|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2012-09-19 o 15:50 |
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
|
|
#4653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nattiv super relacja, lubię takie obszerne
![]() Madziuniusia gratulacje! Teraz szykuj się do roli żonki ![]() Dawno mnie nie było, pewnie sporo się tu działo. My jesteśmy teraz w trakcie remontu, sypialnia zrobiona, czekamy na meble. Musimy jeszcze tylko wybrać materac. Widziałam, że temat się pojawiał ale ja nadal nie wiem na co się zdecydować Teraz przed nami urządzanie salonu. Zanim jeszcze zaczęliśmy remontowanie to często siedziałam na różnych portalach wnętrzarskich, przeglądałam pisma i miałam w głowie mnóstwo pomysłów. A teraz sama nie wiem czego chcę . Najgorsze jest to, że dzisiaj TŻ zgarnia mnie po pracy i jedziemy na zakupy, mam ostatnią godzinę na decyzję jaki chcę kolor ścian ![]() A wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka - dostałam podwyżkę w pracy ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() Też mieliśmy własną kucharkę. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() A ja narzekam, że muszę dojeżdżać 25km w jedną stronę. Jak mam autko to jeszcze jest znośnie ale najgorzej jak muszę poruszać się środkami komuniakcji miejskiej i dalekomiejskiej. Zajmuje mi to ponad godzinę, a męczy bardziej niż 8 godzin pracy
|
||
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze jak oni wyjada rano do pracy to droga zajmuje im godzinke. no i TZ jezdzi przez tydzien raz w miesiacu. ale sam dojazd na pewno tez meczy.. 25 km to nic samochodem.. autobusow nie trawie ;/ przynajmniej z mojej wioski dojechac gdzies to wyzwanie
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-09-19 o 16:15 |
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny... ktar mi się puścił jest mi zimno jak sie tego pozbyć??
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza sala to sala balowa w osp wiec sami musimy wynająć kucharkę tak samo jak Nattiv pisała.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Fervex i pod kołderkę marsz
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
czyli justyś to co nas łączy:
nie daleko miejscowości:P podobne wybory sal i inicjaly: J G
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po ślubie będę miała J.K
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Ja J M
|
|
#4662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy jak zazywam fervex, moge wypić lampke wina?? bo przychodza k=goście i hm... nio nie wiem
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu płakać mi się chce
![]() właśnieniechcący wbiłam się w temat dojazdów do pracy - dziś się dowiedziałam, że przez cały październik będę dojeżdżać do pracy 90 km (tak Kiciu, będę dymać do Lbn przyszła za to fotoksiążka nativv - super relacja dziękujemy
|
|
|
|
#4665 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dam chyba wyżej ale dziękuje za sugestie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chatka super wiadomość że teściowie Wam pomogą : ) kilianna naprawdę masz stalowe nerwy ale gdyby mój tż stał murem za swoją rodzinką to bym go wywaliła na zbity pysk i nie byłoby zmiłuj to TY jesteś najważniejsza a nie jego po☠☠☠☠☠☠☠ona rodzinka nena pisz do patafiana niech przesyła materiał ![]() Madziuniusia gratuluję lic. ![]() nattiv super relacja i oczywiście że się opłaca wynająć salę osobno i kucharkę osobno, tylko niektórzy nie chcą bo troszkę zachodu z tym jest ![]() nuna spróbuj sobie zrobić inhalację ale katar czy leczony czy nie trwa 7dni ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- alkohoku w ogóle nie można pić bo Ci wątroba może wysiąść |
|||
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko stabilne;P trzyma sie do tej pory
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
Ale wam zazdroszczę tych mieszkań, domów, fajnej pracy
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jeśli to przynajmniej wiesz, że to tylko miesiąc, jakoś zleci ![]() Dziewczyny studiujące w Krakowie lub krakowianki, znacie jakieś miejsca gdzie można tanio przenocować ale w ludzkich warnukach? Od października zaczynam mgr, w trybie zaocznym, w Krakowie właśnie. Trochę mi się sprawa skomplikowała bo mój brat miał się przeprowadzać do krk i wtedy sprawę noclegu w weekendy miałabym z głowy. A tak to muszę kombinować bo poza tym nie mam nikogo znajmego w krk u kogo mogłabym się zatrzymać dwa razy w miesiącu. |
|
|
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
madziuniusia wiedziałam, że będzie dobrze
nattiv czytałam relację, widziałam, że od dia ślubu przeprowadzałaś tresurę mężula
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
madziuniusia dopiero teraz obejrzałam fryzurkę i zdecydowanie lepsza od poprzedniej
Zaraz zmykam do Tż (jakoś nie mogę się przestawić na słowo mąż ) Dłubał dziś przy autku więc pojechałam do rodziców, bo nie miałabym co robić. Przesunęliśmy też sesję na piątek, bo jutro ma padać. W sumie nawet lepiej dla mnie, bo rano chciałam na zakupy jechać. Może dopadnę jakieś butki na tą okazję
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i studiowalam tez dziennie, wiec znajomi wynajmowali mieszkania raczej na caly rok, za to paradoksalnie w Gliwicach znam kilka miesc do weekendowych noclegow ale po zlych doswiadzceniach noclegowych zawsze wolalam wrocic do domu te 100 km i na nast. dzien jechac ponownie niz nocowac w tym okropnym miescie )
|
|
#4672 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ee, to odpada, my chcemy uciec od Centrumowego hałasu. Dlatego Bielany przy lesie wydają nam się najlepsze, poza tym mam tam rodzinę i nieźle znam okolicę -co dla mnie osobiście też ma znaczenie, bo jednak lepiej w znajome miejsce niż zupełnie obce.
Cytat:
Generalnie chcielibyśmy kiedyś wynieść się z Wawki, ale na to trzeba być gotowym, a my jeszcze nie jesteśmy, więc póki co chcemy lepsze mieszkanie. Ale kiedyś, kiedyś... chcemy dom z ogrodem ![]() Cytat:
Dzięki temu, że mieszkamy daleko od siebie utrzymujemy bardzo normalne i zdrowe relacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuleeeeeeeejszyn! Niech nam żyje świeżutki Bakłażan Cytat:
Może postrasz go jakimś paragrafem, kto jak kto, ale Ty chyba najlepiej wiesz, jak załatwiać takie sprawy ![]() Piękna relacja Kochana, gratuluję! ![]() Wrzucaj wrzucaj ![]() Cytat:
żeby tak u mnie chciało...
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ul. Dolnych Młynów 9, Kraków trzy kafki Moja siostra czasem tam nocowala mowila ze calkiem spoko... ja nocowalam kiedy w tym samym hotelu na innej ulicy to nie spalam cala noc bo tak imprezowali do 4 rano w pokoju obok *ale moja wina- nie doczytalam ze tam na Al. Slowackiego NIE MA CISZY nocnej. A inna moja siostra czesto nocowala u zakonnic. Ponoc bardzo tanio bylo tylko wejscie bylo chyba do 21 albo 22 .
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-09-19 o 17:39 |
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też mieliśmy kucharkę i za 3-dnioiwe wesele na 210 osób wyszło nam 28 tys.zł za wszystko, więc też uważam, że się opłaca mimo, że jest trochę pracy |
|
|
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho
Wpadłam tylko na chwilkę i nie nadrobiłam, bo za 3 dni ślub. ![]() Nie uwierzycie, ale dziś ułamał mi się ząb. Poza tym przyszły torby na jabłka, Pani od sprzątania sprawia się super, mieszkanie aż błyszczy. Babcia pomagała mi ogarnąć sypialnię, ale i tak jestem padnięta. Pani by się ze wszystkim nie wyrobiła, więc też się troszkę narobiłam. Oczywiście to nic w porównaniu z ogromem pracy jak wykonano za mnie. Już mam powieszone zasłony, zaraz biorę się za firanki. Jabłka przywiezione, przy okazji zebrałam sobie gruszki i śliwki. Narobiłam kompotu ze śliwek, gruszki jeszcze czekają. Do tego wieczorem mamy tańce - nie wiem jak dam radę. Wysłałam do drukarni ostatnią stronę winietek i wreszcie tablicę z rozsadzeniem gości. M. zrobił się zajad ze stresu. Kupiłam ostatnie rzeczy do koszyka do łazienki, koszyk dla dziewczynki od kwiatów (przeuroczy - w kształcie serca) babcia przywiezie mi wstążki do dekoracji. Wczoraj odebrałam suknię i zawiozłam do babci na przechowanie. Zamówiłam w końcu napoje w hurtowni - taniej niż w sklepie, a dowiozą mi bezpośrednio na salę w piątek. Super rozwiązanie! Dopiero w poniedziałek kolega nam tak poradził, w jeden dzień załatwiliśmy sprawę i to był strzał w dziesiątkę. Mówi się, że Panny Młode chudną przed ślubem ze stresu. Według mnie chudną, bo nie mają kiedy jeść. Ja normalnie zjadam mnóstwo, a dziś zdążyłam tyko 2 kanapki. Wczoraj też cały dzień nic, dopiero na wieczór - masakra. To tyle, wracam do ogarniania.
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki aby zajada szybo zeszla TZ. Mi wyskoczyla opryszczka na 2 tygodnie przed slubem ale udalam sie do lekarza. Dostalam antybiotyk i po 2 dniach nie bylo sladu Gratuluje zalatwionych spraw ![]() powiem Ci ze zrobilas mi mega apetyt na jablka i gruszki
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
jestem bardzo ciekawa tego efektu jabłek, jest taki oryginalny i głęboko zapadł mi w pamięć
![]() na zajady polecam sztyft carmex - znikną po jednym dniu. W ogóle carmex to jest lek na całe zło. Jak go jeszcze w PL nie było, to kupowałam na all. no i pada
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://moonhostel.pl/hostel-krakow-new/start/ Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2012-09-19 o 18:27 |
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed slubem chyba nie schudłam, choć też bardzo mało jadłam z braku czasu.
ale za to po ślubie, a w zasadzie po powrocie z podróży poślubnej zważyłam się i wyszło, że jestem cięższa o 2 kilo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

. Najgorsze jest to, że dzisiaj TŻ zgarnia mnie po pracy i jedziemy na zakupy, mam ostatnią godzinę na decyzję jaki chcę kolor ścian 

Ślub 27. X. 2012

Byle przetrwac 8 godzin w pracy...
żeby się udało. W końcu to inwestycja na całe życie!!!!