|
|
#1111 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() No i są rzeczy, które teoretycznie robią przy mojej figurze kuku, ale co ja poradzę, że je po prostu lubię i się w nich świetnie czuję? Kolejna sprawa to to, że porady stylistów odnośnie różnych moich "mankamentów" i sposobów ich tuszowania się po prostu znoszą nawzajem, jak przejrzałam książkę "Jak się nie ubierać" to wyszło, że powinnam chodzić na golasa Nie da się mnie dobrze ubrać w 100% więc już sobie zostanę królową złego gustu ![]() No nie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Panaroja
|
Każdy zabieg ingerujący w naturalną konstrukcję ciała prędzej czy później jakąś czkawką się odbije - nie mówię o koniecznych korektach typu usuwanie zniekształceń czy bardzo odstające uszy , kiedy jest to wyraźny defekt utrudniający życie , ale kiedy jest to robione , bo coś się nie podoba . Mnie się od razu przypominają nieboszczyk Michael Jackson i jeszcze żywa Dolly Parton
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() 2. i jeszcze na skroni osobno
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i myślę tu o większości osób potencjalnie korzystających z usług stylistów - nie o większości gimnazjalistek z nadwagą |
||
|
|
|
#1114 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Mi szczęśliwie nic nie skopali, wręcz przeciwnie, 7 lat męczyłam się c nadgarstkiem -cholernie bolał (i to prawy), nie mogłam nic w ręce nosić, opierać się na niej, rysować, pisać, nikt nie wiedział dlaczego... Aż ręka zaczęła mi sztywnieć. I jeden profesor mi ją zoperował, okazało się, że kość w nadgarstku miałam pękniętą i mi ścięgna podpiłowywała... Od czasu operacji jest super No i mam całą rodzinę lekarzy, więc mam do nich zaufanie...Zaczęłam się rozglądać w cenach -koło 3 tys piszą wszędzie... Może i do uzbierania... Tylko 2 tygodnie trzeba w opasce na uszach chodzić, więc raczej zima wchodzi w rachubę
|
|
#1115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rety Flo ![]() trzymaj się ![]() mam nadzieję, że nie jesteś sama Cytat:
![]() powstrzymuje mnie właśnie świadomość, że znając moją skórę, po będę jedną wielką paprzącą się blizną i brak gotówki ![]() 2. atmosphere ![]() 3. mi też się zdarza do góry nogami również ![]() 4. szpilki mi się uginają ![]() Cytat:
![]() Melk, można palce prostują i skracają (jak ktoś ma za długie) tylko z tego co czytałam, to trzeba poszukać specjalisty z zagraniczną praktyką
|
|
#1116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobrze to szczuplutka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. i fleki się za szybko ścierają ![]() 3.no i trzeba mieć patologiczne za długie ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Kobieto , czy Ty zdajesz sobie sprawę , że jeżeli się nie uda , będziesz mieć niesprawne całkowicie ręce weź Ty się puknij
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1119 |
|
|
U Ruskich. Mój ś.p. chrzestny, ortopeda, u profesora Ilizarowa się uczył między innymi, oni mocni w nogach byli
Tzn. w nowatorskich metodach, nie wiem, jak w samym szpitalu z pacjentami to wyglądało
|
#1121 | |
|
|
Cytat:
Ale kości to ja bym z własnej woli nie ruszyła... Chrząstkę to tak... Nie wiem, albo opadające powieki, czy coś takiego... Kości bez bicia nie ruszę
|
|
#1122 | |
|
Panaroja
|
Dlaczego cały czas czytam tytuł wątku "Trójmiasto zaprasza na cuchnące spotkanie "
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
aparaty Ilizarowa są w stałym użyciu przy wydłużaniu kończyn , ale to idzie o kości długie , nie dłonie .
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogrubione - sama nie potrafię Pozostawiając żarty na boku - zdaję sobie z tego sprawę ![]() Nawet gdybym nie brała pod uwagę tego aspektu, to i tak nie byłoby mnie stać na taką przyjemność. |
|
|
|
|
#1124 |
|
Panaroja
|
1.tośmy się zrozumiały
2. proszę uprzejmie
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)że jak ktoś jest szczupły to we wszystkim dobrze wygląda ![]() Ale mówię, u mnie się to wiąże z konkretną rzeczą, takie myślenie (choć prawdy na pewno w tym jest spooro ). Co więcej, osoba szczupła i tak będzie lepiej wyglądać w teoretycznie niedopasowanych ciuchach (wg stylistów i innych pierdzistów ) niż grooba w teoretycznie dopasowanych
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1127 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czy Wy musiscie tyle pisać?
Człek pracujący nadążyć nie może
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro im ufasz to czemu nie ? co Cię powstrzymuje? |
|
|
|
|
#1129 | |
|
|
Cytat:
![]() Kayah sobie podobno przerabiała... ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Też mam ochotę rzucić robotę -tu ciekawiej
|
|
#1130 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. prawda, poza tym stylisci proponuja jakies okropne i nudne ciuchy (przynajmniej ci z TV) i jak ja np. lubie czarny ale jestem do niego za blada to i tak sie nie zdecyduje na nie wiem, sledziowy, ale wydaje mi sie, ze mam dobrze obcykane ukrywanie wad ![]() Cytat:
![]() O kurna, trzym sie Cytat:
Ja bym sobie tylko paszcze ulepszyla - lifting, wyostrzenie brody, zrobienie kosci policzkowych lub policzkow. Ale wystarczy lifting ![]() 2. foty
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2012-09-19 o 21:08 |
|||
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
ja trafiłam na jakimś forum o kompleksach
![]() http://www.wprost.pl/ar/173508/Masakra-na-obcasach/ http://koktajl.fakt.pl/Operacje-plas...,168541,1.html odchudzanie palców
|
#1133 |
|
Nindżopesz
|
Najwygodniejszą alternatywą dla szpilek są buty na obcasie nie wyższym niż 4 cm i z zaokrąglonymi czubami. Najzdrowsze są te, które mają zapięcia – sznurowadła, paski, klamry, rzepy utrzymujące stopę w bucie - glany
![]() |
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
mnie kusi liposukszyn
koleżanka miała jest zadowolona, ale to już wiecie usiłuję się uspokoić kiepsko mi idzie popiłam neospasminą i się kapłam, że ona na silnym alko jest ![]() dzięki wszystkim nadrobię w szpitalu jak przeżyję ten tramadol
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ważne, że są buty, które mogę założyć na płetwę
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
P. zamontował nasze nowe radio łzienkowe
a mnie sprezentował słuchawki do lapka do szpitala będę jak JaśFasola w samolocie ![]() ide spać
|
|
#1137 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36632900]Machnę znad czekolady cynamonowej
A nie machasz z Holandii? ![]() Idę spać ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Do tego ja wpadnę z sokiem i gazetą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1138 |
|
Nindżopesz
|
Kulazanka z forum tez miala i pisze, ze g... to dalo, po dwoch miesiacach cm wrocily, trzeba byc ciagle na diecie.
|
|
|
|
#1139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mój najstarszy kompleks - zaczął się już w przedszkolu 2. mam zamiar obfocić parę rzeczy, bo nie wiem czy zostawić, czy się pozbyć ![]() Cytat:
![]() 3. nie spotkałam jeszcze dłuższych ![]() doraźnie warkoczyki dobierane mogą pomóc ![]() Cytat:
![]() do następnego
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-09-19 o 21:38 |
|||
|
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

Nie da się mnie dobrze ubrać w 100% więc już sobie zostanę królową złego gustu
albo na czółku 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No i mam całą rodzinę lekarzy, więc mam do nich zaufanie...

A z 

weź Ty się puknij
Skąd masz?

)że jak ktoś jest szczupły to we wszystkim dobrze wygląda