|
|
#1171 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Chociaż na wózek widłowy w sumie odpowiednie by były
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że Ci przeszło ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yyyy chodziło mi o słodkie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mić czy Ty mi odpisałeś o mojej diecie? Flo zyjesz?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-09-20 o 09:49 |
||||
|
|
|
#1174 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie pisałam, czytałam ino, bo się Tru i red zaangażowały w morskie
![]() ale faktycznie - gotowanie czegoś fajnego i zbilansowanego nie jest trudne, trzeba tylko wiedzieć, co chce się zjeść, a czego się nie lubi
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponieważ mam glukozę wyższą to Parabelka mi zaimputowała dietę cukrzycową, bo zdrowa niezależnie od glukozy. Moim problemem jest jedzenie do dna czyli jak otworzę paluszki to zjem całe ![]() O zbilansowanie to chodziło mi raczej o to zeby wiedzieć ile czego mój organizm ma dostać żeby wsio było oki. No i urozmaicenie, ja leń jestem a na knajpy mnie nie stać
|
|
#1176 | ||||||||
|
Panaroja
|
Znad zimna i kawy
Cytat:
Cytat:
![]() 2.nie działa Cytat:
![]() Cytat:
miałam 26 czy 27 lat i okulary Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
2. no to zdecydowanie musisz 3.nie 4 g w lecznictwie otwartym .Cytat:
![]() 2. 3. ![]() Cytat:
Dziś prawie wszystkie didy na mój widok wrzeszczą Zrobiłam porządek w torbie i nadal cholera ciężka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Ty a może to sama torba taka ciężka
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
D-Dobry
dziwny sen miałam ![]() śniło mi się, że mieliśmy iść z chuopem na pogrzeb (nie pamiętam czyj). ale w drodze do mnie spotkał kogoś, kto mu coś nagadał na mój temat i nie przyszedł. próbowałam się przez telefon to wyjaśnić, ale nie chciał ze mną rozmawiać, a głos w słuchawce był bardzo cichy i przerywało... dzwoniłam kilka razy i było coraz gorzej... w końcu wcale się nie dało zadzwonić i się poddałam... obudziłam się o 6.12, ale budzika nie słyszałam (mam od 5.45 do 6.10) podnoszę telefon - wyłączony, próbuję włączyć - martwy, podłączyłam ładowarkę - dioda się nie świeci, nie ładuje.... ![]() a warkoczyki działają! robią atomówkę ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-09-20 o 10:10 |
|
|
|
#1179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niestety często doprowadzam do sytuacji ze na tydzień przed daną okazją nie mam jeszcze kiecki i muszę ostatecznie kupić to, co akurat jest ![]() Cytat:
serio mi się go żal zrobiło, bo był naprawdę miły ![]() Cytat:
Cytat:
Znad resztek kawy ![]() sąsiedzi nadal remontują, zaiste ciekawe to jest przez ile tygodni można wiercić
|
||||
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn poukładałaś ładnie te wszystkie ciężkie rzeczy?
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Przydarzyły się wam cudne historie, z chłopami, z żulami, z majtkami, z nożami
Siedzę na dworze, w oczekiwaniu na listonosza z kiecką na obronę i marznę
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1184 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
nade mną już prawie dwa miesiące remontują ![]() wyrzuciłam niepotrzebne tak na oko nie widać ![]() Śniła mi się Karkki - że była rozwódką i miała z eksmałżem 13-letnią córkę , której istnienie skrzętnie przed nami ukrywała
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1185 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To mi przypomina stara historie, ktora wspominalam juz, kiedy to siedzielismy z kolega w zrujnowanej hali tylem do drzwi pijac wino, kolega proste blond wlosy po pas, ja blond krecone za lopatki. Wpada ochroniarz i krzyczy w te slowa: "co panowie to robia?" 2. 3. U mnie lajtowo, natknalby sie na pusciutki portfel i mnostwo kosmetykow. Trzeba bylo zaproponowac trojkat ![]() Cytat:
2. zaiste to ciekawe, swego czasu neonowe kolory byly kiczowate (no bo sa kiczowate tak czy siak), latem awansowaly na modne "fluo". Podobnie moro - do niedawna ludzie sie patrzyli jak na bide bez gustu, teraz kazdy loffcia moro. Interesujaco tez zmieniaja sie gusty - ostatnio co druga dzieczyna uwielbiala kolor kobaltowy, koralowy i pudrowy, teraz wielbia bordowy. Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
nic mi o tym nie wiadomo
![]() ale stóp mi żaden lekarz nie oglądał a kto może stwierdzić/poradzić na koślawe/młotkowate paluchy? ![]() ortopeda? z kręgosłupem też chyba powinnam się wybrać nigdy nie miałam najmniejszych problemów a od pewnego czasu prawie co noc drętwieją mi ręce, czasem po kilka razy, strzelają stawy, szyja się czasem przyblokuje... miałam skierowanie do neuro z drętwieniem i osłabieniem lewej ręki, ale nie poszłam.. ![]() po porażeniu nerwu w prawej jestem trochę przewrażliwiona
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-09-20 o 10:41 |
|
|
|
#1187 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
pogrubione - przeczytałam po kilka na raz ić koniecznie do ortopedy z kręgosłupem .
||
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszę dziś jakoś nieskładnie ![]() a zamiast drugiej kawy otworzyłam małego portera
|
|
#1189 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
porter zamiast kawusi ? w sumie po staropolsku - zamiast polewki piwnej
|
|
|
|
#1190 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P. Ci doniesie albo kto inny - a moze można kupic w szpitalu - to najbardziej porządany towar na oddziale Cytat:
![]() do cudzych kompleksów masię taki luuuz co nie? ![]() Cytat:
Cytat:
ad.2. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-20 o 11:01 |
|||||
|
|
|
#1191 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem ze straszno - mnie przecież celnik wziął kiedyś za chuopca i nawet zdjecie w paszporcie mu pasowało ale dane już nie i kazał mi się odezwać żeby usłyszec głos paszport spalony już komisyjnie
|
|
|
|
|
#1193 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad maniadosyć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() "Hahaha" Tak fogle to dwa razy się dziś w nocy przebierać musiałem (a żeby piękniej było, wczoraj się pralka zepsuła, i jeśli hyżo nie zanabędziemy nowej, to ja to ciężko widzę) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- a wracaliśmy z Holandii akurat także mogło sie to skończyć gorzej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-20 o 11:17 |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. kurde przepis - zara podam CIASTO MARCHEWKOWE wersja z gazety nołnejm bo mam wycinek 1 i 1/4 szkl oleju 4 jaja 2 szkl startej marchwi 2 szkl mąki 2 szkl cukru kwestia dowolna jak kto lubi - można dać mniej np 1,5 szkl lub czubata szklanka 2 łyżeczki prosz do piecz 2 łyżeczki sody oczyszcz 2 łyżeczki cynamonu sól 4 łyżki siekanych orzechów włoskich 4 łyżki rodzynek jaj utrzeć z cukrem na puszystą masę - to oczywiste. dodawać stopniowo olej i uatratą marchew oraz wymieszane suche składniki potem wyparzone rodzyny i orzechy. ciasto wylać na blachę piec 55 min w temp 200 stopni. THE END. można zrobić polewę krem cosie chce do tego. orzechy nie osiądą na dół jak sie je obtoczyw mące albo jak będą mikre kawałeczki .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-21 o 12:17 |
|
|
|
|
#1198 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak fogle to Cytat:
Mnie gdzieś do 12 r.ż. brano za dziewczynkę ![]() Już to widzę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam - za krótki, chociaż według podanych wymiarów powinien być w sam raz...
Kiecka ujdzie. Myślałam, że zakryje kolana, tymczasem sięga przed kolano. Wyglądam w niej nie jak biurwa, ale raczej jak guwernantka pośledniej klasy. |
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

To pozwoli docenić urok subtelnej szpili
Chociaż na wózek widłowy w sumie odpowiednie by były 

Hmmm, będzie trzeba skombinować więcej towaru 
Dobrze, że Ci przeszło
czuję się pocieszona,normalnie widzę jak z każdym psikiem spod góry tłuszczu wyłaniają się kolejne żeberka kaloryfera 

chyba go jutro Opium potraktuję 

za poszukiwania
wyrzuciłam niepotrzebne
tak na oko nie widać