|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Teraz chyba rzadziej niż kiedyś, tzn za "moich czasów"
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie przejmuję sie babą tylko tym że to tak aż widać ![]() Cytat:
w sensie chyba że faktycznie będziesz ciążarówką idę mieszać fugę - kur dwa zły odcień - w markecie był dobry w domu jest zły
|
||
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co Ci poradzić bo sama zaczynam "puchnąć" a do tego zaczynam żreć, może to stres przez pracę i kasę![]() Mogłabym sobie zajęcie znaleźć(kupiłam worki próżniowe)ale mi się nie chce i jeszcze te kłopoty ze stawami i te wyniki badań
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1055 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Zakładam, że ugotowanie makaronu nie jest problemem? Do tego potrzebujesz mieszanki mrożonych owoców morza, koncentratu pomidorowego, ziół jakie lubisz (ja wrzucam oregano, tymianek i ciut bazylii), czosnek jeśli lubisz, śmietanę, ocet winny, ja mam akurat cytrynowy, ale jak się skończy to kupię taki bez udziwnień.Wrzucasz owoce morza na patelnie na mały ogień i dusisz, dusisz, dusisz aż zmiękną, dodajesz koncentrat pomidorowy, czosnek, ziółka, na koniec chlupnąć ciut octu i łyżkę smietany, voila, gotowe. Żaden ze mnie kucharz Moje gotowanie polega na tym, że ciągle mieszam i próbuję I wychodzi jadalnieMożna do tego dodać warzywka, H. preferuje w tej wersji, ja z samym sosem pomidorowym
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-09-19 o 16:22 |
||
|
|
|
#1056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie gniewaj się ale to: NIESPRAWIEDLIWE![]() ja prawie nie jem i tyję ![]() Cytat:
teraz jak już wiem to spróbujęMakaron umiem gotowac ![]() Dzięki
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell
![]() Nie tknę już dzisiaj nic słodkiego
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic mi nie trzeba poradzać - przeca ja sobie sama jestem winna Tru - jak polowanie na kiecę ? |
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gupi ludzie ![]() Znów wróciłam padnięta, ale grunt ze to ostatni raz
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1061 | |||
|
Panaroja
|
*zakopuje sie w stosie liści*Cytat:
mnie kiedys ustąpił miejsca młody człowiek , kiedy wpadłam biegiem do tramwaju , hamując nieomal na siedzących i czasem mi ustępuja miejsca młode człowieki , kiedy obok nich stanę , i nawet nic nie mówię ani nic , a oni wstają Cytat:
![]() tesz ![]() Cytat:
![]() Drogi Baru , czy Wy też macie zawsze ciężka torbę ? Bo moja waży nie wiem ile , choćbym nie wiem jakie porządki w niej robiła i chocby tam były tylko niezbędne drobiazgi zawsze ciężka jak pierun
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1062 | |
|
|
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że chyba w pracy spalam sporo kalorii, raczej nie korzystam z komunikacji miejskiej tylko łażę na piechotę, a po żarelko sięgam dopiero jak mi mroczki przed oczami zaczynają latać, bo wcześniej mi się nie chce podnieść czterech liter
![]() A przed chwilą co innego pisałaś? ![]() Cytat:
![]() Odłożone na wiosnę, gdzieś w kwietniu-maju się zakręcę. Oczywiście nie obrażę się jaki mi coś wcześniej samo wpadnie w lapki ![]() Bo ten ślub to w sierpniu dopiero Poza tym z kieckami jest ciężko, a jak coś trzeba to akurat w sklepach nie ma nic stosownego Zwykle mam parę awaryjnych w szafie, ale ponieważ czarny właściwie odpada to musze coś nowego znaleźćPłyn do podłóg mi śmierdzi i poperfumowałam gabinet Private Collection Tubereuse-Gardenia Ale mi dooooobrze
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra, tylko zapasów wódki piwa narobię.co by się mocniej spało ![]() Cytat:
moje niezbędne drobiazgi ( portfel, telefon, mp3, balsam do ust, lusterko, grzebień i paczka chusteczek) nie ważą dużo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-19 o 17:27 |
|
|
|
|
#1064 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie ostatnio dopadla matka kolezanki z podstawowki i gada w te slowa: - w zyciu bym cie nie poznala!... (ja cala hepi bo wiadomo jak czlowiek wygladal w podstawowce) ...bierzesz narkotyki? Czy masz jakies problemy psychiczne? Szczeka mi opadla, ogolnie chodzilo o to, ze jestem wg niej za chuda i blada. Trzeba dodac, ze kobita wpadla w lekki alkoholizm wiec przejawia nietypowe i bezposrednie zachowanie. |
|||
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkryłąm ze dużo waży kapownik - już potem kupowałam mniejsze no ale mimo torebkowych rozmiarów kremu do rąk itp dalej suma sumarum waży to nie mało dużo waży też portfel - monety i te karty plastikowe - wywaliłam wszystkie oprócz 4 niezbędnych - prawko dowód nfz i płatnicza ale jak ktoś am kilka płatniczych kredytowych i ciężki skórzany ( ukochany) portfel jak ja to tak naszał na bezrobociu jest wszystko lekkie - kasę i karty naszam w etui na klucze a to wszystko plus chust hig w mojej ukochanej czarnej torebce kpertowej i jest lekko - na ciele bo na duchu jakoś nie
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
To ja :)
|
Wiem, co czujesz, mnie też to spotykało, kiedy tyć zaczęłam... Ale odpowiedź rewelacyjna, szacun!! ;D
Cytat:
![]() Powróciłąm z pracy i ruszam do garów... Wot żyzń...
|
|
#1067 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie nigdy w brzuch nic nie szlo ino w ouda wiec w 6 miesiacu ciazy w kolejce do ginekologa baby patrzyly na mnie krzywo kiedy sie pchalam pomiedzy nimi do gabinetu i mamrotaly "tydzien w ciazy a sie panoszy". Ale w 7-mym juz wywalilo
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Redzia dobrze ze cię widzę - uderzam chiba do Zary jutro albowiem na gwałt potrzebny mi modny współczesny strój an obecną pogodę - każualowy dzienny na dzienną imprezkę siedzoną - no i potem na lata do chadzania of kors - ale co jest NAJWAŻNIEJSZE - kryjący pupę ouda i brzuchol - czyli luuuuuuuuuużny - obstawiam tunika i może getry wet? bo w syumie mam same takie stroje no ale na lato i kijowo wystąpić w słotę w letnich fatałaszkach ![]() jakbyś miałą wizję (namiary? ) to wal - bo łydki mam dalej chude i w czymś przed kolano wyglądam jeszcze jako tako
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ja plecak noszę najczęściej... Bo do roboty noszę żarcie, książkę do czytania po drodze, flachon perfum (nie ze wszystkiego mam odlewki), a wracając kupuję warzywa, a to diabelstwo waży... No i na mój schorowany kręgosłup plecak zdrowszy ![]() Ale mam 3 nowe torebki, z któych turkusową miałam 2x, rudą ze 4, a filcową noszę kiedy tylko mogę
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie podłogowa nie no jak wyschnie coś z tym musimy zrobić nie ma bata - jej nie ma byc widać bo ona oddziela płytki udające kamień które są jak puzzle czyli ma byc nie widac puzzli światło w martketach to faktycznie zło - brałam próbki paneli do domu no ale próbki fug do głowy by mi nie przyszło
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
|
Cytat:
Ale najbardziej mnie rozwaliło złożenie życzeń dzidziusia jak najszybciej osobie, która dopiero co wyszła ze szpitala, w którym była z powodu ciąży pozamacicznej. I też wszyscy jakby to wcześniej ustalili Nie wierzę, że nie wiedzieli, skoro nawet ja wiedziałam...
|
|
|
|
#1073 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Gietry wet zawsze popieram, w ktorym sklepie sa na bank to nie wiem ale pewnie wszelkie Reservedy, H&My, Berszki i Stradivariusy. Ostatnio bylam w Reservacie, podobaly mi sie szyfonowe koszuliny czarne i kobaltowe bodajze - kryjo wszystko hurtem, wiem bo mam podobna - ale cieniutkie to to, pewnie potrzebujesz czegos cieplejszego? Takie mniej wiecej: http://www.reserved.com/pl/collectio...n/shirts/T9008 Z rzeczy bardziej aliganckich ale nadal cienkich wpadly mi w oko takie tuniki w Kappahlu: http://www.kappahl.pl/article/top_403964 no i codzienniejsze czarne z nadrukami jesli kto lubi: http://www.kappahl.pl/article/top_352609 W Reservacie byly swetry cudnej urody ale obawiam sie, ze zbyt kuse (krotkie): http://www.reserved.com/pl/collectio...sweaters/U5443 i http://www.reserved.com/pl/collectio...eaters/U1030_2 albo taki bordowy co go Polly zjechala: http://www.reserved.com/pl/collectio...eaters/V3519_2 Tera widze, ze maja niegupie cale czarne migoczace i dluzsze: http://www.reserved.com/pl/collectio...eaters/U5458_2 a moze pudrowy rusz http://www.reserved.com/pl/collectio...sweaters/U5458Rzucila mi sie tez w oczy taka polyskujaca bluzka: http://www.reserved.com/pl/collectio...shirts/U3378_4 I oczywiscie sukienka rzeznika, byly bordowe i czarne. Wiecej grzechow nie pamietam, Zare omijam bo mnie nie stac a to co na necie prezentuje sie tak se na tych sztywnych modelkach. W Pull&Bear, Stardivariusie i Bershce podobalo mi sie prawie wszystko ale wiekszosc byla ocwiekowana, w moro, w krzyze, w czaszki, chyba nie tego szukasz. EDIT: jeszcze kiecki: http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/V5385 - macalam, fajna http://www.reserved.com/pl/collectio...resses/U8958_2 - no nie fiem http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/V4778 - chyba niegupia KONIEC Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2012-09-19 o 17:55 |
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
białe i czarne ale strasznie lubię je - od lat btw tak w ogóle ja jetsem koszulowy stajl lub tunikowo topowy lejący i mono kolor niemal wszystkie mogąłbym tam mieszkać - uwielbiam ich obsługę przymierzalnie i wszystko a ich dżinsy mam już ponad 3 lata w niezłym stanie - jak na sieciówę nieźle - złaszcza że naszałąm je non stop kolor bo jedyne dobre były an mnie ( aż przestały) kupowałąbym jedną sztukę ale i tak drooooogo - dzięksy - jakos ostatnio nic w Rezerwacie nie chiało mi pasować - ale spróbuję najpierw zanabędę getry i w nich będę mierzyc - nie chcę się stroic - chcę mieć taki luźny wczesnojesienny strój każualowy czachy lubię - moro mniej -w moro śpię dzięksy za wysiłek i wskazówki (świetne typy powinnaś zostać stylistą - i ubierać ludzi za piniondz - znasz się i amsz refleks i lubisz to Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-19 o 18:05 |
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o ubrania, to śmiem twierdzić, że wyprzedzam swoje pokolenie o jakieś 10-15 lat - noszę to, co reszta będzie nosić po upływie tego czasu
|
|
|
|
#1076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. dareeemna jest na żywca ( na necie też na taką wygląda) 3. a to Ci niespodziewanka - nie uświadczyłąm tylko - czy bordo jest dla mnie - i czy chcę aż tak się błyszczeć - nad tą 1 myślę sobie od macanka - czy ona nie jest za mało każualowa - ja jestem taka zachowawcza - we wszystkim musze mieć klasykę żeby czuć się dobrze - naszam i kocham koszulowce bo zawsze są OK ale jak upoluję wety leggi to se obczaję w przymierzalni z buraczkiem suwaczkiem EDIT: jusz wiem co nei tak - bez rękawa - trochi za letnio - skutek amło obchodzę bo szczerze to widziałąm siebie balck and white - tzn widzę siebie black and black ale to rodzinny zlot a oni już nie chcą widzieć żałoby - to nic że czarny kolor kocham dalej - i nikt tego nie kuma ale faktycznie po co czarnoczarno manifestować, i tak ejstem czarną ofcą ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
stad moje koturny i koszule sprzed lat - zdobyte we szperakach i po Mam styl boyish etc Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-19 o 18:13 |
||
|
|
|
#1077 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czytam obecnie 800-stronicową I właśnie niedawno wróciłam z Didką do domu i z m.in tą księgą w torbie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A właśnie! Rejcz czy ta babka coś odpowiedziała na Twój wrzesień? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano odpowiedziała - eeeeeeeeeeee yyyyyyyyy ale jak to? a ja a co pani pyta? ona ze o to który miesiąc ciąży, ja: aaaaaaaa a to żaden i ohohoh o jezu przepraszam wybacz ale tak dobrze wyglądasz koniec cytata nie ma to jak mokrą szmata w pysk
|
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale dzieki Jeszcze to mi wpadlo w oko ale KOLORY: http://www.pullandbear.com/webapp/wc...MI%20NIETOPERZ O czekaj, jest czarny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

I tak jak Rejcz mówi, sensowna interpretacja wyników potrzeban jest 

z: Który miesiąc? Wrzesień.
w sensie chyba że faktycznie będziesz ciążarówką

Moje gotowanie polega na tym, że ciągle mieszam i próbuję
I wychodzi jadalnie

zasłużyłaś na nagrodę aj think
*zakopuje sie w stosie liści*

Ale mi dooooobrze
i kijowo wystąpić w słotę w letnich fatałaszkach
) to wal - bo łydki mam dalej chude i w czymś przed kolano wyglądam jeszcze jako tako