|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2192 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
troszkę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
![]() FIO! nie denerwuj sie po Stasiu to czuje!!! Edytowane przez eseska Czas edycji: 2012-09-19 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli mogę coś zasugerować to niech TŻ badanie nasienia zrobi, my zrobiliśmy stosunkowo szybko, bo w 3 miesiącu starań i dzięki temu wcześniej można było wdrożyć leczenie ja zdycham, temperatura skoczyła do 36,5 ale nie przeszkodziło nam to w przytulankach ![]() edit kurde znowu błąd,miałam 37,5, te pomyłki przez grypę ![]()
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-09-19 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | ||
Konto usunięte
|
Ale pogoda :/ Przemarzłam strasznie, wczoraj było bardzo ciepło, to się dzisiaj kiepsko ubrałam... :/
O Ibrę mi właśnie chodziło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A gwiazdy nie tracą ciąż? Ewa Kuklińska o mało nie zmarła po ciąży pozamacicznej, Lily Allen straciła dziecko w 6 miesiącu (to nie była jej pierwsza strata, wcześniejsze ciąże traciła jakoś wcześniej). To tylko przykłady, które znam, pewnie jest wiele innych, o których się nie mówi. Chodzi mi generalnie o to, że nie ma co myśleć, że inni mają szybko, łatwo i przyjemnie, bo nie zawsze tak jest (czasami owszem, ale nie zawsze). Wiem, że może łatwo się mówi, ale jak tak patrzę na Aniołkowych Rodziców na cmentarzu, to też sobie myślę, że mijając ich na ulicy, nie pomyślałabym, że odwiedzają tutaj swoje dzieci... Anitko cieszę się, że szybko załatwicie sprawy genetyczne, my byliśmy gotowi w ciągu 4 miesięcy z tym. Ja wybierałam kolor wózka w dniu, w którym Dawid już albo nie żył, albo był bardzo blisko....... Rozumiem Cię Maga w 100% i na pewno będę myśleć tak samo jak Ty. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- o mamo, mam 38,6, nie wiem co brać na zbicie gorączki, dopiero apap wzięłam, ale jak tak dalej pódzie to jutro do lekarza jade
![]() |
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tost nasączony jajkiem i obsmażony na patelni, sól, pieprz, zioła prowansalskie, ser żółty i pomidor Cytat:
![]() u mnie tak samo ![]()
![]() |
#2200 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gin mi pozwolił współżyć w II trym, ale rozmawiałam z TŻ i odkąd zobaczyliśmy dzidziusia na genetycznym, tak dokładnie.. to tak nam zależy że nie zrobimy nic co mogłoby zakłócić to szczęście... a tak na to czekaliśmy
![]() ![]() ale myśle że czasami pozwole sobie na orgazm ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Konto usunięte
|
Ale się trafił odcinek NDINZ........ :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36635447]Ale się trafił odcinek NDINZ........ :/[/QUOTE] co to za skrót? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Konto usunięte
|
Na dobre i na złe
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór
![]() Na początku Kamilek dziękuje wszystkim E-ciociom za życzenia urodzinowe. My znowu zostaliśmy sami. Tż dzisiaj znowu wyjechał i trochę mi smutno ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36586894] A za tę koszulkę ma od e-cioci Perse i e-wujka TŻa Perse OGROMNEGO BUZIAKA ![]() Kamilek dziękuje za ogromnego buziaka ![]() Nie, nie mam czasu na pieczenie. Cały mój wolny czas pochłania Tobiasz i Kamil. Tobiasz już dobrze się czuje. To była trzydniówka, wczoraj już nie było śladu po chorobie ![]() Cytat:
Dzisiaj Tż znowu pojechał i przyjedzie dopiero w grudniu przed samymi świętami ![]() MONIKA tak jak ZEBERKA napisała "ciesz się, że chociaż wieczór chłop do domu przyjeżdża" Dalej trzymam ![]() Miki to mały przystojniacha ![]() Cytat:
Wam też życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytat:
![]() Kiedy to zleciało? Pamiętam jak się dopiero urodził a już taki duży ![]() Nie denerwuj się bo Staś się wtedy też denerwuje.
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Luna mówiąc szczerze to ja bym się bardziej orgazmów bała bo wywołują skurcze. ale wiele kobiet współżyje przez całą ciążę i jest ok.
Basia remontujecie jeszcze?
#2206 |
Zadomowienie
|
Teraz już nie, jak Tż przyjedzie w grudniu to będziemy malować pokój od dzieci.
Łazienka jeszcze do remontu ale dopiero ją będziemy robić jak uzbieramy kasę.
![]() |
#2207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36634145]
Rozumiem Cię Maga w 100% i na pewno będę myśleć tak samo jak Ty.[/QUOTE] No ja właśnie się zastanawiam, czy nie kupować nic, czy jednak przemóc ten strach i coś kupić. Bo wydaje mi się, że łatwiej nic mi nie będzie jak będą dalsze tygodnie :/
#2209 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry wszystkim. Nie ma mnie ostatnio w ogole bo mam jakiegos dola... Siedze, sprzatam, gotuje, a z telefonu Was podczytuje bo na nic innego nie mam weny. Budze sie codziennie o 4, 5 i nie moge w ogole usnac... A wieczorem padam. Koszmar.
Mam pytanie do Was odnosnie cykli bezowulacyjnych. Czy ktoras moze wie jak to jest pozniej z okresem? Ja juz czekam 3 dni i nic sie nie dzieje, dzisiaj 35dc i nie wiem czy isc do gin czy czekac dalej. Pobolewa mnie brzuch, ale wkladka czysciutka... Help! |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Konto usunięte
|
Cześć,
Okropnie zimno :/ Wstałam, po śniadaniu, do pracy... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
Miłego dnia i słońca w sercu
![]()
#2212 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Maga - dziś można kupić dla dziecka wszystko w jednym sklepie praktycznie więc jak urodzisz to TŻ może kupić tylko powiedz mu co byś chciała bo faceci czasem nie mają wyobraźni ![]() black - moja Daria chodzi w 3 pampersach, waży 7250, więc dziecko w nich długo chodzi (są do 9 kg). Jak trafisz na promocję możesz kupić więcej. maksi - dla mnie to niewykonalne... :/ Dziś posadziłam Darię na nocnik czekając na siusiu a tu kupka wpadła do nocnika ![]() Basia - a więc byle do grudnia i znów będziecie w czwórkę ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Paniczko - jakie dziś masz zajęcia? Zapomniałam pochwalić Twojego chłopa - cudo nie chłop - tak się troszczy o Ciebie ![]() Trufla - miłego !
#2214 | |||||
Zakorzenienie
|
jak dzis???
Cytat:
![]() heh. ciezki lajf. dacie rade ![]() hehe w szoku jestem. tyle lat a teraz takie apogeum ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Maga, a na sniadanie to moze najpopularniejsze jajka z Masterchefa? te w occie? przyjaciolka kiedys u nas robila - szybkie a inne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
na dzis zadanie: zestawic szampony z pralki na wanne ![]() jak Mela? zdrowa???
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a współżycie to się boje że mogą być plamienia, naruszyć szyjke itd. Niee, nie potrzebny mi stres ![]() Cytat:
![]() ja zapytałam gin "panie doktorze a moge współżyć w II trym" on się zastanowił i mówi "no, możesz" a ja "i tak się boje ale chcialam zapytać" ![]() głównie zapytałam po to że jakby nas poniosło, bo na początku tak nosiło że prawie coś było, ale teraz już nawet nie nosi, za duży strach ![]() no i odkąd coś kombinujemy to przynajmniej te sny dały mi spokój ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36640614] Nie umiem tego wytłumaczyć psychologicznie, ale tak mi się wydaje, że to tak jakby ujma na honorze, a u mężczyzn te rzeczy są baaardzo drażliwe... Akurat w tej kwestii kobieta podchodzi do tego bardziej logicznie i zdroworozsądkowo. Tak mi się zdaje.[/QUOTE] Ujma na honorze, a my jak siedzimy na samolocie i ktoś nam wpycha do środka metalowe narzędzia to nie ujma ![]() faceci to babyy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A chłopa masz cudo! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziękować ![]()
![]() |
#2218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O widzisz, czyli różnie może być. W takim razie poczekam do jutra, może test zrobie dla pewności i pójdę do gina bo później weekend i się będę niecierpliwić. Ehh, mam dosyć wszystkiego. Moja psinka jest coraz bardziej chora... Weterynarz powiedział, że mam jej nie usypiać, bo przeważnie dobrze się czuje, czasem tylko ma kryzys, że nie ma siły i nie chce jeść. Wtedy widzę, że ją coś boli. Nie wiem co robić, codziennie patrzę na nią i płaczę, nie wyobrażam sobie, że jej zabraknie. Ten rok to jakiś koszmar. Za jakie grzechy... Nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36640614] Okropnie zimno :/ [/QUOTE] U mnie też, w nocy zmarzłam, chyba czas powoli okna zamykać na noc. Wspaniały ten Twój TŻ ![]() A to najważniejsze ![]() Dzięki dziewczyny za pomysły na śniadanie. Coś tam wymyślę ![]() Pani raz robiłam jajka w koszulka i mi się rozwaliło :/
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.