|
|
#2401 |
|
Konto usunięte
|
Mi na maila przyszło ze jakaś wyprzedaż w
Merlinie jest tez
|
|
|
|
#2402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
Myślę, że mi też się spodoba ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
ewwwa, zalookałam na Twego bloga i dowiedziałam się, że już spadają kasztany.... moja ulubiona pora roku przelatuje za oknem.... już od wiosny marzy mi się wyprawa na grzyby.... uwielbiam jesień.... no ale taką złotą jak dziś...
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A mam takie pytanko - co robicie w przypadku książek pożyczonych na wieczne nieoddanie? Mam już taki "rejestr dłużników" - kiedyś pożyczałam chętniej, teraz jestem ostrożniejsza. No cóż, nie mam jakiś 50 z moich książek, a po tym jak kilka razy spotkałam się wręcz z awanturą, że ktoś czegoś ode mnie nie pożyczał, to sobie odpuściłam upominanie się. Kilka sobie odkupiłam, ale część to starsze książki, część upolowałam na allegro, na inne nadal poluję. Odkupujecie takie sobie? Dręczycie tych co oddać nie chcą? Tak samo się wkurzam jak raz dostałam zalaną kawą, a raz.... pogryzioną przez szczeniaka........ I jeszcze ktoś uważał to za bardzo zabawne - mi by było głupio i odkupiłabym nową, no ale różni są ludzie niestety...
|
#2404 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2406 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
Ja mało pożyczam, bo miałam już cyrki, dwie książki odpuściłam, nie wróciły, raczej nie wrócą... Dla najlepszych przyjaciół, książkę ofiarowuję!
|
|
#2407 |
|
Konto usunięte
|
Ja odkupuje, tych w Polsce już nie odzyskam a tu jak już jedynie pożyczać zaufanym osobom albo tym z pracy bo moge codzień truc by mi oddali
|
|
|
|
#2408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam przedtem cyrki z oddawaniem książek, kilka razy się przejechałam i książki do mnie nie wróciły albo wróciły w tragicznym stanie, albo przy wielkich obrazach majestatu i fochach ![]() Teraz rzadko kiedy coś pożyczam, ale mam kilka znajomych, z którymi wymieniamy się książkami i zawsze wracają w stanie nienaruszonym. Trzeba umieć szanować książki Znam parę, i on i ona jak czytają jakąś książkę to żeby nie nosić ze sobą całego tomu odtargają kawałek np 150stron ...
|
|||
|
|
|
#2409 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje balerinki i pantofle jak na razie sprawują się bez zarzutu.Cytat:
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bałam się
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez tym bardziej ze za własne kupuje haha
![]() Dobrze ze tu nie ma problemu ze zwroceniem niczego do sklepu trzymasz tylko opakowanie i paragon i nawet bez podania przyczyny w ciagu 2 tyg i oddają kasę albo wymiana Z reklamacja podobnie |
|
|
|
#2415 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
. Nie wyobrażam sobie od kogoś pożyczyć książki i nie oddać. A już tym bardziej oddać zniszczoną! To dla mnie nie wyobrażalne niszczyć książki!! Jak kiedyś niosłam tomiszcze i przez przypadek mi upadło i ubrudziło się z boku w ziemi to się popłakałam. Jak czytam nawet czasami "nie otwieram do końca" tych klejonych grubych tomów, żeby ich nie rozłamać... Nie wiem jak ludzie mogą niszczyć ksiażki... Cytat:
niech sobie wyrwom główki żeby im lżej było.
|
||
|
|
|
#2416 |
|
Konto usunięte
|
Ja sie obudzilam z drzemki
i tak mi sie spac chce |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam w Empiku. Co prawda jestem totalnie spłukana i nie mam ani grosza na koncie (wypłata dopiero w jutro). Ale jest fajna promocja dla fanów fantastyki, widziałyście?
Wybiera się 3 książki, a płaci tylko za 2.
|
#2419 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Jeśli chodzi o książki to nie pożyczam. Tak mam i już Najbliższym też raczej nie. Kiedyś pożyczyłam koleżance Harrego Pottera i wrócił w opłakanym stanie. Kazałam jej oddać kasę, ja trochę dorzuciłam i kupiłam sobie w twardej oprawie ![]() Ja bym dręczyła. To oni powinni się wstydzić. Buty wymienione ![]() Pani bardzo miła i nie robiła problemów. |
|
|
|
|
#2420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle uwielbiam zapach nowych książek ![]() Gra o tron ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Brawo! Poka nowe butki!
|
|||
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już przeczytałam wszystkie wydane cześci i teraz sobie poczekam aż Martin napisze następną
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to ząb mnie boli
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rozumiem będziesz dopiero zabierać się za dwa tomy Nawałnicy mieczy? To są dwie najlepsze części, szczególnie ta druga Natomiast Uczta dla wron nieco zwalnia, jest (jak dla mnie) nieco mniej wciągająca i akcja nie jest tak szybka i pełna zwrotów jak w poprzednich tomach Taniec ze smokami jest lepszy
|
|
|
|
|
#2425 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja jesieni nie lubie, zmarzluch jestem, zimy tez, lubie wiosne ![]() Cytat:
![]() ja tez ![]() ![]() ojjj olejek z gozdzika albo nurofen *: |
||
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z biblioteki. Byłam zaskoczona bo bibliotekarka poszukała książki, które mogłyby mnie zainteresować. Fajny gest z jej strony. Wzięłam wszystkie:
Thomas Harris - Hannibal po drugiej stronie maski Harlan Coben - Mistyfikacja oraz Nie mów nikomu Lee Child - Elita zabójców oraz Siła perswazji Lisa Jackson - Dolina Strachu |
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspomina o tym wstępie Ja teraz czytam Cobena Obiecaj mi ![]() Lee Childa znam, czytałam m. in. Podejrzanego - świetny kryminał, który mnie zaskoczył
|
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do narkomanek książkowąchaczek
a najlepiej jakiś dentysta - sadysta Cytat:
A mi TŻ kupił nowe Zwierciadło - jakoś się pospieszyli, bo dają już kalendarzyk na 2013 rok - w 2 wersjach - i tu oczywiście TŻ wybrał ten, którego bym nie kupiła, bo stwierdził, że mu się bardziej pstrokaty podobał
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, o olejku nie wiedziałam ![]() Cytat:
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawałnica mieczy jest świetna! ![]() Uwielbiam wątek Jona, Ashy, Deanerys i Cersei (szczególnie w dalszych częściach) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

Myślę, że mi też się spodoba

. Choć czasami i codzienne buty sobie u nich sprawiam. Teraz będę polować na skórzane czółenka na małym obcasie do chodzenia na uczelnię
Poka nowe butki!
To są dwie najlepsze części, szczególnie ta druga