Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-20, 10:18   #2611
dedra
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
witam witam

nie smućcie się dziewczynki, przyjdzie i na nas czas
trzymam kciuki za kolejne miesiące
a pojedynczym kreseczką mówimy stanowcze nie!!

łykacie kwas foliowy? ja się nad tym zastanawiam czy nie zakupić opakowania?
jest jakieś termin kiedy należy go zacząć łykać?

mój @ powinien przyjść na koniec miesiąca lub na początku następnego
ale wydaje mi się że nic z tego nie będzie, bo robiłam też testy owulacyjne I zawsze wychodziła I krecha (chyba że jakoś się zagapiłam albo nie umiem się testować i cały czas wychodziła jedna kreska) a ponoć jak jest ciąża to zawsze wykazuje II KRESECZKI
Kwas foliowy powinno się zacząć łykać na 3 miesiące przed planowanym poczęciem. Więc polecam kupić i zażywać jak najszybciej. Ja wcześniej brałam taki kompleks witaminowy dla planujących, a teraz kupiłam sam kwas foliowy. Co do testów owulacyjnych to były przypadki, że testy owulacji nie wykazywały a dziewczyny mimo wszystko zachodziły w ciążę. Także nie łam się tylko starajcie się przytulać regularnie Trzymam kciuki za powodzenie.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:26   #2612
123spinka
Zadomowienie

w takim razie biegnę do apteki

dziękuje za wsparcie
muszę przyznać że jestem straszną panikarą i często wmawiam sobie najgorsze scenariusze. mimo że to początki naszych starań i moja pani ginekolog potwierdziła że przeszkód nie widzi ja już mam głowę pełną zmartwień, i zapytań czy nam się uda? i kiedy?
Stary 2012-09-20, 10:30   #2613
dedra
Zadomowienie

Cytat:

dziękuje za wsparcie
muszę przyznać że jestem straszną panikarą i często wmawiam sobie najgorsze scenariusze. mimo że to początki naszych starań i moja pani ginekolog potwierdziła że przeszkód nie widzi ja już mam głowę pełną zmartwień, i zapytań czy nam się uda? i kiedy?
Wiem, że łatwiej powiedzieć, a trudniej to wykonać, ale postaraj się jak najmniej o tym myśleć. Im mniej będziesz sobie wkręcać tym mniej będziesz się stresowała. A stres na pewno Ci nie pomoże. Który to wasz cykl starań?
Stary 2012-09-20, 10:37   #2614
123spinka
Zadomowienie

2 cykl minął
ale w zeszłym miesiącu mieliśmy trochę stresów
ślub
przeprowadzka

też to na pewno miało wpływ
Stary 2012-09-20, 10:39   #2615
Linka1984
Zakorzenienie

najgorsze jest to ze nie da się nie myśleć..człowiek ( kobieta) sama sobie wkręca problemy..a to jak samospełniające się przepowiednie. najgorzej jak gin coś chlapnie teoretycznego a my już szukamy 2 , 3 , 4 dna w tym i z góry zakładamy ze sie nie uda..
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:43   #2616
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Cześć U mnie nudy, szaro buro, siedze pod kocykiem, zjadłam płatki, pije herbatę granulkową bo mam teraz na nią zajawkę i ot to całe moje zdumiewająco ciekawe życie

eee głupie, nie miałas problemów to po co Ci było wiedzieć Posiew się robi z pochwy, coś podobnego do cytologii i wykazuje wszystkie bakterie jakie tam masz

Tyle co badanie, w moim przypadku 16 min, wbrew pozorom to bardzo długo

Dziwna ta przychodnia trzymam kciukii!

obraziłam się

No nie..

Następna, co to jakiś pechowy dzień?!
Wrocław to jedyne miasto do którego mogłabym się wyprowadzić chociaz widziałam tylko przejazdem i w pierwszej miłości ale i tak się zakochałam
wypadek okropny...

Masakra jak mnie to wku**ia jak przez takiego pijanego idiote ktoś może mieć zszarpane życie no bo jednak Twoja siostra "zabiła" człowieka i mimo ze to nie jej wina to w psychice jej zostatnie
A przecież jechała prawidłowo, to dlaczego ona ma cierpieć

Dziewczyny do klubu będziemy zapraszać wieczorem bo czekamy na jak najwięcej starszyzny haha
Hej Luncia

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
heheheh super i tak ma byc i nie czekać na @ 3mam kciuki

no tak wiec jescze nic straconego hehe ja robilam test jak dobrze pamietam pierszy w czwartek 2 .08 i wyszla po 10 min albo i po godzinie hehe bo tyle sie na niego gapilam i wygapiłam blada słaba kreska a nastepny 03.08 takze blada po 4 min , a nastepny 04.08 takze słaba blada po 2-3 min a @ mialam dostac 07.08. a pozniej juz nie robilam
Z Tobą też się witam

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
kurcze, dziewczyny, fatalny ten poranek u nas... nie dość, że pogoda do doopy, @ przychodzą a II nie, to jeszcze jakieś nieprzyjemne historie. Masakra!
Lunka - moje cykle zwykle były krótkie 21-22 dni ale ostatnio był 26, więc liczę, że ten też taki będzie ( wskazuje na to też termin owu). @ nie spodziewam się 28.09 tj przyszły piątek. Znając mnie, zatestuję wcześniej
U nas niby słonko piękne ale zimno jak cholera. Ja dzisiaj mam jakiś dzień do niczego, zresztą od wczoraj. Najpierw nie mogłam się zwlec z wyrka, a teraz ciężko mi zabrać się za cokolwiek. Głowa boli, krzyże i brzuch jakoś delikatnie okresowo a to dopiero 20dc:/
Ostatni cykl miał 26 dni jak Twój i też liczę,że ten taki będzie, więc 27-28 września będę testować. Nie będziesz sama.

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dzień dobry
A raczej nie za dobry z tego co widzę
A miało być tyle fasolek
Eeeeh
Za to ja głupieję, wczoraj wieczorem rozbolał mnie brzuch, coś jak na @ ale nie do końca, i bolał całą noc. Dodatkowo uczucie jakbym miała kilo kamieni w brzuchu i przy każdym ruchu mnie uciskają.
Dziś zostały tylko "kamienie", jak się nie ruszam to nie boli.
W tamtym cyklu w sumie podobnie bolał mnie brzuch też w okolicach 17 dc, czyli na owu, ale krócej.
Więc albo wczoraj była owu i popękało wszystko, albo porobiły mi się torbiele i dlatego boli mnie.
W każdym razie, jeśli to wczoraj wieczorem/w nocy była ta owu to niecałe 2 dni od przytulanek, więc szansa na dziołchy jest.
Tyle, że jak będą 4 to nie wiem co zrobię.
Ale znając życie nie będzie niczego. Już do tego tak przywykłam, że na prawdę, nie spodziewam się cudu.
No, to miłego dnia. Oby był dużo lepszy od tego poranka.
Niee będzie 4 i koniec kropka. Nie zamartwiaj się. Módl się chociaż o jedno, a ja razem z Tobą. Ewentualnie Twixy

U mnie też jeśli owu była 13 dnia to 2 dni od przytulanek, jeśli 14 dnia to 3 dni. Ale wątpie,aby plemniczki dały radę. A było by super bo może ta córcia by się trafiła

Kocurku Heloł
Wiesz a może to stres związany z wyjazdem Ci poprzesuwał coś?
A może sprawdza się zasada,że jak się bardzo chce to nie ma, a jak się chwilowo NIE chce to tadaaammmm
Tak czy siak powtórz jeszcze test

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000

Edytowane przez colorblue
Czas edycji: 2012-09-20 o 10:47
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:43   #2617
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Aaaaaa u mnie @ brak...jestem wsciekła! Zaraz zwariuje bo czuje ja w każdym calu swojego ciała!

Przykro mi dziewczynki, ze testy negatywne..może nastepny miesiące będzie szczęśliwy?

P.S. Banka ja dołącze do mamus czerwcowych za miesiac...
nie masz wyjscia
Cytat:
rutinoscorbin z tego co wiem to nie wolno, jedyne co to apap na głowe i prenalen syrop ja go mam, własnie ide wypić bo coś mnie katar bierze

Monini ja pojęcia nie mam, ale ciesze sie że się decydujesz na porządną walke z @, bo do tej pory byłaś bezbronna
dzieki, poczytam o syropie pewnie go dzisij zakupie a rutynoscorbin pod;pytam lekarz a, bo z sister rozmawialam i mowila ze ona cala ciaze brala tak jej gin kazal na pekajace naczynka...
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:43   #2618
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
najgorsze jest to ze nie da się nie myśleć..człowiek ( kobieta) sama sobie wkręca problemy..a to jak samospełniające się przepowiednie. najgorzej jak gin coś chlapnie teoretycznego a my już szukamy 2 , 3 , 4 dna w tym i z góry zakładamy ze sie nie uda..
No niestety, już tak na nieszczęście nasza psychika jest skonstruowana, że nie pozwala nam wyłączyć myślenia i zamartwiania się na zapas. No i co zrobić? Musimy z tym żyć

Spinka, 2cs to jeszcze nic. Są pary, które będąc zupełnie zdrowymi zachodzą po roku lub więcej. Nie masz się jeszcze czym martwić. Głowa do góry!
Stary 2012-09-20, 10:56   #2619
123spinka
Zadomowienie

racja !!
od dziś zero zmartwień myślimy pozytywnie i już
Stary 2012-09-20, 10:57   #2620
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Kwas foliowy powinno się zacząć łykać na 3 miesiące przed planowanym poczęciem. Więc polecam kupić i zażywać jak najszybciej. Ja wcześniej brałam taki kompleks witaminowy dla planujących, a teraz kupiłam sam kwas foliowy. Co do testów owulacyjnych to były przypadki, że testy owulacji nie wykazywały a dziewczyny mimo wszystko zachodziły w ciążę. Także nie łam się tylko starajcie się przytulać regularnie Trzymam kciuki za powodzenie.
Dedra a jeśli ja kwas foliowy zaczęłam brać 1 miesiąc temu i teraz by się okazało,że jednak zaszłam. To ten miesiąc przed poczęciem to nie za mało???
Wiesz z poprzednimi ciążami to ja bardzo młoda byłam, dostępu do neta,aż takiego nie miałam, więc nie wiedziałam nawet o tym,że kwas foliowy powinnam brać jeszcze przed poczęciem. No i z tamtymi dziećmi brałam dopiero jak dowiedziałam się o ciąży i lekarz mi kazał.
Teraz jednak te pare lat później wiem o wiele więcej i łykam go już przed zajściem. Ale i tak się martwię czy miesiąc przed poczęciem to nie będzie za mało:/

Cytat:

dziękuje za wsparcie
spinka bierz ten kwas od teraz, im wcześniej przed poczęciem tym lepiej Trzymam kciuki!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-20, 10:58   #2621
Luna0
Zakorzenienie

Pisałam o nudnym poranku, no to chyba się przeliczyłam, bo już dzwoniła do mnie mama, ciocia, babcia i siostra. Od pierwszej odebrałam od reszty nie bo wiem że to sie tak dobrze nie skonczy.. nie wiem czy nie mogą uszanować szczególnie moja siostra że ja się NIE nudze i chce chwile spokoju
a nie ku**wa ciągle coś musze robić.. same telefony już mnie denerwują bo wiem że czegoś ode mnie chcą, a ja chce sobie życ i nie chce nic od nikogo!

Colorblue nie bedzie za mało, im wczesniej tym lepiej ale duzo dziewczyn zaczyna brac dopiero po 1 wizycie ja brałam w pierwszej ciazy od owulki chyba, a teraz to moze miesiac wczesniej

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-09-20 o 10:59
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:05   #2622
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Dedra a jeśli ja kwas foliowy zaczęłam brać 1 miesiąc temu i teraz by się okazało,że jednak zaszłam. To ten miesiąc przed poczęciem to nie za mało???
Wiesz z poprzednimi ciążami to ja bardzo młoda byłam, dostępu do neta,aż takiego nie miałam, więc nie wiedziałam nawet o tym,że kwas foliowy powinnam brać jeszcze przed poczęciem. No i z tamtymi dziećmi brałam dopiero jak dowiedziałam się o ciąży i lekarz mi kazał.
Teraz jednak te pare lat później wiem o wiele więcej i łykam go już przed zajściem. Ale i tak się martwię czy miesiąc przed poczęciem to nie będzie za mało:/

spinka bierz ten kwas od teraz, im wcześniej przed poczęciem tym lepiej Trzymam kciuki!
Nic się nie stanie. W końcu wiele osób zachodzi nie wiedząc, a co za tym idzie nie zażywając kwasu foliowego. Nie masz się czym martwić. Ja w sumie też wcześniej nie zaczęłam. Staramy się 5 cykl, a dopiero od 3 jem te tabsy. Spoko luz

P.S. Albo to jakies subiektywne uczucie, albo po tych ziółkach jakieś pełniejsze piersi mam... ;P
Stary 2012-09-20, 11:07   #2623
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam o nudnym poranku, no to chyba się przeliczyłam, bo już dzwoniła do mnie mama, ciocia, babcia i siostra. Od pierwszej odebrałam od reszty nie bo wiem że to sie tak dobrze nie skonczy.. nie wiem czy nie mogą uszanować szczególnie moja siostra że ja się NIE nudze i chce chwile spokoju
a nie ku**wa ciągle coś musze robić.. same telefony już mnie denerwują bo wiem że czegoś ode mnie chcą, a ja chce sobie życ i nie chce nic od nikogo!

Colorblue nie bedzie za mało, im wczesniej tym lepiej ale duzo dziewczyn zaczyna brac dopiero po 1 wizycie ja brałam w pierwszej ciazy od owulki chyba, a teraz to moze miesiac wczesniej
Ehh Luncia oddychaj, stres Ci szkodzi Mnie też wkur...a takie uszczęśliwianie ludzi na siłę. A do tego ja muszę się wybrać chyba na kurs asertywności i kurs jak mówić kuźwa NIE
Bo niestety mam z tym problem. Nie umiem odmówić moim rodzicom na przykład. I często nie mam na coś ochoty ale robie to bo mnie poprosili...:mu r:

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-20, 11:34   #2624
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Ehh Luncia oddychaj, stres Ci szkodzi Mnie też wkur...a takie uszczęśliwianie ludzi na siłę. A do tego ja muszę się wybrać chyba na kurs asertywności i kurs jak mówić kuźwa NIE
Bo niestety mam z tym problem. Nie umiem odmówić moim rodzicom na przykład. I często nie mam na coś ochoty ale robie to bo mnie poprosili...:mu r:
Oni nie chcą mnie uszcześliwić, oni chcą pomocy bo przeciez ja siedze w domu to nie mam nic do roboty
codziennie mam plan lezec cały dzien pod kocem i ogladac seriale a nie pamietam zeby mi sie to udało tym bardziej ze ja dzieci poza brzuchem nie ma...
a na kurs odmawiania pojdziemy razem, wlasnie dlatego nie odbieram bo wiem ze nie umiem odmowic

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-09-20, 11:36   #2625
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Oni nie chcą mnie uszcześliwić, oni chcą pomocy bo przeciez ja siedze w domu to nie mam nic do roboty
codziennie mam plan lezec cały dzien pod kocem i ogladac seriale a nie pamietam zeby mi sie to udało tym bardziej ze ja dzieci poza brzuchem nie ma...
a na kurs odmawiania pojdziemy razem, wlasnie dlatego nie odbieram bo wiem ze nie umiem odmowic
Zapomniałam to uszczęśliwianie dać w cudzysłowiu
O to właśnie mi chodziło.
Ale na ten temat to napiszę więcej albo w K jak dostanę zaproszenie albo prywatnie bo nie wiadomo kto to wszystko czyta

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-20, 11:40   #2626
123spinka
Zadomowienie

kwas kupiony po obiadku zażyję
dzięki
Stary 2012-09-20, 11:58   #2627
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Wpadłam na mieszkanie dosłownie na pół godzinki jak burza i nie mogłam się opanować żeby się nie odezwać do was to już uzależnienie Babcia znowu obładowała mnie całą reklamówką różnych dziwnych rzeczy i musiałam to dotaszczyć do domu bo nie chce mi się tego taszczyć na kurs Zaraz już muszę wychodzić znowu. U mnie bez zmian objawów na @ nie ma od czasu do czasu ale to tak tylko chwilkę zakuje mnie w podbrzuszu ledwo wyczuwalnie więc się nawet nie przejmuje. Dwie godz w pracy u Babci zleciały jak piorun a tak mi się z dziękowała za pomoc jakby miała za co Nie no wiadomo pracę wykonałam czyli posprzątałam to co miałam do sprzątnięcia i tyle a ona nie dość że mi płaci nad stan to jeszcze obdarowuje różnościami i dziękuje mi jakbym nie wiem co jej zrobiła ale kobiecina jest świetna uwielbiam ją i nie chce z niej rezygnować puki co
Stary 2012-09-20, 12:11   #2628
Linka1984
Zakorzenienie

ej dziewczyny a to tak ma być ze owu mam mieć mniej wiecej jutro a mi sie od 2 dni susza zrobiła??? gdzie płodny śluz sie zapodział?
Stary 2012-09-20, 12:11   #2629
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
kwas kupiony po obiadku zażyję
dzięki
No i brawo

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Wpadłam na mieszkanie dosłownie na pół godzinki jak burza i nie mogłam się opanować żeby się nie odezwać do was to już uzależnienie Babcia znowu obładowała mnie całą reklamówką różnych dziwnych rzeczy i musiałam to dotaszczyć do domu bo nie chce mi się tego taszczyć na kurs Zaraz już muszę wychodzić znowu. U mnie bez zmian objawów na @ nie ma od czasu do czasu ale to tak tylko chwilkę zakuje mnie w podbrzuszu ledwo wyczuwalnie więc się nawet nie przejmuje. Dwie godz w pracy u Babci zleciały jak piorun a tak mi się z dziękowała za pomoc jakby miała za co Nie no wiadomo pracę wykonałam czyli posprzątałam to co miałam do sprzątnięcia i tyle a ona nie dość że mi płaci nad stan to jeszcze obdarowuje różnościami i dziękuje mi jakbym nie wiem co jej zrobiła ale kobiecina jest świetna uwielbiam ją i nie chce z niej rezygnować puki co
Masz to samo co ja eheh. Niby sprzątam, niby coś robie , ale w miedzy czasie zaglądam czy coś nowego jest na forum
A co do pracy to tylko pozazdrościć naprawdę Miła Pani, praca w sumie nie za ciężka, Kasa super, a do tego jeszcze bonusy
Tylko się cieszyć

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-20, 12:23   #2630
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Ludzie nie wiem co się dzieje nie mam powodu aby ryczeć a łzy mi same lecą mój Tż się ze mnie śmiał bo właśnie z domu wychodzi i mu mówię żeby zadzwonił jak skończy rozmowę z szefem a on się mnie pyta po co ma dzwonić a ja mu z łzami w oczach jak to po co zawsze dzwonisz i zaczęłam się sama z siebie śmiać i Tż ze mnie bo mi łzy poleciały
No to ma z Tobą wesoło Tż.

Cytat:
Dziewczynki wróciłam właśnie od gina i jestem radosna jak skowronek
Czułam ze owu sie zbliża już od 10 dc , tak jak Wam wcześniej wspimniałam zawsze jajniczek bolał od 16-20 dc a teraz taka odmiana. Po usg wyszło ze jest piękny pęcherzyk 17 mm i za jakies 2 dni powinien pęknąć a w piątek wraca moj ukochany...oj przywitam go..przywitam

Uuuu, to będzie się działo, będzie grzmiało i błyskało. I jak się tak porządnie wygrzmocicie to będą za 2 tyg II kreski. PS: załóż na siebie coś sexy i czekaj na niego tak ubrana

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej laleczki moje kochane test zrobiony o 6 rano i niestety I krecha
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ja też I kreska
Cytat:
Witam i dołączam do grona jedno kreskowych Jakaś zła passa dzisiaj.
Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Ja też z rana ze złą wiadomością, wczorja przyszła do mnie @, zaczynam 10 cs. Mam już tego dosyć złapałam doła i nic mi się nie chce

Przykro i dziewczyny, naprawdę. To wredne te @, tak hurtowo nachodzić. Nikt jej tu nie chce a ona się pcha!!!

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Lunao ja też się obraziłam na @ wredną małpę weszłyśmy od dziś na ścieżkę wojenna i ja jej nie popuszczę jeszcze pożałuje tego że do mnie przylazła wredna
Czuję, że się krew poleje.

Cytat:
Ja mam o tyle lepiej, że mieszkam od moich 150 km także jak dzwonią to tylko po to, aby pogadać. Za to tak jak pisałam, to mąż mnie "uszczęśliwia" na siłę i wymyśla mi plan dnia, a ja lubię tak po swojemu. Poleżeć pod kocem, spokojnie poczytać sobie książkę. A ten to by był szczęśliwy jakbym wstała o 6.30 tak jak on, najlepiej 3 godziny na spacer, potem może jeszcze kogoś odwiedzić, zrobić obiad, ogarnąć cały dom, zrobić pranie, w trakcie filmu poprasować. Wieczorem może znowu z 2 godziny na spacer a i nie zapomnieć, żeby zafundować mu rano pieszczoty a wieczorem za☠☠☠**ty sex. Wrrr Kocham go, ale czasami mnie denerwuje tak jego nadgorliwość. On potrafi się złościć, że robię coś innego niż on by chciał. Pyta się np. czy obejrzymy sobie film na kompie a jak mówię, że idę się wykąpać to już widzę , że ma focha. Ech... faceci. Wy narzekacie, że macie swoich tak mało, a ja że tak dużo. Ale ja jak jestem w domu sama to się nie nudzę. I też spokojnie swoim rytmem zrobię wszystko.
No to teraz ja się wyżaliłam.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:26   #2631
Debrah
Zakorzenienie

Cześć
Luna : widzę siusiaka, ja nie miałam tak oczywistego zdjęcia

Dziewczyny : współczuję braku 2 kreseczek
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:26   #2632
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Uuuu, to będzie się działo, będzie grzmiało i błyskało. I jak się tak porządnie wygrzmocicie to będą za 2 tyg II kreski. PS: załóż na siebie coś sexy i czekaj na niego tak ubrana

a jak sie przestraszy i ucieknie??hahaha
Stary 2012-09-20, 12:29   #2633
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Bo ideałów chyba nie ma, ale to dobrze, inaczej byłoby nudno

A mnie boli brzuch małpowo i już zgłupiałam, tak myślę, czy by nie pójść dziś na USG zobaczyć co tam się dzieje, tylko nie wiem gdzie i kiedy .. bo jeszcze do banku jestem umówiona :/
Ehhh
Stary 2012-09-20, 12:34   #2634
IsiaG
Zadomowienie

Linka - Jasne, prędzej padnie na kolana z wrażenia albo zrobicie to od razu na korytarzu. Taki będzie napalony

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Bo ideałów chyba nie ma, ale to dobrze, inaczej byłoby nudno

A mnie boli brzuch małpowo i już zgłupiałam, tak myślę, czy by nie pójść dziś na USG zobaczyć co tam się dzieje, tylko nie wiem gdzie i kiedy .. bo jeszcze do banku jestem umówiona :/
Ehhh
Na @ to chyba za wcześnie? Czemu chcesz iść podglądać swoje bejbi? Daj mu czas na zadomowienie się. Zanim to nastąpi to trochę poboli. No chyba, że ich tam 4 grasuje, to może być trochę ciasno. Uspokój się Maru, co ma być to będzie, ale jak Cię to uspokoi to idź, zobacz. Pewnie najszybciej to gdzieś prywatnie byś musiała podejść i się zapytać.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-09-20, 12:34   #2635
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, prędzej padnie na kolana z wrażenia albo zrobicie to od razu na korytarzu. Taki będzie napalony
hahahaha nasz korytarz ma jakiś metr na metr...a moj mężczyzna ma 190cm i 120 kg ... a ja sobie to wyobrazilam
Stary 2012-09-20, 12:50   #2636
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
hahahaha nasz korytarz ma jakiś metr na metr...a moj mężczyzna ma 190cm i 120 kg ... a ja sobie to wyobrazilam
Albo na stojąco. Tzn on będzie stać, Ty będziesz wisieć zawieszona na jego "kołku".
Duuuży ten Twój facet.

Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-09-20, 13:01   #2637
dedra
Zadomowienie

Linka, no to się będzie działo u Was
Isia, ja to bym chciała, żeby mój facet był choć trochę nadgorliwy jak Twój. U nas jest nieco odwrotnie Na spacer to ja muszę zawsze wyciągać i gdziekolwiek indziej też. Choć nie powiem, w domku z herbatką pod kocykiem i przy dobrym filmie też lubię posiedzieć. A i poleniuchować czasem też się przydaje.
Ja wam się przyznam, że dziś to taka nuda w pracy, że sobie przed chwilą dwa nieobejrzane odcinki "Na Wspólnej" obejrzałam w necie. Hahhaa...
Stary 2012-09-20, 13:15   #2638
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Albo na stojąco. Tzn on będzie stać, Ty będziesz wisieć zawieszona na jego "kołku".
Duuuży ten Twój facet.

Tak wogóle to Isia hej słońce

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Linka, no to się będzie działo u Was
Isia, ja to bym chciała, żeby mój facet był choć trochę nadgorliwy jak Twój. U nas jest nieco odwrotnie Na spacer to ja muszę zawsze wyciągać i gdziekolwiek indziej też. Choć nie powiem, w domku z herbatką pod kocykiem i przy dobrym filmie też lubię posiedzieć. A i poleniuchować czasem też się przydaje.
Ja wam się przyznam, że dziś to taka nuda w pracy, że sobie przed chwilą dwa nieobejrzane odcinki "Na Wspólnej" obejrzałam w necie. Hahhaa...
Ale Ci dobrze heeh. My to mamy tak samo z tymi naszymi chłopami
Ja owszem lubie poleniuchować sobie, jak chyba większość tutaj z nas
Ale ja to jestem taka,że lubie wyjść gdzieś choćby na spacer, albo do "ludzi", taka przesadna nuda mnie zabija wręcz. Ale w moim związku to ja jest inicjatorem wszystkiego. Ja musze wyciągać na spacer czy gdziekolwiek indziej. Mąż sam z siebie rzadko coś zaproponuje. Czasami mam tego dość i mam wrażenie ,że gdyby nie ja to byśmy zgnili w chacie

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-20, 13:23   #2639
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Na @ to chyba za wcześnie? Czemu chcesz iść podglądać swoje bejbi? Daj mu czas na zadomowienie się. Zanim to nastąpi to trochę poboli. No chyba, że ich tam 4 grasuje, to może być trochę ciasno. Uspokój się Maru, co ma być to będzie, ale jak Cię to uspokoi to idź, zobacz. Pewnie najszybciej to gdzieś prywatnie byś musiała podejść i się zapytać.
no nawet jesli jest bejbi, albo 4, to i tak nie będzie widać
chcę zobaczyć po prostu, czy pękły te pęcherze czy torbiele się nie porobiły.
Niby mam zapisaną wizytę na wtorek, może jednak poczekać?
Stary 2012-09-20, 13:35   #2640
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
[
Isia dobrze mówi, bo nie ma sensu i tak ciąży na tym etapie nie zobaczysz a jak zobaczysz macie jak na @ to ona jest taka sama jak na ciąże, bo przecież @ idzie i pogrubia macice ale się nie łuszczy, więc dopiero jak siię nie złuszczy to bedziesz wiedzieć co jest grane

Aniołek 25.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości