyka i z nieplanszowych Jenge ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że w razie reklamacji karzą coś wybrać w cenie butów lub dopłacić.
|
||||
|
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WAŻNA INFORMACJA: firma może zaproponować w razie reklamacji kupno czegoś w tej samej lub wyższej cenie, ale nie musicie tego robić!!! Możecie powiedzieć, że chcecie zwrot gotówki, i firma musi ją zwrócić!!!
|
|
|
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zwykle kupuję tam książki anglojęzyczne za 1-2 zł ![]() Upolowałam już "never let me go" "nostalgię anioła" (i parę takich mało popularnych ale dobrych do nauki języka )
|
||
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz teacherko, wszystko co napisałam powiedziała mi dyrektor szkoły, w której pracowałam. Sporo nauczycieli poszło do zwolnienia w tym roku. Ale właśnie przyszły ma być ponoć lepszy pod tym względem. Pożyjemy, zobaczymy.
Ja byłam wychowawcą świetlicy. Uwielbiałam tę pracę i te dzieciaki ![]() A książką, może nie ulubioną, ale do której często wracam to "Być jak płynąca rzeka" P. Coelho Edytowane przez joakoz86 Czas edycji: 2012-09-19 o 16:34 |
|
|
|
#2274 |
|
Konto usunięte
|
Za dużo rzeczy nie moge sie zdecydować więc idę do whsmith do książek
Podobają mi sie botki i kapcie ale nie moge sie zdecydować na kolor więc wrócę po nie najwyżej ImageUploadedByTapatalk1348065217.723048.jpgImageUploadedByTapatalk1348065237.405629.jpg
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
I też lubię planszówki: jenga, eurobiznes, literaki, rummikub, zgadnij kto to,
twister ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze jak idę do biblioteki to siedzę tam z godzinę, bo nie wiem co wybrać. Jest tam taka fajna pani bibliotekarka, która zawsze coś doradzi, zaproponuje. Oby było więcej takich bibliotekarek, bo w innej bibliotece siedzą jakieś takie ponure i niewiele pojęcia o książkach mają
|
|
|
|
#2277 |
|
Konto usunięte
|
Ja monopoly uwielbiam
|
|
|
|
#2278 |
|
Konto usunięte
|
Haha laski już jest parodia 50 shades ImageUploadedByTapatalk1348065759.647100.jpg
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2280 |
|
Konto usunięte
|
Mam podobne tylko tygryskowe haha i temu sie wahalam
bo kolejne brać haha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

ciekawa jestem jak wyglądasz 
To był mój jedyny dzień tam

Wiem, że w razie reklamacji karzą coś wybrać w cenie butów lub dopłacić.