|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie o hiperkeratynizacji przy trądziku.
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, zatrzymali mi w cle paczkę z nagrodą z BH Cosmetics i boję się, że mi ją oclą
Za taką maleńką paczuszkę miałam do płacenia 70zł, to co dopiero za duży karton i 2kg wagi...
|
#3934 |
|
Moderator
|
A nie powinni zaznaczyć że to prezent? wtedy chyba nie trzeba płacić
|
|
#3935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może zadzwon i sie dowiedz? ja naolejowalam włosy, zaraz pewnie korzystając z chwili wolnego czasu pomaluje paznokcie a potem to już do roboty.ja kupilam w poniedzialek długi, oversize'owy sweterek, taki cienki, ale w stanie idealnym, za 12zł i ładny kolor, cos pomiędzy kobaltem a fioletem. Pasuje do mojej bladej twarzy![]() a tak w ogole, to podałam KKcentherHK co chcę do testów 4 wrzesnia i cisza..ani meila, ani paczki za to inna firma obiecała mi lakiery z 2 firm, strasznie sie cieszylam bo flormaru nie probowalam, kontakt do d.... baba kazala sie przypomniec po jej urlopie, tak tez zrobilam. po tyg raczyla odpisac ze ma przebrany magazyn ale zebym powiedziala jakie lakiery lubię, to cos wybierze. Ale ja nie chce CZEGOS, ja chce konkretne odcienie, po co mi duble i tak mam juz 70 lakiierów. I tak od 10 też cisza. no super.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-09-19 o 16:12 |
||
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprzednia paczka również była jako gift i miałam do zapłacenia 70zł. Alee wtedy odmówiłam przyjęcia. Poczekam aż mi się zmieni status. W razie czego zadzwonię tam jutro, bo pracują tylko do 15:30 Do BH Cosmetics też już pisałam i powiedzieli mi, że nie powinno być żadnych nadprogramowych kosztów, bo te leżą po ich stronie...
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
witam.. byłam u dentysty
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam, zaczynam się cieszyc ze nie mam konta na allegro
![]() Cytat:
![]() 8 masz już wyrżnięte? - ja dam Ci dobrą radę, jesli masz nie wyrżnięte i są w całości pod dziąsłem - to jak będziesz wybierała termin, kiedy chcesz to zrobić - to radze wybrać czas, kiedy nie musisz się pokazywać ludziom przez kilka dni
|
|
|
|
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, najwredniejszą z wrednych
![]() Cytat:
Cytat:
Oprócz wkurzającego krwotoku (30 minut u dentysty - nie jakiś szałowy, ale nie chciało przestać) i braku możliwości otworzenia ust przez dwa dni szerzej jak na palec nic się nie działo Antybiotyk, multum strachu przed i na fotelu (mam fobię na punkcie dentysty) bez powodu. Niektóre kanałowe gorzej przeżyłam![]() Nic mi nie spuchło
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
zapraszam do siebie na konkurs, moze Was zainteresuje ![]() Po za tym doszły do mnie dzisia 3 paletki sleeka PPQ jestem zauroczona
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przez kilka dni też miałam problem z otwarciem buzi, ale wszystko wynagrodził mi chirurg kompetentny, miły, o zabójczo pieknych oczach . Też miałam przepisany antybiotyk i ketonal forte . W ogóle jakoś fobi dentystycznej nie mam
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na twarzy nic nie było widać
|
|
#3945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Moja krew
![]() Ja łącznie siedemnaście, ale w tym jest baza, bezbarwiak i odżywka
|
#3949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pisałyście o lakierach- na szybko naliczyłam 64, a niedawno robiłam duuuże czystki w nich. Moje ostatnie nabytki to essie- z odżywki jestem zadowolona, a z lakierów już średnio. Ale jeszcze trochę je potestuję. Niech już się skończy wrzesień. Nic mi się w nim nie udało. Mam go dość. Jutro jadę na kilka dni do rodziców, mam nadzieję, że to przełamie jakoś moją złą passę. |
||
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Ama co do usuwania ósemek, to polecam przychodnię na Zajączka
|
|
|
|
#3951 |
|
Konto usunięte
|
Ale mnie TŻ wku..
|
|
|
|
#3952 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36633110]Ale mnie TŻ wku..
[/QUOTE]Uuu, co zrobił? |
|
|
|
#3953 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36633181]Uuu, co zrobił?[/QUOTE]
Od długiego czasu jego ojciec ciągle psuje nam nasze widzenie, a on jak taki potulny baranek, istny sługus jest na każde jego skinienie Najgorsze jest to, że jego ojciec nie jest w ŻADNYM stopniu niesamodzielny, wszystko może zrobić sam, nadal pracuje, jest jeszcze w dobrej kondycji fizycznej i może wszystko zrobić sam. Ilekroć mamy jakieś plany, jego ojciec nam je psuje, wysyłając nas co chwilę - do sklepu, do bankomatu, po papierosy, po doładowanie, do Gdańska coś załatwić, do Gdyni coś załatwić, TŻ co chwilę mi się żali że już go to wkurza że ojciec tak się zachowuje, a potem jak głupi pies wstaje o 5 rano żeby zarejestrować tatusia do lekarza, kiedy on sobie śpi Możliwość spania, a nawet przebywania u mnie w domu jest baaaardzo rzadko (mieszkam w bardzo małym mieszkanku, niby 2-pokojowym, ale wszyscy w pionie to kawalerowie lub ewentualnie pary, takie małe to mieszkanie, a my mieszkamy rodziną ) , akurat od poniedziałku jest, ani razu do mnie nie przyjechał bo ciągle musi coś załatwiać i skakać nad gościem jego ojca w domu - gotować obiadki, sprzątać i usługiwać. Ciągle ja do niego przyjeżdżam, co dla mnie też nie jest dobre. Dzisiaj miał do mnie przyjechać około 16 i zostać na noc, cały dzień podporządkowałam pod niego, czekałam i czekałam, o 18 się wkurzyłam i zaczęłam wydzwaniać, nawet nie udało mi się do niego oddzwonić, zadzwonił pół godziny później że prowadził samochód bo odwozili kolegę taty na lotnisko A mieli to zrobić o 13, ale oczywiście tatusiowi nie udało się wyjść szybciej z pracy Jakby nie mógł sam tego zrobić (jego ojciec) - zająć się jego własnym kolegą! No i TŻ się tłumaczy, że przecież to nie było takie oczywiste że będziemy się dzisiaj widzieć A jednak było, bo się umówiliśmy. Zepsuł mi dzień, zepsuł mi humor, a teraz robi z siebie ofiarę że jak ja tak histeryzuję to on nie ma ochoty się ze mną widzieć do soboty bo on nie będzie znosił mojego terroryzowania go Mam ochotę go po prostu zabić Plany to plany, jak się zmieniają to trzeba dać znać i odwołać! I szkoda mi tego niewykorzystanego dnia u mnie. Bo nie chodzi mi tu o jakieś głupie widzenie się.
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() padam na twarz, względnie na inne części ciała tylko kobietom należne ![]() basiago akurat trafiłam na Twój post i powiem Ci, że dziwi mnie takie zachowanie teścia (czy tam taty TŻa), no ale Twój facet jest dorosły i sam powinien umieć to załatwić chyba
|
|
#3955 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję
|
||
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36639144]Z jednej strony mu się nie dziwię, bo ma tylko tatę, ale z drugiej po prostu trafia mnie szlag
![]() Dziękuję [/QUOTE]no niby tak, ale skoro tata dobrze funkcjonuje, to TŻ powinien wiedziec ile czasu poświęcić Tobie, a ile jemu nie mówię, żeby wcale nie pomagać, ale super jakby to wypośrodkował... umiał czasem odmówić chociaż mój Sywlestrowy daje się trochę wykorzystywać takiemu jednemu koledze (jest nieco zbyt uczynny), ostatnio wtłaczam mu do głowy asertywność, ale jak sam nie zechce to nic z tego nie będzie
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzisiaj na pozniej, wiec chwile poczytam wizaz
jeszcze tylko tą górę garów umyje ![]() usuneli stary wyglad bloggera. nowy beznadziejny jest dla mnieeee ;/
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-09-20 o 08:18 |
|
|
|
#3958 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Trzymajcie kciuki, bo jadę na uczelnię, dziś już MUSZĘ załatwić te pieprzone papiery ![]() A na blogu post o... wodzie Tak dietowo, zapraszam
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa, głupi Urząd Celny! Uwzięli się na mnie ;/
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
taki szok z rana - wchodzę zaspana na bloga a tu mam nowy wygląd bloggera ;/ strasznie mi się to nie podoba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

A mnie głowa boli już drugi dzień i zastanawiam się czy jest to kwestia pogody czy po prostu mój organizm reaguje tak na zmianę żywienia 

ale średnio mam ochotę spędzić 150 godzin w szkole znowu, i przez minimum 50 użerać się z tymi dzieciakami...
a potem to już do roboty.
i ładny kolor, cos pomiędzy kobaltem a fioletem. Pasuje do mojej bladej twarzy
Do BH Cosmetics też już pisałam i powiedzieli mi, że nie powinno być żadnych nadprogramowych kosztów, bo te leżą po ich stronie...

8 masz już wyrżnięte? - ja dam Ci dobrą radę, jesli masz nie wyrżnięte i są w całości pod dziąsłem - to jak będziesz wybierała termin, kiedy chcesz to zrobić - to radze wybrać czas, kiedy nie musisz się pokazywać ludziom przez kilka dni