|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
dziewczynki wysłałam Wam na fejsie linka - każde "poparcie" daje 1 pln na budowę PUBLICZNEGO banku krwi pępowinowej
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
pokazujesz
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
justa86 śliczny kącik maluszkowy
nudzę się ![]() mąż musiał wyjść, a Kubuś dopiero od dziadka wrócił i ładnie się bawi u siebie. A ja nie wiem co robić
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Byłam z koleżanką na zakupach i kupiłam................. ![]() Buciki i bluzkę Jestem happy
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczynki
![]() Teraz posciel wyciagam, skladam i wrzucam do szuflady, chcielismy tylko sprawdzic jak to bedzie wygladalo. Lozko zlozylismy bo pomyslalam ze w razie jakiejs reklamacji to tez na to jest okreslony czas, a noz cos bedzie nie tak.... ale wszystko super ![]() Cytat:
Nadal czesc jest jeszcze nie zagospodarowana wiec moze kiedys i porodowka powstanie Jak widzialam czesci przeznaczone na porody rodzinne bylo na prawde super. Z reszta jesli chodzi o wyglad to hm... no tak to wyglada poza paroma szczegolami typu bambusiki w lazienkach czy swieczki wiadomo ze troche na potrzewby zdjec, ale generalnie tak tam wlasnie jest, posciel, tv, kocyki ajjjjj tesknie
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- A i rozmawiałam z mężem i raczej nie idziemy na to wesele w sobotę.
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
justa sliczna posciel i lozeczko ladnie to wygląda no mysti jeszcze troszke tak mysle ze za miesiac to juz u nas o tej porze bedzie rozpakowywanie ![]() ja sie zapisuje na listopad w pazdzierniku nie ma mowy zaciskam nogi i tyle mimo ze bedzie juz 9 meisiac ale ja sie nie wyrobie
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mnie zmoglo.. zwinelam sie pod kocyk i leze.. nie mam na nic sily.. mam nadzieje, ze sie dzis w miescie nie przeziebilam, bo niby slonecznie, ale wiatr juz chlodny..
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie za to bola jak zwykle masakrycznie żebra, etz sie chyba poloże ..maly mi sie wpycha pupcia zaraz oszaleje |
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Justa pięknie wyglada lozeczko
|
|
#1183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarna, choc.. kladz sie i wypiczywaj tez
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
Ahh....nacieszylam sie pociela i wlasnie ja zlozylam....wiadomo ze trzea wsyzstko poprac, a i tak lezec nie moze i czekac przez miesiac
lozeczko sobie niech juz stoi, szufladke ma to tam poupychalam posciel a do srodka pewnie tez cos wrzuce, materacyk zafoliowany wiec dobre miesce na segregacje ubranek ![]() W ogole to dzis kolejne 2 pranka zrobilam i pogoda sie zepsula wiec sie to kisi wszystko w domu jak na zlosc :/ ktos mowil ze lovela brzydko pachnie, dla mnie jest ok nawet swoje koszulki do szpitala wypralam w niej na 1kontaktSiedze i patrze na to lozeczko.....nadal do mnie nie dociera ten nadhcodzacy cud
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety litosci
jak tak bedziecie produkowac to bede musiala wybierac pomiedzy nadrabianiem a pisaniem i kuzwa nic nie pamietam ((((((((((Zdalam sobie spraweze przy czytaniu odnosnie ubierania noworodka ze wiecej nie pamietam jak pamietam...ale moze se przypomne ![]() Wszystkim gartuluje noworozpoczetych tygodni i udanych wizyt a takze czekam na dobre wiesci od KArolimankowej ![]() Fajnie ze KAsia sie odezwala-Agus moge prosic o nr tel do niej?? Niteczko mozesz jeszcze wspomoc obrocenie malucha chodzac na basen i plywajac-wtedy ma wiecej miejsca na obrocenie sie Natalka ![]() Justa piekna posciel-tez na nia lukalam i masz lozeczko w kol wenge chyba co??Neipys fajnie ze dolaczylas-razniej mi ze nie jestem oprocz Sanetki(ona tak zadko zaglada )sama ze "slodka ciaza" jak tam Twoje cukry?? Waga sie nie stresuj-najwazniejsze zebys nie chudla-a stac w miejscu mozesz.ja ostatnio stracilam prawie 2 kg:/Apropo to czy tylko ja jestem taka mini?? na wadze 59 kg a obwod brzuszka 92,5cm a zaraz wkraczamy w 33tydz ![]() Wogole jak Was czytam to musze przyznac ze nie mam co narzekac.nic mnie nie boli, odkad nie jest smazonego zero zgagi.zebym jeszcze w nocy spala,skurczy nie miala i mogla sie najesc to byloby idealnie
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziewczyny też chyba odpadnę... porobiłam trochę zlecenia (nawet o dziwo wyjątkowo sporo mi się udało), upiekłam babeczki i idę poleżeć bo mnie kręgosłup od siedzenia boli
Także miłego wieczoru i prawdopodobnie do jutra ![]() PS. Ale miałam miłą niespodziankę - mąż wrócił z pracy (bo teraz przez 1,5 tyg chodził do biura) z śliczną różą
|
|
|
|
#1188 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie słodkie ![]() Cytat:
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
odliczam czas do nastepnego posilku
|
|
|
|
#1190 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja wiem, że tego zapachu dzidziusiowego to nadają kosmetyki głównie, ale myślałam, że proszek też ![]() a on pachnie baaaardzo neutralnie ![]() Cytat:
ale miło
|
|
#1191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może faktycznie ten basen... i koci grzbiet to na pewno. Zobaczymy co będzie to będzie. Zobaczymy też co lekarz powie na najbliższej wizycie.Niom, ja do mini to raczej nie należę zresztą widać to na zdjęciach ze spotkania Ale Marti ciesz się chyba lepiej mini niż maxi ![]() Mykam już
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie bede prała swoich rzeczy w proszku dla dzidzi.
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
aerien - podasz Marti numer do Kasi? ja nie posiadam
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- moja koleżanka urodziła się 01.11 ale ponieważ to jest średnio radosne święto to wpisane ma, że 02.11 - ona się cieszy, bo mówi, że nie chciałaby przyjmować życzeń nad grobami....
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
sie kuwa nacytowałam i mi wcieło
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
A to Arien ma (pokitrasilo mi sie) to poprosze
![]() Anielko musze mierzyc cukier po godzinie jak jest graniczny to musze conajmniej druga odczekac zeby cos zjesc a jesli jest taki w miare to chociaz z pol.tylko jak mam niski(na granicy 90 )to wtedy moge od razu zjesc ale nie duzo:/ ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- moj brat jest urodzony 1 i wszyscy pamietaja ![]() Niteczko powinnas poczuc jak sie obroci-koniec kopania w pecherz wtedy tylko smyra przy kurczaku
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie pęcherz boli, chodzę zgięta lekko bo jak sie wyprostuje to masakra. nie wiem czy przeziębiłam czy dzidziol mi tak siedzi na nim
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Justa - ale slicznie to wyglada
nie moge sie doczekac jak wszystko bedzie juz gotowe na tip top .. Marti - suuper ze u Ciebie coraz lepiej ![]() Ale mi sie nudzi . a TŻet bedzie dopiero za godzine okropny ten dzien .. taki smetny i ponury ..
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Micia oby nie pecherz:/
Karola a Ty bys pokaza ten brzuszek moze co??? a tak wogole to w srode mam sesje u innej PAni ![]() ![]() co myslicie powinnam tamtej napisac??ta druga fajnie podeszla do sprawy-sama mi napisala zebym jej podeslala zdjecia jakie bym chciala i mi odpowie czy damy rade.wczoraj zaproponowala zeby zrobic kilka smiesznych np w kolorowych majtkach i koszulkach w tym samym kolorze. zasugerowala jak powinnam sie ubrac-a nie narzucila. a tk wogole to udalo mi sie kupic identyczna sukienke jak ma Lara i bedziemy w dwoch takich samych![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- za cale 7 zl ja kupilam na allegro:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

wiadomo ze troche na potrzewby zdjec, ale generalnie tak tam wlasnie jest, posciel, tv, kocyki ajjjjj tesknie 

wiec sie to kisi wszystko w domu jak na zlosc :/
jak tak bedziecie produkowac to bede musiala wybierac pomiedzy nadrabianiem a pisaniem 
)sama ze "slodka ciaza" jak tam Twoje cukry?? Waga sie nie stresuj-najwazniejsze zebys nie chudla-a stac w miejscu mozesz.ja ostatnio stracilam prawie 2 kg:/

ale miło
Kroimy: 2016(?)