|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cześć dziewczyny!
Ja też z rana ze złą wiadomością, wczorja przyszła do mnie @ , zaczynam 10 cs. Mam już tego dosyć złapałam doła i nic mi się nie chceNie było mnie tu trochę bo byłam kilka dni we Wrocławiu na weselu a poźniej Was poczytywałam ale jakoś nie było weny. Wesele było bardzo udane, objadałm sie (teraz trzeba to zgubić , potańczyłam ale najbardziej spodobał mi się Wrocław, byłam pierwszy raz i sie zakochałamChyba dopada mnie deprecha jesienna, nic mi się nie chce, najchęteniej zaszyłam bym się gdzieś pod kocykiem i nie wychodziła a tu jeszcze ta @ Witam nowe mamusie i nowe staraczki i oczywiście trzymam kciuki za testujące
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też we Wrocławiu nigdy nie byłam ale kiedyś na pewno się tam wybiorę ![]() Co do @ to się martw ja np rozpoczynam już 13cs. Teraz z październiku muszę wybrać do mojego gina niech da nam skierowania na wszelakie badania żeby zobaczyć o co caman no nie |
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi Wiem co czujesz może nie byłam świadkiem wypadku kolejowego ale byłam na miejscu wypadku mojej najstarszej siostry, jechała z pracy wieczorem już do domu gdy wpadł jej na maskę kompletnie pijany koleś szedł środkiem drogi i nie mogła go zauważyć bo był to nie oświetlony pas drogi i zna przeciwka jechały auta też i ją oślepiły, myślała że sarna jej wleciała bo mimo że jechała z prędkością 30/godz to ten rozwalił jej całą przednią szybę, niestety koleś od kilku dni wcześniej nic nie jadł tylko chlał i takie uderzenie sprawiło że nie przeżył. Pamiętam co moja siostra wtedy przeszła to była masakra byłam tam i widziałam wszystko
|
|
#2584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A do Wrocławia musisz koniecznie pojechać, napewno Ci się spodoba. Miłego pobytu u babci |
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i dziękuję za życzonka miłego pobytu oby tylko pogoda dopisała |
|
|
|
|
#2586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Już dosyć smutnych histrorii z rana, macie rację, trzeba się wziąść w garść i iść do przodu, nam też się musi udać
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
ok dziewczyny lecę do pracy i wrócę pewnie na pewno po kursie dopiero
Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam i miłego dnia życzę
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz wszystko się jeszcze ułoży i w najmniej spodziewanym momencie zobaczysz II kreski )Tak wogóle to witam się z Wami ![]() Wyprawiłam starszego do szkoły, młodszy właśnie je u siebie śniadanie. A ja jeszcze do wyrka wskoczyłąm na chwilke. Coś ostatnio wyspać się nie mogę mimo,że śpię całą noc i jeszcze w dzień przez ostatnie 2 dni mi się zdarzyło przespać. Daje sobie jeszcze godzinkę na leniuchowanie, a później muszę posprzątać i pomyśleć nad obiadem jakimś.
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
monini2507-
(( a tak liczyłaym pszczoua- (((Anteria- ( a miała któraś póśc ze mna do majowo-czerwcowych mamusiekkkkk te ktore jescze nie maja @ to jescze jest szansa.... a co do testowania to ja testowalam przed @ i wyszła II ale blada i po 4 min ..... Głowa do góry dziołchy jestesmy z Wamiii co by nie było.... ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
)) ![]() Cytat:
|
|
#2591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj na obiadek mam kotlety mielone z marchewką i groszkiem na gęsto, pycha, może Cie zainspiruję
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam wariować. Temp 37,6.
Aaaaa chcę godzinę 13 i odebrać betę. banka26 - jeszcze trochę czasu jest to może któraś dołączy do czerwcowych mam ![]() Szejda, ale zobacz w pracy jestes ale z Nami też możesz posiedzieć Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
|
#2593 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U mnie nudy, szaro buro, siedze pod kocykiem, zjadłam płatki, pije herbatę granulkową bo mam teraz na nią zajawkę i ot to całe moje zdumiewająco ciekawe życie ![]() Cytat:
Posiew się robi z pochwy, coś podobnego do cytologii i wykazuje wszystkie bakterie jakie tam masz ![]() Tyle co badanie, w moim przypadku 16 min, wbrew pozorom to bardzo długo ![]() Cytat:
trzymam kciukii!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wrocław to jedyne miasto do którego mogłabym się wyprowadzić chociaz widziałam tylko przejazdem i w pierwszej miłości wypadek okropny... Cytat:
jak mnie to wku**ia jak przez takiego pijanego idiote ktoś może mieć zszarpane życie ![]() A przecież jechała prawidłowo, to dlaczego ona ma cierpieć Dziewczyny do klubu będziemy zapraszać wieczorem bo czekamy na jak najwięcej starszyzny haha
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-09-20 o 08:25 |
||||||
|
|
|
#2594 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zioła wypite, tabletki zeżarte - zaczynamy kolejny dzień nie czekania na @. Narazie czuje się ok, nic mnie nie boli, nie kluje. Zobaczymy jak będzie w ciagu dnia. Miałam dziś iść na wymaz ale taaaaak mi się nie chciało! Pójdę w poniedziałek jeszcze zdążę przed @ tez wymaz zaliczyć. Czeka mnie kilka dni spotkań z budowlancami, bo szukam kogoś kto dociepli i wykonczy nam strych i szczerze mówiąc nie sadzilam, że będzie takie zainteresowanie. No ale tak jak dziewczyny pisały- teraz to martwy sezon w budowlance się zaczyna, wiec szukają. Miłego ...
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-09-20 o 08:47 |
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile dni przed @ wyszła ci ta blada kreska? Jeśli wredota jutro nie przyjdzie, to w sobotę znów testuję bo jadę na wesele i nie wiem czy mogę coś wypić... Ehhh..... |
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A raczej nie za dobry z tego co widzę ![]() A miało być tyle fasolek Eeeeh Za to ja głupieję, wczoraj wieczorem rozbolał mnie brzuch, coś jak na @ ale nie do końca, i bolał całą noc. Dodatkowo uczucie jakbym miała kilo kamieni w brzuchu i przy każdym ruchu mnie uciskają. Dziś zostały tylko "kamienie", jak się nie ruszam to nie boli. W tamtym cyklu w sumie podobnie bolał mnie brzuch też w okolicach 17 dc, czyli na owu, ale krócej. Więc albo wczoraj była owu i popękało wszystko, albo porobiły mi się torbiele i dlatego boli mnie. W każdym razie, jeśli to wczoraj wieczorem/w nocy była ta owu to niecałe 2 dni od przytulanek, więc szansa na dziołchy jest. Tyle, że jak będą 4 to nie wiem co zrobię. Ale znając życie nie będzie niczego. Już do tego tak przywykłam, że na prawdę, nie spodziewam się cudu. No, to miłego dnia. Oby był dużo lepszy od tego poranka.
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Kwitka a kiedy termin
![]() Monini skoro macie wojne, to nie myślałaś żeby tak jak Kwitka wzbogacić się o jakąś broń w postaci Pana Wieśka czy Ziółka?
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie chociaż bledziuch ale już by był, bo @ jutro albo w sobotę. Zaczynam coraz bardziej zastanawiać się nad ziółkami ojca sroki na owulację... Widzę, że na Allegro z przesyłką 25zł więc nie ma tragedii...
|
|
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
Hello, dziś w pracy na miejscu, oj jak dobrze, bo pogoda masakra, dobiłabym się tylko z tą grypą
![]() Monini, ależ się wkur....., ale nie martw się, ja podobnie jak Ty, poza tym też muszę ogarnąć ginkę i się wybrać... ale za cholerkę czasu nie mogę znaleźć ![]() Szejda, dziubeczku głowka do góry, jesienny dół jest koszmarny jeszcze jak "okraszony" nadejściem @ to masakra rozumiem, ale trzeba wierzyć.... tak bynajmniej mi się wydaje....No nic, wpadam w wir pracy....
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
aa dziewczynki zapomnialam dodac ze cos mnie złapalo mam katar bakteryjnyy - bo zółty na maxa pokasluje ale zadko , co moge brac w ciazy??? pije herbate z cytryna i wode z cytryna - bo to na mdlosci, sok z malin a rutinoscorbin moge??
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, dziewczyny, fatalny ten poranek u nas... nie dość, że pogoda do doopy, @ przychodzą a II nie, to jeszcze jakieś nieprzyjemne historie. Masakra!
Lunka - moje cykle zwykle były krótkie 21-22 dni ale ostatnio był 26, więc liczę, że ten też taki będzie ( wskazuje na to też termin owu). @ nie spodziewam się 28.09 tj przyszły piątek. Znając mnie, zatestuję wcześniej
|
#2605 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Z tym wypadkiem to mogę się tylko domyślać co przeżywasz. To musiało być naprawdę okropne. Dobrze, że chociaż weselicho było udane. ![]() Cytat:
Luna! Ale piękna dzidzia i faktycznie coś tam sterczy pomiędzy girkami. ![]() Hej wszystkim! Ja też coś się mało odzywam, ale podczytuję Was cały czas. U mnie 10dc, ziółka piję i zaczyna się robić mokro. Wg ostatnich cykli owu powinna wystąpić w niedzielę, ale są przypadki, że ziółka wydłużają cykl, więc możliwe, że owu nastąpi później. Obiecuję sobie cały czas, że zacznę mierzyć temperaturę, ale nadal nie nabyłam termometru. Idę do klubu teraz, bo widzę, że tam jakieś dyskusje ważne się odbywają. |
|||||
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa u mnie @ brak...jestem wsciekła! Zaraz zwariuje bo czuje ja w każdym calu swojego ciała!
Przykro mi dziewczynki, ze testy negatywne..może nastepny miesiące będzie szczęśliwy? P.S. Banka ja dołącze do mamus czerwcowych za miesiac... |
|
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
upić Cytat:
![]() Ok no to żegnam się z Wami bo wybywam sobie już ale wrócę wrócę aż się boję ile będę miała do nadrobienia |
||
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go mam, własnie ide wypić bo coś mnie katar bierze ![]() Monini ja pojęcia nie mam, ale ciesze sie że się decydujesz na porządną walke z @, bo do tej pory byłaś bezbronna
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
witam witam
nie smućcie się dziewczynki, przyjdzie i na nas czas trzymam kciuki za kolejne miesiące a pojedynczym kreseczką mówimy stanowcze nie!! ![]() łykacie kwas foliowy? ja się nad tym zastanawiam czy nie zakupić opakowania? jest jakieś termin kiedy należy go zacząć łykać? mój @ powinien przyjść na koniec miesiąca lub na początku następnego ale wydaje mi się że nic z tego nie będzie, bo robiłam też testy owulacyjne I zawsze wychodziła I krecha (chyba że jakoś się zagapiłam albo nie umiem się testować i cały czas wychodziła jedna kreska) a ponoć jak jest ciąża to zawsze wykazuje II KRESECZKI |
|
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim Paniom
ja tu wchodze jeszcze przed sniadaniem, bos trochu pospalam dzis ![]() i myslalam, ze bede tu same fotki testow ogladac!! no co sie dzieje albo taki wysyp fasolek, ze nie mozna ogarnac albo nie ma i nie ma.. ehh.. ale trzymamy kciuki za nastepny cykl tu mi jakos szybko dni mijają z wami nawet gdy sie nie udzielam to czytam i jestem na biezacoa u mnie dzis wyszly II kreseczki, ale na owulacyjnym troche slabsza. mysle ze tak pojutrze bedzie cieemna ale jak juz pisalam w klubie.. chyba nici ze staranek..![]() monini a jakie ziolka? Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-09-20 o 10:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

, zaczynam 10 cs. Mam już tego dosyć złapałam doła i nic mi się nie chce
, potańczyłam ale najbardziej spodobał mi się Wrocław, byłam pierwszy raz i sie zakochałam

Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam i miłego dnia życzę

jak mnie to wku**ia jak przez takiego pijanego idiote ktoś może mieć zszarpane życie