|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Figuś ja przed wyjazdem w poszukiwaniu czegoś innego byłam na giełdzie kwiatowej no i zakupiłam kilka kółek wstążek i pół kilo szpilek.Robię cgyba z 6 karczoszka i tylko 1 była tempa jak dotąd.Tylko steropian mam twardy i chyba muszę zrobić przerfwę bo palce już bolą... Jak chcesz to odstąpię ile potrzebujesz.
Dobrej nocki Babeczki.Jutro pobudka o 7 i basenik
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki !
Tereniu - super nożyczki już do Ciebie lecą ![]() Nikt się nie przyznaje do kolejnych przedmiotów pozostawionych na zlocie ? Hm ? Co to za burżuje ! ![]() Wiecie co Wam pokażę ? Dwa sklepy za które mnie niektóre pewnie zabiją ![]() Z cermiką cudowną kuchenną np. Oba czeskie, a ja po czesku niewładna, więc moją łamaną angielszczyzną napisałam do nich czy wysyłają do polski i w jaki sposób można im ewentualnie zapłacić za towar. Jak zrozumią to odpiszą ![]() pierwszy jest tu a drugi tu PS zobaczcie co kupiłam >> witrynka A tak ma wyglądać po mojej obróbce >> jak nowa |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Ech.... po co ty mi teraz sklepy pokazujesz jak jestem tak zajęta robotą, że nie mam czasu na nic
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś do nich nie zaglądała i nie wystukała się z kasy
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
... a to nie ma obawy. Kasy u mnie jak na lekarstwo
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Madzia
I ty Brutusie? chciałyśmy, żeby było miło,to przyszła jakaś flądra i miesza w głosowaniu, podstawia jakieś lipne głosy, bez sensu. Zaglądam na plotkowy, a tu sioodemka się nabija z nóg Dysiakowej Tildy. A miało być sympatycznie.... no co z wami? |
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież jest wesoło ! ja żadnych lipnych głosów nie podstawiam... co jest ?
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
wesoło
bardzo....Może ktoś ma ochotę zobaczyć jaką mam za☠☠☠iście wesołą minę, zasypana pod stosem beznadziejnej papierologii. Nie wiem, jak długo jeszcze wytrzymam... |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
I ja w końcu zajrzałam do hamaczka o jakie piękne awantury.
Musicie mieć wiele cierpliwości do takich zachowań. Przypomiało mi się głosowanie na blogu Ask. Jedna zdolna kobitka w przeciągu 10 min. /gdy przyszła do pracy/ zaglosowała na swoją pracę jakieś 40 kilka razy . Ale Magda wykluczyła ją momentalnie. Mojego Lubego nie poznaję rano goni mnie przed śniadaniem na chodzenie z kijami a wieczorem daleko w las na rowerach. Ale pogoda tak piekna ,że wybaczam. mu wszystko. Madziu 7 czekam na moje nożyczki
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kończę pracę, mam takiego doła, mój piesio umiera
![]() Poczytałam jeszcze w necie teraz na szybko.... zawsze kończy się to tak samo. Ma porażenie centralnego układu nerwowego. Chodzi tylko w kółeczko, ma problemy z jedzeniem i piciem. To chyba jego ostatnie chwile ![]() Tak mi źle
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
a może to jeszcze nie to, może wieteryniarz pomoże Terenia jak zwykle cudne zdjęcia wyszukała, a z tymi podwyżkami to racja, nie uwzględniono jeszcze regularnie występującej podwyżki paliw Miłego popołudnia w ten miły i słoneczny dzień
|
#1724 |
|
Wtajemniczenie
|
Siódemka
Trzymaj się Kochana!!!
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu tak mi przykro, czy bardzo cierpi.?
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
No pogarsza się każdego dnia
dzwonię codziennie i dopytuję rodziców... weekend z nim spędziłam i... żal mi było patrzeć na niego. On sam biedny nie wie co się z nim dzieje ![]() Czuję przez skórę, że to już niedługo potrwa i że znów padnie na mnie - żeby jechać i "to załatwić"
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Pada na ciebie, bo już się utrwaliło przekonanie, że to ty jesteś ta dzielna, wytrzymała i że wszystko bierzesz na siebie. Ludzie to niestety potrafią świetnie wykorzystać.... czyjeś dobre serce
Strasznie mnie to wkurza.Ostatnio postawiłam veto ludziom na uczelni,bo też liczyli ciągle na mnie. Nagle okazało się, że skoro nie ma łosia, który zrobi wszystko za nich, to oni , a jakże, są w stanie zrobić to sami .. więc to jest Magdula kwestia asertywności. Wiem, że w obliczu przykrych wydarzeń nikomu nie przychodzi do głowy handryczenie się o to, kto powinien TO zrobić, ale jednak jest to pewien przykład. Przykro mi z powodu małego, naprawdę. Kiedyś nie lubiłam yorków, ale odkąd wychodzę z psowata na spacery i poznałam te wesołe, sympatyczne psiaki, bardzo mi żal, gdy któremuś dzieje się krzywda. ![]() Wczoraj z kolei, na zakończenie beznadziejnego dnia, gdy wracałam do domu, na chodniku wśród tłumu przechodniów zdychał sobie gołąb. Widocznie zleciał z dachu, czy co. Oczywiście nikt się nie zatrzymał, bo niby po co. Ja też przeszłam, ale wróciłam. Wzięłam struchlałe ciałko, jeszcze zupełnie ciepłe. Łebek mu już zwisał bezładnie i położyłam pod bzem, w zieloności... zawsze to bliżej natury Ja sie naprawdę nie nadaję do życia w tym syfie. Jeszcze kilka lat i przysięgam... kupię sobie jakąś rozwalającą się lepianę na wsi i będę hodowała rzodkiewki i ratowała zwierzątka. Choćby muchy! Całuję.... Dziś kolejny dzień z cyklu, szukam na chama pozytywów, żeby nie zwariować
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
siódemko to strasznie przykre
![]() Trzymaj się zielonka pozytywne jest to,że za niedługo już zaczną hurtem przychodzić prezenty wymiankowe! I pewnie u Ciebie tak nie leje, że po podniesieniu rolet w domu tak samo ciemno
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielonka tak bywa... mnie też mieli za "potulną" dopóki nie tupnęłam nogą i wyraziłam swoje zdanie - to okazało się, że jestem niewdzięczna. Ludzie za szybko się przyzwyczajają i niestety wykorzystują to co mogą - na szczęście nie wszyscy. Dobrego dnia!
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
A nasze poranne chodzenie trwa już godzinkę. Wziełam od razu plecaczek i pare zlotych na zakupy by Luby nie brał "na zeszyt".Końcówka trasy to już padał deszczyk.
Wczoraj Alusia odwiedziła nas i oglądając piękną altankę zapytała się poważnie: to ty babciu bedziesz mogła w niej spać? tak tu pięknie odpowiedziałam -najwyżej przytulona do ciebie bo byłoby cieplej. |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie jakie cudne rzeczy są w tym katalogu http://quickpaper.rosendahls.dk/iblaursen/2012/de/#/1/
to chyba jedyny taki, w którym absolutnie wszystko mi się podoba i cokolwiek z niego bym dostała skakałabym pod sufit ![]() a i zdjęcie miejsca, w którym spędzam najwięcej czasu w ciągu dnia - dziękuję Tereniu, dzięki Tobie to teraz bardzo przyjemne, kolorowe i optymistyczne miesjce Mój tęczowy kącik |
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
OOooooo, też bym chciała mieć taki cudowny kącik!!!! Zazdroszczę.
Ale najbardziej zazdroszczę porządku na biurku. U mnie obecnie NIEREALNE!!!! |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki właśnie zadzwoniła do mnie pani, która prowadzi sklep internetowy z biżuterią, jutro idę na dwie próbne godzinki!!
Jestem pierwszą osobą do której dzwoniła, bo wyslałam jej kilka zdjęć moich prac, aaaa cała się trzęsę! Oby się udało!!! I dla zielonki propozycja!
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2012-09-19 o 16:48 |
|
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Zielonki jak znalazł
tylko by bez tych okular to zobaczyła
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
AAAA, jakkie potworne małpiszony
![]() hhehhe, wydrukuję to sobie!! Oprawię w złote ramy i powieszę ![]() Kasiu, baaardzo mocno trzymam kciuki!!! |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dalej remont
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Katinko, trzymam kciuki żeby się powiodłoMadziu7, smutno, gdy zwierzaki nas opuszczają, zawsze przywiązujemy się do nich strasznie, a później cierpimy ![]() Madziu zielona, jesteś dobrą duszyczką, miło,że są wśród nas takie pozytywne osoby Tereniu, to luby dba o swoją i przy okazji o twoją kondycję to się rzadko zdarza, a kociaki rewelacyjne Bożenko, ale jak skończysz remont i wysprzątasz, zobaczysz jak będziesz miała ślicznie
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Alinko
Dziękuję. Teraz to wygląda tak 1. Pokój remontowany(syna) 2. Mój gabinecik Główny pokój też zastawiony. Pan remontujący miał przyjść w piątek - był wczoraj o 19.00. Obiecał, że dzisiaj przyjdzie wcześniej a jeszcze go nie ma. Masakra. Madziu7 Bardzo Ci współczuję. Wiem co to znaczy. Też straciliśmy (z powodu choroby) bardzo kochanego przez nas kocurka "Maksia". Kathinnko Trzymam kciuki. |
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Kat powodzenia na rozmowie
Madziu 7 po pierwsze to przykro mi z powodu twojego pupila a po drugie ślicznie obrazy Tereni komponują się w twojej pracy
|
#1740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

)
nożyczki już do Ciebie lecą

a może to jeszcze nie to, może wieteryniarz pomoże