|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Dużo zdrowia dla Wiki
Myslę co tam u naszego Almiczka, czy jest już mamą czy jeszcze nie i ściskam ciągle za nią kciuki
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Cytat:
Ja nie z tych co do konca zycia sobie nie wybacza ze naturalnie nie rodzily, wazne ze Lilka zdrowa na swiat przyszla![]() Generalnie to przybylam gratulowac Tymusia a tu dalej żadnych wieści.. miałam dziś nieplanowaną wizytę u dentysty... miał iść tż ale zostal dluzej w pracy to poszlam wytlumaczyc co i jak i zostalam za niego... siedzialam ponad godz na fotelu! w pozycji nie tyle na plasko co glową w dół i jedyne czego się bałam to że zjade z fotela...to by dopiero byla mara.... Ale ale... takim oto sposobem mam wszystkie ząbki zrobione ![]() Wiem, wiem dla Was to nic takiego ale nawet nie wiecie jaka to ulga dla mnie... że już nie muszę o tym myslec |
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie znowu mniej czasu na wizaż...Ale wyczytałam, że Almik w szpitalu więc zaglądam czekając na dobrą nowinę! ![]() My w październiku już będziemy kryć domek I póki co zdecydowaliśmy, że zostawimy go na zimę w takim stanie, żeby porządnie wysechł i na wiosnę ruszamy z resztą pełną parą...Nie chcemy się spieszyć z tym wszystkim w tym roku, bo jak nie wyschnie dobrze to później wszystko zacznie wychodzić, a tak to chcemy mieć dobrze zrobiony Powiem Wam, że zakochałam się w naszym domku Ahri jakiego kolczyka zrobiłaś? ![]() Wszystkim które wróciły z wakacji zazdroszczę i jednocześnie cieszę się, że tak Wam się udały
|
#2464 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Nie mogę doczekać się zdjęć!
|
|
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa super, że domek rosnie
Kurcze ciekawe co z naszym Aliczkiem.. nadal żadnych wiadomości? Normalnie sie martwie
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie racje, lepiej zrobić porządnie niz sie spieszyć, a potem żałować ja też myślałam że już wiadomo co u Almi ![]() zdrowka dla Wiki byłam na wizycie,u nas wszystko w porządku, mały kopał w aparat do usg ![]() przytyłam od początku 7 kg no i dzisiaj zaczynamy 27 tc ![]() własnie piecze mi sie ostatnia partia ciasteczek francuskich
|
|
#2468 |
|
sajkolidżist
|
Dziękuję
![]() Za sprawą Aniqi siedzę i przeglądam projekty domów ![]() Ciekawe jak się ma Almik
|
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Industrial w prawym uchu. Niestety mam twarde chrząstki, więc piercer musiał mi w uchu wiercić
![]() Hania Smacznych ciasteczek .Też czekam na jakąś informację o Almiku, ale pewnie nie ma czasu bądź nie ma jak napisać .Dziś lecę na miasto, bo TŻ ma 1h przerwę i razem zjemy coś w restauracji, w której pracuje . Dziś spróbuję zjeść coś nowego, bo zawsze jem te same potrawy, a innych nie znam . No i muszę kupić nową farbę do włosów. Dziś dostałam kilka zdjęć z warsztatów parkour z Warszawy. Nie wyszłam tak źle .Zamówiłam sobie kilka książek z amazonu, ciekawe kiedy dojdą . Mam nadzieję, że przed moim wyjazdem do Polski.
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Kurcze, czytam Was cały czas, ale nie umiem się wbić w temat. U nas nie dzieje się nic nowego i tak sobie myślę, co Was będę nudzić moimi wypocinami. Jak tu tyle ciekawych rzeczy się dzieje Życzę Wam wszystkim samych cudownych chwil w życiu
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co by mi się nie nudziło od rana nie mam sił, wszystkie kości mnie bolą i gardło ;/ i oczywiście stan podgorączkowy wzięłam aspirin c i grzeje się w łóżku, muszę się wykurować bo w sobotę wesele wrr i wczoraj wieczorem dowiedziałam się że kolega na motorze zabił się, on mieszka 2,5km ode mnie a zabił się 2km od domu;/ 22 lata chłopak, i tak do głoy sobie nabrałam że całą noc spać nie mogłam
|
|
#2472 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Widziałam na fejsie, przykre to. Nie wiesz jaka była przyczyna? Jechał za szybko? Mój TŻ ostatnio w niedzielę jeździł, odzwyczaiłam się i strasznie się denerwowałam, no ale mówił, że na początek jeździli sobie jak stare dziadki żeby sobie wszystko przypomnieć. No i on jeździ po lesie/po torze oblepiony ochraniaczami, więc zawsze jestem trochę spokojniejsza
|
|
|
|
|
#2473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
instynkt póki co trzeba trochę trzymać na wodzy
ale niebawem...kto wie ![]() Cytat:
ja 2 lata temu próbowałam biegać z TŻ... Biedak musiał co chwilę przystawać, bo mnie kolka łapała Gratuluję kolczyka! ![]() Cytat:
super, że na jakiś czas wizyty u dentysty masz już z głowy!Cytat:
macie rację, lepiej robić powoli, tak, żeby wszystko wyschło. Cytat:
za kolejny tydzień! a wiesz, że dziś przy wycieraniu podłogi myślałam sobie, żeby zrobić jakieś ciasteczka/rogaliki z ciasta francuskiego? ![]() Cytat:
o matko.... straszne są takie wiadomości Młode życie.... wszystko jeszcze było przed nim...Cześć! ![]() wczoraj mieliśmy przepiękną pogodę, jak w lato! a dziś? pada i mży od samego rana....lepiej z domu nie wychodzić... Muszę sobie na chwilę odpocząć, bo od rana cały czas coś robię. wysprzątałam cały dom ( TŻ tylko przewracał oczami, bo on twierdzi, że przecież jest czysto bo sprzątałam przedwczoraj ), ugotowałam obiad i wyprawiłam mężula do pracy ( zrobiłam mu pyszną , świeżą bułkę oraz tortillę - prowiant do pracy niech ma ).jeszcze czeka mnie prasowanie, a po południu jadę spotkać się z przyjaciółmi ![]() Ja też czekam z niecierpliwością na wieści od Almika |
|||||
|
|
|
#2474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ja też mam nadzieję, że z dr. uda mi się dogadać i zaliczę egzamin . Ja kiedyś też biegałam i kolka mnie dużo razy łapała, nawet teraz mnie czasem łapie, ale i tak biegam dalej. Mam swój sposób na kolkę . Teraz trenuję, bo chcę w przyszłym roku wziąć udział w Spartan Race i zrobić wszystkie 3 wyścigi (3 mile - 15 przeszkód, 8 mili - 20 przeszkód, 13 mili - 25 przeszkód) o ile będą w UK (wiem na pewno, że będzie Spartan Sprint - 3 mile, a mi najbardziej zależy na Spartan Beast - 13 mili, w tym roku były wszystkie 3, więc mam nadzieję, że i w przyszłym tak będzie). Jakby ktoś nie wiedział co to, to odsyłam do krótkiego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=pfs8_ldAzwk .TŻ narzeka, że za dużo tego wszystkiego robię, ale jak byłam młodsza miałam kolczyków jeszcze więcej . Powinien się przyzwyczaić . Haha.Dziewczyny lecę na miasto coś zjeść
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
tusia ja kupiłam ciasto francuskie z biedronki, kroiłam na kwadraciki i do środka wkładałam moje dżemiki bananowy/czerwona porzeczka/brzoskwiniowy
najpierw robiłam takie kieszonki, ale troszke nadzienie wypływało, więc potem zwijałam w ruloniki i sklejałam brzegi(jak w pierogach) i są super
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2477 |
|
sajkolidżist
|
Zrobiłyście mi smaka na bułeczki francuskie z szynką i serem
Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2012-09-19 o 17:17 |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
też bym zjadła, ale to nastepnym razem
|
#2479 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no i chyba tak zrobimy Cytat:
Cytat:
straszne z tym chłopakiem... nadal nic o Almiku?? |
||||
|
|
|
#2480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.No staram się trenować jak najwięcej, bo strasznie mnie to kręci. Na 2014 rok planuję triatlon, zobaczymy jak wyjdzie . Różne osoby spełniają się w różnych rzeczach, a ja kocham ćwiczyć .Byłam dziś na zakupach w superdrugu . Mieli wyprzedaż gosha. Za 0,49 funta eyelinery w płynie, liplinery i cienie sypkie, za 0,99 funta cienie prasowane pojedyncze, cienie potrójne, szminki i błyszczyki. Kupiłam sobie 1 lipliner, 1 błyszczyk, 2 szminki, 3 cienie i mnóstwo eyelinerów. Wydałam prawie 15 funtów , ale cieszę się, że udało mi się złapać, bo nie chciałam iść do superdruga . Haha. W domu miałam tylko czarny eyeliner w płynie, to teraz mam ich dużo więcej, mogę zaszaleć . Kupiłam jeszcze książkę o kontuzjach, z zaznaczeniem gdzie się pojawiają, jak leczyć i jak zapobiegać. W sam raz coś dla mnie .
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- wy tu o smakowitościach, a ja nic nie mogę jeść dziś zjadłam tylko 2 bułeczki i 2 kanapki... chyba na dobre grypa rozłożyła mnie...
|
|
#2482 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie mogę doczekać się na zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe jak tam Almik? Edytowane przez siacha_ck Czas edycji: 2012-09-19 o 21:12 |
||||||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Zaglądnęłam z nadzieją na jakieś wieści od Almariel, ale dalej nic....pewnie zmęczona porodem
![]() Morsi oglądaj domki! My oglądaliśmy też dużo wcześniej, fajnie tak pomarzyć ![]() Wpadło Ci coś konkretnego w oko? ![]() ![]() Ja dalej nie mam czasu na nadrobienie. Jutro jadę załatwiać kolejną sprawę przed pracą...Póki co życzę dobrej nocy
|
#2484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
...Almik, trzymam kciuki, mam nadzieję, że już dawno przytulasz synka !Jak juz wiecie, jestem po obronie . Mam piąteczkę na dyplomie . Nie bywam tu za często, bo albo obrona, albo praca, a teraz internet mi nawala i chodzi tak wolno, że mam ochotę rozpierdzielić kompa :/...
|
|||
|
|
|
#2485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Jeszcze zdążyłam - Almi ![]() ![]() ![]() U mnie nic nowego, zaliczyłam poprawkę, więc mam tydzień wakacji ![]() Od jutra zaczynam się od nowa udzielać na wątku
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
dal gratuluje obrony :klaski:
dalej nic nie wiadomo...?
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za obronę!!!ja dziś o niebo lepiej, gardło mniej boli i kości nie bolą, jedynie temp utrzymuje się 37st, bardzo się cieszę, że bez antybiotyków obyło się, bo prawdopodobnie w wczoraj/dziś była owu, 2 miesiące nie było jej i zebrała się akurat na grypę
|
|
#2489 |
|
sajkolidżist
|
Zaczynam się martwić co z Almikiem...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Ja nie z tych co do konca zycia sobie nie wybacza ze naturalnie nie rodzily, wazne ze Lilka zdrowa na swiat przyszla

Zakończone: 2

Biedak musiał co chwilę przystawać, bo mnie kolka łapała 
. Oby się wszystko udało i było bezbolesne